Lue virallinen kuvaus

ICADE Business SchoolOlennaisena osana tiedekunnan Taloustieteiden Universidad Pontificia Comillas, se on saajan ja perillinen pitkät perinteet ja kokemus koulutuksen ammattilaisille. Yli 50 vuoden historia takaavat laadun ja maine asiaan liittyvien, nykyisten ohjelmien ja kehittyvä tarpeiden yhteiskunnan ja talouden. Olemme ylpeitä maine yhtenä toimielinten eniten virkaikää Espanjan yliopiston kohtaus, joilla on todistettu menestys opettamisen ammattilaisia. Siksi linjamme huippuosaamisen selvästi juurtunut ja konsolidoitu.

ICADE Business School Siten se edustaa strateginen investointi tulevaisuuteen, yhdistyvät parhaat menneisyyden innovaatio opetuksen, tutkimuksen ja tiedon siirtoa liiketoiminta-alueen.

identiteettimme

  • INTERNATIONAL: Olemme erikoistuneet ammattilaisten koulutusta kansainvälisissä yhteyksissä. Todisteita tästä ovat strategisen allianssin ARISTOS CAMPUS Mundus (yliopistojen kanssa Deuston, Ramón Llull, Georgetown, Boston College, ja Fordham) sekä mahdollisuuksista tarjoamme opiskelijoille kansainväliseen vaihtoon arvostetuimmat yliopistot.
INNOVAATIO: Olemme luovia ja rohkeita yrityskoulutusta visio. Otamme mukaan teknologian ja alan tietoa tarjotaan muita keskuksia Comillas (ICAI Insinööritieteiden, tuoleja talous- ja Business Ethics, yritysten kansainvälistymisessä, monimuotoisuutta ja Professional Development, Bankia taloudellisia ja verotuksellisia Studies, Latinalaisen Amerikan tai BP Energia ja kestävyys).

INTEGRAL KOULUTUS: Olemme olemme ammattilaisia sitoutuneet hyvän yhteiskunnan ja järjestelmä eettisten arvojen huolissaan kuuluvien yritysten kestävyyden sosiaalinen ja ekologinen kestävyys ja päättäneet aktiivisesti yritysten sosiaalisen vastuun. Suhteessa yhtiöön: Meillä kestää laaja yritysten suhteita johtavien yritysten, joka helpottaa työllistymistä opiskelijoista perustamisesta perusta menestyksekkään uran (sponsorointi, harjoittelupaikkoja, työpaikkoja, Comillas työllisyysfoorumiin, ...) . Yrittäjähenkisesti: n kautta "Comillas Emprende" kannustavien ja niihin yrittäjyyteen liittyviä aloitteita (kilpailuja, koulutusta, mentorointia verkko alusta yrittäjille Comillas Open Future jne). Uraohjaus: Autamme jäljittää ammatillisen ja henkilökohtaisen uran ansiosta järjestelmä henkilökohtaista mentorointia. Käytäntöjä ja TYÖLLISYYS: Meillä on yhteistyösopimuksia yli 5000 yritystä; Saimme keskimäärin 20 tarjoaa viikoittain käytäntöjä; ja 94,6% opiskelijoista työskentelee 6 kuukauden päähän (lukuun ottamatta niitä, jotka haluavat laajentaa tutkimuksia).

Ohjelmien opetuskielet:
  • Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

ICADE Business School

Human Resourcesin maisterin tutkintoa järjestää Universidad Pontificia Comillas (ICADE): n talous- ja kauppatieteiden tiedekunta ja humanististen ja yhteiskuntatieteiden ... [+]

Human Resourcesin maisterin tutkintoa järjestää Universidad Pontificia Comillas (ICADE): n talous- ja kauppatieteiden tiedekunta ja humanististen ja yhteiskuntatieteiden tiedekunta ICADE Business School .

Master's Degree vastaa useimpien organisaatioiden ja yritysten kasvavaan kysyntään, jotka pitävät inhimillistä pääomaa arvokkaimpana ja usein korvaamattomana komponenttina. Henkilöstöjohtaminen on siten strateginen ja ratkaiseva kysymys, joka liittyy suoraan liiketoiminnan tuloksiin.

Miksi opiskella Master in Human Resources kanssamme:

- Mestari, joka sallii keskittyä laajaan ammatilliseen taajuuteen.

- Ammattikäytännöt.

- Yli 90% valmistuneista onnistuu työskentelemään inhimillisen pääoman hallinnassa.... [-]

Espanja Madrid
Request Info
Espanjalainen
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
ICADE Business School

Comillasin Pontifical University ja Gestamp tarjoavat tämän innovatiivisen päällikön kansainvälisessä projektihallinnassa autoteollisuudessa yhdistämällä akateemisen huip ... [+]

Comillasin Pontifical University ja Gestamp tarjoavat tämän innovatiivisen päällikön kansainvälisessä projektihallinnassa autoteollisuudessa yhdistämällä akateemisen huippuosaamisen teolliseen ja kansainvälistymiseen.

Kansainvälisen Industrial Project Managementin maisteriohjelma keskittyy:

5 kuukautta kestävää koulutusta Comillasissa, joka on kansainvälisesti tunnustettu akateemisista tutkinnoista ja tekniikan ja liiketoiminnan tutkimusaloista.

4 kuukautta oikeassa projektinhallinnan työkokemuksessa Gestampin tehtailla maailmanlaajuisestihttp: //www.gestamp.com/Home.aspx? Lang = fi-US

Rahoitustuki opiskelijoille, jotka erottuvat saavutuksistaan.

... [-]
Espanja Madrid
Request Info
Englanti
Full-time
10 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
ICADE Business School

Tilintarkastuksen ja ylimmän kirjanpidon maisterin tutkinto on jatkotutkinto, jonka on antanut ICADE Business School , Universidad Pontificia Comillasissa. Sen päätavoitt ... [+]

Tilintarkastuksen ja ylimmän kirjanpidon maisterin tutkinto on jatkotutkinto, jonka on antanut ICADE Business School , Universidad Pontificia Comillasissa. Sen päätavoitteena on tarjota erikoistunut ja ammatillinen koulutus tilintarkastukseen ja kirjanpitoon.

Erotuskohdista:

- Tulostamme huippuosaamista opetus-oppimisprosesseissa.

- Linkittäminen erilaisiin tilintarkastusyrityksiin, jotka muunnetaan ammattikäytännöiksi alalla.

- ICAC: n hyväksymä päällikkö vapauttaa ROAC: n käyttöoikeuden julkisen tarkastelun teoreettinen osa.

- erinomainen luostari, jolla on tärkeä edustaja ammattilaisista, jotka edustavat alan edustajia.

- Virallinen nimike, jonka yritykset tunnustavat laajalti, vahva kysyntä valmistuneilta.... [-]

Espanja Madrid
Request Info
Espanjalainen
Full-time
10 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
ICADE Business School

Master tarjoaa kattavan koulutuksen rahoituksen ja mahdollistaa opiskelija ymmärtää taloudellisen ja rahoituksellisen ilmiöitä, joita on läsnä sekä analysoidaan ja hallit ... [+]

Master in Finance Sen järjestävät tiedekunnan Taloustieteiden Universidad Pontificia Comillas (ICADE) kautta ICADE Business School.

Master tarjoaa kattavan koulutuksen rahoituksen ja mahdollistaa opiskelija ymmärtää taloudellisen ja rahoituksellisen ilmiöitä, joita on läsnä sekä analysoidaan ja hallitaan säästöjä ja yritysten investointeja.

Master sopii erityisesti niille, jotka haluavat työskennellä rahoitusalalla (myös vakuutusta), taloudellinen konsultointi tilintarkastus tai taloudellisia osastojen yhtiötä (varsinkin ne, jotka toimivat säännellyillä aloilla).

meidän differentiators Focus mahdollistaa laajan ammattilainen spektri (rahoitusala, vakuutukset, tarkastus, strateginen konsultointi, yritysrahoitus yritykset ...) Yli 90% valmistuneista saada töitä olettaen taloudellisia toimintoja. virallinen nimi laajalti tunnustettu yritysten vahva kysyntä valmistuneista. ammatti tiedekunnan: noin 50% opettajista ylimmän johdon kanssa. Suhde hyväksytty CFA I 80%. Mahdollisuutta kehittää Master vain Englanti tai yhdistämällä Englanti ja Espanja. Mahdollisuus saada työkokemusta varainhoidon alalla Mahdollisuus oleskeluun muita arvostettuja kansainvälisen liiketoiminnan kouluissa. ... [-]
Espanja Madrid
Request Info
Englanti,Espanjalainen
Full-time
10 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
ICADE Business School

Master in International Management (MIM) valmistelee voit työskennellä rajat kulttuurisesti, joka tarjoaa osaamista liikkeenjohdon erikoistunut kansainvälisessä ympäristö ... [+]

Master in International Management (MIM) valmistelee voit työskennellä rajat kulttuurisesti, joka tarjoaa osaamista liikkeenjohdon erikoistunut kansainvälisessä ympäristössä. Voit työskennellä manageri maailmanmarkkinoilla, joka alkaa uran monikansallisessa tai globaali organisaatio.

Tämä ohjelma on suunnattu ensisijaisesti opiskelijoille alan Economics, Business Administration tai Engineering astetta. Ehdokasta eri koulutusaloilla on täydennettävä koulutusta täydentää hankkia perustekijät hallinnan.

Tämä on kokopäiväinen ohjelma, jonka tavoitteena on antaa opiskelijalle laaja tietämys yhtäläisyyksiä ja eroja ihmisten ja eri maiden, säännöistä ja instituutioista, mikä tekee niistä tietoisia prosesseja ja parhaita käytäntöjä kansainvälistä hallintaa. Sen tarkoituksena on myös tarjota opiskelijoille tietoja, taitoja ja osaamista tarvitaan toimia eri aloilla kansainvälisessä järjestössä - sekä globaalisti erityisesti kansallisia. Mahdollisuus oleskeluun muita arvostettuja kansainvälisen liiketoiminnan koulujen Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Kyky suorittaa ammatillista harjoittelupaikkoja.... [-]

Espanja Madrid
Request Info
Englanti
Full-time
10 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
ICADE Business School

Master in Marketing (MSc markkinointi) järjestää tiedekunnan Taloustieteiden Universidad Pontificia Comillas (ICADE) kautta ICADE Business School. Mahdollisuus oleskeluun ... [+]

Master Markkinointi (MSc markkinointi) järjestää tiedekunnan Taloustieteiden Universidad Pontificia Comillas (ICADE) kautta ICADE Business School. Mahdollisuus oleskeluun muita arvostettuja kansainvälisen liiketoiminnan koulujen Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Kyky suorittaa ammatillista harjoittelupaikkoja.

Tämä virallinen ohjelma tarjoaa erikoiskoulutusta kehittää menestyksekkään uran alalla markkinoinnin, myynnin ja markkinatutkimus.

Ohjelma opetetaan lähes kokonaan Englanti täysimääräisinä taitoa tällä kielellä on tarpeen päästä työmarkkinoille sekä kehittää samassa kunnossa.

Ohjelma on tällä hetkellä sijalla 41 Masters niiden erikoisuus parhaaksi Universal Master ja 4. Espanjassa mukaan sijoitusta maailman Graduate.... [-]

Espanja Madrid
Request Info
Englanti
Full-time
11 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Vídeo Universidad Pontificia Comillas

Sijainnin osoite
Universidad Pontificia Comillas
C. Alberto Aguilera 23

Madrid, Community of Madrid, 28015 ES