Lue virallinen kuvaus

LCI Barcelona, virallinen korkeakoulututkinto, on LCI: n koulutusverkoston eurooppalainen kampus. LCI: n Barcelonan alkuperä on lokakuussa 2013 LCI: n koulutuksen ja Fashion Felicidad Ducen korkeakouluoppilaitoksen välinen yhdistys. LCI Barcelona kouluttaa muotoilun ammattilaisia, jotka tunnustetaan heidän huippuosaamisensa ja maailmanlaajuisen näkemyksensä perusteella.

HERITAGE "FASHION SINCE 1928" Escola Superior de Disseny Felicidad Duce on vuodesta 1928 lähtien ylpeä siitä, että hän kouluttaa vuosittain uuden sukupolven ammattilaisia käyttäen innovatiivista, luovaa ja avantgardialaista menetelmää, joka perustuu henkilöstöpohjaiseen opetushenkilöstöön. markkinoilla sekä uusimmissa trendeissä että viimeisimmässä teknologisessa kehityksessä.

Akateemisen ohjelman tarjous:

 • Korkeakoulututkinto graafisessa suunnittelussa, sisustussuunnittelussa, tuotesuunnittelussa ja muotisuunnittelussa
 • Maisterin tutkinto
 • Jatko- / erikoistumisohjelmat
 • Jatkokoulutuskursseja: Professionalisointikurssit, kesäkurssit, mallintamiskurssit (kampuksella ja verkossa) ja yrityksen koulutus.

Akateemisen projektimme 10 perusperiaatetta

FDModa - LCI Barcelona tarjoaa rakentavaa koulutusta inklusiivisessa ympäristössä, jonka avulla opiskelijat voivat hankkia haluamansa tutkintotodistuksen sekä hankkia ja kehittää seuraavia:

 • Kyky hallita uusia teollisuuteen liittyvää tietotekniikkaa.
 • Ammattitaitoa edistävät taidot.
 • Johtamisosaaminen, jota sovelletaan nykyisessä markkinatilanteen ja pikaviestinnän yhteydessä.
 • Kyky työskennellä monitieteisen tiimin kanssa.
 • Johtajuus ja yrittäjyys.
 • Asenne, joka heijastaa vastuuntuntoista kansalaista, kunnioittaa toisia ja tiukkuutta kaikissa olosuhteissa.
 • Jatkuvan koulutuksen luontainen arvo.
 • Tuntemus vastuullisista tottumuksista, jotka edistävät hyvää terveyttä itsestään ja muille.
 • Luonnollinen pyrkimys suojella ympäristöä ja puolustaa kestävää kehitystä.

Escola Superior de Disseny Felicidad Duce - LCI Barcelona on Generalitat de Catalunyan departementin (koodi 08058398) valtuuttama keskus, jonka tehtävänä on tarjota virallista korkeakouluopetusta muotoilussa , joka on mukautettu Euroopan korkeakoulutusalueelle .

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti
Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

FDModa - LCI Barcelona

Muotin hallinto- ja liiketalouden maisteriohjelman tukena on suuri opetuskokemus muodin alalla, jolla on Escola Superior de Disseny Felicidad Duce - LCI Barcelona, ja kan ... [+]

Tätä maisterin tutkintoa tukee LCI Barcelonan muotikoulun Felicidad Duce, Barcelonan yliopiston kauppakorkeakoulun ja kansainvälisen tason opetuskokemus. ohjelma, joka takaa jäsennellyn opetussuunnitelman ja asiantuntijaopettajat sekä tuotealueen että rahoitukseen ja liiketoiminnan johtamiseen liittyvien tieteenalojen sisällössä. Siksi päällikkö tarjoaa kaksinkertaisen tutkinnon .

