Escuela Superior de Protocolo y Relaciones Institucionales

Esittely

Lue virallinen kuvaus

School of pöytäkirjan ja institutionaalisten suhteiden (ESPRI) Se on viittaus keskustassa Protokollaa, Tapahtumat ja institutionaalisten suhteiden Euroopan tasolla. Koulussa on laissa asiantuntija opettajien eri aiheista he opettavat, jolloin saadaan tänään, uusiminen ja tuoreus; perusulottuvuutta koulutus ympäristössä. Näillä resursseilla, meidän opiskelijat saavat kaikki tarvittavat tiedot johtaa onnistuneeseen toteuttamiseen tahansa virallisella asiakirjalla.

ESPRI: High School

rakennus

Higher School of pöytäkirjan ja institutionaalisten suhteiden on paras keskus pöytäkirjaa, tapahtumat ja institutionaalisten suhteiden Euroopassa.

Hän syntyi 2000, Valvoo Cristóbal Gabarrón FoundationKun tavoitteena on olla akateeminen lähete keskus ammattilaisten koulutukseen pystyy toimimaan saumattomasti työpaikalla. Meidän opiskelijat saavat kaikki tarvittavat tiedot ja johtaa onnistuneeseen toteuttamiseen tahansa virallisella asiakirjalla.

koulutushanke

tablettiMeidän koulutushanke yhdistää opetussuunnitelma kaikkine teoreettiset käsitteet eri alojen protokollan luvulla kiitos luostarin muodostama akkreditoitu ammattilaista kullakin alueella ja syvä nykyinen tietämys vahvistanut käytännöllinen lähestymistapa vaati yksityisten yritysten ja julkisten laitosten ja. Uskomme vakaasti menestyksen laadukasta koulutustavuonna henkilökohtainen seuranta ja kumppanuudet opettajien ja oppilaiden välillä.

Mikä on protokolla?

protokolla Se on monimutkainen ammatti, joka edellyttää osaamista monilla aloilla, joita ilman et voi taata menestystä työssä. Sitä ei pidä ymmärtää vain joukko suosituksia tai sääntöjä käyttäytyä yhteiskunnassa. Se on paljon enemmän kuin sitä. pöytäkirja Se syntyy joukko sääntöjä, tekniikoita ja perinteitä, joiden teosta tai tapahtumaa järjestetään julkinen tai yksityinen laitos. jotkut selvennetään esimerkkien Ne järjestävät työpalaverissa konferenssi tai messuilla työlounaalla, joka on yhtiökokous, esityksen uuden tuotteen, lehdistötilaisuudessa, virallisen vierailun tai liiketoiminnan, urheilutapahtuma.

Pöytäkirjan näkyvät uusia tekijöitä kuten viestintä, strategia ja markkinointi. Käsitellä tapahtumaa, on tärkeää saada tietoa näiden alueiden koska he ovat oppineet yhdistämään tulla perusvälineet pöytäkirjan ja joka vaatii valmistelua.

päämaja

päämajaESPRI on kahdessa paikassa:

School of pöytäkirjan ja institutionaalisten suhteiden sitoutunut monimuotoisuuden ja siksi meillä on kaksi toimistoa hetkellä käytössä. Nämä kaksi ovat Espanjassa: päämiehenä Barcelona ja toinen Madrid. Missään niistä voit ottaa minkä tahansa tutkimuksemme kaikki opetusresursseja, opettajien huippuosaamisen ja teoreettista ja käytännön luokat.

opetusresursseja

välineetKouluna koulutusta ja uudelleenkoulutusta ESPRI aikoo toimia eri rooleissa:

Olla moottorina pöytäkirjan koko yhteiskunnan, sitoutuminen ammatillista tunnustamista, tutkii sen menneisyyden ja tulevaisuuden, tarjoaa ratkaisuja ja neuvoo instituutiot ja yritykset edistää erikoistunut kokousten, keskus luo dokumentointipalvelu ammatin tuottaa julkaisuja, tapahtumia ja tukee tekojen jatkuvan, luo työpaikkoja ja edistää osallisuutta riittävästi koulutetun työmarkkinoilla.

opetushenkilöstö

ESPRI on erinomainen valettu opettajien opiskelijoiden saatavilla kaikki tietonsa lisäksi jokapäiväisessä kokemuksia ammattilaisina protokollassa ja tapahtumien järjestäminen.

digitoitu luokkahuoneet

Meillä on tietokoneita, joilla opiskelijat voivat valmistaa riittävästi käyttöön ja hallintaan uusien teknologioiden ja niiden soveltaminen alalla organisaation. Näiden luokkahuoneissa ovat erikoistuneet ohjelmistojen eniten käytetty protokolla.

kirjasto

Vuonna ESPRI meillä on suuri kirjasto erikoistunut protokollaa ja ylimääräisten tieteenalojen sekä erikoistunut dokumentaatiokeskus, johon ne voivat käyttää kaikkia oppilaitaan lisätutkimuksia. Se on myös suuri kirjasto, joka sallii suuremman valvonnan opiskelijan järjestämällä tapahtumia eri sektoreilla.

Kokoukset

Omalla koulutusohjelmaa koulussa edistää konferenssit teknikot ja asiantuntijat pöytäkirjaa, eri laitosten ja yritysten. Näiden säädösten työharjoitteluun ja täydentää opetusta luokassa.

Retket ja matkat

Järjestämme käyntejä laitosten ja yritysten, jotta voidaan vastata sen pöytäkirjan ja seremoniallinen esityksiä. Keskitymme ulkomaanmatkoilla täyttämään tunnustukset toimielimet ja miten protokolla toimii.

Julkaisut

Koulusta tarjoamme täydentäviä tekstejä pöytäkirjaa ja ylimääräisiä tieteenalojen omilla Publishing palvelu. Aina alennettuun hintaan verrattuna yleisillä markkinoilla.

Käytännöt / Sopimukset

Koulu on sopimukset useiden instituutiot, yritykset, säätiöt ja yhdistykset voivat esitellä oppilaille osaksi työelämän.

käytäntöjä

Vuonna ESPRI se annetaan erittäin tärkeänä täytäntöönpanoa hankkimaansa tietoa opiskelijoiden opettajien ja muiden oppilaitosten resursseja. Siksi koulun tarjoaa mahdollisuuden toteuttaa teoreettiset istunnot työkäytäntöjä eri yrityksissä liittyy protokollaan ja tapahtumien hallinta.

ulkoinen käytännöt

Los sopimukset joka on ESPRI eri yritysten ja laitosten, antavat kaikille opiskelijoille, jotka haluavat saada ammatillisiin käytäntöihin kaapit organisaation, viestinnän ja institutionaalisten suhteiden. Vuonna ESPRI, käytäntöjä työmarkkinoilla eivät ole ainoa mahdollisuus käytännössä hankittu tietämys koulutusta. Koulu edistää myös omalla toiminnallaan hallinnoi opiskelijoiden ja myös vastaanottaa toimeksiantoja muiden toimielinten tai yritysten palvelee pätevin opiskelijoita, kaikki nykyisen oikeudellisen kehyksen.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Espanjalainen

Katso maisteriohjelmia » Katso Kurssit - OnlineStudies » Katso Maisteri » Katso Kurssit - AcademicCourses »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Master Protokolla: Organisaatio Ja Johdon Tapahtumia

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Espanja Barcelona Madrid + 1 lisää

Tapahtumien järjestäminen on ollut yksi niistä aloista, jotka on esittänyt merkittävin kehitys viime aikoina. Yritykset ja laitokset järjestävät tapahtumia sitoutua yleisölleen, rakentaa asiakasuskollisuutta, paikannus brändi, vangita huomion tiedotusvälineissä, uusia tuotteita, lähettävät ideoita, jne [+]

yleiskatsaus tapahtumien järjestäminen Se on ollut yksi niistä aloista, jotka on esittänyt merkittävin kehitys viime aikoina. Yritykset ja laitokset järjestävät tapahtumia sitoutua yleisölleen, rakentaa asiakasuskollisuutta, paikannus brändi, vangita huomion tiedotusvälineissä, uusia tuotteita, lähettävät ideoita, jne

protokolla Se on sisällytetty osaksi viestinnän välineenä ulkoneva julkisuuskuva instituutiot, yritykset ja yhteisöt. Et voi kuvitella julkinen tai yksityinen, ulkoinen tai sisäinen toimi, johon suunnittelussa pätevän hankevaiheissa suunnittelu, viestintä, organisaatio, toteutus ja valvonta ammatti ei tarvita.

Asianmukaisen kehittäminen ammattiaan, asiantuntija tekniikat tapahtumien järjestäminen on hallittava koko joukon työkaluja, menetelmiä, järjestelmiä ja sovelluksia, jotka perustuvat ja -sääntöjen käytetään ajoittamaan ja järjestetyt tapahtumat. Siksi on tärkeää pysyä ja tietää kehityksestä ja päivittäminen tällaista tekniikkaa, Rakennejärjestelyistä hallintaan puheenjohtajakausien skenaarioiden kautta hoitoja, vihkimykset, kutsut, ohjelman kehittämiseen jne... [-]


Ota yhteyttä
Asiointiosoite
Carrer de l’esperança 32
Barcelona, 08017 ES
Asiointiosoite
C/ Raimundo Lulio, 3, 3ª planta
Madrid, 28010 ES
Asiointiosoite
Spain Online, ES