Lue virallinen kuvaus

Design-koulu siirrettiin vuonna 2009 nykyiseen sijaintiinsa Avenida de María Zambrano nº 3, Ebro-joen vasemmalla rannalla.

Uusi rakennus on arkkitehdin Joaquin Sicilian työ ja se on osa arkkitehtuuriryhmää, jossa on kolme itsenäistä volyymia, jotka järjestävät taidekoulun, muotoilukoulun ja monitoimijuhlat: auditorio, kahvila, näyttelytila ​​ja terassi .

Superior-korkeakoulun tilat määritellään pohjakerroksessa ja kolme.

Ensimmäinen näistä taloista on vastaanottoalueet, concierge, hallintotoimistot, opintopäällikkö ja sihteeristö, kaksi erityistä työpajaa, valokuvaustila ja laboratorio.

Teoreettiset ja teoreettiset ja käytännölliset luokat jakautuvat kolmeen kerrokseen sekä osastojen toimistoihin, Erasmus-toimistoon, kulttuuritoimistoon, opiskelijaseuraan, varastoihin ja opettajien huoneeseen.

Luokkahuoneissa on huippuluokan tietokonelaitteet, projektorit ja erityiset laitteet suunnitteluprojektien ja tutkimustyön kehittämiseen.

Keskuksessa on myös erikoiskirjasto, jonka mukaan kurssi on sisällytetty korkeakoulukirjastojen verkostoon, jolla on erityinen suunnittelumateriaali ja joka sisältää yli 3000 volyymiä.

Koululla on Wi-Fi-verkkopalvelu ja valokuitutilat.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

Escuela Superior de Diseño de Aragón

Taiteellisen opetuksen maisteri: tilapäiset ja graafiset luovuusstrategiat ephemeraalisissa installaatioissa heijastavat tarvetta arvostaa monialaista työtä muotoilun maa ... [+]

rekisteröinti

2. heinäkuuta - 12. heinäkuuta 2018

rekisteröinti

13.-18.7.2018.

Laajennuspäivät syyskuu

Rekisteröinti ja rekisteröinti Syyskuu: 3. syyskuuta 28. syyskuuta 2018.

Perustiedot

Taiteellisen opetuksen maisterin tutkinto: tilapäiset ja graafiset luovuusstrategiat portaattomissa installaatioissa.

kesto

1.10.2017 - 30.6.2018. Vuosittainen, mahdollisuus osallistua osittain 2 lukuvuosiin.

ov

60 ects.

kieli

Espanjaa.

esittely

Taiteellisen opetuksen maisteri: tilapäiset ja graafiset luovuusstrategiat ephemeraalisissa installaatioissa heijastavat tarvetta arvostaa monialaista työtä muotoilun maailmassa globaalisti ja luoda rakenteen, joka perustuu kahteen pääkäsitteeseen:... [-]

Espanja Zaragoza
Request Info
Espanjalainen
Full-time
Part-time
1 - 1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi