ICAI School of Engineering

Esittely

Lue virallinen kuvaus

121259_adult-business-meeting-business-people-1438072.jpg

ICAI School of Engineering on ammattikorkeakoulu, joka sijaitsee Madridissa ja jolla on pitkä perinteet tekniikan opettamiselle, joka alkoi vuonna 1908. ICAI tarjoaa 2-vuoden maisterin tutkinnot teollisuustekniikan (mukaan lukien mekaaninen, sähköinen ja elektroninen tekniikka) ja tietoliikennetekniikan alalta. Tällaisia korkeampia tutkintoja vaaditaan toimimaan Chartered Engineerinä Espanjassa. Lisäksi teknillinen korkeakoulumme tarjoaa kahdeksan yhden vuoden ammattitutkintoa energia-, liikenne- ja teollisuussektoreilla , joilla on yhteinen keskittyminen digitaaliseen muutokseen ja kestävään kehitykseen .

ICAI: lla on pitkät perinteet tehdä yhteistyötä tutkimuksessa yksityisen ja julkisen sektorin kanssa tuoliemme ja pääasiassa teknologisen tutkimusinstituutin (IIT) kautta . Tämä yhteistyö on kulmakivi ammatillisille maisterintutkinnoillemme, joilla pyritään vastaamaan yhteiskunnan todellisiin tarpeisiin. Tämän tiiviin yhteyden ansiosta ammattisektorille meillä on myös etuoikeus työskennellä yhdessä tunnettujen teollisuuden asiantuntijoiden kanssa opetussuunnitelman suunnittelussa ja opetustoimenpiteiden toteuttamisessa.

Toisella huomautuksella pyrimme tarjoamaan kattavan tekniikan koulutuksen kehittämällä älyllisiä ja ammatillisia taitoja ( johtaminen, tiimityö ja kansainvälistyminen ) ja edistämällä muita tärkeitä ominaisuuksia, kuten vastuuta, kriittistä ajattelua ja etiikkaa urakehityksessä.

Sijainnit

Madrid

Osoite
Comillas ICAI
Alberto Aguilera, 25
Madrid

28015 Madrid, Madridin yhteisö, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin