Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació

Esittely

Lue virallinen kuvaus

esittely

Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació (FUdGIF) on Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació (UdG) perustama instituutti edistämään tieteellistä tutkimusta ja opetusta Gironan yliopiston kaikilla alueilla ja toimimaan yhteiskunnan palveluksessa. mikä on osa.

Sen päätarkoitus on edistää yhteiskunnan edistymistä ja myötävaikuttaa kansalaisten koulutukseen ja kehitykseen sekä edistää tiedon siirtoa Gironan yliopiston ja yritysmaailman välillä. Tätä tarkoitusta varten säätiö johtaa UdG: n toimintaa omissa jatkokoulutuksen sekä kulttuurisen ja tieteellisen levityksen tutkimuksissa.

Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació on perustettu vuonna 1997, ja se on edistänyt ja hallinnoinut laajaa UdG-ohjelmien tarjontaa. Yli 40 000 ammattilaista on suorittanut osan maisteristaan, jatkotutkinnostaan tai tutkintotodistuksestaan ehdotetuilla eri aloilla.

Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació on myös jatko-opintokeskuksen omistaja, joka on Gironan yliopiston yhteydessä oleva oma keskus, joka opettaa yliopistojen päälliköitä, omia päälliköitä, jatkotutkintoja ja jatkotutkintoja UdG: n hyväksymien asetusten mukaisesti.

Sijainnit

girona

Osoite
XRPG+7V Girona, Espanha
girona, Katalonia, Espanja