Lue virallinen kuvaus

Vuonna ERAM yliopistossa voit opiskella virallisia astetta audiovisuaalisen ja multimedia, Performing Arts ja meidän Masters luovan valokuvauksen.

Annamme lisää

Yliopiston ERAM mieti tarpeet, me huolehdimme, jotta tuntisit olosi kotoisaksi. Työskentelemme tehdä kokemuksestasi täydellisen.

YLIOPISTON ERAM

Yliopiston ERAM on kiinnitetty yliopiston Girona omistettu alan suunnittelu-, multimedia, audiovisuaalinen keskus, valokuvaus ja esittävän taiteen.

Beyond ottaa hyvä infrastruktuuri, ERAM erottuu henkilöresursseja, sen opiskelijat, opettajat ja ammattilaiset, jotka jakavat intohimon siirtämään tietoa, tyytyväisyys oppimisen jatkuvasti ja ennen kaikkea omistautumista sekä kehittämiseen henkilökohtaisen ja ammatillisen jokaisen henkilön, ylläpitää suurta kunnioitusta etiikka ja sosiaaliset arvot.

COMA CROS KULTTUURINEN Factoria

Koulu sijaitsee entisessä kutomon, "tehdas Coma Cros" Salt (Girona). Paikka on kunnostettu ja modernia infrastruktuuria sekä kaikki tarvittavat mukavuudet tieteellisen käytännön, ja silti säilyttää charmi yhdeksästoista-luvun modernissa rakennuksessa.

OPISKELU Girona

Sijaitsee erinomaisella paikalla, lepää välillä Välimeren ja vuorten Pyreneillä, löydämme kaupungin Girona. Se on maakunnan pääkaupunki ja on hyvät yhteydet symboliksi Barcelonaa, vain tunnin päässä tästä autolla ja 38 minuuttia junalla. Se on myös hyvin lähellä Ranskan rajaa kaupungeissa kuten Perpignanin (Ranska) Gironan kaupunki, ympäröi neljä joet, on kaunis kaupunki ja keskeisellä paikalla monia kulttuuritapahtumia ympäri vuoden. Yhdistelmä viheralueiden rakentaminen centenarians kiven ja arvokas piilotettu puutarhat, antavat tietyn merkin antiikin kaupungin Girona.

Kaduilla Girona ovat toimineet näyttämö Game of Thrones sarja. Kaupunki on tunnettu erityisesti gastronomian, yli kolmetoista ravintolaa, joissa on yhteensä 17 Michelin-tähteä, mikä sen hieno yhdistelmä ruokaperinteeseen ja luovuutta.

Girona, kulttuurikokemuksesta

Kaikki viikonloppuisin on eri kulttuuritapahtumiin tai musiikkifestivaaleja ja muiden tapahtumien, kuten esittävien taiteiden, kulttuurikohteita ollaan vähitellen tulossa vertailukohtana maailmanlaajuisesti.

Girona yhdistää yöelämä taiteellisen ja musiikillisen festivaaleilla.

Yksi piirre näistä tapahtumista on sen monimuotoisuus, joka kokoaa yhteen hyvin erilaisia ​​tyylejä, kuten Black Music Festival, International Music Festival Castell de Peralada, The Vinomi Festival, Girona Capella, Girona Jazz Festival, International Festival Porta Ferrada, Akustinen festivaali, konsertti tai tapahtuma Ibercamara Performing Arts sesonkiaika, Girona.

Opiskelijapalvelut

Yliopiston ERAM yliopiston kanssa Girona tarjoaa kaikki tehtävät, palvelut kehittämiseen tarvittavia opiskelijoiden, sekä akateemisesti ja henkilökohtaisesti. Kuten esimerkiksi erikoistunut urheilupalvelu, moderni oppia tärkeimmät maailman kielillä, erikoispalveluja kansainvälisille opiskelijoille ja monilla muillakin kielillä.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Espanjalainen
  • Katalaani

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

Escuela Universitaria ERAM

Opi valokuvaus rakentaa tarina, matkustaa sisälle ja jakaa muiden matkustajien kanssa todellinen seikkailu: kerro herkkiä tarinoita valolla. ... [+]

Opi valokuvaus rakentaa tarina, matkustaa sisälle ja jakaa muiden matkustajien kanssa todellinen seikkailu: kerro herkkiä tarinoita valolla.

opetussuunnitelma

luovuus

Luovuus on luontaista ihmisen tilaan. Se on evoluutio, jonka ihmiskunta on kärsinyt alusta lähtien ja merkitsee sen tulevaisuutta. Luovuutta voidaan määritellä monin tavoin, mutta kaikki heistä kierrätetään alkuperäisten ja innovatiivisten ideoiden luomisen perusprosessina.

sisältö

Luova prosessi (lokikirja)

Luomisprosessin tärkeä työkalu on lokikirja. Analogisesti kalastuspäiväkirjaan valokuvaaja toteaa tai tahraa muistikirjassa, kaikki tapahtumat, ideat, käsitteet, leikkaukset, tilanteet jne. Lyhyesti sanottuna kaikki, mikä kiinnittää huomionne ja se on kiinnostuksen kohteena. Lokikirjasta tulee luovuusprosessin menetelmä, joka voi palvella valokuvaajaa luomaan alkuperäisiä ideoita, joihin hän työskentelee.... [-]

Espanja Salt
Request Info
Espanjalainen,Katalaani
Part-time
9 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Ambaixadors de l'ERAM

Girona emociona ;)