Estudios Superiores Abiertos de Hostelería

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Hospitality Open Higher Studies (ESAH) on School of Hospitality joka tarjoaa yksityishenkilöille ja yrityksille laajan valikoiman online-kursseja ja jatko- Hospitality, Catering, Keittiö, hallinto ja johtaminen, ja Event MakeisetTuella Superior School of Hotel Sevilla, Erittäin päteviä opettajia ja asiantuntijoita aktiivisesti online-koulutus, Ja Universidad San Jorge, Tukevat tutkimukset Expert ja Master aloilla Johto ja hallinto, tapahtumat ja Enology Technical Expert.

ESAH aloitti toimintansa vuonna 2007 aloitteesta Lezama Group ja Seas, ESuperior Open studiot (Grupo San Valero). Kaksi toimielintä taottu uusi koulutushanke tarjota lähiopetusta että Lezama Ryhmä toimitetaan kautta School of Hotel Sevilla, käyttämällä online menetelmiä Seas, Open Higher Studies asiantuntija keskustasta.

Meidän akateeminen projekti on kouluttaa ammattilaisia ​​vastata tehokkaasti nykyisiin ja tuleviin tarpeisiin ravintola-alalle, oikein yhdistämällä teorian ja yritystoimintaa ja hyödyntämällä verkossa perustuvaa menetelmää uusiin teknologioihin.

Tällä hetkellä 10000 opiskelijaa ovat luottaneet koulutusta meidän keskustassa, on tyytyväisyys indeksi yli 8,9, joka tukee työtä tiedekunnan.

ESAH ehdotetaan muodostunut esikuva panoraama ravintola-alalle online-koulutus, Tukena kokemusta ja konsolidointi SEAS jolla on kansainvälistä tunnustusta ja akkreditointi, joilla on ensimmäinen verkko-oppimisympäristön vahvistanut Euroopan unionin Eurooppa-hankkeeseen ja Lezama Group, ravintola ryhmän viitteenä.

Myös ESAHKasvun vuoksi joukko opiskelijoita, sitoutunut avaamalla uuden toimiston Madrid. Valtuuskunnan kanssa yhteistyössä suuri joukko ammattilaisia, kuten opettajia ja Lezama Ryhmä uudella luokkahuoneessa seminaarit toimittamisesta Harjoituksissa tukemiseksi online-koulutus. Tammikuusta 2014 tavoitteena on jatkaa tarjoaa parasta koulutusta, ESAH allekirjoittamalla sopimuksen kanssa Universidad San Jorge kannattavansa yliopiston tutkinto joidenkin tutkimusten asiantuntijoiden ja päälliköiden, joka tarjoaa tunnustaminen op tutkimuksen mukaan tunnin.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Espanjalainen

Katso Online Kurssit » Katso Online Maisteri »

Videot

Presentación de Escuela de Hostelería ESAH