GADE Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

GADE Business School on kauppakorkeakoulu, joka syntyi yli 25 vuotta sitten vastauksena erityiskoulutuksen kysyntään sekä aktiivisille työntekijöille että kaikille, jotka haluavat erikoistua vankalla, ammattimaisella ja hyvin valmistautuneella tavalla.

Mallimme verkkokauppakouluna perustuu laadukkaaseen koulutukseen ja läheisyyteen opiskelijoihimme verkkokoulutuksen kautta, mikä on opiskelijoiden etujen maailma, jossa he näkevät, kuinka hän hallitsee aikansa ja omistautumisensa täysin ja hyödyntää mahdollisimman paljon opiskeluun käytetystä ajasta.

Tavoitteenamme on valmistaa tulevaisuuden ammattilaisia tavalla, jolla osaamme tehdä sen parhaiten, omistautumisella, sitkeydellä, läheisyydellä ja kaikelle kokemuksellemme perustuvalla hyvällä työllä, mikä tekee kauppakorkeakoulustamme yhden parhaista liikkeenjohdon koulutuskorkeakouluista Johto.

Lisäksi meillä on yhtä tärkeä yhteisö kuin ÁVILAN KATOLINEN YLIOPISTO (UCAV), jonka kanssa olemme allekirjoittaneet YHTEISTYÖSOPIMUKSEN usean UCAV: n omien nimien varmentamiseksi, mikä täyttää meidät ylpeydellä ja vastuulla samanaikaisesti.

Vuodesta toiseen jatkamme kasvuamme ja kaikki tämä kiitos opiskelijoiden luottamuksen meihin.

Tästä eteenpäin kutsun sinut tutustumaan meihin hieman enemmän ja antamaan koulutuksesi vankan, turvallisen koulun käsiin, joka on sitoutunut laadukkaaseen koulutukseen alusta alkaen.

Sijainnit

Madrid

Osoite
Calle del Conde de Vilches,22
28028 Madrid, Madridin yhteisö, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin