Read the Official Description

Kansallisen huippukoulun 10

"Voit saavuttaa 50 vuotta vain, jos olet asunut 50 vuotta menestyksekkäästi."

98128_pexels-photo-1249158.jpeg

Fundesemin alkuperät ovat vuodelta 1965, jolloin koulu on luotu vastaamaan uuden sukupolven ammattilaisten kysyntään. Sittemmin ja toistaiseksi olemme puolustaneet ponnistusten arvoa ja huippuosaamisen kysyntää avainasemassa konkreettisten tulosten saavuttamiselle.

Valmistuttuaan yli 63 000 ammattilaista johtotehtäviin ja jatkuvaan innovaatio- ja parantamisvalmiuteen on sijoittanut meidät kymmenen parhaan joukkoon Business School -yritysten kansallista luetteloa.

Palvelu, jota ei voida kiistää yhteiskunnalle

Yrityskoulu - FBS - on osa voittoa tavoittelematonta säätiötä, johon kuuluu yli 260 yritystä työskentelemään ja palkitsemaan hyviä käytäntöjä työpaikkojen luomisessa.

Kumppanina on työllistämiskoulutus ja verkostoitumistilaisuudet, joilla parannetaan yli 1 200 osallistujan työllistymisnäkymiä näissä tapahtumissa vuosittain.

Lisäksi järjestämme ja sponsoroimme erilaisia ​​urheilutoimintoja, kuten Naisten kilpailu ja Fundesem Basket School, jossa on vapaa koulutus ja osallistuminen tiimeihin yhteiskunnan sosiaalisesti syrjäytyneillä alueilla.

Hyvin sitoutunut urheiluun ja lapsiin

Programs taught in:
Englanti
Spanish (Spain)

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Fundesem Business School

Master in markkinointi ja digitaalisen viestinnän strategia (MMDI) on yksi ensimmäisistä mestareista tämän erikoisuuden, joka on ollut Espanjassa. Yli 600 opiskelijaa on ... [+]

Yksi Espanjassa arvostetuimmista mestareista

Master in markkinointi ja digitaalisen viestinnän strategia (MMDI) on yksi ensimmäisistä mestareista tämän erikoisuuden, joka on ollut Espanjassa. Yli 600 opiskelijaa on läpäissyt luokkahuoneemme, jotka nyt ovat vastuussa yrityksissä.

Mikä tekee Fundesem MMDI: n poikkeavan muista vastaavista ohjelmista on seuraava:

Opetussuunnitelmien jatkuva päivittäminen ja tiedekunnan luostari. Tämä Mestari, enemmän kuin mikään muu, vaatii jatkuvan yhteydenpitoa yritysten todellisuuteen.Hyvin korkea työllistettävyys. Lähes 100% MMDI-opiskelijoista löytää työtä valmistumisensa jälkeen. On myynninedistämistoimia, joissa 100 prosentin työllistettävyys on saavutettu tämän johtavan ohjelman ottamisen jälkeen markkinoilla.Korkea aihealue. Mestarin ja kurssin välinen ero on juuri mahdollisuus tutkia perusteellisesti kunkin työkalun ja aiheen.Jatkuva koulutus Fundesemissä olemme tietoisia siitä, että tämä tietämysalue kehittyy jatkuvasti, joten voimme tarjota MMDI: n aloille jatkuvaa koulutusta (jota kutsumme postmasteriksi) päivittämään ja kierrättämään tämän kurinalaisuuden uusia suuntauksia. Nämä luokat ovat ilmaisia ​​ja eksklusiivisia MMDI-opiskelijoille.Monet toiminnot luokkahuoneen ulkopuolella. Tämä mahdollistaa aiheiden ymmärtämisen.Ja visio koko yrityksestä. Mikä tekee MME-opiskelijoista Fundesemin paitsi digitaalisen ympäristön asiantuntijoita, mutta he pystyvät näkemään yrityksen koko.... [-]
Espanja Alicante
April 2019
Full-time
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi

Experiencia FBS Episodio 1_Primer día de clase, buen viaje a todos

Open Day en Fundesem - InformaciónTV | FBS