Lue virallinen kuvaus

School of Tourism EUROAULA Se on instituutio perustettiin vuonna 1987 ja erikoistunut matkailualan koulutuksen. Vuodesta 1997 EUROAULA kiinnitetään Universitat de Girona, Opettaminen tutkinto Matkailun Kaksoistutkinto Kansainvälisen Matkailun ja Hotel Management, Masters ja jatko. Siksi yliopisto matkailu tutkimukset ovat täysin virallisia ja tunnustettu.

Vastaavasti, Euroaula on keskus tunnustettu D'Ensenyament laitos KatalonianAntamaan Korkeampi ammatillisen koulutuksen laadullisten virallisesti hyväksytty DOGC ENS / 2116/2002 / 8. heinäkuuta.

Olemme oppilaitokseen erikoistunut matkailuun kutsumus pedagoginen kekseliäisyys. in EUROAULA koulutamme tulevaisuuden ammattilaisia matkailuala käyttöön teoria- ja todellinen tapaustutkimuksia. hienoilla opetuskokemus tekee meidät johtajina ammatillisessa koulutuksessa, saataville opiskelijoillemme työkaluja hankkia tietoa, jota tarvitaan koulutukseen ja henkilökohtaiseen kehitykseen, valmistaa heitä kilpailukykyisiä työmarkkinoita ja muuttuu jatkuvasti.

Lisäksi olemme osa Association Européenne des Escoles d'Hotellerie et de Tourisme, Kansainvälinen järjestö, joka pyrkii edistämään hotelleja ja matkailua koulujen Euroopassa.

UNE-EN ISO 9001 on kansainvälinen standardi, joka määrittelee vaatimukset hallintajärjestelmä laatukoulutukseen School of Tourism Euroaula. Päätavoitteena on jatkuva parantaminen opetuksen laatua suunnitella koulutusohjelmia.

Siksi meidän ohjelmat ovat sertifioituja vuodesta 2007 ja onnistuttu voittamaan vuosittain tarkastelun suoritti Bureau Veritas.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

Euroaula Barcelona

Tämän maisterin tutkinnon tavoitteena on kehittää opiskelijoiden uraa johtajina, aluepäälliköinä tai yrittäjinä, jotta he voivat hankkia matkailualan sektorin päätöksente ... [+]

Tämä päällikkö pyrkii kehittämään opiskelijoiden uraa johtajina, aluepäälliköinä tai yrittäjinä, jotta he voivat hankkia matkailualan sektorin päätöksentekoon tarvittavat tiedot ja taidot. Matkailu- ja vieraanvaraisuusalalla hotellien suunnittelua ja hallintaa koskeva tieto on välttämätöntä.

Tämän maisterin tutkinnon tavoitteena on

Ammattilaiset, jotka haluavat päästä kansainväliseen hotellimajoitukseen.Jatko- ja tutkintotodistuksen haltijat, jotka haluavat siirtää uransa hotelli- liiketoimintaa ja matkailumajoitusta varten.Ammattilaiset, jotka haluavat luoda oman yrityksen perustamisen (hotellit, hostellit, bed and breakfastit jne.).

Ohjelman kesto... [-]

Espanja Barcelona
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
9 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Euroaula Barcelona

Mahdollisten matkailijoiden muuttamiseksi todellisiksi asiakkaiksi on laadittava laadukasta sisältöä ja tuotteita eri kanavissa, joissa asiakkaat ovat. Tämä sisältö perus ... [+]

Ohjelma sanelee espanjaksi

Yleiset tiedot

Mahdollisten matkailijoiden muuttamiseksi todellisiksi asiakkaiksi on laadittava laadukasta sisältöä ja tuotteita eri kanavissa, joissa asiakkaat ovat. Tämä sisältö perustuu moniin kertoihin kertomalla tarinoita käyttäen matkailutuotteen tai määränpään tärkeimpiä ominaisuuksia ja ominaisuuksia.

Tämä Master keskittyy koulutukseen ammattilaisia, jotka ovat ajan tasalla viimeisimmistä suuntauksista ja hyvistä kansainvälisistä käytännöistä matkailualalla, jotta voidaan parantaa viestintä-, myynninedistämis- ja julkisten suhteiden hallintaa kohteisiin, tuotteisiin ja matkailupalveluihin.

Pätevyys: Gironan yliopiston myöntämä tutkinto on Gironan yliopiston myöntämä, täysin tunnustettu otsikko. (* Odottaa UdG: n hyväksyntää)Ohjelman kesto: 1 lukuvuosi (9 kuukautta)Alku: lokakuu 2019Ohjelman ominaisuudetKäytännön sovellus: Opi eri työkalut ja käytä taktiikkaa ja strategioita, jotka auttavat parantamaan matkailukohteiden, tuotteiden ja palvelujen myynnin hallintaa.Liiketoiminnan todellinen näkökulma: Opettajamme, joka koostuu matkailualan asiantuntijoista, saa opiskelijan todellisen ja ajantasaisen näkemyksen matkailualan tärkeimpien monikansallisten yritysten suhdetoiminta- ja viestintäosastoista.Trendit: Tunne kaikki uudet suuntaukset ja teknologiset innovaatiot matkailun viestinnän alalla ja kehittää kaikki tarvittavat taidot ja taidot, joita viestintä- ja suhdetoiminnan asiantuntijalla on.Erityisosaaminen: Hanki erityisosaamista viestintäprojektin toteuttamiseksi kaikille yrityksille, jotka käyttävät parhaita markkinointivälineitä ja kattavat minkä tahansa asiakkaan tarpeet.Final Master Project: Suunnittele ja kehittää lopullinen Master-projekti, jossa opiskelija kuvastaa koko ohjelman aikana hankittua tietoa ja sen soveltamista ja käytännön toteutusta.opetussuunnitelmaMatkailualan esittelyViestintä liiketoimintastrategiassaJohdatus matkailumarkkinointiinSosiaalisten verkkojen hallinta matkailualueillaPRPR-sovelluksetJohtamisen ja liiketoiminnan aloiteViestintä- ja matkailun edistämistekniikatMatkailukohteiden strateginen markkinointiKohteet ja matkailun resurssitMatkailuinnovaatioHenkilöstö ja johtaminenLopullinen Master-projektiKäyttöoikeusvaatimuksetVirallinen korkeakoulututkintoKopioi passi / DNI / NIECurriculum Vitae valokuvaukseenMotivaatio-kirjeuranäkymätMatkailualaan erikoistuneet viestintätoimistotVirallisten laitosten viestintäosastoViestintäpäällikkö matkailualan yrityksissäProvincial Tourism BoardsMatkailutoimistotPR- ja protokollaosastotYrittäjät viestinnän ja markkinoinnin alallaKonsultti / matkailuneuvojaKansainvälisten / institutionaalisten suhteiden johtajatuotepäällikköContent ManagerTyövoiman lisääminen ja käytäntö... [-]
Espanja Barcelona
Lokakuu 2019
Espanjalainen
Part-time
9 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Euroaula Barcelona

Liiketoiminnan matkailun ja tapahtumien hallinnan maisterin tutkinnon tavoitteena on tarjota ammattilaisille tarvittava koulutus tapahtumien, kokousten ja kongressien jär ... [+]

Tämä päällikkö pyrkii tarjoamaan ammattilaisille tarvittavaa koulutusta tapahtumien, kokousten ja kongressien järjestämisessä ja hallinnoinnissa, keskittyen erityisesti liikematkailuun ja MICE-sektoriin (kokoukset, kannustimet, konferenssit ja näyttelyt).

Tämän maisterin tutkinnon tavoitteena on

Ammattilaiset, jotka haluavat tulla MICE-sektoriin ja yritystapahtumateollisuuteen.Jatko- ja tutkintotodistuksen haltijat, jotka haluavat laajentaa osaamistaan liike-elämän matkailun ja tapahtumien hallinnoinnissa.Ammattilaiset, jotka haluavat luoda ja hallita omaa tapahtumahenkilöä.

Ohjelman kesto

1 akateeminen vuosi (9 kuukautta)

Aloituspäivä

18. helmikuuta 2019... [-]

Espanja Barcelona
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
9 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Euroaula Barcelona

Maamme on kansainvälinen viittaus liike-elämän matkailuun, jota suurelta osin ohjaa sellaisten kaupunkien kuten Barcelonan, Madridin, Malagan ja Sevillan houkuttelevuus. ... [+]

Ohjelma sanelee espanjaksi

Yleiset tiedot

Maamme on kansainvälinen viittaus liike-elämän matkailuun, jota suurelta osin ohjaa sellaisten kaupunkien kuten Barcelonan, Madridin, Malagan ja Sevillan houkuttelevuus. Tutkimusten mukaan liike- ja tapahtumamatkailu on tärkeä indikaattori kansainvälisen avoimuuden dynaamisuudesta ja asteesta, ja odotetaan, että vuoteen 2020 mennessä globaalit liikekulut nousevat 1,6 biljoonaan euroon.

Tämä ala on yksi suurimmista matkailualan ja hotellialan ennusteista, mikä edellyttää erikoistuneita ja koulutettuja ammattilaisia.

Tämä Master keskittyy tarjoamaan opiskelijalle erityistä tietoa matkailun alalla, joka mahdollistaa ammattimaisesti suorittaa kaikenlaista tapahtumaa, julkisia tai yksityisiä, suuria tai pieniä.... [-]

Espanja Barcelona
Lokakuu 2019
Espanjalainen
Part-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi

Video for profile page

Sijainnin osoite
EUROAULA
Carrer d'Aragó, 208 - 210

Barcelona, Catalonia, 08011 ES