GBSB Global Business School - International

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Miksi GBSB Global Business School?

Nykypäivän globalisaation, kovan kilpailun ja välittömän viestinnän maailmassa muutos on jatkuvaa. Ihmiset ovat siirtymässä maasta toiseen, kotimarkkinat avautuvat ulkomaisille sijoituksille, innovatiivisella viestinnällä, kuten sosiaalisilla verkostoilla, on voimakas vaikutus globaaliin yhteiskuntaan, ja yritykset etsivät mahdollisuuksia globaaleilla markkinoilla. Kansainvälisellä kauppakorkeakoullamme, jonka kampuksilla on Barcelonassa ja Madridissa (Espanja), vastaamme näihin haasteisiin tarjoamalla opiskelijoille käytännön koulutusta, jota tukee jatkuva koulutusinnovaatio ja uusimmat opetusmenetelmät. Jotta tulevat yritysjohtajat menestyisivät tässä poikkeuksellisten haasteiden maailmassa, se vaatii uudenlaisia johtamistaitoja ja -ominaisuuksia.

GBSB Global Business School -yrityksessä olemme sitoutuneet tarjoamaan opiskelijoillemme paremman altistumisen globaaleille suuntauksille ja kulttuurienväliselle pätevyydelle, kehittämään kykyä kommunikoida eri taustojen ihmisten kanssa ja kyvyn tuntea olonsa kotoisaksi kaikkialla maailmassa.

Ensimmäinen yliopisto Espanjassa keskittyen maailmaan

GBSB Global Business School on täysin akkreditoitu yksityinen johtamisyliopisto, jonka kampuksilla on Barcelona ja Madrid, Espanja, joka opettaa yritystoimintaa englanniksi ja on omistettu opiskelijoiden valmistelemiseen globaalin talouden uralle. Tutkinnot liiketalouden, kansainvälisen johtamisen, rahoituksen, markkinoinnin, yrittäjyyden ja toiminnanjohtamisen aloilla valmistelevat opiskelijoita toimimaan helposti rajojen yli ja kulttuurien yli - ympäristössä, joka palkitsee monimuotoisuutta ja kykyä tuoda maailmanlaajuinen näkökulma kansainvälisen liiketoiminnan opiskeluun. . GBSB Global Business School on erinomainen paikka opiskelijoille, jotka etsivät innovatiivisia yritystutkintoja Euroopassa Välimeren trendikkäässä kaupunki- ja kosmopoliittisessa ympäristössä. Kauppakorkeakoulun erottajat ovat:

 • Global Focus - opiskelijoiden kouluttaminen globaaleiksi kansalaisiksi, jotka ajattelevat globaalisti toimiessaan paikallisesti
 • Liiketoiminnan etiikka ja kestävä kehitys - ratkaistaan tämän päivän globaalit haasteet kouluttamalla tulevaisuuden eettisiä ja vastuullisia yritysjohtajia
 • Työllistettävyys - opiskelijoiden tukeminen tulevan uran turvaamisessa tarjoamalla heille soveltuvaa käytännön ja nykyaikaista yritystietoa
 • Modern University Style - tarjoaa innovatiivisia opetussuunnitelmia, kansainvälisiä professoreita ja suosituimpia amerikkalaisia kauppakorkeakoulujen opetusmenetelmiä tapaustutkimuksia, ryhmäharjoituksia ja esityksiä käyttämällä
 • Yksilöllinen lähestymistapa - opiskelijakeskeisen aktiivisen oppimisen lähestymistavan edistäminen pienissä luokissa

Olemme ensimmäinen yliopisto Barcelonassa, joka on todella keskittynyt maailmaan

GBSB Global Business Schoolin kokemuksesta on ainutlaatuinen johtava kurssi kauppatieteiden kandidaatin tutkintoon johtavasta MBA-opintojaksosta, ja se on suuntautunut globaalin tietoisuuden kehittämiseen. Tämä lähestymistapa liiketalouden koulutukseen tekee meistä yhden innovatiivisimmista yliopistoista, jotka opettavat yritystoimintaa englanniksi Espanjassa.

Sijainti

GBSB Global Business School, joka sijaitsee kauniissa Välimeren kaupungissa Barcelonassa ja vaikuttavassa pääkaupungissa Madridissa, tarjoaa ainutlaatuisen koulutuskokemuksen. Se yhdistää nautinnon elää merenrannalla maailmanluokan kaupungissa ja opiskella englantia kansainvälisessä yliopistossa, joka takaa tiukat perus- ja jatko-ohjelmat liiketoiminnassa ja erinomaiset jatko-opiskelijoiden työllistymismahdollisuudet Espanjassa, Euroopassa ja ympäri maailmaa.

Opiskelijamme

Kansainvälisyys on etosemme ydin. Opiskelijamme tulevat Euroopasta, Pohjois- ja Etelä-Amerikasta, Afrikasta ja Aasiasta. Tämä erittäin kosmopoliittinen, monikielinen, monikulttuurinen opiskelijaryhmä luo dynaamisen ympäristön akateemisen opetussuunnitelman suunnittelulle ja toimittamiselle. GBSB Global Business School -yrityksessä olemme sitoutuneet periaatteeseen upottaa kansainvälistyminen koulutusohjelmien akateemiseen sisältöön ja hyödyntää opiskelijoidemme kielellisen, kulttuurisen ja koulutuksellisen taustan rikkautta ja monimuotoisuutta. Uskomme vahvasti, että 2000-luvun globalisoituneen talouden tuleville yritysjohtajille kypsät ja vastuulliset näkymät edistetään tehokkaimmin muodollisen ja epävirallisen vuorovaikutuksen avulla monien maiden opiskelijoiden välillä monista eri puolista maailmaa. GBSB Global Business School on yksi kansainvälisistä yliopistoista, jotka opettavat englantia englanniksi Espanjassa. Se on silta, joka yhdistää ihmisiä eri kansallisuuksista kansainväliseen liike-elämään.

Lähestymistapamme liiketalouden koulutukseen

Liiketoimintatavan muuttamiseksi meidän on myös muutettava tapaa, jolla yliopistot opettavat yritystoimintaa. GBSB Global Business Schoolissa olemme aloittaneet tämän prosessin varmistamalla, että opiskelijamme ymmärtävät kansainvälisen maiseman muuttuneen. Yritystoiminta ei ole enää pelkästään Wall Streetin tai Main Street USA: n asia, vaan jokaisen sivutie kaikissa yhteisöissä, suurissa ja pienissä, maailmassa. Yliopistossamme opetamme nykytason teoriaa, upotamme opiskelijat kansainväliseen kokemukseen ja yhdistämme heidät liiketoiminnan parhaisiin käytäntöihin. Kehittämämme ominaisuudet edustavat:

 • Älyllinen joustavuus
 • Kulttuurinen lukutaito, vankka tuntemus tapoista ja yhteiskuntien historiasta kaikkialla maailmassa paikoissa, joista on tulossa osa maailmanmarkkinoita
 • Vahva pohja etiikkaan
 • Kyky kommunikoida ideoita hyvin ja puhua vieraita kieliä
 • Optimismi, luovuus, yhteistyönäkökulma, halukkuus johtaa

Vihreä koulutus GBSB Global Business School on yksi kestävimmistä yliopistoista Barcelonassa ja Euroopassa

GBSB Global Business Schoolissa tunnustamme kaikkien ihmisten toiveet ja kiireellisyyden huolehtia hauraasta planeettamme. Me opetamme opiskelijoita valmistamaan kestävää visiota vastaavia liiketoimintamenetelmiä tekemällä hyväksi yhteiskunnalle, samalla hyvälle yritykselle, tekemällä voittoa toisille ja tuottamalla voittoa. Tutkimus-, johtamis- ja asianajamismahdollisuudet auttavat GBSB Global Business Schoolin opiskelijoita yhdistämään liiketalouden koulutuksensa reaalimaailman ongelmiin. Yliopistomme tarjoaa opiskelijoille monia tapoja oppia ja harjoittaa kestävyyttä. Tässä on vain muutama esimerkki:

 • Innovatiiviset kurssit, kuten globaali ympäristötiede ja kansainvälisen liiketoiminnan eettiset ulottuvuudet
 • Mentorointi biologien, Espanjan ja Euroopan ympäristöaktivistien ja paikallisten johtajien kanssa
 • Opetussuunnitelmamahdollisuudet, kuten kampuksen kestävyyden teemakerros, kierrätystoimet ja uusiutuvaa energiaa käsittelevät konferenssit

Tehtävämme

GBSB GLOBALmission

GBSB Global Business School tukee ja edistää kauppakorkeakoulujemme opetussuunnitelman, palvelun ja ulottamisen kansainvälistymistä. Pyrimme olemaan globaalisti kilpailukykyisiä ja globaalisti merkityksellisiä ja kouluttamaan opiskelijoita niin, että ne tulevat globaaleiksi kansalaisiksi, jotka ajattelevat globaalisti toimiessaan paikallisesti. Uskomme, että GBSB Global Business Schoolilla on tärkeä rooli tulevaisuuden yritysyhteisössä ja tämän päivän tärkeimpien globaalien haasteiden ratkaisemisessa, mukaan lukien eettisten ja vastuullisten yritysjohtajien kouluttaminen, ympäristön kestävyys, ilmaston lämpeneminen sekä eri maiden taloudellinen ja taloudellinen vakaus. maailma. Yrittäjyyskoulun opetussuunnitelmassa globaalin alueen tutkimuksen tavoitteena on lisätä opiskelijoiden tietoisuutta lisääntyvästä maailman keskinäisestä riippuvuudesta ja vahvistaa opiskelijoiden kunnioitusta maailmanyhteisön monimuotoisuuden suhteen.

