Lue virallinen kuvaus

Liiketoiminta, matkailu ja vieraanvaraisuus ovat korkeimpia työpaikkojen tuottajia, mutta ne vaativat myös laadukasta työvoimaa. Tässä mielessä HTL Kansainvälinen Hospitality, Tourism and Languages ​​tarjoaa lukuisia opinto-ohjelmia Business, Tourism and Hospitality Industry.

Koulun tavoitteita ovat:

  • Tuottaa korkealaatuista tutkimusta, jossa korostetaan yhteiskunnan ja teollisuuden tarpeita.
  • Kehittää ja tarjota jatko-opintoja, kandidaatin tutkintoa, tutkintotodistuksia ja todistusohjelmia itsenäisesti ja yhteistyössä kansallisten ja kansainvälisten laitosten / organisaatioiden / teollisuuden kanssa.
  • Tarjoa kapasiteetin kehittämiskoulutusohjelmia, työpaikkakoulutusohjelmia, yrittäjyyden kehittämisohjelmia ja johtamisen kehittämisohjelmia eri tasoilla itsenäisesti ja yhteistyössä kansallisten ja kansainvälisten laitosten / organisaatioiden / teollisuuden kanssa.

Kaikki ohjelmat kehitettiin yhdessä matkailuelinkeinon, toimialajärjestöjen ja akateemikkojen asiantuntijoiden kanssa. Kaikki koulun tiedekunnan jäsenet ovat täysin päteviä ja kokeneita useissa liiketoiminta-, markkinointi- ja matkailuun liittyvissä aloilla, kuten yritysjohtamisessa, digitaalisessa markkinoinnissa, hotellihallinnossa, F

HTL pyrkii luomaan täydellisen yhdistelmän tietoa, käytännön kokemusta ja merkitystä, jotta oppilaat saisivat luottamusta ja taitoja, joita he tarvitsevat päästäkseen työelämään. Työllistämiskyky ei ole vain jokaiselle kurssille, mutta alan tulevaisuuden ura- ja työllistymispalveluissa tarjotaan apua ja neuvoja, kursseja ja työkokemusmahdollisuuksia, joiden avulla opiskelijoiden ansioluettelot erottuvat pakkauksesta.

TILAT

Koulussa on kaksi kampusta: yksi niistä sijaitsee Barcelonan keskustassa, toinen Valencian keskustassa.

Akkreditoinnit / KUMPPANUUDET

HTL Kansainvälinen Hospitality, Tourism and Languages ​​-yliopisto on yksityinen oppilaitos, jonka Barcelona ja Lloret de Mar ovat hyväksyneet. He työskentelevät tiiviisti yhdessä Girona-yliopiston, Euroopan yliopiston Miguel de Cervantesin, Artesis Plantijn Antwerpen-koulun kanssa. He ovat yhteistyökykyisiä oppilaitoksia, joissa on hotellin kilta Lloret de Mar, Blanes, Tossa.

Koulu on akkreditoitu Instituto Cervantes, joka on ulkomaalaisten espanjakielen laitos, SIELE-tenttien tutkintakeskuksiksi. Heidän tutkimussuunnitelmiinsa sisältyy espanjankielisen valmistelun moduuli DELE: lle, joka on SIELE-tentti millä tahansa viidestä tarjotusta tasosta A1: stä C1: een.

OPETTAJAT

HTL: n opettajat, ohjaajat, asiantuntijat ja avustajat seuraavat instituution ydinarvot.

Oppiminen: ne tukevat opiskelijoiden menestystä, koulutuksen saatavuutta, teknologian asianmukaista käyttöä, lukutaidon kehittämistä, viestintää ja ideoiden vaihtoa tieteenaloilla ja paikoissa, uusien ajatusten etsimistä ja soveltamista sekä elinikäisen oppimisen tavoitetta.

Discovery: vapaan tiedustelun avulla he edistävät kestävää oppimisympäristöä.

Sitoutuminen: he arvostavat jatkuvaa yhteistyötään yhteistyökumppaneidensa kanssa, heidän alueensa ja kollegoidensa kanssa koko maailmassa.

Saavutus: he uskovat oppijoidensa mahdollisuuksiin ja ovat sitoutuneet edistämään opiskelijoiden, tiedekunnan, henkilökunnan ja alumnien huippuosaamista ja menestystä.

Monimuotoisuus: he arvostavat inhimillistä monimuotoisuutta kaikissa ulottuvuuksissa ja sitoutuvat ylläpitämään oppimista ja työympäristöjä, jotka ovat oikeudenmukaisia, monipuolisia ja osallistavia.

Juhla: he juhlivat opiskelijoidensa, tiedekunnansä, henkilökuntansa, alumniensä ja palvelemaansa yhteisöjä.

Kestävä kehitys: ne tukevat tervettä kestävää ympäristöä asteittaisten toimintatapojen avulla ja edistetään ympäristötietoisuutta.

BARCELONA-KOULUTUSLAITTEET

Barcelonan kaupunki on suunniteltu suurella tyylillä ja se on täydellinen paikka opiskella. Sen etuoikeutetulla sijainnilla Välimeren rannikolla ja luminen vuorilla, ja vertaansa vailla olevia palveluja matkailun, urheilun ja ulkoilu, ei ole ihme, että niin monet opiskelijat ovat päättäneet siirtyä Barcelonaan. Keskuksen keskustassa sijaitseva HTL International School tarjoaa laajan valikoiman erinomaisia ​​palveluja yksilöllisen ammatillisen oppimisen keskittymiseen keskittyvän koulutusprosessin luomiseksi.

HTL International Schoolissa on kaksi erinomaista kampusta: Barcelona ja Valencia. Koulussa opiskelijat voivat nauttia kampuksen suurista luokkahuoneista, ilmaisesta internetyhteydestä, verkko-oppimismahdollisuuksista, tenttiopiskelijoista, kirjastoista ja viestintätaidotilasta. Lisäksi Barcelonan koulua ympäröi suuri määrä nähtävyyksiä, ravintoloita, urheilumahdollisuuksia, liikenneverkkoa, kaupungin rantoja, museoita, teattereita ja ostoskatuja.


VALENCIA-KOULUTUKSET

Valencia kannattaa elää paitsi paellan takia. Tämä on Espanjan kolmas suuri kaupunki, joka on sekä kulttuuri- että vapaa-ajan matkailu. Kampuksemme sijaitsee keskustassa, joten voit yhdistää kaikentyyppisen matkailun opintoihinne.

HTL International Schoolissa meillä on kaksi suurta kampusta: Barcelona ja Valencia. Koulussa opiskelijat voivat nauttia suurista luokkahuoneistamme, ilmaisesta internetyhteydestämme, verkko-oppimismahdollisuuksistamme, tenttiharjoitustietokoneista, kirjastoista ja viestintätaidotilasta. Sijaintinsa ansiosta Valencian kampus tarjoaa sinulle monia mahdollisuuksia. Kulttuurikohteista laiskoihin päiviin rannalla, josta pääsee suoraan bussilla koulusta.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

HTL - International School Of Hospitality Tourism & Languages

Tämä yhden lukuvuoden intensiivinen ammatillinen koulutusohjelma on suunniteltu tuottamaan alan ammattilaisia ​​Digital Marketing. Tämä ohjelma on todennäköisesti erityis ... [+]

Kampuksella

Tämä 1 lukuvuoden intensiivinen ammattikoulutusohjelma on suunniteltu tuottamaan ammattilaisia digitaalisen markkinoinnin alalla . Tämä ohjelma on todennäköisesti erityisen hyödyllinen opiskelijoille, jotka opiskelevat vieraanvaraisuutta, matkailua, mainontaa, liiketoimintaa, tiedotusvälineitä, markkinointia, viestintää, julkisia suhteita ja niihin liittyviä aiheita, joissa arvostetaan sähköistä kaupankäyntiä, sähköistä markkinointia, sähköistä mainontaa, sosiaalista mediaa tarvitaan.

Digitaalinen markkinointi on ammatillinen käytännön ala, joka vaatii vahvaa sanallista ja kirjallista kommunikaatiotaitoa, tarkkuutta ja huomiota yksityiskohtiin, erinomaista tiimityöskentelytaitoa ja samalla kykyä työskennellä itsenäisesti, kykyä kantaa useita projekteja samanaikaisesti, luovia taitoja innovatiivisten ideoiden tarjoamiseen kyky työskennellä paineen alaisena ja kunnioittaa määräaikoja, hyvät verkottumis- ja analyysitaidot.... [-]

Espanja Barcelona Valencia Madrid
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
HTL - International School Of Hospitality Tourism & Languages

Tämä 1 lukuvuoden intensiivinen koulutusohjelma on suunniteltu tuottamaan ammattilaisia tapahtumien hallinnan alalla. ... [+]

Kampuksella

Tämä 1 lukuvuoden intensiivinen koulutusohjelma on suunniteltu tuottamaan ammattilaisia tapahtumien hallinnan alalla . Ohjelma on erityisen hyödyllinen opiskelijoille, jotka opiskelevat vieraanvaraisuutta, matkailua, projektinhallintaa ja niihin liittyviä aiheita, joissa tarvitaan tapahtumien hallintaa, suunnittelua, strategiaa ja projektiorganisaatioita. Tapahtumienhallinnan opiskelijat kehittyvät liiketoiminta- ja projektijohtamisen taidoilla, joilla on korkein järjestys, valmiina kohtaamaan mahdolliset liiketoimintahaasteet.

Tapahtumien hallinta on ammattitaitoinen ala, joka vaatii kehittyneitä taitoja strategisessa suunnittelussa ja analysoinnissa, riskien arvioinnissa, markkinoinnissa, budjetoinnissa, kassavirran suunnittelussa, tapahtumahakemusten kehittämisessä ja monissa muissa aiheissa. Tapahtumien hallinta on liiketoiminta-aihe, jolla on vahva projektikohta. Tapahtumienhallinnan tutkimuksessa saatuja taitoja ja tietoja voidaan käyttää monenlaisissa yhteyksissä, ja ne voivat kattaa sellaiset mielenkiintoiset alueet kuin liike, urheilu ja taide. Tapahtumien matkailuvaikutukset houkuttelevat yhä enemmän hallitusten etuja, jotka pyrkivät maksimoimaan kotimaisten ja kansainvälisten matkailutulojen. Kaikki nämä työskentelevät yhdessä kehittämään Tapahtumienhallintaa ammatillisena kenttänä ja edistävät tapahtumienhallintaa, joka on yksi mielenkiintoisimmista ympäristöistä.... [-]

Espanja Barcelona Valencia Madrid
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
HTL - International School Of Hospitality Tourism & Languages

Tämä 1 lukuvuoden ohjelma on suunniteltu tuottamaan ammattilaisia hotelli- ja matkailualan johtamisen alalla. ... [+]

Kampuksella

Tämä 1 lukuvuoden ohjelma on suunniteltu tuottamaan ammattilaisia hotelli- ja matkailualan johtamisen alalla. Tärkein opetuskieli on englanti . Tutkimussuunnitelmaan sisältyy intensiivinen vieraan kielen opintokokonaisuus, joka valitsee espanjalaisen ulkomaalaisille, ranskaksi tai venäjäksi. Teoreettisten moduulien valmistuttua tai samanaikaisesti kaikkien opiskelijoiden on suoritettava harjoittelupaikka yhdellä alan yrityksistä Espanjassa tai ulkomailla.

Tämä ohjelma tarjoaa teoreettisia, kielellisiä ja käytännön taitoja.

Opetus on luentojen, seminaarien, työpajojen, videoneuvottelujen, tapausten ja yksittäisten tehtävien muodossa. Tutkimus on kirjallisten tenttien, yksilöllisten ja ryhmätyön ja työpajaharjoitusten muodossa.... [-]

Espanja Barcelona Valencia Madrid
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
HTL - International School Of Hospitality Tourism & Languages

Matkailualan ylellisyys / VIP-hallintotutkinto tarjoaa sinulle tarvittavat tiedot ja asiantuntemuksen päästä ylellisyystoimintaan alan akateemisten pilarien ja ammatillis ... [+]

Kampuksella

Luxury-matkailuteollisuus on rikas teollisuus, joka sisältää monenlaisia aloja: majoitus, ruoka

Matkailualan ylellisyys / VIP-hallintotutkinto tarjoaa sinulle tarvittavat tiedot ja asiantuntemuksen päästä ylellisyystoimintaan alan akateemisten pilarien ja ammatillisen käytännön kokemuksen avulla.

Tärkein opetuskieli on englanti . Tutkimussuunnitelmaan sisältyy intensiivinen vieraan kielen opintokokonaisuus, joka valitsee espanjalaisen ulkomaalaisille, ranskaksi tai venäjäksi. Teoreettisten moduulien valmistuttua tai samanaikaisesti kaikkien opiskelijoiden on suoritettava harjoittelupaikka yhdellä alan yrityksistä Espanjassa tai ulkomailla.

Tämä ohjelma tarjoaa teoreettisia, kielellisiä ja käytännön taitoja.... [-]

Espanja Barcelona Valencia Madrid
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi