Harbour Space

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Harbour.Space University

Tervetuloa Harbour.Spaceen, joka on nykyaikainen yliopisto, joka keskittyy teknologiaan , yrittäjyyteen ja muotoiluun tulevaisuuden johtajien luomiseksi.

Innovaation, viestinnän ja tekniikan nopeatempoinen kasvu pakottaa hiljaisen vallankumouksen koulutuksessa, jolloin monet perinteiset yliopistot kamppailevat pysyäkseen mukana. Harbour.Space -yrityksessä pyrimme määrittelemään uudelleen oppimiskokemuksen tarjoamalla aktiivista kokemukseen perustuvaa koulutusta , jota johtavat eräät maailman johtavat teollisuuden johtajat.

Tarjoamme progressiivisia säätiö-, kandidaatin- ja maisteriohjelmia , joissa todellisen maailman ongelmat ovat luokkahuoneessa keskipisteessä, ei oppikirjojen haasteita. Lukuvuosi on jaettu 15 voimakkaaseen 3 viikon moduuliin, ja se toimii kiihdyttäjänä yrittäjille, innovaatiolaboratorioksi mainoksille ja käytännön koulutuskeskuksena teknisen ystäville. Opiskelijoita kannustetaan omaksumaan kansainvälinen ja poikkitieteellinen ajattelutapa, valmistamalla heitä vastaamaan paitsi, että myös ylittämään ammatillisen työvoiman vaatimukset.

Filosofia

Harbour.Space on yliopisto innovatiivisille, tulevaisuuden ajattelijoille ja muutoksenhaluisille . Filosofiamme perustuu kolmeen peruspilariin - linkki teollisuuteen, moderni ja ketterä koulutusmalli sekä poikkeuksellisten innovoijien ja yrittäjien verkosto, jotka ovat valmiita luomaan tulevaisuuden yrityksiä.

Olemme alamme päättäjät ja pioneereja, ja meillä on alan huipputason johtajat opiskelijoidemme henkilökohtaisina opettajina ja mentorina. Me ajattelemme suurta, otamme mahdollisuuksia ja häiritsemme toimialoja kuvittelemalla uudelleen tapaa, jolla opimme, yhdistämme ja harjoitamme liiketoimintaa. Henkilökohtainen, käytännöllinen lähestymistapa on interaktiivisen oppimisfilosofiamme ytimessä. Tämä luo koulutuskokemuksen, joka ylittää perinteisten koulutuslaitosten kokemuksen, ja valmistaa opiskelijoita tulevaisuuden työpaikkoihin. Yhteistyössä innovatiivisten kansainvälisten asiantuntijoiden, menestyvien yrittäjien, johtavien tutkijoiden ja luovien muutoksentekijöiden kanssa ympäri maailmaa pystymme kehittämään nykyaikaisia luovia ja teknisiä ohjelmia , jotka perustuvat tulevaisuuden teollisuuden tarpeisiin.

Kampus kampuksillamme Barcelonassa ja Bangkokissa pyrimme kasvattamaan ja vauhdittamaan kykyjä tekniikan ja muotoiluteollisuuden asiantuntevimpien ja menestyneimpien ihmisten tukemana. Katso alla oleva valmistumisvideo nähdäksesi kuinka opiskelijamme kuvaavat Harbour.Space-kokemustaan.

Tärkeimmät syyt opiskella Harbour.Spacessa

 • Tulevaisuuden luovat ja tekniset tieteenalat: 10 ainutlaatuista ohjelmaa, joka keskittyy suunnitteluun, teknologiaan ja yrittäjyyteen, jotta varmistetaan tarkoituksenmukainen ja luovasti tyydyttävä huipputason ammatillinen tulevaisuus.

 • Professoreina toimivat alan johtavat johtajat: yli 75 uraauurtavaa ammattilaista ympäri maailmaa ohjaavat, opastavat ja valmistavat sinua tulevaisuuden työpaikkoihin.

 • Tieteidenvälinen oppiminen: 15 intensiivistä 3 viikon moduulia, joista 5 ovat valinnaisia, joten voit tutkia uusia tieteenaloja ja kehittää kokonaisvaltaista taitoa.

 • Henkilökohtainen lähestymistapa: 100+ kurssia, joista valita ja luoda ainutlaatuinen koulutuskokemus, joka on yhdenmukaistettu henkilökohtaisten ja ammatillisten tavoitteidesi kanssa.

 • Käytännön kokemus: Tee yhteistyötä monitieteellisten ryhmien kanssa Capstone-tekniikan, monitieteisen henkilökohtaisen yrityksen / projektin kehittämiseksi, joka perustuu innovatiiviseen ratkaisuun todellisen maailman ongelmiin. Lisätietoja Capstone-projekteista täältä.

Kuka pitäisi hakea

Jokainen, joka rakastaa tekniikkaa ja muotoilua, on tervetullut hakemaan: olemme maailmanlaajuinen akateeminen instituutio jokaiselle kansallisuudelle, sukupuolelle ja kulttuuritaustalle.

Kaikki hakemukset on jätettävä verkossa, ja pyrkivät opiskelijat ovat tervetulleita jättämään hakemuksensa missä tahansa vuoden vaiheessa. Hakemukset tehdään parhaiten aikaisemmin kuin myöhemmin, koska sekä hakemusprosessimme että mahdolliset viisumihakemukset vievät aikaa.

Jos olet omistautunut suurten ideoiden kehittämiseen ja toteuttamiseen suunnittelussa ja tekniikassa, joilla on positiivinen vaikutus maailmaan, Harbour.Space voi olla akateeminen kotisi.

Akateemiset kumppanit

 • UTCC
 • Münchenin teknillinen yliopisto
 • X-labs Tsinghuan
 • INRIA
 • Kauppakorkeakoulu
 • Moskovan fysiikan ja teknologian instituutti

Hasso Plattner -instituutti

Satama.Space numeroissa

Joskus on helpompaa antaa numeroiden puhua puolestaan. Tässä on joitain nopeita tilastoja, joista olet varmasti kiinnostava:

 • 95% tutkinnon suorittaneista työskentelee tällä hetkellä

 • Heistä 83% löysi työn kolmen ensimmäisen kuukauden aikana valmistumisestaan

 • Valmistuneista 53% löysi tosiasiallisesti työn ennen valmistumistaan

 • 80% tutkinnon suorittaneista on tyytyväisiä nykyiseen asemaansa

Haluatko nähdä lisää? Voit löytää kaikki tarvitsemasi numerot sekä§ niiden takana olevan tarinan työllisyysraportistamme . Katso koko raportti täältä.

Sijainnit

Barcelona

Harbour.Space University

Osoite
Carrer de Rosa Sensat 9
08005 Barcelona, Katalonia, Espanja
Puhelin
+34 674 29 14 22