IE Law School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja IE-yliopistosta

Maailma muuttuu kuin koskaan ennen, ja IE-yliopistossa olemme valmiita, olemme yhteydessä toisiinsa ja jatkamme eteenpäin. Me johdamme muutosta, koska olosuhteista riippumatta joustavuus, intohimo ja rakeisuus polttavat meitä mukautumaan ja asettamaan rajat - ennen kaikkea omaamme.

Riippumatta siitä, missä olet maailmassa, mukautamme ohjelmia jatkuvasti tarpeisiisi tarjotaksemme sinulle vertaansa vailla olevan vuorovaikutteisen oppimismatkan ja muutoskokemuksen. Ohjelmamme mukautuvat elämääsi ja tarpeitasi: yhteydenpito luokkaan mistä tahansa laitteesta, osallistu online-video-otteluun kasvokkain ryhmätyössä luokkatovereiden kanssa ympäri maailmaa, työskentelevät yhdessä rakentamaan ratkaisuja reaalimaailman haasteisiin foorumeilla ja live-simulaatioilla. . IE: ssä olemme yhteydessä toisiinsa tilanteesta riippumatta.

Kaikkia ohjelmiamme, jotka alkavat vuonna 2020, mukautetaan siten, että voit käydä luokissa ja saada saman korkealaatuisen kokemuksen riippumatta siitä, missä olet tai mitä tarvitset. Älä pidä koulutusta odotustilassa ja aloita seuraava luku elämästäsi.

IE: n opetus ja oppiminen on nestemäistä - ainutlaatuinen koulutuskokemus, joka sekoittaa saumattomasti erilaisia fyysisiä ja digitaalisia ympäristöjä tarjoamaan opiskelijoillemme erittäin interaktiivisen oppimatkan. Yli 20 vuoden kokemuksella varustamme yksilöitä ajattelutavalla ja työkaluilla, joita he tarvitsevat kestävän vaikutuksen aikaansaamiseksi ainutlaatuisten opetusmenetelmiemme, innovatiivisten teknologioiden ja monipuolisen, maailmanluokan tiedekunnan kautta.

Riippumatta siitä, missä olet ammatillisella urallasi tai muualla maailmassa, akateeminen tarjouksemme mukautuu erityistarpeisiisi: Kokopäiväinen, täysin syventävä kokemus tai Osa-aikainen opiskelu, kun jatkat ammatillista uraasi. Valitse vaihtoehto, joka löytää oikean tasapainon henkilökohtaisten, ammatillisten ja koulutuksellisten tarpeidesi välillä.

IE Law School

IE Law School olemme vahvasti sitoutuneet valmistamaan sinut työskentelemään, menestymään ja rakentamaan ratkaisuja monimutkaiseen globalisoituneeseen ja digitaaliseen maailmaan.

Tarvitsemme lakimiesammattilaisia, jotka ovat valmiita vastaamaan globaaleihin haasteisiin, ja uskomme, että tämä uusi ympäristö vaatii globaalia juridista koulutusta. IE Law School tarjoaa sinulle tiedot ja taidot navigoida tässä dynaamisessa, kansainvälisessä ympäristössä, ja se sisältää keskeiset monitieteiset aiheet, kuten politiikan, filosofian, talouden ja humanistiset tieteet. Rajojen ylittävä oikeudellinen koulutus on nyt tärkeämpää kuin koskaan, koska paikalliset ratkaisut tai näkökulmat eivät riitä. Vertailevan lain syvä ymmärtäminen antaa sinulle mahdollisuuden hallita erilaisia oikeusjärjestelmiä ja antaa sinulle ainutlaatuisen ja luovan globaalin juridisen ajattelutavan.

Tunnustamme edessä olevat mahdollisuudet hyödyntää teknologian valtaa parantaakseen oikeudellista koulutusta, oikeuskäytäntöä ja oikeusjärjestelmiä, ja olemme sitoutuneet tutkimukseen ja opettamiseen lain ja tekniikan risteyksessä. IE Law School tutkit vaikutuksia tekniikan ja lain edistymiseen: tekoälystä ja tietosuojasta kyberturvallisuuteen ja älykkäisiin sopimuksiin liittyviin kysymyksiin.

Globaalien lakimiesten koulutus vaatii asiantuntemusta ja innovaatioita globaalissa oikeustieteellisessä koulutuksessa. Maailmanluokan kansainvälinen ja monipuolinen tiedekunta, jossa on akateemista ja ammatillista taustaa, käyttää innovatiivisia opetusmenetelmiä ja lakialan osaamista, ja ne ovat täydellinen yhdistelmä, joka antaa sinulle mahdollisuuden ja antaa sinun parantaa ammatillisia näkymiäsi.

Sijainnit

Madrid

Osoite
C/ María de Molina, 11 28006
Madrid, Madridin yhteisö, Espanja

Segovia

Osoite
C/ Cardenal Zúñiga, 12 40003
Segovia, Kastilia ja León, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin