Escuela Internacional de Protocolo

Esittely

Lue virallinen kuvaus

International School of Protocol Se on yksi ensimmäisistä sekä Espanjassa että sen suunnitelmat koulutus tarjoaa yliopisto-opinnot sekä perus- että jatko-ja erikoistumisjakso Event Organisaatio, pöytäkirja ja institutionaalisten suhteiden. Nämä tutkinnot tukevat Euroopan Madridin yliopisto.

Mutta koulu ei ole vain koulutuskeskus. Se on yksityinen yksikkö, hoitaa joukko tunnettuja alan asiantuntijoita pöytäkirjan on:

Research Center. Data Center. Publishing palvelu. erikoiskirjasto. Advisory Service julkisten ja yksityisten laitosten. Kautta erikoistunut alalla viestinnän pöytäkirjan ja tapahtumia.

Se on myös järjestäjä suurten kansainvälisten tapahtumien Protocol:

International Congress of Protocol Protocol International Prize

International School of pöytäkirjan koostuu toimipisteverkosto Madrid, Barcelona, ​​Valencia, Granada, Asturias, La Coruna, Buenos Aires ja Paraguayssa on vakiinnuttanut asemansa maailman keskus erikoistunut koulutus Protocol, institutionaalisista suhteista ja tapahtumien hallinta. Yli 15000 opiskelijaa on kulkenut sen eri luokissa. Näistä 60% nyt miehittää tehtävissä yksiköissä protokollaa. Todella tärkeä prosenttiosuus, joka korostaa kasvavaa toimintaa tällä alalla, ammatillinen ajomatkan olet, kasvava liiketoiminta ja institutionaalista kysyntää ja niin mielenkiintoista tulevaisuutta tarjoaa.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Espanjalainen

Katso maisteriohjelmia » Katso Online Certificates » Katso Online Maisteri » Katso Yksivuotiset MBA:t »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Masters protokollan suunnittelu, luoda ja hallita yritysten ja institutionaalisten tapahtumia

Opetus kampuksella Osa-aikainen 1 viikko October 2019 Espanja Madrid Barcelona A Coruña Oviedo Valencia + 4 lisää

Master in PROTOCOL, suunnittelu, luominen ja osoite, yritys- ja yhteisöasiakkaille TAPAHTUMAT, International School of Protocol on erittäin kilpailukykyinen ohjelma, joka valmistelee ja ammattimaisesti että opiskelija voi kehittämiseen Creation, Management and Design Events ja institutionaalisten suhteiden . [+]

Kun puhumme tapahtumista, puhumme tekoja sosiaalisia suhteita, jotka on organisoitu välittää viestin kohdeyleisölle, jonka tavoitteena on saavuttaa tuloksen tämän yleisön.

Jotta voitaisiin kehittää tapahtuman kunnolla, meidän täytyy yhdistää monia aloja, luovuus, lavastus, tuotanto, protokolla, tutkimus meidän julkinen, markkinointi, tietenkin yritysviestinnän toimielimen ja niin edelleen.

Master in PROTOKOLLA, suunnittelu, luominen ja osoite YRITYSTAPAHTUMAT JA INSTITUTIONAALISET, The International School of Protocol Se on erittäin kilpailukykyinen ohjelma, joka valmistelee ja mahdollistaa opiskelijan ammatillista kehitystä Creation, hallinta ja suunnittelu Tapahtumat ja institutionaalisten suhteiden.... [-]


Videot

Anuncio EIP