GBSB Global Business School -International

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Miksi GBSB Global Business School?

Nykymaailmassa globalisaation, kova kilpailu, ja kiireellinen, muutos on jatkuvaa. Ihmiset liikkuvat yhdestä maasta toiseen, kotimarkkinat avautumassa ulkomaisille investoinneille, innovatiivisten viestintäpalvelujen, kuten sosiaaliset verkostot, on syvällinen vaikutuksia globaalissa yhteiskunnassa, ja yritykset etsivät mahdollisuuksia sisällä globaalissa markkinoilla. Meidän International Business School kanssa kampuksilla Barcelonassa ja Madridissa (Espanja) me näihin haasteisiin tarjoamalla opiskelijoille käytännön koulutusta tuekseen jatkuvaa koulutukseen liittyvien innovaatioiden ja uusimmat opetusmenetelmät.

Tuleville yritysjohtajia onnistua tässä maailmassa ylimääräisen haasteiden se vaatii uudenlaisia ​​johtamistaitoja ja valmiuksia. At GBSB Global Business School Olemme sitoutuneet tarjoamaan opiskelijoille enemmän altistuminen maailmanlaajuisia trendejä ja kulttuurien taitoa, kehittää kykyä kommunikoida ihmisten kanssa eri taustoista, ja kyky tuntea kotonaan kaikkialla maailmassa.

Ensimmäinen yliopisto Espanjassa keskittyen maailmassa

GBSB Global Business School on täysin akkreditoitu yksityinen Management University kanssa kampuksilla Barcelonassa ja Madridissa, Espanjassa, joka opettaa liiketoimintaa Englanti ja on omistettu valmentaa opiskelijoita uraa maailmantaloudessa. Meidän astetta aloilla Business, International Management, rahoitus, markkinointi, yrittäjyys ja Operations Management valmistaa opiskelijoita toimimaan helposti yli rajojen ja kulttuurien - ympäristössä, joka palkinnot monimuotoisuus ja kyky tuoda maailmanlaajuisesti tarkastellen tutkimuksen kansainvälisen liiketoiminnan . GBSB Global Business School on erinomainen paikka opiskelijoille, jotka etsivät innovatiivisia alan tutkintoja Euroopassa trendikkäässä kaupunkien ja kosmopoliittinen ympäristö Välimeren.

Liiketoiminta koulun erottavaa ovat:

Global Focus - kouluttaa opiskelijat voivat tulla maailmankansalaisia, jotka ajattelevat globaalisti ja toimi paikallisesti

Business Ethics & Sustainability - ratkaisemisessa maailmanlaajuinen haasteisiin kouluttamalla eettisen ja vastuullisen liiketoiminnan johtajia huomenna

työllistettävyys - tukemalla opiskelijoiden turvaamisessa tulevalla työuralla tarjoamalla heille sovellettavissa käytännön ja nykyaikaisen liiketoiminnan tuntemus

Modern University Style - innovatiivisten opetussuunnitelma, kansainvälinen professorit ja ylin American Business School opetusmenetelmät käyttäen tapaustutkimusta, ryhmä harjoituksia ja esityksiä

Yksittäiset Approach - edistämällä opiskelijakeskeisen aktiivista oppimista pienissä luokissa

Olemme ensimmäinen yliopisto Barcelona joka on todella keskittynyt maailmassa

Ainutlaatuisesta alkeiskurssi on tradenomi ohjelman jatkokurssi MBA-ohjelma, kokemus GBSB Global Business School on täysin kansainvälinen ja suunnattu kehittämään globaalin tietoisuuden. Tämä lähestymistapa yrittäjäkoulutuksen tekee meistä yksi innovatiivisten yliopistojen opettaa liiketoimintaa Englanti Espanjassa.

Sijainti

Sijaitsee kauniissa Välimeren Barcelonaan ja vaikuttava pääkaupunki Madrid, GBSB Global Business School tarjoaa ainutlaatuisen opettavainen kokemus. Siinä yhdistyvät ilo elävät meren rannalla on maailmanluokan kaupungin opiskelu Englanti on kansainvälinen yliopisto, joka takaa tiukka ja jatko ohjelmia yritysten ja erinomainen jatko työllisyysnäkymät Espanjassa, Euroopassa ja ympäri maailmaa.

opiskelijamme

Kansainvälisyys on ydin meidän eetoksen. Meidän opiskelijat ovat kotoisin Euroopasta, Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Afrikassa ja Aasiassa. Tämä erittäin kosmopoliittinen, monikielinen, monikulttuurisen opiskelija ryhmä luo dynaamisen ympäristön suunnittelusta ja toimitus meidän opetussuunnitelman. Klo GBSB Global Business School olemme sitoutuneet periaatteeseen upottamisen internationalismin akateemisen sisällön koulutusohjelmissa ja hyödyntäminen rikkaudesta ja erilaisia ​​kielellinen, kulttuurinen ja koulutustausta Opiskelijamme. Uskomme vahvasti, että kypsä, vastuullinen tulevaisuuden näkymiä liiketoiminnan johtajia globaalissa taloudessa 21. vuosisadan tehokkaimmin edistää kautta virallisia ja epävirallisia vuorovaikutus opiskelijoiden erilaisia ​​maissa monista eri puolilla maailmaa. Olemme yksi kansainvälisten yliopistojen että opettamaan Englanti Espanjassa, GBSB Global Business School on silta, joka yhdistää ihmisiä eri kansallisuuksista kansainvälisen liiketoiminnan areenalla.

