Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus

Esittely

Lue virallinen kuvaus

4. kansainvälisen tehtävän

New Campus on selkeä kansainvälistä operaatiota. Gasma edistää kansainvälisten sopimusten ja on suunnattu maailmanmarkkinoilla. Lisäksi se kannustaa oppilaita käyttämään Englanti kieli perustuu koulutustoimintaan.

Muut keskukset tarjoavat tutkimukset keskittyivät kulinaarisia taitoja, mutta Gasma menee vielä askeleen pidemmälle ja integroituu Culinary Management osaksi opiskelijoiden day-to-day toimintaa.

Gasma on instituutio, joka on avoin koko yhteiskunnalle. Campus toimii kursseja ja työpajoja sekä ammatti-ja amatööri gastronomisissa. Lisäksi kampuksella on oma ravintola tyydyttää vaativimmankin makuun.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Espanjalainen

Katso maisteriohjelmia » Katso Diplomit » Katso Kurssit » Katso Kandidaatin tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Master gastronomian ja kulinaarisia hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 5 kuukautta September 2019 Espanja Castellón de la Plana

Tämä Master tarjoaa uppoutua ruokia päivä tehdä laadullista urasi. Pystyn luomaan luova ja kannattava ehdotus, paitsi ruoanlaitossa myös makeisissa ja leipomo. [+]

TOTAL upottamalla CUISINE

Tämä Master tarjoaa uppoutua ruokia päivä tehdä laadullista urasi. Pystyn luomaan luova ja kannattava ehdotus, paitsi ruoanlaitossa myös makeisissa ja leipomo.

Ohjelma on 5 kuukautta ja on täydennetty 530 tuntia harjoittelupaikkoja mm parhaissa ravintoloissa meidän Culinary Team.

Oppilas tähti

Meillä on paras tuote asiantuntijat, tekniset, huippuluokan innovointia ja suuntaukset keittiössä. Voit oppia rinnalla useita kansainvälisiä viite kokit ovat osa Kokkimaajoukkueen.

pitkälle erikoistuneet ammattilaiset, jotka tekevät opetushenkilöstö yksi tuntomerkeistä.

TIIMIMME ... paras tae

Opi paras tuote asiantuntijoiden ja ammattilaisten aloilla, kuten vastakkaisia ​​kulinaarisia hallinta tai R & D + Hain gastronomiaan. Tietoa ja kokemusta palveluksessanne.... [-]


Nykypäivän pastisseri ja makea keittiö

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 5 kuukautta September 2019 Espanja Castellón de la Plana

Matkustaminen patisserie-maailman läpi, työpaja-esityksistä makealle keittiölle. Nykypäivän sämpylän ja makeiden ruokien maisterin tutkinto on täydellisin ja ajan tasalla oleva koulutus keittiön makeimmillään alueella. [+]

TYÖSKENTELYTÄ SWEET CUISINESTA

Matkustaminen patisserie-maailman läpi, työpaja-esityksistä makealle keittiölle. Nykypäivän sämpylän ja makeiden ruokien maisterin tutkinto on täydellisin ja ajan tasalla oleva koulutus keittiön makeimmillään alueella.

Esitetään opetussuunnitelma, jolla pyritään hallitsemaan korkean paistinpennun, makean keittiön ja muotoilun tekniikoita. Raaka-aineiden tuntemus, valmistusprosessit ja -tekniikka luovat perustan luovuuden ja innovoinnin edistämiselle.

Viiden kuukauden pituinen ohjelma, jossa on 530 tuntia ulkoisia käytäntöjä parhaista ravintoloista ja leipomotuotteista.

TEHTÄJämme, paras takuusi

Opi ensikäden ammattilaisista kuten Paco Torreblanca, Daniel Álvarez, Mario Masià, David Gil, Carito Lourenço, Paco Llopis ja José Montejano.... [-]


Videot

Gasma Institutional video

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
GASMA - campus de Gastronomía y Management Culinario
Avda. Enrique Gimeno, 67
12006 Castellón de la Plana,

Castellón de la Plana, Valencian Community, ES