Lue virallinen kuvaus

Kansallisen huippukoulun 10

"Voit saavuttaa 50 vuotta vain, jos olet asunut 50 vuotta menestyksekkäästi."

98128_pexels-photo-1249158.jpeg

Fundesemin alkuperät ovat vuodelta 1965, jolloin koulu on luotu vastaamaan uuden sukupolven ammattilaisten kysyntään. Sittemmin ja toistaiseksi olemme puolustaneet ponnistusten arvoa ja huippuosaamisen kysyntää avainasemassa konkreettisten tulosten saavuttamiselle.

Valmistuttuaan yli 63 000 ammattilaista johtotehtäviin ja jatkuvaan innovaatio- ja parantamisvalmiuteen on sijoittanut meidät kymmenen parhaan joukkoon Business School -yritysten kansallista luetteloa.

Palvelu, jota ei voida kiistää yhteiskunnalle

Yrityskoulu - FBS - on osa voittoa tavoittelematonta säätiötä, johon kuuluu yli 260 yritystä työskentelemään ja palkitsemaan hyviä käytäntöjä työpaikkojen luomisessa.

Kumppanina on työllistämiskoulutus ja verkostoitumistilaisuudet, joilla parannetaan yli 1 200 osallistujan työllistymisnäkymiä näissä tapahtumissa vuosittain.

Lisäksi järjestämme ja sponsoroimme erilaisia ​​urheilutoimintoja, kuten Naisten kilpailu ja Fundesem Basket School, jossa on vapaa koulutus ja osallistuminen tiimeihin yhteiskunnan sosiaalisesti syrjäytyneillä alueilla.

Hyvin sitoutunut urheiluun ja lapsiin

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Spanish (Spain)

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

Fundesem Business School

Master of Business Tax Advice (MAFE) tarjoaa teknistä osaamista ja taitoja, jotka ovat välttämättömiä liike-elämän asianajajan tai veroneuvojan ammatin harjoittamiseksi. ... [+]

Vaatimus, tiukkuus ja käytäntö

Master of Business Tax Advice (MAFE) tarjoaa teknistä osaamista ja taitoja, jotka ovat välttämättömiä liike-elämän asianajajan tai veroneuvojan ammatin harjoittamiseksi.

Maisterin tutkinnon suorittamisen jälkeen opiskelija on täysin koulutettu kehittämään ammatillista työskentelyään suurten ja keskisuurten yritysten neuvonnassa, erikoistuneissa yrityksissä liike- ja veroalueilla tai konsultointi- tai tilintarkastusyrityksissä.

MAFE on nykyaikainen ja päivitetty päällikkö kaikessa, joka liittyy uusiin verotuksellisiin haasteisiin, joita käsitellään esimerkiksi digitaalisessa maailmassa.

metodologia

Lakikoulun opetusmetodologia vastaa tarpeeseen tarjota käytännön koulutusta ja soveltaa niitä, jotka hakevat tiukkaa lakia, vaativat ja mukautuvat yrityksen tai tuomioistuimen todellisuuteen.... [-]

Espanja Alicante
Request Info
Espanjalainen
Kampus
Lue lisää suomeksi
Fundesem Business School

Oikeustieteen oikeustieteen maisteri (MJA) valmistelee ja kouluttaa ammattilaiseksi asianajajana. Ammatillisten asiantuntijoiden avulla ja tapauksen metodologian avulla h ... [+]

Maisterin tutkinto, joka on tarkoitettu oikeusalan ammattilaisille, jotka haluavat olla parhaita asianajajia. Pelkkä lakien tietämys riittää.

Oikeustieteen oikeustieteen maisteri (MJA) valmistelee ja kouluttaa ammattilaiseksi asianajajana. Ammatillisten asiantuntijoiden avulla ja tapauksen metodologian avulla hankitaan oikeudellisen ammatin harjoittamiseen tarvittavat tiedot, taidot ja kyvyt.

Maisterin tutkinto koostuu professoreista, joilla on laaja kokemus ammatin harjoittamisesta ja jotka ovat osa parhaita yrityksiä ja asianajotoimistoja.

Koulutus on suunnattu erityisesti uusille jäsenille tai niille, jotka ovat jonkin aikaa kollegiaalisia. Lisäksi ammatin harjoittamista koskevat tiedot ja tekniikat mahdollistavat tarvittavien ammatillisten taitojen kehittämisen ja vaativat suuria yrityksiä oikeudellisella alueella.... [-]

Espanja Alicante
Request Info
Espanjalainen
Kampus
Lue lisää suomeksi
Fundesem Business School

Master in markkinointi ja digitaalisen viestinnän strategia (MMDI) on yksi ensimmäisistä mestareista tämän erikoisuuden, joka on ollut Espanjassa. Yli 600 opiskelijaa on ... [+]

Yksi Espanjassa arvostetuimmista mestareista

Markkinointi- ja digitaalisen viestinnän strategia (MMDI) on yksi ensimmäisistä tämän erikoisalan mestareista, joka on ollut Espanjassa. Luokkahuoneemme kautta olemme läpäisseet yli 600 opiskelijaa, jotka nyt ovat vastuussa yrityksissä.

Mikä tekee Fundesem MMDI: n poikkeavan muista vastaavista ohjelmista on seuraava:

Opetussuunnitelmien jatkuva päivittäminen ja tiedekunnan luostari. Tämä Mestari, enemmän kuin mikään muu, vaatii jatkuvan yhteydenpitoa yritysten todellisuuteen.Hyvin korkea työllistettävyys. Lähes 100% MMDI-opiskelijoista löytää työtä valmistumisensa jälkeen. On myynninedistämistoimia, joissa 100 prosentin työllistettävyys on saavutettu tämän johtavan ohjelman ottamisen jälkeen markkinoilla.Korkea aihealue. Mestarin ja kurssin välinen ero on juuri mahdollisuus tutkia perusteellisesti kunkin työkalun ja aiheen.Jatkuva koulutus Fundesemissä olemme tietoisia siitä, että tämä tietämysalue kehittyy jatkuvasti, joten voimme tarjota MMDI: n aloille jatkuvaa koulutusta (jota kutsumme postmasteriksi) päivittämään ja kierrättämään tämän kurinalaisuuden uusia suuntauksia. Nämä luokat ovat ilmaisia ​​ja eksklusiivisia MMDI-opiskelijoille.Monet toiminnot luokkahuoneen ulkopuolella. Tämä mahdollistaa aiheiden ymmärtämisen.Ja visio koko yrityksestä. Mikä tekee MME-opiskelijoista Fundesemin paitsi digitaalisen ympäristön asiantuntijoita, mutta he pystyvät näkemään yrityksen koko.... [-]
Espanja Alicante
Request Info
Espanjalainen
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi

Experiencia FBS Episodio 1_Primer día de clase, buen viaje a todos

Open Day en Fundesem - InformaciónTV | FBS