Lue virallinen kuvaus

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER) on omistettu etäisyyttä ja läsnäoloa koulutusta.

Fundación Universitaria Iberoamericana (Ibero-American University Foundation - FUNIBER) käyttö sen puitteissa kahden maailman yliopistojen ja koulutusta.


FUNIBER tarkoituksena on lähettää ja jakaa Espanjan tietämystä Iberoamerikkalainen ihmisiä. Perustamisestaan ​​lähtien vuonna 1997 Barcelona, ​​Espanja, FUNIBER on kasvanut jatkuvasti tulla akateemisen ja ammatillisen laajuiseen kaksikymmentäviisi maissa.

FUNIBER on tieteellinen ja tutkiva yliopistojärjestelmässä joka sitoo ammatillinen yliopistojen ja tarjota Global Education, joka kunnioittaa paikallista identiteettiä. FUNIBER kolme perustavanlaatuista operatiiviset akselit ovat:

- Edistämään yliopistojen välistä ohjelmat (ohjelmat yliopistojen välillä). FUNIBER edistää ohjelmia, jotka mahdollistavat pääsyn kaksinkertaisen nimeltään akateemista astetta. Tutkimukset ovat Masters, mutta post-koulutusohjelmat integroitu joukossa. Toisaalta, tutkintotodistukset, Erikoistumisohjelmat ja laajennus Kurssit mm ja jotka on lyhyempi. Toisaalta luokkahuoneessa-pohjainen tutkimuksia tohtorintutkinto.


- Tuetaan ja toimintaa kansainvälisen yhteistyön projektit. FUNIBER edistää yhteistyötä ja taloudellista kehitystä, minkä vuoksi se toimii alan koulutusta ja osallistuu yhteistyöhön ja kehitystoimintaan joiden valikoima laitoksia, jotka työskentelevät hankkeiden kehittämiseen ja / tai kansainvälistä yhteistyötä.


- Ratkaisuja mittatilaustyönä koulutus ja tietämyksen hallintaa yrityksille ja laitoksille. Toisaalta, FUNIBER kehittyy ja toimii yritysten, yritysten ja liiketoimintaryhmien neuvonantajina suuntautunut sukupolven mittatilaustyönä opetusohjelmia. Toisaalta FUNIBER konsultoi tietämyksen hallinnan prosesseja, edistää innovaatioita ja ratkaisuja, jotka menevät strategisen tietämyksen hallinnan mallien perustuvat -lämpökameroissa Knowledge Corporative portaalit.

Kasvava ja globaali läsnäolo FUNIBER johtuu opetuksen malli, joka edistää yhteistoimintaa ja yhteistyötä kansojen rikastuttaa ihmisten muodostumiseen. Tämä malli on seurausta yli kahdeksan vuoden kokemus FUNIBER opetuksen jatko etäisyys puoliksi läsnä ja muiden osallistuvien virtuaalisia kansainväliset projektit yhteistyön ja muodostumisen kanssa yritys. Tämä takaa mallin, joka toimittaa tehokkaita tuloksia suhteessa opetuksen investoinnin oletettu vs. tuotto tiedon muodostumiseen ja henkilökohtaiset ja oppimista. Kaikki tämä, koska FUNIBER n kasvattava malli takaa korkean laadun maailmanlaajuinen muodostumista.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)

Se on tässä, missä Master of Occupational Health and Safety tulee ihanteellinen väline kehitettäessä turvallisuuskoulutusta ... ... [+]

Master in Occupational Health and Safety

&nbsp

Kiistatta tahansa työtoiminta merkitsee riskiä työntekijöille. Tämä todellisuus on luonut uusia liiketoimintamahdollisuuksia tarve, mikä edellyttää noudattavan tiettyjä velvoitteita asettaa yhä tiukempia työnantajat. Tällaiset velvoitteet perustuvat joukko Säädökset ja määräykset, jotka poikkeavat kehon korkeimmalla tasolla ja ovat vähitellen sisällyttää jokaisen maan, vähitellen sopeutua paikallistasolla.

&nbsp

Jos tämä yhdistetään yhä laajempi sosiaalinen tilaus, joka edellyttää sääntelyä ja valvontaa turvallisuuden ja terveyden, ymmärrämme edun organisaatiot niiden koosta riippumatta, turvallisuuden saavuttamiseksi ja hallinta Työterveyshuollon avulla he voivat hallita riskejä ja noudattaa lakia. ... [-]

Espanja Barcelona
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Part-time
1 - 2 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)

Tämän vuoksi Master Project kehittäminen Arkkitehtuuri ja suunnittelu, järjestellään innovatiivisen koulutusohjelman alueella, koska ei vain jatkuu ... ... [+]

Arkkitehti-ja kaupunkialueiden hankkeiden

&nbsp

Hankealue on nyt ottanut vahvan roolin ammatillista kehittymistä johtajia monipuolisin ammatteja, kaikille osapuolille, joilla on eri rooli kehityksen ja hankkeen toteuttamisesta. Alue arkkitehtuurin ja urbanismin kokonaisuutena ole epäilystäkään, että kehitetään ja toteutetaan historiallisesti ollut sillä jo pelkästään sen käsityksen, joten tarve kehittää ohjelmaa, joka täyttää nykyiset ammatilliset vaatimukset, erikoistunut Urban ja arkkitehtoniset suunnitelmat.

&nbsp

Tämän vuoksi Master Project kehittäminen Arkkitehtuuri ja suunnittelu, järjestellään innovatiivisen koulutusohjelman alueella, koska ei vain kulkee rinnakkain kolme klassista alueista maailmassa hankkeiden, kuten: suunnittelu, johtaminen ja hallinto mutta myös se ristiin viisi vaadittua aihealue: ... [-]

Espanja Barcelona
Syyskuu 2019
Part-time
21 - 2 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)

Master ohjelma liikuntaa: Koulutus ja Sports Management on tarkoitettu kaikille ammattilaisille, jotka haluavat syventää tietojaan käytäntöön ja ... ... [+]

Master liikuntaa ja Sports Management Training

&nbsp

Fyysinen aktiivisuus on tärkeä tekijä ylläpitää elämänlaatua ja terveyttä ihmisten eri elämänvaiheissa. Lisäksi jos ajatellaan, että voi palvella sekä ehkäisyyn ja hoitoon liittyvien sairauksien toimettomuuteen.

Sillä liikunta on todella hyödyllinen väline, on otettava huomioon suuri alijäämä erikoiskoulutusta urheilu valmentajien ja Sports Management, saada aikaan konkreettisia muutoksia valmentajien ja laitosten, jotka tarjoavat tätä palvelua ja siten saavuttaa arvostetun aseman terveyden ja hyvinvoinnin alan ammattilainen.

&nbsp

Master ohjelma liikuntaa: Koulutus ja Sports Management on tarkoitettu kaikille ammattilaisille, jotka haluavat syventää tietojaan käytäntöön ja ​​suunta fyysinen harjoittelu ja kaikki asiaan liittyvät näkökohdat hallintaan urheilutiloja. ... [-]

Espanja Barcelona
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Part-time
6 - 24 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi

¿Por qué estudiar en FUNIBER?

Opiniones sobre esperiencia FUNIBER:

Opiniones de alumnos FUNIBER-Colombia:

FUNIBER
Osoite
FUNIBER Barcelona Paseo García Faria 29
08005 Barcelona, Catalonia, Espanja
Verkkosivusto
Puhelin
+34 902 11 47 99