Lue virallinen kuvaus

ICAI School of Engineering perinteet alkavat Madridissa vuonna 1908. ICAI on tällä hetkellä korkeakoulututkinto, jossa on kaksi keskeistä akateemista alaa: teollisuustekniikka (mukaan lukien mekaaninen, sähköinen ja elektroniikka) sekä tietoliikennetekniikka.

ICAI School of Engineering tarjoaa 6- ICAI School of Engineering ohjelmia, joissa integroidaan kandidaatin ja maisterin tutkintoja, jotka mahdollistavat pääsyn laillisesti säänneltyihin teollisuustekniikan tai tietoliikennetekniikan ammateihin. Joissakin ohjelmissa on mahdollista yhdistää insinööriprojektit Bachelor's Degree in Business Administration (BBA) -kurssiin .

Pyrimme kattavaan insinöörikoulutukseen kehittämällä älyllisiä ja ammatillisia valmiuksia ottamatta huomioon vastuuta, kriittistä ajattelua, etiikkaa ja arvoja. Lisäksi opiskelijamme kehittävät muita ominaisuuksia ja ammattitaitoa, kuten johtajuutta, ryhmätyötä ja kansainvälistymistä.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

ICAI School of Engineering

Älykäs verkko-tutkinto (MSc) on 90 opintopistettä, jota Strathclyden yliopisto ja ICAI School of Engineering tiiviissä yhteistyössä Iberdrolan kanssa. Ohjelman päätavoitt ... [+]

Älykäs verkko-tutkinto (MSc) on 90 opintopistettä, jota Strathclyden yliopisto ja ICAI School of Engineering tiiviissä yhteistyössä Iberdrolan kanssa. Ohjelman päätavoitteena on vastata insinöörien kasvavaan kysyntään, jota tarvitaan sähköverkon digitalisoinnin meneillään olevaan prosessiin. Tämä maisteriohjelma antaa opiskelijoille yksityiskohtaisen käsityksen verkkojen toiminnasta ja suunnittelusta tämän uuden paradigman puitteissa sekä uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja malleja, jotka syntyvät jatkuvasti muuttuvassa kentässä.

Kurssia on kehitetty tiiviissä yhteistyössä Iberdrolan kanssa. Tämä allianssi takaa sekä käytännön osan että teollisuuden osallistumisen ja kurssien akateemisen kurinalaisuuden, mikä johtuu kahden kansainvälisesti tunnustetun yliopiston osallistumisesta. Yksi ohjelman mielenkiintoisimmista piirteistä on intensiivinen kansainvälinen kokemus. Opiskelijat eivät vain harjoita yhtä lukukautta sekä Espanjassa että Skotlannissa, mutta myös harjoittelevat tämän maisteriohjelman mukaisia ​​harjoittelujaksoja missä tahansa Iberdrolan kansainvälisissä toimistoissa Espanjassa, Skotlannissa, Yhdysvalloissa ja Brasiliassa.... [-]

Espanja Madrid
Request Info
Englanti
Full-time
12 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi