Lue virallinen kuvaus

International School of Protocol Se on yksi ensimmäisistä sekä Espanjassa että sen suunnitelmat koulutus tarjoaa yliopisto-opinnot sekä perus- että jatko-ja erikoistumisjakso Event Organisaatio, pöytäkirja ja institutionaalisten suhteiden. Nämä tutkinnot tukevat Euroopan Madridin yliopisto.

Mutta koulu ei ole vain koulutuskeskus. Se on yksityinen yksikkö, hoitaa joukko tunnettuja alan asiantuntijoita pöytäkirjan on:

Research Center.
Data Center.
Publishing palvelu.
erikoiskirjasto.
Advisory Service julkisten ja yksityisten laitosten.
Kautta erikoistunut alalla viestinnän pöytäkirjan ja tapahtumia.

Se on myös järjestäjä suurten kansainvälisten tapahtumien Protocol:

International Congress of Protocol
Protocol International Prize

International School of pöytäkirjan koostuu toimipisteverkosto Madrid, Barcelona, ​​Valencia, Granada, Asturias, La Coruna, Buenos Aires ja Paraguayssa on vakiinnuttanut asemansa maailman keskus erikoistunut koulutus Protocol, institutionaalisista suhteista ja tapahtumien hallinta. Yli 15000 opiskelijaa on kulkenut sen eri luokissa. Näistä 60% nyt miehittää tehtävissä yksiköissä protokollaa. Todella tärkeä prosenttiosuus, joka korostaa kasvavaa toimintaa tällä alalla, ammatillinen ajomatkan olet, kasvava liiketoiminta ja institutionaalista kysyntää ja niin mielenkiintoista tulevaisuutta tarjoaa.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

Escuela Internacional de Protocolo

Master in PROTOCOL, suunnittelu, luominen ja osoite, yritys- ja yhteisöasiakkaille TAPAHTUMAT, International School of Protocol on erittäin kilpailukykyinen ohjelma, joka ... [+]

Kun puhumme tapahtumista, puhumme tekoja sosiaalisia suhteita, jotka on organisoitu välittää viestin kohdeyleisölle, jonka tavoitteena on saavuttaa tuloksen tämän yleisön.

Jotta voitaisiin kehittää tapahtuman kunnolla, meidän täytyy yhdistää monia aloja, luovuus, lavastus, tuotanto, protokolla, tutkimus meidän julkinen, markkinointi, tietenkin yritysviestinnän toimielimen ja niin edelleen.

Master in PROTOKOLLA, suunnittelu, luominen ja osoite YRITYSTAPAHTUMAT JA INSTITUTIONAALISET, The International School of Protocol Se on erittäin kilpailukykyinen ohjelma, joka valmistelee ja mahdollistaa opiskelijan ammatillista kehitystä Creation, hallinta ja suunnittelu Tapahtumat ja institutionaalisten suhteiden.... [-]

Espanja Madrid Barcelona A Coruña oviedo Valencia  + 2 More
Request Info
Espanjalainen
Part-time
1 viikko
Kampus
Lue lisää suomeksi

Anuncio EIP