Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa GBS!

Geneven kauppakorkeakoulu (GBS) on johtava instituutti, joka tarjoaa huippuluokan Sveitsin laatukasvatuksen. Ohjelmamme opetetaan yksinomaan englanniksi ja kampuksemme sijaitsevat suurissa eurooppalaisissa kaupungeissa, kuten Genevessä ja Barcelonassa.

Innovaatiomenetelmämme tarkoittaa sitä, että opiskelijat opettavat pienissä ja keskitetyissä luentosaleissa huolella valittuja tiedekunnan jäseniä, jotka kaikki ovat huipputason ammattilaisia, jotka ovat omiaan ohjaamaan heitä matkalla tuleviin yritysjohtajiin.

GBS tarjoaa erilaisia ​​kandidaatin, maisterin ja tohtoriohjelmia Geneven, Barcelonan ja Madridin kampuksilla.

Opiskelijat voivat erikoistua muun muassa monien suurten toimijoidensa, kuten kansainvälisten suhteiden, urheilun hallinnan, digitaalisen markkinoinnin, yrittäjyyden ja kansainvälisen rahoituksen.


GBS-kampukset sijaitsevat strategisesti Euroopan monikulttuurisimmilla ja dynaamisilla kaupungeilla.
Barcelonan kampus sijaitsee yhdellä kaupungin arvostetuimmista kaupunginosista. Kampuksella yhdistyvät klassinen Barcelonan arkkitehtuuri ja modernit mukavuudet. Sisältää elegantin terassin nauttimaan Barcelonan ikuisesta auringonpaisteesta.
Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Geneva Business School Barcelona Campus

Master of Science in Finance (MSc) on merkittävä kansainvälisen rahoituksen tarkoituksena on haastaa ja kehittää ymmärrystä maailmanlaajuisen rahoituksen kautta tiukka ko ... [+]

Master of Science in Finance (MSc) on merkittävä kansainvälisen rahoituksen tarkoituksena on haastaa ja kehittää ymmärrystä maailmanlaajuisen rahoituksen kautta tiukka koulutus käsitteellinen, analyyttinen ja empiirinen monimutkaisuus nykyaikaisen kansainvälisen rahoituksen ja investointien. Opiskelija ymmärtää maapallon muodostavat makrotaloudelliset voimat, miten arvioida riskejä ja vastata kehittyviin rahoitus- ja investointihaasteisiin.

Ohjelman aikana opiskelijat:Hanki tietoa kansainvälisestä verotuksesta ja kiinteistöjen suunnittelusta.Opi riskienhallintaa ja hanki perusteellinen tieto vakuutusyhtiöistä. Voit suorittaa teknisen analyysin. Tutustu Hedge-rahaston analyysiin ja hallintaan. Tutki avainhenkilöiden tilinpäätösanalyysiä.faktatKesto: 18 kuukauttaLaajuus: 90 opKieli: englantiSyötteet: helmikuu ja syyskuuTutkinto: Master of International EconomicsSiirtymismahdollisuudet: Tarjoamme opiskelijoille mahdollisuuden siirtyä puolivuotiskauden Geneven ja Barcelonan kampuksen välilläHarjoittelu: Tarjoamme pääsyn työharjoitteluun kansainvälisissä yrityksissä ja organisaatioissaOhjelmoida... [-]
Espanja Barcelona
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
18 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Rethinking Education

Let our students tell you!

Life at our Barcelona Campus

We love supporting our students!

Student Life

Sijainnin osoite
Geneva Business School Barcelona Campus,
Gran Via de les Corts Catalanes, 617 ppl.

Barcelona, Catalonia, 08007 ES
Sosiaalinen media