FUNDESEM Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Alkaen 1965, akateemisen huippuosaamisen oli ja on edelleen olla yksi peruspilareista tukevat ydin Fundesem Business School (FBS). Läheiset, että meillä on yritysmaailman kanssa antaa meille mahdollisuuden tuoda parhaiten ajan tasalla visio, joka on sovitettu markkinoiden vaatimuksiin, meidän koulutusohjelmia. Epäilemättä, yhdistelmä näistä avaintekijöitä asettaa meidät etuoikeutetussa asemassa, että voin tarjota opiskelijoille todellisen palkkion arvo opiskeluun FBS. Klo FBS olet pelaaja eikä pelkästään katsoja oppimisprosessissa. Otamme etäisyyttä pelkästään teoreettisen koulutuksen (vaikka toisinaan, ei ole mitään muuta hyötyä kuin hyvä teoria), koska uskomme, että teoria on liitettävä käytännön sovelluksia, joko ennen tai jälkeen laittoi pallon eteenpäin. Riippuen materiaalin, kussakin istunnossa FBS ohjelman keskustelee tapaustutkimuksia, tehdä harjoituksia sovellettaessa tiedon, läsnä, puolustaa tai osallistua toimintaan mukaan muita käytännön menetelmiä, ja siten, luokkiin suosivat vakio osallistumista.

Missiomme Edistettävä yhtiön johdon edellyttäen että se on yksi tärkeimmistä yritysten kilpailukykyyn, alaan ja koon. Keskitymme koulutukseen suuntauduttava toimintaan, sekä kokeneita johtajia (läpi-yhtiön ja Executive-ohjelmat) ja tulevia ammattilaisia ​​(jatko-master-kursseja). Otamme mukaan yrityksen sosiaalisen ja eettisen vastuun, yhdessä pisimmällä hallintatyökalut, jotta kilpailla globaalissa ja monikulttuurisessa ympäristössä.

  1. Sulje Suhde Business FBS syntyi aloitteesta pieni ryhmä liikemiehiä. Tällä hetkellä yli 250 yritystä, jotka käsittävät säätiö. Tämä läheinen suhde maailmaan liiketoiminnan antaa meille mahdollisuuden tarjota ohjelmia mukautettava todellisia tarpeita elinkeinoelämän järjestöjen ja saavuttaa korkean työllisyyden mahdollisuuksia opiskelijoille.
  2. Käytännön Menetelmät FBS Tavoitteena on, että opiskelija "osaa tehdä". Ohjelmamme seurata interaktiivinen metodologia välittömän soveltamisen että oppinut. Opiskelijat kohdata tilanteita samanlainen markkinoiden todellisuutta, käyttäen liike pelejä, ja soveltaa oppimaansa. Koulutuksen painopiste mahdollistaa johtamistaitojen kehittyminen ja muutoksen hallinnassa.
  3. Kokeneet Opettajat Opetus tiimi koostuu yli 250 työskentelevät ammattilaiset, jotka jakavat aikansa uransa kaikilla yhtiön johdon ja opetuksen. Läheinen suhde välille FBS opettajat ja oppilaat luo ihanteellisen ilmapiirin Kehitämme osallistumisen metodologiassa ja sen välitön soveltaminen.

  4. Sitoutuminen palvelu FBS on Business School on sitoutunut sekä henkilökohtaista ja ammatillista kehitystä sen opiskelijoiden.

Job Bank

Harjoittelupaikkoja ohjelma Tervetuloa Opiskelemaan Vaihto-ohjelmat

  1. Monikulttuurinen Ympäristö Tällä FBS, teemme kaikkemme, jotta tuntisit olosi kotoisaksi. Uskomme, että on ystävällinen tunnelma on suotuisa kokemusten vaihtoa ja tiedon. Tarjoamme sinulle moniarvoinen tila, jossa muodollista koulutusta kanssa vuoropuhelua ammattilaisten eri yritysten ja maiden helposti kokoontuvat yhteen jakamaan tulli, johtamistyylit ja tavat tehdä bisnestä
Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Spanish (Spain)

Katso maisteriohjelmia » Katso Osa-aikainen MBA » Katso Yksivuotiset MBA:t » Katso MBA-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Masters Digitaalisen Markkinoinnin (MMDI)

Opetus kampuksella Osa-aikainen 400 tuntia April 2019 Espanja Alicante

Tänään kukaan ei epäile vaikutus on ollut yritysten yleisen ja markkinointi erityisesti internetin kehityksen ja digitaalisen maailman. [+]

Koulutetaan parhaiden ammattilaisten kansallisella tasolla Digital Marketing

TAVOITTEET

Opiskelijat, jotka kulkevat mestari pystyy: - Hanki yleiskatsaus maailman online-ja Internet-markkinointiin.

Hallittu käsitteet ja avain oppimisen digitaalisten työkalujen yritysten käyttöön. Kehitetään ja tunnistaa erilaisia ​​strategioita ja taktiikoita online-markkinoinnin ja osaa valita oikean yhdistelmän edistää verkkosivuilla ja tavoitteiden saavuttamiseksi. Luo suunnitelma oma Internet Marketing: tavoitteet, strategiat, toimintasuunnitelmat, ROI mittaus. Master työkaluja, joiden avulla optimaalinen hallinta sosiaaliset verkostot ja verkkoyhteisöissä. Johtava online-yhteisöjä, luoda keskusteluja ja tehdä ne yhteisvaikutukset johtaa ROI. Onnistuneesti seuranta ja valvonta valtion yrityksen online maailmankaikkeuden (brändin hallinta, mittaus- web mittatietoja asiaa liiketoimintaa, viestintä ja maine). Luoda, kehittää ja johtaa liiketoimintaa projektien ja ihmisten joukkueet digitaalisessa maailmassa. MENETELMÄT ... [-]

Videot

It goes quick but It is forever: An MBA in our lives