On myös syytä mainita MODACC - Clúster Català de la Modan osallistuminen , jonka yhteistyö on mahdollistanut tekstiiliteollisuuden tarpeisiin ja toimintaan mukautetun ammatillisen opinto-ohjelman kehittämisen. Tämän akateemisen ohjelman avulla kehitetään kokonaisvaltaista koulutusta, joka on suunnattu eri toimialoille ja merkityksellisille asemille eri muotialan eri osastoissa.... [-]

Espanja Barcelona
Avoin ilmoittautuminen
Full-time
1 lukukausi
Kampus
Lue lisää suomeksi
FDModa - LCI Barcelona

Opetussuunnitelma kattaa koko luomassa kokoelma, joka perustuu luovaan konseptin kehittämiseen liiketoimintasuunnitelman, joka tukee elinkelpoisuus sitä. ... [+]

Opetuskieli: espanja

Taistelu markkinoiden laajentamiseen suurten merkkien, joka määrittää yritysten tarvetta tarjota ja laajentaa tuotevalikoimaa ja palveluita uusia linjoja vaatteet ja asusteet.

Ins ovat talouden selkäranka muodista. Et ole lisälaite, ne ovat tekijöitä, jotka määrittävät ulkoasua ja persoonallisuus kaukana vaatteet. Fashion Accessories ovat tuote, joka parhaiten viestii tyyliä ja on myös yksi tärkeimmistä työkalut, jotka parhaiten määrittelee käsitteellisen identiteetin ja brändin estetiikkaa.

Siten luku erikoistunut vaatteiden ja asusteiden suunnittelun ammattilainen, jolla on asiantuntemusta ja tuomio muodista, ja kapasiteetin on tärkeää käyttää perinteisiä työkaluja ja uusi luomus tuotteen rakenteeseen, joka on kilpailtava yhä lisäämällä ja monimutkaisempia. ... [-]

Espanja Barcelona
Syyskuu 2019
Full-time
2 lukukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
FDModa - LCI Barcelona

Muotisuunnittelun, mainonnan ja audiovisuaalisen median päällikkö pyrkii kouluttamaan muodin muotoilun ammattilaisia, kiinnittäen erityistä huomiota hänen rooliinsa taite ... [+]

Muoti-, mainonta- ja audiovisuaalisen median muotoilun maisterin tavoitteena on kouluttaa muotityyppisiä ammattilaisia, erityisesti koristeena muotia, mainoksia, katuveneitä ja näyttelytiloja. He voivat myös toimia vastuussa puvuista ja hahmojen kuvauksesta audiovisuaalisen tuotannon alalla (elokuva, TV, esitykset jne.).

TAVOITTEET

• Harjoittele muotoilualan ammattilaisia, jotka pystyvät tarjoamaan houkuttelevia ja johdonmukaisia ehdotuksia välitettävän viestin mukaan.

• Anna historialliset matkatavarat ja trendit, jotka ovat välttämättömiä kunkin projektin sopivan tyylin tekemiseksi.

• Tiedä, miten valokuvataan.

• Tutki muotia, kaupallisia ja itsenäisiä lehtiä sekä mainoskampanjoita.... [-]

Espanja Barcelona
Avoin ilmoittautuminen
Full-time
2 lukukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
FDModa - LCI Barcelona

Päätavoitteena Master luomisessa ja kehittämisessä digitaalisten hankkeiden on tarjota syventävää koulutusta ja erityisen luonteen, joka valmistaa opiskelijat kilpailukyk ... [+]

Master Digital Creation ja kehittämishankkeet

Päätavoitteena Master luomisessa ja kehittämisessä digitaalisten hankkeiden on tarjota syventävää koulutusta ja erityisen luonteen, joka valmistaa opiskelijat kilpailukykyisesti tarjoamaan innovatiivisia ratkaisuja ja uusia arvolupauksia markkinatalouteen, että teknologisesta näkökulmasta Se on eksponentiaalisesti aktiivinen ja kukoistaa.

Digitaalinen suunnittelija on nyt keskellä erilaisten perheiden ja ammattialojen, kuten Audiovisuaalisen viestinnän, graafinen suunnittelu Graphic Arts Advertising Public Relations ja vuorovaikutusta suunnittelun aloilla, ja osoittaa lisätään synergiaa usein sisältyvät alan sisällä puhelut kokemuksia ja yhä suunnattu digitaalisen median sekä korostavat eri alakohtaisia ​​tutkimuksia ja paikallisten ja valtion raportteja.... [-]

Espanja Barcelona
Syyskuu 2019
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Sijainnin osoite
C/ Balmes, 209
Barcelona, Catalonia, 08006 ES
Sosiaalinen media