Fundesem Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Kansallisen huippukoulun 10

"Voit saavuttaa 50 vuotta vain, jos olet asunut 50 vuotta menestyksekkäästi."

98128_pexels-photo-1249158.jpeg

Fundesemin alkuperät ovat vuodelta 1965, jolloin koulu on luotu vastaamaan uuden sukupolven ammattilaisten kysyntään. Sittemmin ja toistaiseksi olemme puolustaneet ponnistusten arvoa ja huippuosaamisen kysyntää avainasemassa konkreettisten tulosten saavuttamiselle.

Valmistuttuaan yli 63 000 ammattilaista johtotehtäviin ja jatkuvaan innovaatio- ja parantamisvalmiuteen on sijoittanut meidät kymmenen parhaan joukkoon Business School -yritysten kansallista luetteloa.

Palvelu, jota ei voida kiistää yhteiskunnalle

Yrityskoulu - FBS - on osa voittoa tavoittelematonta säätiötä, johon kuuluu yli 260 yritystä työskentelemään ja palkitsemaan hyviä käytäntöjä työpaikkojen luomisessa.

Kumppanina on työllistämiskoulutus ja verkostoitumistilaisuudet, joilla parannetaan yli 1 200 osallistujan työllistymisnäkymiä näissä tapahtumissa vuosittain.

Lisäksi järjestämme ja sponsoroimme erilaisia ​​urheilutoimintoja, kuten Naisten kilpailu ja Fundesem Basket School, jossa on vapaa koulutus ja osallistuminen tiimeihin yhteiskunnan sosiaalisesti syrjäytyneillä alueilla.

Hyvin sitoutunut urheiluun ja lapsiin

Sijainnit

Alicante

Osoite
FBS Business School
Deportistas Hermanos Torres, 17, 03016 Alicante

Alicante, Valencian yhteisö, Espanja