Meidän toimintatavat Business Education

Jos haluat muuttaa liiketoimintatapaamme, meidän on myös tuoda muutoksen tapaan yliopistojen opettaa liiketoimintaa. Klo GBSB Global Business School olemme aloittaneet tämän prosessin varmistamalla, että oppilaat ymmärtävät, että kansainvälinen maisema on muuttunut. Business ei ole enää pelkästään Wall Street tai Main Street USA, mutta jokaiselle byway jokaisessa yhteisössä, suuret ja pienet, maailmassa.

Yliopistomme opetamme uusinta teoriaa, upota opiskelijoille kansainvälistä kokemusta, ja yhdistää ne parhaita käytäntöjä liiketoimintaa. Ominaisuuksia kehitämme edustavat:

 • Intellectual joustavuus;
 • Kulttuurinen lukutaito, vankka tuntemus tulli ja historiasta yhteiskunnissa kaikkialla maailmassa, paikoissa, jotka ovat tulossa osaksi maailmanmarkkinoilla;
 • Vahva pohjan etiikka;
 • Kyky kommunikoida ideoita hyvin ja puhua vieraita kieliä;
 • Optimismi, luovuus, yhteistyönä näkymät, halu johtaa;

Green Education

Making GBSB Global Business School yksi kestävän yliopistojen Barcelonassa ja Euroopassa

Klo GBSB Global Business School ymmärrämme toiveita kaikkien ihmisten ja kiireellisyyden huolta hauraan planeettamme. Opetamme oppilaita käsiteollisuusyritys menetelmiä, jotka vastaavat kestävän visio tekemällä hyväksi yhteiskunnalle kun tekee hyvin yhtiön hyödynnettäisiin muiden samalla kääntämällä voittoa.

Mahdollisuudet tutkimusta, johtajuus ja vaikuttamistyön apua opiskelijoiden GBSB Global Business School kytkevät yrittäjäkoulutuksen reaalimaailman ongelmia. Meidän Yliopisto tarjoaa opiskelijoille monia tapoja oppia ja käytännön kestävyyden. Tässä vain muutamia esimerkkejä:

 • Innovatiivinen kursseja, kuten Global Environmental Science and Ethical mitat International Business;
 • Mentorships biologien, ympäristöaktivistit Espanjasta ja Euroopasta, ja paikalliset johtajat;
 • Co-ajan mahdollisuuksia, kuten Campus kestävyyden teema kerroksessa, kierrätys- toimintaa, ja uusiutuva energia konferenssit;

Missiomme

GBSB GLOBALmission

GBSB Global Business School tukee ja edistää kansainvälisyyttä liiketoimintamme koulujen opetussuunnitelmaa, palvelu ja avustustoimia. Haluamme olla globaalisti kilpailukykyinen ja maailmanlaajuisesti asiaan ja kouluttaa opiskelijat voivat tulla maailmankansalaisia, jotka ajattelevat globaalisti ja toimi paikallisesti.

Uskomme GBSB Global Business School on tärkeä rooli tulevaisuudessa liike-elämän ja ratkaisemisessa tärkeimmistä maailmanlaajuisista haasteista tänään myös koulutusta eettisistä ja vastuullinen yritysjohtajat, ympäristön kestävyyttä, ilmaston lämpeneminen, ja rahoituksen ja talouden vakauteen eri maissa maailma.

Tavoitteet globaalin alueen opintoja liiketoiminnan koulujen opetussuunnitelmaa on auttaa nostamaan oppilaiden tietoisuutta kasvava keskinäinen riippuvuus maailmassa ja edistää opiskelijoiden kunnioittaminen monimuotoisuuden maailmanyhteisön. GBSB Global Business School arvostaa tietoisuus keskinäistä riippuvuutta kansojen ja ihmisten sekä sitoutuminen tasa-arvoon, mikä edellyttää monimuotoisuuden ja oikeudenmukaisuutta kaikkien ihmisten keskuudessa, ryhmät ja ideoita.

Koska osaamiskeskus yrittäjäkoulutuksen, GBSB Global Business School edistää korkeimpia liikkeenjohdon, hallinnon, turvallisuuden ja ympäristön suojelu sekä tarjoaa mekanismin kansainvälisen vaihdon ja tiedon siirtoa. Erityisesti liiketoimintamme koulu:

 • Valmistelee opiskelijoita johtajuutta monenlaisia ​​liiketoimintaan liittyvien ammattien
 • Tarjoaa perustutkintoa ja maisterin opiskelijoille ympäristö, joka keskittyy kaikki ulottuvuudet oppiminen - tiedot, ymmärrys, taidot, käyttäytyminen, arvot ja asenteet
 • Hyväksyy haasteet ja mahdollisuudet edessämme ja ymmärtää, että GBSB Global Business School on jatkuvasti muuttua, mukautua ja kasvaa tarpeisiin nopeasti kehittyvän globaalin liiketoiminnan

Sijainnit

Barcelona

Osoite
Aragon Campus
Carrer d'Aragó, 179

08011 Barcelona, Katalonia, Espanja

Madrid

Osoite
Madrid, Madridin yhteisö, Espanja