GBSB Global Business School arvostaa tietoisuutta kansakuntien ja ihmisten keskinäisestä riippuvuudesta ja sitoutumista tasa-arvoon, mikä edellyttää monimuotoisuutta ja oikeudenmukaisuutta kaikkien ihmisten, ryhmien ja ideoiden välillä. Liiketoiminnan koulutuksen osaamiskeskuksena GBSB Global Business School edistää korkeimpia standardeja liiketoiminnan johtamisessa, hallinnossa, turvallisuudessa ja ympäristönsuojelussa sekä tarjoaa mekanismin tiedon kansainväliselle vaihtoon ja siirtoon. Erityisesti kauppakorkeakoulumme:

 • Valmistelee opiskelijat johtajuudeksi monenlaisissa yritystoimintaan liittyvissä ammateissa
 • Tarjoaa perus- ja maisteriopiskelijoille ympäristön, joka keskittyy kaikkiin oppimisen ulottuvuuksiin - tietoon, ymmärrykseen, taitoihin, käyttäytymiseen, arvoihin ja asenteisiin
 • Hyväksyy meitä kohtaavat haasteet ja mahdollisuudet ja ymmärtää, että GBSB Global Business Schoolin on jatkuvasti muututtava, sopeutettava ja kasvava vastaamaan nopeasti kehittyvän globaalin liiketoiminnan tarpeita

137151_137144_logo.jpg

GBSB Global Business School myönsi ACBSP: ltä globaalin liiketoiminnan akkreditoinnin

Olemme ylpeitä voidessamme kertoa teille, että 28. toukokuuta 2020 kauppakorkeakoulujen ja ohjelmien akkreditointineuvosto (ACBSP) myönsi GBSB Globalille liiketoimintaohjelmiensa maailmanlaajuisen akkreditoinnin. GBSB Global Business School on kunnia ja ylpeä siitä, että voi olla osa instituutioiden yhteisöä, joka tarjoaa johtavaa liiketalouden koulutusta ympäri maailmaa.

ACBSP on johtava liiketalouden koulutuksen akkreditointiyhdistys ja yksi tunnetuimmista nimistä yrityskorkeakoulutuksessa maailmanlaajuisesti. Se akkreditoi parhaillaan yritysohjelmia lähes 1200 kampuksella 63 maassa ja tunnetaan parhaimmista akkreditoinnin huippuosaamisen standardeista .

ACBSP-akkreditoinnilla arvioidaan johtamisen näkökohdat, strateginen suunnittelu, suhteet sidosryhmiin, akateemisten ohjelmien laatu, tiedekunnan valtakirjat ja koulutustuki. ACBSP-akkreditointi todistaa, että GBSB Global Business School -yrityksen tarjoamien liiketoimintaohjelmien opetus- ja oppimisprosessit täyttävät ACBSP: n asettamat koulutusstandardit.

ACBSP-akkreditoinnin edut mahdollisille opiskelijoille

ACBSP: n akkreditointi toimii testamenttina kaikille mahdollisille opiskelijoille, jotka haluavat hakea opintojaan GBSB Global Business Schooliin. Sen avulla kaikki mahdolliset GBSB Global -opiskelijat voivat olla varmoja siitä, että itse koulu ja kaikki sen koulutusohjelmat on harkittu huolellisesti ja arvioitu eri luokkiin.

GBSB Global on tunnustettu tarjoavan opiskelijoilleen korkeasti koulutetun tiedekunnan , vahvan akateemisen opetussuunnitelman ja erilaisia koulutuskumppanuuksia muiden instituutioiden kanssa. GBSB Globalilla on myös arvioitu olevan vahva koulutuksen tukijärjestelmä koko kauppatieteiden ajan ja valmistumisen jälkeen.

ACBSP-akkreditoinnin edut GBSB: n globaaleille opiskelijoille ja alumneille

 • Helpoin tilisiirto: ACBSP-akkreditointi helpottaa ansaittujen tutkinto-opintopisteiden siirtämistä. Koska muut oppilaitokset hyväksyvät nämä opinnot useammin, GBSB Global -opiskelijoille ja alumneille, jotka suorittavat jatkotutkintoja tai muita kursseja, on yksinkertaisempaa siirtää ne myöhemmin.
 • Työllistymismahdollisuudet: ACBSP-akkreditointistandardit ovat erittäin arvokkaita työnantajien, lisensointielinten ja sääntelyvirastojen välillä. Opiskelu GBSB Globalissa avaa uutinen ovet ja ammatilliset mahdollisuudet ympäri maailmaa. ACBSP: n hyväksymän korkeakoulututkinnon suorittaminen ja yritystutkinnon suorittaminen helpottavat työpaikkojen löytämistä opintojen päätyttyä.
 • Jäsenyys ja yhteys: ACBSP: n hyväksymät liiketalouskoulut ovat osa maailmanlaajuista koulutusverkostoa. Tämä verkko tarjoaa GBSB Global -opiskelijoille ja alumneille pääsyn erilaisiin tutkimus- ja vaihto-ohjelmiin sekä kulttuurin rikastamismahdollisuuksia.

Sijainnit

Barcelona

Osoite
Aragon Campus
Carrer d'Aragó, 179

08011 Barcelona, Katalonia, Espanja

Madrid

Osoite
Madrid, Madridin yhteisö, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin