Escuela Europea de Salud

Esittely

Lue virallinen kuvaus

EUROOPAN Terveystieteiden Yritystoimintaa ja innovointia toimielin

Kaikki jatko-ohjelmia tarjotaan mukautetaan markkinoiden vaatimuksiin sekä julkisen National Health System yksityisen ja koulutamme opiskelijoita käytännön soveltamista uusimmista eri erikoisuuksia, ammattilaisten koulutusta, jossa korkeatasoinen pätevyys eri johto- tarjoamia yritysten ja laitosten, täydentää opetuksen alueet kattava ja henkilökohtainen valmistautuminen työnhakuun ja urakehitykseen.

Keskus omistettu yksinomaan jatko koulutusta ammattilaisille, jotka pyrkivät erinomaisuuteen. Laaja valikoima ohjelmia on suunniteltu täyttämään ammatilliset ja nykyisten ja tulevien markkinoiden vaatimuksiin. Menetelmät mukautettu tarpeisiin ammattilaisia, joilta jokainen henkilökohtainen tilanne poikkeaa muista. Tiedekunnan korkein tieteellinen tekninen ja vahvisti arvovaltaa, joilla on todistetusti opetuskokemus tasolla. Korkea laatu ja kysynnän annettu ohjelmien ohella suurimmassa määrin käytännön ohjeita ohjelmien enemmistö ovat ansainneet tunnustaminen näillä aloilla, on hyväksynyt arvovaltaa European School of Health opiskelijoiden aikaisempien tarjouksia , joka liittyi johtavien alan yritysten. Kirja materiaali pdf-muodossa ja vieressä kannettavan tietokoneen tai iPad Mini valinta. Koulutusjärjestelmä perustuu jatkuvaan arviointiin opiskelijalle tutorit kanssa korkea erikoistuminen. Takuu julkaiseminen työ hallita, julkaistuaan sopimusta mukaan tekijänoikeuslain ja säädettiin tieteellisen menetelmän ja standardien Vancouver. Tämän, kirjailija / s on kirja ISBN opetusministeriön kulttuuri- ja urheiluministeri RCA Ryhmäeditori tai lehden muodossa ISSN.

Institutionaaliset järjestelyt European School of Health on tukea ja yhteistyötä eri oppilaitosten, ammattialajärjestöjen ja yritysten, integroituna Akateeminen neuvosto varmistaa koulutuksen laatu tarjotaan ja yhteistyötä suorittaa eri kursseja.

VALMISTELEMISTA Työnhaku Opiskelijat European School of Health sai alueelta henkilökohtaisten markkinointi opetetaan, se kaikki jatko-ohjelmia, vankka ja kattava koulutus vastaamaan yhä monimutkaisempia prosesseja rekrytoijat, jotka seuraavat yritykset ja laitokset kansallisia ja kansainvälisiä. Henkilöstön ja johdon kehittäminen. Sisällä kasvatusfilosofia Euroopan School of Health on keskeisellä sijalla käsitellään koulutusta kokonaisvaltaisesti näkökulmasta työskentely parantaa johtamistaitoja opiskelijat pohtimaan niitä ammattilaisia, ottaen erityisen kiinnostavia alueita yhtä merkittävä kuin neuvottelu, viestintätaidot jne

Sijainnit

Madrid

Osoite
Centro Empresarial El Coloso
28013 Madrid, Madridin yhteisö, Espanja