Euroaula Barcelona

Esittely

Lue virallinen kuvaus

School of Tourism EUROAULA Se on instituutio perustettiin vuonna 1987 ja erikoistunut matkailualan koulutuksen. Vuodesta 1997 EUROAULA kiinnitetään Universitat de Girona, Opettaminen tutkinto Matkailun Kaksoistutkinto Kansainvälisen Matkailun ja Hotel Management, Masters ja jatko. Siksi yliopisto matkailu tutkimukset ovat täysin virallisia ja tunnustettu.

Vastaavasti, Euroaula on keskus tunnustettu D'Ensenyament laitos KatalonianAntamaan Korkeampi ammatillisen koulutuksen laadullisten virallisesti hyväksytty DOGC ENS / 2116/2002 / 8. heinäkuuta.

Olemme oppilaitokseen erikoistunut matkailuun kutsumus pedagoginen kekseliäisyys. in EUROAULA koulutamme tulevaisuuden ammattilaisia matkailuala käyttöön teoria- ja todellinen tapaustutkimuksia. hienoilla opetuskokemus tekee meidät johtajina ammatillisessa koulutuksessa, saataville opiskelijoillemme työkaluja hankkia tietoa, jota tarvitaan koulutukseen ja henkilökohtaiseen kehitykseen, valmistaa heitä kilpailukykyisiä työmarkkinoita ja muuttuu jatkuvasti.

Lisäksi olemme osa Association Européenne des Escoles d'Hotellerie et de Tourisme, Kansainvälinen järjestö, joka pyrkii edistämään hotelleja ja matkailua koulujen Euroopassa.

UNE-EN ISO 9001 on kansainvälinen standardi, joka määrittelee vaatimukset hallintajärjestelmä laatukoulutukseen School of Tourism Euroaula. Päätavoitteena on jatkuva parantaminen opetuksen laatua suunnitella koulutusohjelmia.

Siksi meidän ohjelmat ovat sertifioituja vuodesta 2007 ja onnistuttu voittamaan vuosittain tarkastelun suoritti Bureau Veritas.

Sijainnit

Barcelona

Osoite
EUROAULA
Carrer d'Aragó, 208 - 210

08011 Barcelona, Katalonia, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin