Escuela de Negocio Empresarial Cámara de Comercio Málaga

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tehtävänä School of Business Training on sitoutunut koulutustarpeisiin meidän yrittäjien, joilla pyritään parantamaan yritysten kilpailukykyä, luottavat erinomainen ammattilaisille, jotka välittää meille opiskelijoille koko liiketoiminnan kokemusta ja tietämystä.

Siksi oletamme joukko arvoja, jotka määrittävät identiteettimme, kokous todellisia tarpeita liiketoiminnan ja työympäristö, jotka aiheuttavat koulutusta viittaus.

Arvot:

  • Talent. - Menetelmät. - Opetus. - Työllistettävyys. - Institutionaalinen tuki.

Lahjakkuus

Aiomme edistää uusien henkilökohtaisten kykyjen meidän opiskelijoiden koulutuksen, jolloin voitto taitoja ja henkilökohtaisia ​​taitoja, joihin kehitys ammatillisen profiilin ja yrittäjyyttä.

Metodologia

Tarjota koulutusta suurimmassa määrin käytännöllinen rakenne, edistää aina osallistujan osallistuminen, kannustaa tiimityö ja johtajuus.

Opetus

Meillä osallistumista tunnettuja asiantuntijoita, joilla on erinomainen ammatillinen kokemus rinnalla akateemisia arvovaltaa, jokaisessa erikoisuuksia, käyttämällä kokemuksen ja pätevyyden koulutuksen tarjoamiseksi mukaan työmarkkinatilanne.

Työllistettävyys

Sitä paitsi ammatti parannus, etusijalle on työllistymismahdollisuuksien parantamiseksi meidän opiskelijoiden josta meillä tarjota samoja palveluja suunta työnhaussa, kehittää profiilin ja matkareitti henkilökohtaisen paikoilleen.

Institutionaalinen tuki

Jatkuvassa yhteydessä yritysmaailman sallii meidän koulutustarjonnan sopii yritysten tarpeisiin tahansa tuotantosektorin lisäksi palveluja ja tukea organisaation, joka muun lujittaa taloudellista toimintaa maakunnassa koulutuksen avulla.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Espanjalainen

Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Master Of International Business

Opetus kampuksella Osa-aikainen 9 kuukautta October 2017 Espanja Málaga

EXCLUSIVE MASTER MIB sisältää ominaisuuksia, jotka erottavat sen perinteisestä Masters of International Business, kuten sen avoimuus palveluyrityksille (matkailu, rakentaminen, suunnittelu, terveys, jne.), Sisällyttäminen teknisiä välineitä, Verkkoyhteisöjen käyttö, sovellus of Competitive Intelligence tekniikoita kansainvälistymisen ja johtamiskoulutusta tytäryhtiöitä ja toimistoja ulkomailla. [+]

EXCLUSIVE MASTER MIB sisältää ominaisuuksia, jotka erottavat sen perinteisestä Masters of International Business, kuten sen avoimuus palveluyrityksille (matkailu, rakentaminen, suunnittelu, terveys, jne.), Sisällyttäminen teknisiä välineitä, Verkkoyhteisöjen käyttö, soveltaminen Kilpailukykyinen Intelligence tekniikat kansainvälistymiseen ja johtamiskoulutusta tytäryhtiöitä ja toimistoja ulkomailla. Se tarjoaa tietoja ja taitoja, joita voidaan soveltaa mihin tahansa yrityksen, missä päin maailmaa tahansa. URAMAHDOLLISUUDET Laajenna visio yritysmaailman ja vahvistaa kykyä havaita mahdollisuudet, pystyä myymään kaikkialla maailmassa. Kun opiskelija päättyy tämän Mestari, hän pystyy toteuttamaan viennin ja tuonnin toiminnot, kehittämään tulevaisuuden ulkomaille laajentumista hankkeita ja tehdä strategisia päätöksiä kansainvälisellä tasolla. Jos etsit ammatillisen kasvun, MIB kouluttaa sopeutunut uuteen markkinoiden vaatimuksiin, kun yhä useammat yritykset tekevät päätöksensä laajentua kansainvälisesti välttämättömyys selviytymisen, kasvun ja pitkän aikavälin kannattavuutta. Tutkinnon KANSAINVÄLINEN TUNNISTUS Kauppakamarit on parhaiten tunnettu liikekeskukset koulutuksen opiskelijoiden kansallisella ja kansainvälisellä tasolla, vaikka edellä monia arvostettuja kouluja. Luennoitsijat ja professorien Kaikki luennoitsijat MIB ovat akateemisia ammattilaisia, joilla on laaja kokemus liiketoiminnan maailma. Luokat on foorumin tiedonvaihtoa perustuu tosielämän tilanteissa ja kokemusten. Lisäksi teoreettinen sisältö Saat myös paljon käytännön tietoa, joka antaa sinulle etu valmistuvien opiskelijoiden samasta otsikko yliopistoissa, joissa suurin osa opetussuunnitelmaa on ehdottomasti teoreettinen. HARJOITTELUPAIKAT PLACEMENT Vuoden viimeisen raskauskolmanneksen Mestari, opiskelijat voivat hakea harjoittelupaikkaa. Nämä annetaan joitakin tärkeimpiä vientiyrityksiä Malagassa. [-]