University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Yliopiston College of Hotel Management ja kulinaariset taiteet StPOL

StPOL: n perustamisesta lähtien aina on ollut hyvin selkeä käsitys: hotelli-koulutuksen ihanteellinen ympäristö on University Hotel-Schoolin edelläkävijä Euroopassa. Siksi vuonna 1966 perustettiin koulutusohjelma, jonka muodosti hotelli-koulu, jossa oli ravintola, jossa yliopiston vieraanvaraisuuden opiskelijat voisivat harjoitella välittömästi todellisia asiakkaita ammattitaitoisen opettajan valvonnassa ja suorassa arvioinnissa.

Yksi meidän mottostamme kehitettiin näin: "oppiminen tekemällä", luultavasti se, joka parhaiten tiivistää hotellikoulun filosofiaa ja konseptia, jossa mikään ei ole itsestään selvää, ennen kuin sitä on harjoitettu niin monta kertaa kuin on tarpeen todellisessa työympäristössä ja vahvistetaan ammattikunnan kriteerillä.

EUHT StPOL oli myös Espanjan ensimmäinen koulu, jonka tarkoituksena oli luoda vieraanvaraisuuden hallinnan teoriakäytännön koulutusohjelma ja erityinen koulutusohjelma silloin, kun Espanjan harjoitteluohjelmat tuskin erottaa vieraanvaraisuutta matkailualueella.

Sitten, kuten nyt, se oli eturintamassa, ei pelkästään muotoon vaan myös tukikohtaan ja lukuisiin johtajiin ja hotellien johtajiin, Michelin-tähtiin, sommeliereihin, palvelupäälliköihin jne. Kokkeja, jotka ovat Hotel- Escuela de Sant Pol de Mar: n opetussuunnitelmissaan, mikä sallii EUHT StPOL: n jatkaa innovointia ja uusia koulutuspolkuja.

Tehtävä
EUHT StPOL: n tehtävänä on kouluttaa hotelli- ja ravintolatoimittajien tulevia osastojen päälliköitä ja päälliköitä huippuosaamiselta riippumatta heidän sijainnistaan. EUHT StPOL: n visiona on olla jatkossakin Euroopan edelläkävijä koulu ja vertailuarvo alalla, jolla on integroitu laatukoulutusmalli jossa teoria, käytäntö ja tutkimus täydentävät toisiaan Hotel-School-kaavan avulla:


"Hän kertoi hänelle ja hän unohti;
hän näki sen ja uskoi;
hän teki sen ja ymmärsi "

Konfucius, 554-479 bc.

EUHT StPOL: n strateginen toiminta perustuu sen tunnistamisarvoihin, toimintaoppaisiin ja ominaispiirteisiin. Sen identiteettiarvojen sarjaan kuuluvat erityisesti palvelun laatu, henkilökohtainen huomiota tutoroinnin avulla ja opetusmenetelmä, joka motivoi opiskelijoita lisäämään henkilökohtaisia ​​valmiuksiaan.

Alan syvällinen tietämys ja kokemus ovat EUHT StPOLin syrjäyttäneet oppilaiden, ammattilaisten ja yritysten vertailukohtana yli 45 vuoden ajan. Kaikki tämä ei olisi ollut mahdollista, ellei koulu olisi pysynyt tiukasti uskollisena sen periaatteille, jotka koskevat jatkuvaa tutkimukseen, analysointiin ja tapausten tutkimiseen sekä uusien taipumusten tutkimiseen erikoistumisohjelmiin, jotka parhaiten soveltuvat opiskelijoihinsa ja markkinoiden vaatimuksiin .Sijainnit

Barcelona

Osoite
Carretera N-II s/n Km 664
Sant Pol de Mar

08395 Barcelona, Katalonia, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin