Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa Business School, IEBS

IEBS, School of Business Innovation ja yrittäjyyden, syntyneet maailmaan kriisin, jonka tavoitteena on tarjota todellinen vaihtoehto perinteisille opetuksen malli vaihtoehto. Tuen ansiosta erilaisten laitosten ehdottaa uutta koulutusmallin perustuu vankkaan arvoja, jotka muodostavat enemmän vastuussa ihmisiä suuntaamaan hankkeita yrittäjähenki- Innovation, etiikka ja kestävyys.

Innovatiivinen Business School Me kouluttaa ammatillisen johtajia pystyy innovaation ja yrittäjyyden, ihmiset lisäarvoa heidän yritysten, työntekijöiden ja koko yhteiskunnan, uudella tapa harjoittaa liiketoimintaa.

meistä

Vuonna IEBS valita muodostelma, jossa:

Uusien teknologioiden ja innovaatioiden oppiminen ovat koulutuksen perusteella. Käyttö tapaustutkimuksia ja simulaatiot ovat selkäranka koulutus, valmistautuu opiskelijat kohtaamaan todellisen maailman. Luokkahuonetyöskentelyä oppiminen yhdistää epävirallisen oppimisen Internet opetus miten oppia ja kannustaa yhteisöllistä oppimista. uusimpia suuntauksia ja innovaatioita kaikilla aloilla tiedon sisällytetään. Opettajamme tulla mentoreina, ohjata ja auttaa opiskelija koko ajan ja tulossa aktiivinen osa koulutusta prosessin opiskelija. Opiskelija osallistua, ilmaista mielipiteensä ja osaa analysoida ja tehdä omat päätöksensä.

Missio ja visio

Haluamme olla erilainen koulu liiketoiminnan joka keskittyy koulutukseen perustuvan innovaation ja yrittäjyyden Tavoitteenamme on kouluttaa tulevaisuuden yrittäjiä, yrittäjät ja yritysjohtajat johtaa muutokseen ja muutoksen niiden organisaatioiden kautta innovaatiot, yrittäjyys , etiikka ja kestävä kehitys.

Meidän visio haluamme olla erilainen koulu liiketoiminnan joka keskittyy koulutukseen perustuvan innovaation ja yrittäjyyden. Tavoitteenamme on välittää opiskelijoille mahdollisuuden innovoida ja sitoutuvat tukemaan hankkeitaan alusta loppuun.

arvomme

Innovaatio, yrittäjyys, Etiikka ja kestävä kehitys

IEBS istuu neljän pilarin mielestämme pitäisi tukea yritysjohtoa tulevina vuosikymmeninä:

Innovation: olemme sitoutuneita ammattilaisia ​​ja innovatiivisia yrityksiä, jotka tuovat enemmän etuja yhteiskunnalle. Yrittäjyys: tuki yrittäjiä ja innovaatio ovat osa meidän perustettiin tehtävän. Siksi kaikki opiskelijat Master ja Yrittäjät ohjelmat voivat osallistua kampuksen jossa tukea ja rahoitusta parhaita projekteja tarjotaan. Etiikka: olemme sitoutuneet maailmaan, jossa perinteiset arvot luottamus, rehellisyys ja molemminpuolinen hyöty takaisin. Kestävyys: Uskomme pitkällä aikavälillä yritysten, jotka tarjoavat etua yritykselle, työntekijät ja yhteiskunta samoin kuin on kestävän ympäristön kanssa.

Sosiaalinen vastuu

IEBS noudattaisi meidän periaatteet ja arvot ja hallinnointiin sovelletaan Business School.

IEBS seuraa filosofia kestävän kehityksen korvaamalla paperin käyttö, jonka sähköiseen muotoon sisällyttämällä "e-Reader" tai eBook. Opiskelija voi ladata sisältöä suoraan laitteeseen. IEBS tarjoaa täysien yhteistyötä sen Master-ohjelmat, jotta edistetään yrittäjyyttä ja innovaatioita, pääasiassa kehitysmaissa Latinalaisessa Amerikassa. IEBS varaa osan voitostaan ​​yhteistyön ja koulutuksen kehittämistä kehitysmaissa.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

IEBS - Escuela de Negocios de la Innovación y los Emprendedores

Master in Inbound Marketing -ohjelmassa opit käytännöllisesti, integroidun saapuvan markkinointiprojektin avulla, Hubspot-ohjelmiston avulla, suunnittelemaan saapuvan mar ... [+]

Median kylläisyys on tehnyt mainoksesta kalliimpaa ja vähemmän tehokasta, ja käyttäjät ovat yhä kehittyneempiä ja hylkäävät tunkeilevia ja merkityksettömiä viestintämuotoja.

Saapuva markkinointi on tullut välttämättömäksi työkaluksi online-markkinointiosastolla, sillä se auttaa houkuttelemalla ja muuntamalla markkinointimenetelmää, joka toimii integroidusti digitaalisilla markkinointitekniikoilla tavoitteena houkutella, säilyttää ja muokata käyttäjiä asiakkaiksi kestävällä ja kannattavalla tavalla.

Master in Inbound Marketing -ohjelmassa opit käytännöllisesti, integroidun saapuvan markkinointiprojektin avulla , Hubspot-ohjelmiston avulla, suunnittelemaan saapuvan markkinointistrategian, jossa tunnistetaan "Ostajan persoona" ja piirtämällä muunnossuppilot sekä argumentit , sisältö ja markkinointitekniikat, jotka soveltuvat jokaiselle yleisölle ja jokaiselle ostosyklin hetkellä.... [-]

Espanja Barcelona
Request Info
Portugalin kieli
Full-time
450 tuntia
Kampus
Lue lisää suomeksi
IEBS - Escuela de Negocios de la Innovación y los Emprendedores

Tässä digitaalisen markkinoinnin ja sosiaalisen median päällikössä opit digitaalisen markkinoinnin perusteet, mitkä ovat uudet liiketoimintamallit ja innovatiivisimmat ja ... [+]

Yritykset, jotka eivät ole vielä ottaneet käyttöön uusia digitaalisen ja vuorovaikutteisen markkinoinnin tekniikoita ja jotka eivät ole mukana sosiaalisissa verkostoissa, haittaavat suuresti niitä, jotka innovoivat ja mukauttavat liiketoimintamallejaan ja -strategioitaan viestinnän välineeseen nykyistä suuremmalla projektiolla : Internet .

Koska verkostossa on läsnä, ei riitä, että meidän on hallittava tiedot, tekniikat ja työkalut, jotta digitaalisen markkinoinnin strategiamme ovat todella tehokkaita ja tuottavat enemmän arvoa yritykselle.

Tämä Master digitaalinen markkinointi ja sosiaalinen media, opit perusasiat Digital Marketing, mitkä ovat uusien liiketoimintamallien ja innovatiivisimmat ja tehokkaimmat tekniikat: SEO, SEM, PPC, vuonna - näyttömainoksissa, sähköposti markkinointi, sosiaalinen media, Sosiaalisen median mainokset ja luovuus, jotta Internetin yrityksille tarjoamista mahdollisuuksista saadaan mahdollisimman paljon tuloja .... [-]

Espanja Barcelona
Request Info
Portugalin kieli
Full-time
450 tuntia
Kampus
Lue lisää suomeksi
IEBS - Escuela de Negocios de la Innovación y los Emprendedores

Master in Agile Project Management oppii ketteriä menetelmiä, joita tarvitaan innovatiivisten tuotteiden / palveluiden kehittämiseen, monimutkaisissa ympäristöissä työske ... [+]

Ketterä projektinhallinta on välttämätöntä nykyisille markkinoille vastaamiseksi, sillä sen päätavoitteena on taata alan neljä tärkeintä vaatimusta - arvo, aikojen vähentäminen, ketteryys ja luottamus - lisäämällä tuotteen / palvelun suurinta mahdollista arvoa. kehitysprosessi muuttuviin vaatimuksiin ja ympäröivän ympäristön olosuhteisiin.

Master in Agile Project Management oppii ketteriä menetelmiä, joita tarvitaan innovatiivisten tuotteiden / palveluiden kehittämiseen, monimutkaisissa ympäristöissä työskentelyyn, kilpailukyvyn ja tuottavuuden parantamiseen ja tehokkaampaan projektinhallintaan ja suunnitteluun .

Mitä opit?

Kun Agile-projektinhallinta on suoritettu loppuun, pystyt täydellisesti:... [-]

Espanja Barcelona
Request Info
Espanjalainen
Full-time
450 tuntia
Kampus
Lue lisää suomeksi

¿Qué quieres aprender?

Espíritu IEBS

Nuevas Profesiones Digitales

Bienvenida a IEBS

Sesion informativa General de IEBS. Curso 2014-2015

Entrevista a IEBS en TVE

Sesión Informativa General IEBS 2014

Sesion informativa de la 9ª convocatoria de Masters y Postgrado en IEBS Business School

A todos ellos la formación les cambió la vida - IEBS