Lue virallinen kuvaus

Tarina kirjoitat

Tervetuloa / koulu kuin Luova kirjoittaminen espanjaksi vuonna maailmassa, tervetuloa / aa Escuela de Escritores :

Meillä kaikilla on tarina kerrottavana ja voimme löytää paras tapa tehdä se. Sillä, kyllä, voit oppia kirjoittamaan. Kirjoittaminen on taito ja kuten kaikki veneet, ensimmäinen askel on tietää ja hallita tekniikoita, joiden avulla voit käyttää sitä mestarillisesti. Opettamaan alus on olemassaolon tarkoitus on Escuela de Escritores . Opi ole yksin ulottuvilla nero koskettanut jumalallinen sormella tai siunattu geeni kirjoittamisen: löytää sitä päivittäin viisitoista vuotta tuhannet ihmiset ovat läpäisseet sivustollemme ja virtuaaliluokkahuoneissa.

Kun työ on suoritettu mestarillisesti, se tulee taidetta, kun se tulee taidetta ja myös puhua niistä aineettomaan jotka ovat lahjakkuus tai inspiraatiota. Lahjakkuus ei ole oppinut, mutta on vain vähän tai paljon, voi kehittyä oikeassa ympäristössä. Kirjoittajat ovat aina tarvitaan ympäröimään itsensä muita kirjailijoita opastusta ja neuvoja (muista kirjallisten piirien tai kirjeen muodossa suhdetta monet heistä). Escuela de Escritores on kohtauspaikka Espanjan kirjailijoita eri puolilta maailmaa, yhteisö jakaa kokemuksia kirjallisesti kanssa bandmates, ohjaavat monet parhaat opettajat luovan kirjoittamisen espanjaksi.

Koska alusta kirjoittaminen on vasta alkua. On monia kirjailijoita, jotka kysyttäessä miksi he kirjoittavat, Käytätkö niin monta tuntia edessä tyhjän sivun, vastata kaksi sanaa: enemmän elämää. Kirjailija asuu monia ihmishenkiä: hänen ja kaikki hän huomaa itsessään. Jotain on vialla, kun kirjoitamme, että kerros pelon, joka erottaa meidät maailmassa, aitoja tunteita. Toisaalta olemme syntyneet hauras sanoja, kirjailija oppii huolehtimaan kunnes he täyttävät lauseista, että kärsivällisesti ja paljon taitoa, päätyä tarinoita, romaaneja, käsikirjoituksia, runoja, taidetta, elämä.

Jos halu on kouluttaa sinulle kirjailija, alkoi salaisuudet ja tekniikoita tämän haastava ja jännittävä työ, älä petä. Emme voi luvata menestystä, ja tuhansia lukijoita, eikä vaiva Famelta kirjallisuuden kunniaa jota jotkut sekoittavat olemiseen kirjailija; mutta voimme taata vankka, kattava ja hyvin jäsennelty koulutusta, jonka avulla opit kaikki tekniikat ja resurssit kaupan: koulutus, johon voit mennä noin rakentaa ääni ja puhe, että elämä, joka voittaa sisälläsi ja vain sinä voit luottaa.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:


Escuela de Escritores

Master Narratiivinen 'kädentaitojen' on ensimmäinen opetussuunnitelman luotu Espanjassa muodostaen kirjailijoita. Kaksi vuotta (560 tuntia opetusta ja 300 kirjoit ... [+]

© Chema Madoz - VEGAP 2017Chema Madoz - VEGAP 2017Tervetuloa X Promotion

Master Narratiivinen taiteen ja kaupan linkkejä - kokemalla Escuela de Escritores - perinne tuoleja luovan kirjoittamisen Anglo - Saxon yliopistojen opetuksen lähestymistavat eurooppalaisten koulujen ja yliopistojen jäsentä, kuten me, European Association of Luova kirjoittaminen ohjelmat (EACWP) . Tavoitteena tietenkin on että opettaa veneet kirjoittamisen ja työskennellä kolme pilaria, jotka tekevät tästä veneet osaksi taito: taito, luovuus ja herkkyys.

Aloitettiin lokakuussa 2008 yli 120 opiskelijaa on osallistunut tähän opetusprojektia edelläkävijä Espanjassa.

Kirjailija kirjoittaa, kyllä, mutta jos hän todella haluaa olla taiteilija aikansa, on myös tiedettävä kirjallisuusperinteen sitä edeltävä ja joka lisää työkaluja Tekstissä analysoidaan, taidesuuntauksia ja ajattelin sen vuoropuhelussa kirjallisesti tai mitä tulevaisuus kerronnan vilaus vuosisadan alussa.... [-]

Espanja Madrid
Request Info
Espanjalainen
Full-time
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi