Lue virallinen kuvaus

Tehtävänä School of Business Training on sitoutunut koulutustarpeisiin meidän yrittäjien, joilla pyritään parantamaan yritysten kilpailukykyä, luottavat erinomainen ammattilaisille, jotka välittää meille opiskelijoille koko liiketoiminnan kokemusta ja tietämystä.

Siksi oletamme joukko arvoja, jotka määrittävät identiteettimme, kokous todellisia tarpeita liiketoiminnan ja työympäristö, jotka aiheuttavat koulutusta viittaus.

Arvot:

  • Talent. - Menetelmät. - Opetus. - Työllistettävyys. - Institutionaalinen tuki.

Lahjakkuus

Aiomme edistää uusien henkilökohtaisten kykyjen meidän opiskelijoiden koulutuksen, jolloin voitto taitoja ja henkilökohtaisia ​​taitoja, joihin kehitys ammatillisen profiilin ja yrittäjyyttä.

Metodologia

Tarjota koulutusta suurimmassa määrin käytännöllinen rakenne, edistää aina osallistujan osallistuminen, kannustaa tiimityö ja johtajuus.

Opetus

Meillä osallistumista tunnettuja asiantuntijoita, joilla on erinomainen ammatillinen kokemus rinnalla akateemisia arvovaltaa, jokaisessa erikoisuuksia, käyttämällä kokemuksen ja pätevyyden koulutuksen tarjoamiseksi mukaan työmarkkinatilanne.

Työllistettävyys

Sitä paitsi ammatti parannus, etusijalle on työllistymismahdollisuuksien parantamiseksi meidän opiskelijoiden josta meillä tarjota samoja palveluja suunta työnhaussa, kehittää profiilin ja matkareitti henkilökohtaisen paikoilleen.

Institutionaalinen tuki

Jatkuvassa yhteydessä yritysmaailman sallii meidän koulutustarjonnan sopii yritysten tarpeisiin tahansa tuotantosektorin lisäksi palveluja ja tukea organisaation, joka muun lujittaa taloudellista toimintaa maakunnassa koulutuksen avulla.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

Escuela de Negocio Empresarial Cámara de Comercio Málaga

EXCLUSIVE MASTER MIB sisältää ominaisuuksia, jotka erottavat sen perinteisestä Masters of International Business, kuten sen avoimuus palveluyrityksille (matkailu, rakenta ... [+]

EXCLUSIVE MASTER MIB sisältää ominaisuuksia, jotka erottavat sen perinteisestä Masters of International Business, kuten sen avoimuus palveluyrityksille (matkailu, rakentaminen, suunnittelu, terveys, jne.), Sisällyttäminen teknisiä välineitä, Verkkoyhteisöjen käyttö, soveltaminen Kilpailukykyinen Intelligence tekniikat kansainvälistymiseen ja johtamiskoulutusta tytäryhtiöitä ja toimistoja ulkomailla.

Se tarjoaa tietoja ja taitoja, joita voidaan soveltaa mihin tahansa yrityksen, missä päin maailmaa tahansa.

URAMAHDOLLISUUDET

Laajenna visio yritysmaailman ja vahvistaa kykyä havaita mahdollisuudet, pystyä myymään kaikkialla maailmassa. Kun opiskelija päättyy tämän Mestari, hän pystyy toteuttamaan viennin ja tuonnin toiminnot, kehittämään tulevaisuuden ulkomaille laajentumista hankkeita ja tehdä strategisia päätöksiä kansainvälisellä tasolla.... [-]

Espanja Marbella
Request Info
Espanjalainen
Part-time
9 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi