Lue virallinen kuvaus

Miksi sinun pitäisi valita HTSI?

Matkailu- ja ravitsemisalan koulu Sant Ignasi on Ramon Llull -yliopiston yliopistokeskus, joka on integroitu yksityiseen Xavier-säätiöön, joka on perustettu Jeesuksen seurakunnalle ja jossa on esitys ESADEn ja IQS: n hallituksissa.

Meidän velvollisuutemme on kouluttaa tutkinnon suorittajia rehellisyydestä ja tietoisuudesta heidän vastuustaan Edistää humanisoitua kehitystä Matkailun ja vieraanvaraisuuden alalla Kulttuurienvälinen vuoropuhelu. Matkailun ja vieraanvaraisuuden hallinto Sant Ignasi tarjoaa a Tiukka akateeminen koulutus jA Selkeät käytännön ohjeet Helpottamaan alan korkeakouluopiskelijoiden nopeaa työllistymistä:

  • Yksilön kokonaisvaltainen koulutus, joka yhdistää akateemisen tiedon ja eettisten arvojen panoksen.
  • Arvokas kansainvälinen tiedekunta korkeimmalla tasolla.
  • Opetusmenetelmien oppimisen johtaminen, jossa korostetaan tapaustutkimuksia.
  • Jatkuva yhteydenpito matkailun ja vieraanvaraisuuden ammattilaisiin vierailujen, vierailulajien ja konferenssien avulla.
  • Pakolliset ja valinnaiset harjoittelupaikat , jotta opiskelijat voivat soveltaa luokkahuoneessa hankittua tietoa todellisessa työympäristössä.
  • Työllistämiskyvyn kehittäminen kaikissa yliopisto-ohjelmissa opiskelijoiden työllistymisen helpottamiseksi.
  • Opiskelijoiden kansainvälistyminen , mahdollisuus akateemisiin ja ammatillisiin vaihtoihin ulkomailla.
  • Henkilökohtainen palvelu ja opiskelijan tuki.

Tehtävä

Matkailun ja ravitsemisalan hallinto Sant Ignasi On kansainvälinen yliopisto, jonka tehtävänä on Edistää opetusta, tutkimusta ja tiedon levittämistä Matkailuyritysten johtajuuden ja johtamisen aloilla. Sen tarkoituksena on edistää ammattitaitoisten ihmisten tieteellistä, sosiaalista ja inhimillistä koulutusta Tietoinen heidän vastuustaan Tehdä yhteistyötä matkailun kehittämisessä Humanisoivat globaali ilmiö Ja yksilön ja yhteiskunnan erityisaktiviteettina. Inspiraatio on Kristillinen humanismi, Suoritettiin Kulttuurienvälinen vuoropuhelu.

Visio

Matkailu- ja ravitsemisalan koulu - Sant Ignasi on vakiinnuttanut itsensä yliopistoon tunnustettuna Henkinen kurinalaisuus, Sen kriittisestä merkityksestä ja akateemisesta huippuosaamisesta ja lähitulevaisuudessa muodostaa osan kansainvälisesti sidoksissa olevista yliopistojen ja koulutuskeskusten ryhmästä koulutuksen laadun ja arvon sekä niiden Osaamista ja vuoropuhelua Matkailun ja vieraanvaraisuuden alalla sekä edistystä sitoutumisessa keskeisiin arvoihin, jotka herättävät tehtävänsä ja identiteettinsä.

HTSI haluaa tarjota kattavaa koulutusta, jolle on tyypillistä kattava lähestymistapa ihmisten kehitykseen Erinomaisia ​​ammattilaisia ​​ja vastuullisia kansalaisia. Oppimispolun on keskityttävä oppimaan ja kehittämään uuden eurooppalaisen korkeakouluopetuksen tarjoamia mahdollisuuksia. Tutkimuksessa HTSI auttaa luomaan asiaan liittyvää tietoa ammattimaisesti ja sosiaalisesti, jotta sitä voidaan soveltaa ja levittää laajasti. Maailmanlaajuisessa maailmassa, jolla on suuria taloudellisia ja sosiaalisia haasteita, ja sosiaalisen ja uskonnollisen moniarvoisuuden yhteydessä, HTSI on lujittanut Itsenäinen tila Jossa kuka tahansa voi ilmaista ja keskustella tärkeistä kysymyksistä Matkailua XXI-luvulla. HTSI on sidoksissa alumnien ryhmään ja jatkuu kasvavassa suhteessa liike- ja ammattimaailmaan Edistää tietämyskoulutusta kansallisissa ja kansainvälisissä yrityksissä Ja organisaatiot, jotka haluavat parantaa osaamistaan ​​ja taitojaan. HTSI myös tekee yhteistyötä lujittaakseen yhteyksiä Jesuiitin ja muiden arvostettujen yliopistojen verkostoon sekä jatkaa yhteistyötään kehitysmaiden instituutioiden kanssa.

Tämän mahdollistamiseksi HTSI: n on oltava houkutteleva vaihtoehto tiedekunnan ja ei-opetushenkilökunnan kannalta, missä Jokainen voi kehittää akateemisia ja ammatillisia uransa. Samalla tavoin HTSI: n on voitava aktivoida instituutiot ja yritykset vaikutusvaltaansa saadakseen tarvittavat resurssit kasvulle ja kehitykselle erityisesti opintotukiohjelmille ja tutkimushankkeille.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

HTSI School of Tourism and Hospitality Management Sant Ignasi

Executive Master Event ja Liikematkailu * tiedekunta Matkailun ja Hotel Management Sant Ignasi antaa sinulle syvällistä tietoa tapahtumista sektorin laajentaa tietosi str ... [+]

Tapahtumien hallinta ja liiketoiminta matkailu on yksi niistä alueista eniten projektio matkailu- ja hotellialalla. Miljoonia matkustajia joka päivä matkustaa kansainvälisesti osallistua osoittaa, konferenssit, yleissopimusten ja muiden liiketoimintaan liittyviä tapahtumia. Executive Master in Business Tapahtumat ja matkailu Tiedekunta Matkailun ja Hotel Management Sant Ignasi antaa sinulle syvällistä tietoa tapahtumista sektorin laajentaa tietosi strategisen johtamisen ja markkinoinnin, ja vahvistaa oman johtamistaitoja niin, että sinusta tulee yksi johtajista matkailualan ja tapahtumia kansainvälisesti.

Alan erikoistunutta ammattilaisten hallinta ja tapahtumien järjestäminenErinomaisen akateeminen tausta ja tietää liiketoiminnan matkailualalla perusteellisesti, jotta he voivat helposti sopeutua alati muuttuva ala.... [-]

Espanja Barcelona
Syyskuu 2020
Espanjalainen
Part-time
8 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
HTSI School of Tourism and Hospitality Management Sant Ignasi

Executive Master hotellissa Business School of Matkailu ja Hospitality Management on mestari oma tutkinnon University Ramon Llull edistää ja lujittaa intohimosi hotellial ... [+]

Matkailu- ja ravitsemiskaupan on yksi niistä alueista eniten talouskasvua kansainvälisesti ja kysynnän erikoistuneita ammattilaisia erinomainen akateeminen tausta, joka helposti sopeutua alati muuttuva ala. Executive Master in Business Hotel Tiedekunta Matkailun Management on maisterin tutkinnon University omista Ramon Llull edistää ja vahvistaa intohimosi vieraanvaraisuudesta jonka tavoitteena on te tullut yksi johtavista kansainvälisen hotellialan.

Ohjelma tarjoaa:

Globaali ja poikittainen näkemys hotellitoimintaa: hedelmöittymisestä, määritelmän toteuttamiseen hotelliprojekti, käynnistys- ja käynnistää, toimintaan ja hallinnointiin hotellin yhtiön painottaen erityisesti strategisen ja taloudellista osaamista. Käytännön ohjeita: vahvistaminen virallista tietoa ja varustamaan osallistujille menetelmiä ja välineitä, jotka vahvistavat menestystä ammatti- ja henkilökohtaisia haasteita. Taitojen kehittämiseen ja johtamistaitojen ymmärrystä nykyinen ympäristö, trendejä, riskit, uhat ja mahdollisuudet, oppia hyödyntämään ja sekä oman edun ja yhtiön. Joille se voi koskea? ... [-]
Espanja Barcelona
Syyskuu 2020
Espanjalainen
Part-time
8 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
HTSI School of Tourism and Hospitality Management Sant Ignasi

Yliopiston Master tutkinto hotelli-, mukautettu Euroopan korkeakoulutusalueen, on kokopäiväinen ohjelma (90 op) tarkoitettu vastavalmistuneille kiinnostuneille hotelli ha ... [+]

Yliopistotason korkeakoulututkinnon maisteriohjelma , joka on mukautettu Euroopan korkeakoulualueelle, on kokopäiväinen ohjelma (90 op), joka on suunnattu vastavalmistuneille, jotka ovat kiinnostuneita hotellihallinnosta. Se korostaa erityisesti rahoituksen ja johtoasemansa kansainvälisissä ravintola-alalle. Ohjelman tavoitteena on kouluttaa operatiivisia johtajia. Se on keskittynyt toimintaan, se on osallistava ja tulospainotteinen . Sen tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia, jotka ovat erikoistuneet hotelli- ja ravintola-alan yleiseen toimintaan ja toiminnan hallintaan . Valmistuttuaan loppututkinnon suorittaneella tulee olemaan vahva osaaminen johtamisesta, jonka on kyettävä johtamaan kaikentyyppisiä hotellihankkeita kansainvälisellä tasolla , ja hän on hankkinut ammattitaidon, jota tarvitaan korkeakoulujen vastuullisiin tehtäviin. Kaikki tämä on kestävän kehityksen, sosiaalisen vastuun ja etiikan puitteissa. ... [-]

Espanja Barcelona
Request Info
Englanti
Full-time
16 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Grado en Gestión Turística y Hotelera - Bilingüe o 100% en inglés

HTSI School of Tourism and Hospitality Management Sant Ignasi

Sijainnin osoite
HTSI-Facultad de Turismo y Dirección Hotelera Sant Ignasi
C/ Marqués de Mulhacén 40-42. Campus ESADE. Edificio 2.

Barcelona, Katalonia, 08034 ES
Sosiaalinen media