Lue virallinen kuvaus

EFMD Equis Accredited

EUDE Business School tarjoaa käytännön koulutusta, joka perustuu johtamiseen ja johtamiseen erilaisissa EUDE .

Olemme sitoutuneet huippuosaamiseen ja ylpeitä siitä, että olemme edelläkävijä koulutuksen ja teknologian aloilla liike- ja ammattiympäristöissä. Suosituimpien maisterin tutkintojen joukossa on maisterin hallinto ja johtaminen , joka kykenee kouluttamaan johtajia kaikilla liiketoiminta-alueilla; Master in Marketing , joka tarjoaa koulutuksen yhdellä tärkeimmistä liiketoiminta-alueista; digitaalisen markkinoinnin päällikkö , joka vie nykyisen markkinat myrskyn vuoksi; kansainvälisen kaupan maisteri , joka tutkii liiketoiminnan kansainvälistymistä; ja inhimillisten voimavarojen maisteri, jossa tarkastellaan inhimillisen pääoman merkitystä yhä useammille yrityksille.

EUDE kauppakorkeakoulu sijaitsee Madridissa, Espanjassa.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

EUDE, Escuela Europea de Dirección De Empresas

Henkilöstöhallinnon maisteri, joka valmistaa sinut Human Capital -johtamisen johtajaksi ja asiantuntijaksi ja kouluttaa sinua antamaan maailmanlaajuisia ratkaisuja henkil ... [+]

Henkilöstöhallinnon maisteri, joka valmistaa sinut Human Capital -johtamisen johtajaksi ja asiantuntijaksi ja kouluttaa sinua antamaan maailmanlaajuisia ratkaisuja henkilöstön rekrytointi- ja säilyttämistarpeisiin, potentoi elämääsi ja kasvattaa eksponentiaalisesti mahdollisuuksiasi lisätä ja parantaa työvoimaa.

Kaiken tämän ansiosta tämä henkilöstöhallinnon maisteriohjelma on suunniteltu kaikille niille, jotka haluavat kehittää ammatillista uraansa yksi huipputason arvostetuimmista yksiköistä.

Valitse kouluttaminen EUDE Business Schoolissa, joka on yksi Euroopan tärkeimmistä liike-elämän kouluista ja joka on jo kouluttanut yli 100 000 opiskelijaa.

... [-]
Espanja Madrid
Toukokuu 2020
Espanjalainen
Part-time
12 - 18 kuukautta
Kampus
Online
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
EUDE, Escuela Europea de Dirección De Empresas

Yksi tärkeimmistä profiilista, joita yritykset vaativat, liittyy digitaaliseen ympäristöön. Tästä syystä digitaalisen markkinoinnin päällikkö ei vain valmistaudu sinua jo ... [+]

Yksi tärkeimmistä profiilista, joita yritykset vaativat, liittyy digitaaliseen ympäristöön. Tästä syystä digitaalisen markkinoinnin päällikkö ei vain valmistaudu sinua johtamaan online-strategiaprojekteja, mutta se auttaa vahvistamaan ansioluettelosi.

EUDE : n digitaalisen markkinoinnin EUDE antaa sinun tuntea kaikki verkkomarkkinoinnin työkalut ja tekniikat sen eri aloilla, kuten SEO, SEM, Analytics ja Web-käytettävyys, sosiaalinen media, Big Data, CRM, mobiilimarkkinointi, sähköinen kauppa jne. .

Valitse kouluttaminen EUDE Business Schoolissa, joka on yksi Euroopan tärkeimmistä liike-elämän kouluista ja joka on jo kouluttanut yli 50 000 opiskelijaa, ja maisterit, jotka näkyvät arvostetuissa kansainvälisissä rankingissa.... [-]

Espanja Madrid
Maaliskuu 2020
Espanjalainen,Englanti
Part-time
1500 tuntia
Kampus
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
Sijainnin osoite
Arturo Soria 245
Madrid, Madridin yhteisö, 28033 ES