Escuela Internacional de Protocolo

Esittely

Lue virallinen kuvaus

International School of Protocol Se on yksi ensimmäisistä sekä Espanjassa että sen suunnitelmat koulutus tarjoaa yliopisto-opinnot sekä perus- että jatko-ja erikoistumisjakso Event Organisaatio, pöytäkirja ja institutionaalisten suhteiden. Nämä tutkinnot tukevat Euroopan Madridin yliopisto.

Mutta koulu ei ole vain koulutuskeskus. Se on yksityinen yksikkö, hoitaa joukko tunnettuja alan asiantuntijoita pöytäkirjan on:

Research Center. Data Center. Publishing palvelu. erikoiskirjasto. Advisory Service julkisten ja yksityisten laitosten. Kautta erikoistunut alalla viestinnän pöytäkirjan ja tapahtumia.

Se on myös järjestäjä suurten kansainvälisten tapahtumien Protocol:

International Congress of Protocol Protocol International Prize

International School of pöytäkirjan koostuu toimipisteverkosto Madrid, Barcelona, ​​Valencia, Granada, Asturias, La Coruna, Buenos Aires ja Paraguayssa on vakiinnuttanut asemansa maailman keskus erikoistunut koulutus Protocol, institutionaalisista suhteista ja tapahtumien hallinta. Yli 15000 opiskelijaa on kulkenut sen eri luokissa. Näistä 60% nyt miehittää tehtävissä yksiköissä protokollaa. Todella tärkeä prosenttiosuus, joka korostaa kasvavaa toimintaa tällä alalla, ammatillinen ajomatkan olet, kasvava liiketoiminta ja institutionaalista kysyntää ja niin mielenkiintoista tulevaisuutta tarjoaa.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Espanjalainen

Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Masters Protokollan Suunnittelu, Luoda Ja Hallita Yritysten Ja Institutionaalisten Tapahtumia

Opetus kampuksella Osa-aikainen 1 viikko October 2017 Espanja Madrid Barcelona A Coruña Oviedo Valencia + 4 lisää

Master in PROTOCOL, suunnittelu, luominen ja osoite, yritys- ja yhteisöasiakkaille TAPAHTUMAT, International School of Protocol on erittäin kilpailukykyinen ohjelma, joka valmistelee ja ammattimaisesti että opiskelija voi kehittämiseen Creation, Management and Design Events ja institutionaalisten suhteiden . [+]

Kun puhumme tapahtumista, puhumme tekoja sosiaalisia suhteita, jotka on organisoitu välittää viestin kohdeyleisölle, jonka tavoitteena on saavuttaa tuloksen tämän yleisön. Jotta voitaisiin kehittää tapahtuman kunnolla, meidän täytyy yhdistää monia aloja, luovuus, lavastus, tuotanto, protokolla, tutkimus meidän julkinen, markkinointi, tietenkin yritysviestinnän toimielimen ja niin edelleen. Master in PROTOKOLLA, suunnittelu, luominen ja osoite YRITYSTAPAHTUMAT JA INSTITUTIONAALISET, The International School of Protocol Se on erittäin kilpailukykyinen ohjelma, joka valmistelee ja mahdollistaa opiskelijan ammatillista kehitystä Creation, hallinta ja suunnittelu Tapahtumat ja institutionaalisten suhteiden. Tämä ohjelma on kehitetty, joka perustuu alan kasvuun ennusteiden mukaan kaikki aiheuttamasta lisäyksestä varattu organisaatioille luomiseen yritysten tapahtumia. Metodologia Ohjelmia kehitetään modulaarisesti, jotta ne olisivat luettavissa ja hallittavissa loogisessa kehittyminen oppimisprosessin ja tutkimuksen metodologia perustuu kolmeen keskeiseen kysymykseen:. B-OPPIMISEN yksi luokkahuone yhdistyvät lähiopetus internetissä työn järjestelmä, jossa opiskelijat tutkimuksen sopeutuu erityisistä olosuhteista ajasta, paikasta ja työtila on perustettu. Ohjelma Moduuli 1. Suunnittelu, rakentaminen ja suunnittelu Tapahtumat - 6 op Sisältö: breefing Luovuus ja innovaatio tapahtuma strateginen suunnittelu Projektinhallinta Time Management bussines suunnitelma Moduuli 2. Management ja Corporate Event Management - 8 op Sisältö: Fundamentals of Economics johtamistaidot Johtaminen ja Team Management Valmennus CSR ja kestävyys tiedottaja koulutus Moduuli 3. Global Communication Management Events - 10 op Sisältö: yleinen teoria viestinnän Tapahtumat ja media Tapahtumamarkkinointi Yrityskuva ja tuotemerkki Identiteetti Events Mainonta ja PR tapahtumia Moduuli 4. Organisaatio protokollan Techniques - 4 op Sisältö: Protocol käsite Hoito isäntä puheenjohtajakausien hallintajärjestelmät Tyyppisiä taulukoita Ohjelma ja sen tekniset Moduuli 5. pöytäkirja ja tapahtumia. Alueet pöytäkirjan - 6 op Sisältö: virallinen pöytäkirja lainsäädäntö protokolla Protocol Company... [-]

Videot

Anuncio EIP