Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus

Esittely

Lue virallinen kuvaus

4. kansainvälisen tehtävän

New Campus on selkeä kansainvälistä operaatiota. Gasma edistää kansainvälisten sopimusten ja on suunnattu maailmanmarkkinoilla. Lisäksi se kannustaa oppilaita käyttämään Englanti kieli perustuu koulutustoimintaan.

Muut keskukset tarjoavat tutkimukset keskittyivät kulinaarisia taitoja, mutta Gasma menee vielä askeleen pidemmälle ja integroituu Culinary Management osaksi opiskelijoiden day-to-day toimintaa.

Gasma on instituutio, joka on avoin koko yhteiskunnalle. Campus toimii kursseja ja työpajoja sekä ammatti-ja amatööri gastronomisissa. Lisäksi kampuksella on oma ravintola tyydyttää vaativimmankin makuun.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Espanjalainen

Katso maisteriohjelmia » Katso Diplomit »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Master Gastronomian Ja Kulinaarisia Hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 5 kuukautta September 2018 Espanja Castellón

Tämä Master tarjoaa uppoutua ruokia päivä tehdä laadullista urasi. Pystyn luomaan luova ja kannattava ehdotus, paitsi ruoanlaitossa myös makeisissa ja leipomo. [+]

TOTAL upottamalla CUISINE

Tämä Master tarjoaa uppoutua ruokia päivä tehdä laadullista urasi. Pystyn luomaan luova ja kannattava ehdotus, paitsi ruoanlaitossa myös makeisissa ja leipomo.

Ohjelma on 5 kuukautta ja on täydennetty 530 tuntia harjoittelupaikkoja mm parhaissa ravintoloissa meidän Culinary Team.

Oppilas tähti

Meillä on paras tuote asiantuntijat, tekniset, huippuluokan innovointia ja suuntaukset keittiössä. Voit oppia rinnalla useita kansainvälisiä viite kokit ovat osa Kokkimaajoukkueen.

pitkälle erikoistuneet ammattilaiset, jotka tekevät opetushenkilöstö yksi tuntomerkeistä.

TIIMIMME ... paras tae

Opi paras tuote asiantuntijoiden ja ammattilaisten aloilla, kuten vastakkaisia ​​kulinaarisia hallinta tai R & D + Hain gastronomiaan. Tietoa ja kokemusta palveluksessanne.... [-]


Samanaikaisesti Hallita Leivonnaiset Ja Makea Keittiö

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 5 kuukautta September 2018 Espanja Castellón

Master Alta Contemporary Leivonnaiset ja ruoanlaittopaperit Makea on uusimman ja koulutusta makea maailmassa: alkaen työhuoneen jälkiruoka lautasen. [+]

Vuodesta Obrador jälkiruoka lautasen

Master Alta Contemporary Leivonnaiset ja ruoanlaittopaperit Makea on uusimman ja koulutusta makea maailmassa: alkaen työhuoneen jälkiruoka lautasen.

Ohjelma on 5 kuukautta ja on täydennetty 530 tuntia harjoittelupaikkoja mm parhaissa ravintoloissa ja leipomot meidän Culinary Team.

Tiimimme on paras tae

Opi käsistä suuren ammattilaisia ​​Paco Torreblancassa Daniel Alvarez, Mario Masià David Gil, Carito Lourenço Paco Llopis José Montejano. Viitelukuina jakavat kaikki hänen tietojaan sinut matkalle, joka vie sinut leipomon nykymaailman makeita ruokia.

Oppilas tähti

Opiskelija tämä mestari on todellinen päähenkilö. Voit oppia Kondiittorit kansainvälisten viitaten osana Kokkimaajoukkueen.... [-]


Videot

Gasma Institutional video

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
GASMA - campus de Gastronomía y Management Culinario
Avda. Enrique Gimeno, 67
12006 Castellón de la Plana,

Castellón, ES