Escuela Universitaria ERAM

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Vuonna ERAM yliopistossa voit opiskella virallisia astetta audiovisuaalisen ja multimedia, Performing Arts ja meidän Masters luovan valokuvauksen.

Annamme lisää

Yliopiston ERAM mieti tarpeet, me huolehdimme, jotta tuntisit olosi kotoisaksi. Työskentelemme tehdä kokemuksestasi täydellisen.

YLIOPISTON ERAM

Yliopiston ERAM on kiinnitetty yliopiston Girona omistettu alan suunnittelu-, multimedia, audiovisuaalinen keskus, valokuvaus ja esittävän taiteen.

Beyond ottaa hyvä infrastruktuuri, ERAM erottuu henkilöresursseja, sen opiskelijat, opettajat ja ammattilaiset, jotka jakavat intohimon siirtämään tietoa, tyytyväisyys oppimisen jatkuvasti ja ennen kaikkea omistautumista sekä kehittämiseen henkilökohtaisen ja ammatillisen jokaisen henkilön, ylläpitää suurta kunnioitusta etiikka ja sosiaaliset arvot.

COMA CROS KULTTUURINEN Factoria

Koulu sijaitsee entisessä kutomon, "tehdas Coma Cros" Salt (Girona). Paikka on kunnostettu ja modernia infrastruktuuria sekä kaikki tarvittavat mukavuudet tieteellisen käytännön, ja silti säilyttää charmi yhdeksästoista-luvun modernissa rakennuksessa.

OPISKELU Girona

Sijaitsee erinomaisella paikalla, lepää välillä Välimeren ja vuorten Pyreneillä, löydämme kaupungin Girona. Se on maakunnan pääkaupunki ja on hyvät yhteydet symboliksi Barcelonaa, vain tunnin päässä tästä autolla ja 38 minuuttia junalla. Se on myös hyvin lähellä Ranskan rajaa kaupungeissa kuten Perpignanin (Ranska) Gironan kaupunki, ympäröi neljä joet, on kaunis kaupunki ja keskeisellä paikalla monia kulttuuritapahtumia ympäri vuoden. Yhdistelmä viheralueiden rakentaminen centenarians kiven ja arvokas piilotettu puutarhat, antavat tietyn merkin antiikin kaupungin Girona.

Kaduilla Girona ovat toimineet näyttämö Game of Thrones sarja. Kaupunki on tunnettu erityisesti gastronomian, yli kolmetoista ravintolaa, joissa on yhteensä 17 Michelin-tähteä, mikä sen hieno yhdistelmä ruokaperinteeseen ja luovuutta.

Girona, kulttuurikokemuksesta

Kaikki viikonloppuisin on eri kulttuuritapahtumiin tai musiikkifestivaaleja ja muiden tapahtumien, kuten esittävien taiteiden, kulttuurikohteita ollaan vähitellen tulossa vertailukohtana maailmanlaajuisesti.

Girona yhdistää yöelämä taiteellisen ja musiikillisen festivaaleilla.

Yksi piirre näistä tapahtumista on sen monimuotoisuus, joka kokoaa yhteen hyvin erilaisia ​​tyylejä, kuten Black Music Festival, International Music Festival Castell de Peralada, The Vinomi Festival, Girona Capella, Girona Jazz Festival, International Festival Porta Ferrada, Akustinen festivaali, konsertti tai tapahtuma Ibercamara Performing Arts sesonkiaika, Girona.

Opiskelijapalvelut

Yliopiston ERAM yliopiston kanssa Girona tarjoaa kaikki tehtävät, palvelut kehittämiseen tarvittavia opiskelijoiden, sekä akateemisesti ja henkilökohtaisesti. Kuten esimerkiksi erikoistunut urheilupalvelu, moderni oppia tärkeimmät maailman kielillä, erikoispalveluja kansainvälisille opiskelijoille ja monilla muillakin kielillä.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Espanjalainen
  • Katalaani

Katso maisteriohjelmia » Katso Kandidaatin tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Master Luovan Valokuvauksen

Opetus kampuksella Osa-aikainen 9 kuukautta October 2018 Espanja Salt

Opi valokuvauksen rakentaa tarinan, matkustaa, jakaa muiden matkustajien seikkailu: kertoa tarinoita valoherkkä. [+]

Opi valokuvauksen rakentaa tarinan, matkustaa, jakaa muiden matkustajien seikkailu: kertoa tarinoita valoherkkä.

Opintosuunnitelma

luovuus

Luovuus on luonnostaan ​​ihmisen kunnossa. Tässä piilee kehitys ihmiskunnan on kärsinyt alusta alkaen ja merkitsee sen tulevaisuudesta. On olemassa erilaisia ​​tapoja määritellä luovuutta, mutta ne kaikki pyörivät luomista omaperäisiä ja innovatiivisia ideoita olennainen osa luovaa prosessia.

Sisältö

luova prosessi (Logbook)

Tärkeä työkalu luova prosessi, on lokikirja. Making analogisesti päivittäin kirjaa, valokuvaaja tai tahnan muistiinpanoja muistikirjan, kaikkia niitä tapahtumia, ideoita, leikkaukset, tilanteita, jne Lyhyesti sanottuna kaikki, että saaliit hänen silmänsä ja se on kiinnostuksen kohteena. Lokikirjan tulee menetelmän sisällä luova prosessi, joka voi auttaa valokuvaaja tuottaa ideoita, joista se toimii.... [-]


Videot

Ambaixadors de l'ERAM

Girona emociona ;)

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
Factoria Cultural Coma Cros
C/ St. Antoni, 1

Salt, 17190 ES
Sosiaalinen media