EU Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

EU Business School

Vuonna 1973 perustettu EU Business School (EU) on kansainvälinen, ammattimaisesti akkreditoitu, korkea-arvoinen yrityskoulu, jossa on kampukset Barcelonassa, Genevessä, Montreuxissa ja Münchenissä. Tarjoamme pieniä, dynaamisia luokkia englanniksi, sekä Pohjois-Amerikan että Euroopan akateemisten opetussuunnitelmien parasta. Pragmaattinen lähestymistapa yrityskoulutukseen valmistaa opiskelijoita uraan nykypäivän nopeasti kehittyvässä ja globalisoituneessa liike-elämässä.

138233_emailbanner_15july3.png

EU tarjoaa perustamis-, kandidaatin-, maisteri-, MBA- ja tohtoriohjelmia sekä kampuksella että verkossa yritysjohtamisen, viestinnän, matkailun hallinnan, kansainvälisten suhteiden, urheilun hallinnan, digitaalisen median hallinnan, kansainvälisen liiketoiminnan, markkinoinnin, rahoituksen, yritys- ja henkilöstöhallinnon kanssa muiden joukossa.

  • EU: n online-MBA sijoittui pääjohtajaksi toimitusjohtaja Magazinen online-globaaleissa rankingissa
  • Kiinan talouskatsauksen aikakauslehdessä listattu 20 parhaana yrityskouluna
  • Capital-lehden mukaan kuudenneksi parhaaksi naisopiskelijaksi
  • Sijoitettu toimitusjohtajan Magazinen maailmanlaajuisten ja eurooppalaisten MBA-ohjelmien huipputasolle
  • Sijoittui viidenneksi QS MBA -oppaassa

Maailmanlaajuisen akateemisten kumppaneidemme verkoston kautta opiskelijat voivat ansaita valtion tunnustamia tutkintoja EU: n kampuksilla Lontoon Roehamptonin yliopiston, Yhdistyneen kuningaskunnan Derbyn yliopiston ja Espanjan Universidad Católica de Murcian (UCAM) kanssa. Kumppanuudet Pace Universityn kanssa New Yorkissa, Kalifornian yliopisto Riversidessa, Fisher College Bostonissa ja Shinawatran yliopisto Bangkokissa tarjoavat opiskelijoille mahdollisuuden ansaita toisen pätevyyden opiskellessaan monipuolisissa ja rikastuttavissa ympäristöissä. EU-ryhmän ohjelmat ovat akkreditoituja akkreditointineuvostossa (ACBSP) ja kansainvälisessä kollegiaalisen koulutuksen edustajakokouksessa (IACBE), jonka korkeakoulujen akkreditointineuvosto (CHEA) on tunnustanut. Meillä on myös kansainvälinen laatu-akkreditointi (IQA), jonka myöntää Keski- ja Itä-Euroopan johtamiskehitysliitto (CEEMAN). EU-ryhmää hyväksyy myös EduQua, joka on ensimmäinen sveitsiläinen laatumerkki, joka on suunnattu aikuiskoulutukseen.

EU: n kampukset sijaitsevat Välimeren rannikolla, Sveitsin Alppien keskuudessa ja Saksan taloudellisessa pääkaupungissa, joka tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden elää neljässä erillisessä ja rikastavassa ympäristössä. Opiskelijat voivat siirtää kampusten välillä ja tutustua Barcelonan, Geneven, Montreux'n ja Münchenin moninaisuuteen. Tämä antaa suuren tekosyyn kielten oppimiselle ja erilaisille ihmisille, kun he kokevat uusia liiketoimintaan suuntautuneita mahdollisuuksia. Lisäksi opiskelijat voivat osallistua yhteistyöhankkeisiin USA: ssa, Kiinassa, Isossa-Britanniassa, Espanjassa, Thaimaassa, Malesiassa, Taiwanissa, Meksikossa, Brasiliassa, Kazakstanissa, Kanadassa ja Venäjällä.

116213_Capture4.PNG

Sijainnit

Barcelona

EU Business School

Puhelin
+34 932 01 81 71

Geneve

EU Business School

Osoite
Rue Kléberg 6
1201 Geneve, Geneve, Sveitsi
Puhelin
+41 22 779 26 71

Montreux

EU Business School

Osoite
EU Business School
Villa Ormond - Rue du Lac 18
Clarens-Montreux

1815 Montreux, Vaud, Sveitsi
Puhelin
+41 21 964 84 64

Munich

EU Business School

Osoite
EU Business School
Theresienhöhe 28

80339 Munich, Baijeri, Saksa
Puhelin
+49 89 55029595

Sveitsi Online

Osoite
Sveitsi Online, Sveitsi

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin