IE Law School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Meistä

IE Foundation on voittoa tavoittelematon järjestö, joka pyrkii parantamaan IE: n vaikutuksia soveltamalla omia resurssejaan ja tekemällä yhteistyötä strategisten kumppaneiden kanssa. Vuonna 1997 perustettu säätiö on edistänyt aktiivisesti instituutin arvoja yrittäjyydestä, monimuotoisuudesta, osallisuudesta ja innovaatiosta jo yli kaksikymmentä vuotta, ja siinä painotetaan erityisesti humanistisia tieteitä keskeisenä näkökohtana korkeakoulutukseen. Toimintamme ja tavoitteemme voidaan jakaa neljään pääalueeseen:

  • Resurssien tarjoaminen ja sekä sisäisten että yhteistyöhankkeiden luominen, joilla parannetaan koulutuksen laatua IE: ssä.
  • Tuetaan korkean yhteiskunnallisen ja koulutuksellisen vaikutuksen omaavia soveltavia tutkimushankkeita, jotka tuovat lisäarvoa akateemiselle yhteisölle ja koko yhteiskunnalle.
  • Lahjakkuusohjelmien rahoittaminen lahjakkaille henkilöille.
  • Edistetään sosiaalisen tietoisuuden ja yhteisön sitoutumisen kulttuuria edistämällä sosiaalisen toiminnan aloitteita, jotka tukevat monimuotoisuutta ja kulttuurien välistä viestintää.

Kaikki tämä on mahdollista IE: n opiskelijoiden, perheiden, alumnien, henkilökunnan ja yhteistyökumppaneiden jatkuvalla tuella. Niiden anteliaisuus on IE-säätiön menestyksen liikkeellepaneva voima. Tämän uskomattoman yhteisön tuella työskentelemme väsymättä tavoitteidemme saavuttamiseksi, toimintamme parantamiseksi, arvojemme edistämiseksi ja kaikkien käytettävissä olevien koulutus- ja ammattimahdollisuuksien laajentamiseksi.113565_people-woman-coffee-meeting.jpgKäynnistys Stock Photos / Pexels

Laki koulu

IE Law School tarjoaa huippuluokkaa, innovatiivista, globaalisti suuntautunutta ja monitieteistä oikeudellista koulutusta, joka rikkoo perinteisiä esteitä tulevaisuuden oikeudellisten ammattilaisten muotoiluun.

Koulu hyötyy intensiivisestä keskittymisestä teknologiaan sisällön suhteen ja oppimismenetelmät edistävät yrittäjähenkistä ajattelutapaa opiskelijoiden oikeuskäytännön muuttamisessa ja tuottavat merkityksellistä tietoa liiketoimintaan liittyvistä aloista arvon luomiseksi.

IE: ssä ei ole mitään syytä olla mukana

Oletko koskaan harkinnut sisäisen näyttelijänne ottamista osallistuessasi TEDx-keskusteluun täällä kampuksella? Entä yritä sukellusta Alicantessa? Haluatko tehdä yhden omista kappaleistasi Talent-näyttelyssä? Riippumatta siitä, mikä on kiinnostunut, 80-plus-opiskelijaklubit ja -organisaatiot ovat kuuluneet. IE: ssä ei ole koskaan tylsää hetkiä!

Yliopiston valtava historia ylpeyttä ja henkeä on heijastunut vuosikymmenten ajan kampus-laajuisiin tapahtumiin ja ohjelmiin. Liity mukaan, pidä hauskaa ja ole osa IE: n tapahtumia ja perinteitä. Muistamme menneisyyttä ja sitä, mistä me olemme lähtöisin meistä yhteisössä ja toimielimessä ja missä olemme tänään. Ota mukaan tämän suuren yliopiston historia ja osallistu perinteisiin tapahtumiin ympäri vuoden. Etsimme aina uusia ideoita ja uusia opiskelijoita. Tuo ystäväsi mukaan ja hauskaa pitää nämä rikkaat perinteet elossa kampuksella.

Sijainnit

Madrid

Osoite
C/ María de Molina, 11 28006
Madrid, Madridin yhteisö, Espanja

Segovia

Osoite
C/ Cardenal Zúñiga, 12 40003
Segovia, Kastilia ja León, Espanja