Manresa School of Engineering

Esittely

Lue virallinen kuvaus

UPC Manresa on yliopisto, joka palvelee Manresan, B-ikäisten ja laajan Keski-Katalonian alueen liike- ja teollisuustuotteita. Olemme ainoa julkinen yliopisto, tulemme kaukaa ja meillä on perustavanlaatuinen, korvaamaton rooli, koska:

pätevöimme ihmisiä eri tieteenaloilla tekniikan alalla. Me täytämme alueen teollisuuskudoksen ammattimaisten profiilien vaatimukset. Teemme tutkimusta ja tarjoamme ratkaisuja yrityksen tarpeisiin. Olemme yhteydessä maailmaan, olemalla läsnä kansainvälisissä opiskelijoissa ja tutkimusvirroissa. Olemme mukana ympäristömme sosiaalisissa, ympäristöön liittyvissä, tuottavissa ja alueellisissa haasteissa

Siksi olemme työkalu ihmisten ja yritysten henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kasvuun. Haluamme pysyä resurssina - solmuna - jonka kautta voimme muodostaa yhteyden globalisoituneeseen maailmaan ja tietoverkkoihin. Kaikki alueet ja niiden edustajat (yritykset, ammattilaiset, viranomaiset, yhteisöt, kansalaiset) eivät voi luottaa tähän resurssiin. Jaettu vastuu on, että voimme hyödyntää kaikkia UPC Manresan tarjoamia mahdollisuuksia.

UPC Manresa pyrkii uudistamaan koulutustarjontaansa, uraneuvonnassa, paremmassa viestinnässä, houkuttelemassa lisää opiskelijoita ja kykynsä säilyttämiseen, osallistumiseen yritysten vaatimuksiin ja viime kädessä jatkossakin hyödylliseksi ja kutsuvaksi palvelu.

Se hyödyttää kaikkia: paikalliset kykymme, Bagesin teollisuusrakenne ja sen kilpailukyky, työmarkkinoiden laatu, asema maailmassa ja viime kädessä myös tulevaisuutemme.

Sijainnit

Municipality of Manresa

Osoite
Avinguda de les Bases de Manresa,61
08242 Municipality of Manresa, Katalonia, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin