Lue virallinen kuvaus

esittely

Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació (FUdGIF) on Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació (UdG) perustama instituutti edistämään tieteellistä tutkimusta ja opetusta Gironan yliopiston kaikilla alueilla ja toimimaan yhteiskunnan palveluksessa. mikä on osa.

Sen päätarkoitus on edistää yhteiskunnan edistymistä ja myötävaikuttaa kansalaisten koulutukseen ja kehitykseen sekä edistää tiedon siirtoa Gironan yliopiston ja yritysmaailman välillä. Tätä tarkoitusta varten säätiö johtaa UdG: n toimintaa omissa jatkokoulutuksen sekä kulttuurisen ja tieteellisen levityksen tutkimuksissa.

Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació on perustettu vuonna 1997, ja se on edistänyt ja hallinnoinut laajaa UdG-ohjelmien tarjontaa. Yli 40 000 ammattilaista on suorittanut osan maisteristaan, jatkotutkinnostaan tai tutkintotodistuksestaan ehdotetuilla eri aloilla.

Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació on myös jatko-opintokeskuksen omistaja, joka on Gironan yliopiston yhteydessä oleva oma keskus, joka opettaa yliopistojen päälliköitä, omia päälliköitä, jatkotutkintoja ja jatkotutkintoja UdG: n hyväksymien asetusten mukaisesti.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació

Kädellisten käyttäytymisen tutkiminen on yksi perustieteistä ihmisen käyttäytymisen evoluution ja geneesin ymmärtämiseksi, samoin kuin näiden lajien säilyttämiseksi vapau ... [+]

Syyt päällikön ottamiseen

Vain jatko- ja maisterikoulutus primatologian alalta Espanjassa.

Kummallekin alueelle erikoistuneiden ammattitaitoisten kansallisten ja kansainvälisten asiantuntijoiden muodostama opetusryhmä.

Koordinointi- ja johtoryhmän henkilökohtainen seuranta.

Etiologisen tutkimuksen käytännöt ja todellinen työ Fundació Monassa ja muissa kädellisten keskuksissa kansallisesti ja kansainvälisesti.

esittely

Kädellisten käyttäytymisen tutkiminen on yksi perustieteistä ihmisen käyttäytymisen evoluution ja geneesin ymmärtämiseksi, samoin kuin näiden lajien säilyttämiseksi vapaudessa ja niiden hoitamiseksi vankeudessa optimaalisissa hyvinvointiolosuhteissa. Sen lähestymistapa on yhä enemmän monitieteinen sekä biologisten että yhteiskuntatieteiden ja humanististen tieteiden kannalta. Mona-säätiön elvytyskeskuksen tutkimusyksikkö tarjoaa ammatillista ja monitieteistä koulutusta, jonka avulla osallistujat voivat toteuttaa etoprimatologian teorian ja menetelmät käytännössä eläinten käyttäytymiseen, kognitioon, evoluutioon ja eläinten hyvinvointiin erikoistuneiden ihmisten alaisuudessa. , muun muassa.... [-]

Espanja girona
Request Info
Espanjalainen,Englanti
Full-time
19 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació

Ottaen huomioon aiemmissa painoksissa tähän mennessä saavutetun menestyksen ja yhteiskunnassamme havaitut tarpeet kunnostaa nykyinen elinympäristö hyvien tehokkuus-, kest ... [+]

Syyt kurssin ottamiseen

Tule asiantuntijaksi, jonka biokonstruktio- tai ekologisen bioarkkitehtuurin käytäntö on hyväksynyt, ja tuntea perusteellisesti sen käyttö paikan päällä, sen käyttö suunnittelussa ja integrointi kestävään ja tehokkaaseen projektiin.

Tule asiantuntijaksi luonnollisissa ja terveellisissä materiaaleissa.

Vahvista oma suunnittelu- tai projektimenetelmä havainnoinnin pohjalta ottaen täysin huomioon luonto ja sen muodot. Fraktaalisuus, biomimeetit ja luonnolliset geometriat ja mittasuhteet antavat meille vihjeitä harmonisempien, integroitujen ja tehokkaampien hankkeiden toteuttamiseen.

esittely

Ottaen huomioon aiemmissa painoksissa tähän mennessä saavutetun menestyksen ja yhteiskunnassamme havaitut tarpeet kunnostaa nykyinen elinympäristö hyvien tehokkuus-, kestävyys- ja terveystasojen saavuttamiseksi, meidän on jatkettava tätä intensiivistä ja käytännöllistä koulutusta tiiviissä yhteydessä yritysten ja ammattilaisten kanssa biorakentamisen sektorista, samoin kuin kansallisen baubiologian instituutin kanssa, joka tekee yhteistyötä opettajien kanssa ja levittää.... [-]

Espanja girona
Request Info
Espanjalainen
Full-time
1 vuosi
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
Osoite
XRPG+7V Girona, Espanha
girona, Katalonia, Espanja