Escuela Superior de Diseño de Aragón

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Design-koulu siirrettiin vuonna 2009 nykyiseen sijaintiinsa Avenida de María Zambrano nº 3, Ebro-joen vasemmalla rannalla.

Uusi rakennus on arkkitehdin Joaquin Sicilian työ ja se on osa arkkitehtuuriryhmää, jossa on kolme itsenäistä volyymia, jotka järjestävät taidekoulun, muotoilukoulun ja monitoimijuhlat: auditorio, kahvila, näyttelytila ​​ja terassi .

Superior-korkeakoulun tilat määritellään pohjakerroksessa ja kolme.

Ensimmäinen näistä taloista on vastaanottoalueet, concierge, hallintotoimistot, opintopäällikkö ja sihteeristö, kaksi erityistä työpajaa, valokuvaustila ja laboratorio.

Teoreettiset ja teoreettiset ja käytännölliset luokat jakautuvat kolmeen kerrokseen sekä osastojen toimistoihin, Erasmus-toimistoon, kulttuuritoimistoon, opiskelijaseuraan, varastoihin ja opettajien huoneeseen.

Luokkahuoneissa on huippuluokan tietokonelaitteet, projektorit ja erityiset laitteet suunnitteluprojektien ja tutkimustyön kehittämiseen.

Keskuksessa on myös erikoiskirjasto, jonka mukaan kurssi on sisällytetty korkeakoulukirjastojen verkostoon, jolla on erityinen suunnittelumateriaali ja joka sisältää yli 3000 volyymiä.

Koululla on Wi-Fi-verkkopalvelu ja valokuitutilat.

Sijainnit

Zaragoza

Osoite
Avenida de María Zambrano nº 3.
50018 Zaragoza, Aragon, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin