IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Ammattilaiset innovatiivisia ja kotimaan kaupunkien elinympäristö.

Madrid, elintärkeää, valoisa ja episentrumi kulttuurin, viihteen ja taiteen.

IED Madrid on yksityinen Korkeampi Art Education Center kuulumisesta IED Design Group, kansainvälinen verkosto koulutuksen suunnittelu ja johtaminen Italiassa syntynyt vuonna 1966 ja on nykyään kolmetoista oksat levinnyt välillä Italiassa, Espanjassa ja Brasiliassa.

Vuonna 2014 se täytti 20 vuotta; kokemus, joka on johtanut monenlaisia ​​koulutuksen innovatiivinen, ainutlaatuinen ja tunnistettava akateemisen malli pystyy mukautumaan tarpeisiin muuttuvan yhteiskunnan, joka on johtanut useiden oppilaiden myönnetty kansallisissa ja kansainvälisissä arvokilpailuvoittoja , soitimella parhaalla catwalkeilla ja todellisia hankkeita tiiviissä yhteistyössä yritysten kanssa.

IED Madrid tarjoaa korkeamman asteen Design, joka vastaa Grade College Ammattikoulutus korkeamman tason tutkintojen in Higher teknikko kuvataiteen ja suunnittelu, Diploma IED, yhden vuoden kursseja, Masters, Intensive Masters, Masters of Design ja innovaatio, Kurssit erikoistuminen Kurssit ja Summer Junior Courses.

Koska sen avaamisesta, IED Madrid on kouluttanut yli 30000 opiskelijaa vuosittain ja on 1500 uutta opiskelijaa.

suunnittelu

IED suunnittelu vastaa täysin markkinoiden vaatimuksiin ja odotettavissa sisällön, kieliä, ilmeikäs ja toiminnallinen koodit mitä erilaisimmissa aloilla.

Product Design, Kodin design, kadun kalusteet, design Fashion Accessories, Automobile joitakin kenttiä, joiden arvo suunnittelu on kasvanut viime vuosina. Tässä mielessä suunnittelija, koska uudistaja muotoja ja tehtäviä, tarjoaa trendejä ja toiminnalliset vaatimukset hetki ja olettaa sen kehittämiseen ja toteuttamiseen.

IED Designkurssit kehittää näitä taitoja, opiskelijat hankkivat teknisiä taitoja osallistumalla työpajoissa ja yhteistyössä johtavien alan yritysten.

muoti

Yhteistyö yritysten ja muodin ammattilaisille on välttämätöntä ja se on sitoutunut suurten kansainvälisten suunnittelijoiden.

Koulu opettaa kuinka elää ja tuntea muoti kaikilta osin toimimaan ammattitaitoa ja innovoida uusia luomuksia.

Kurssit kouluttaa tulevia eri alojen ammattilaisille, luova strateginen, organisaation kaupallinen, markkinointi kuviin liittyvien ja viestinnän.

visuaalinen viestintä

IED Visuaalinen viestintä on luova laboratorio, jossa instrumentit ovat oppineet, viestintä- ja ilmeikäs kielet, uusia tekniikoita ja taitoja kehittää projekteja visuaalisen viestintätekniikkaa.

Elämme maailmassa, jossa audiovisuaaliset elementit ovat osa jokapäiväistä elämää ja ovat tärkein väline arvojen ja merkityksiä, jotka välittää ideoita ja tuottavaa todellisuuden myös yhtä monipuolinen kuin muoti, muotoilu, eri teollisuuden tuotanto, mainonta mutta myös kulttuurin, politiikan ja sosiaalisia kysymyksiä.

Olemassaolo konseptin tai hankkeen suinkaan pelkkä lisälaite, vaikuttaa ratkaisevasti onnistumiseen kommunikoida viestin.

Liikkuminen ammattitaitoa ja osaamista tällä alalla tarkoittaa, eklektinen, rajat kulttuurin perustana on perusteellisesti yhtä puolta sosiokulttuurisen yhteydessä, jossa ne toimivat ja toisaalta uuden tietotekniikan jatkuvasti muuttaa paperin kuvat ja äänet viestinnässä.

Tänään on ennustettu ja järjestelmän tuottamasta multimedia; mutta multimedia aina tulkita kahdesta näkökulmasta: kiihkeä ja jatkuva Digitaalitekniikan kehitys ja samalla sovelletaan erilaisia ​​audiovisuaalisen median, jotka vaativat erilaista osaamista ja luovuutta.

IED Visuaalinen viestintä kurssit ovat osa varallisuuden joka tekee tämän koulun ainutlaatuisen koulutuskeskus sisällä Italian panoraama. Jatkuva päivittäminen teknologiaa saatavilla opiskelijoille tehdä ansiosta pitkät perinteet, tutkimuslaboratoriossa, jossa se on kokenut kehittää luovuutta sekä sisällön ja kieliä, jolloin kouluttaa ja saada opiskelijoille, jotta he voivat päästä työmarkkinoille tänään.

Management & Communication

IED Johdon koulutus ehdotus on vastaus tarvitaan jatkuvasti uusia ammattilaisten erittäin dynaaminen ja laajentamalla kentät: mainonta, suhdetoiminta, markkinointi ja henkilöresurssit.

Tiedekunta on laaja kokemus ja koulutus sekä pystyy mukautumaan sisällön kurssien jatkuvan tuotannon ja teknologinen muutos.

Filosofia koulun täydentää suora suhde ammattilaiset, tutkimus markkinoiden vaatimuksiin, sisällyttäminen opintoryhmiin ja analysointi tutkimuksen ja hankkeiden kehittämiseen.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Spanish (Spain)

Katso FM-tutkinnot » Katso maisteriohjelmia » Katso Jatkotutkintotodistukset » Katso Summer courses » Katso Kurssit » Katso Kandidaatin tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

Intensiivinen mestari tapahtumien järjestäminen, suunta ja johto

Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta Kokopäiväinen 10 kuukautta February 2019 Espanja Madrid

Intensiivinen MA Event Organisation, suunta ja johto antaa opiskelijoille mahdollisuuden hankkia yleistä ja käytännön näkymä suunnittelua, suunnittelu, organisointi ja hallinta tapahtumista. [+]

Tämä ohjelma opetetaan SPANISH

Intensiivinen MA Event Organisation, suunta ja johto antaa opiskelijoille mahdollisuuden hankkia yleistä ja käytännön näkymä suunnittelua, suunnittelu, organisointi ja hallinta tapahtumista.

Tällä hetkellä tapahtumia liittyvät viestinnän ja markkinoinnin strategiat ja suuryritysten. Menestyksekkäästi järjestää kaikenlaisia ​​tapahtumia ja luomaan sopiva viestintästrategia toteuttamaan asetetut tavoitteet, on tärkeää lainata ammattilaisille työkaluja, joiden avulla he voivat tehokkaasti haasteisiin aiheutuvat suunnittelu-, organisaatio, suunta ja hallinta tapahtumia alalla, joka vaatii enemmän ja enemmän innovaatioita.... [-]


Intensiivinen päällikkö muotisuunnittelussa

Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta Kokopäiväinen 10 kuukautta October 2019 Espanja Madrid

Suunnittelun intensiivinen maisteriohjelma on tarkoitettu niille, jotka haluavat hyödyntää tätä alaa ja niille, jotka haluavat aloittaa uuden ammatillisen tulevaisuuden ja oppivat erilaisista mahdollisuuksista, jotka liittyvät muodin suunnitteluun, tuotesuunnittelusta kaupalliseen suuntaan kokoelma. Viime vuosina muoti on kokenut todellisen vallankumouksen tuotannon, muotoilun ja strategisen suunnittelun aloilla kaikilla aloilla varmistaakseen tuotemerkkien pysyvyyden ja menestyksen niin muuttuvassa ja kilpailukykyisessä sektorissa. Muotisuunnittelun intensiivinen MA tarjoaa koulutusta, joka välittää opiskelijoille tarvittavat teoreettiset ja käytännölliset tiedot, jotta he voivat suunnitella ja tuottaa kokoelmansa (jopa vaatteidensa suunnitteluun), tarjoten heille tarvittavat työkalut sekä päivittäisen ja realistisen näkemyksen muotimarkkinoista . [+]

TÄMÄ OHJELMA ON MAHDOLLINEN SPANISHISSA

Menetelmää kehitetään kolmella yleisellä tasolla:

Teoreettiset, luokkien kautta, jotka opettajien oppiaineet antavat.Käytännöllinen: hankitun tiedon saattaminen käytäntöön päivittäin (piirustus, mallisuunnittelu, pukusuunnittelu jne.). Kutakin opettajaa tekemän ja arvioidun työn kautta hankittujen käsitteiden ja tietämyksen soveltaminen (vaatteen tekeminen, suunnittelijan tutkimus, kokoelman suunnittelu) ja jota käytetään katsomaan opiskelijan kehitysmahdollisuuksia kullakin tutkituilla aloilla.Lisäksi on suunniteltu käyntejä ja luentoja, ja siellä on audiovisuaalinen alue, jolla nähdään muotinäytöksiä, joista analysoidaan ja tehdään hyödyllisiä johtopäätöksiä hankkeen toteuttamiseksi. [-]

Maisteri

European Master of Valokuvataide

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 12 kuukautta April 2019 Espanja Madrid + 1 lisää

European Master of Fine Art Photography on tällä hetkellä kunnianhimoisin koulutusta ehdotusta alan valokuvataide ja pyrkii kehittymään kohtaamispaikka taiteilijoille ja ammattilaisille, rikastamista tällä alalla Espanjassa. Käytännöllinen ja innovatiivinen, se on ainutlaatuinen ohjelma perustuu erinomaisista tiedekunnan (Martin Parr, Elger Esser, Joan Fontcuberta ja Alejandro Castellote mm). Ilmeni perusteella oletuksesta, että on olemassa eurooppalainen käsitteellinen ja luova identiteetti, joka voi ja pitäisi olla tärkeä lähtökohta aloilla korkeakoulujen, kulttuurin ja taiteen markkinat. Tässä mielessä, opiskelijoiden osallistuminen useista maanosissa on erityisen mielenkiintoinen ja rikastuttava. [+]

Tämä ohjelma opetetaan ENGLANTI

TAVOITTEET: • Jos haluat tutustutaan nykypäivään valokuvien valmistuksessa, sen aiheita ja valikoimia, taiteellinen käytäntö, kulttuurinen arvo, juuret historiallisen valokuvauksen ja taidehistorian, sen diskurssit ja rajoitukset, näkökulmasta tärkeitä valokuvaajien ja teoreetikot. • Saat tärkeimmät nykyiset teoriat Euroopan valokuvausta. • Oppia suoraan ja henkilökohtaisesti arvostetuin Masters ineach alueella. • Jos haluat tutustutaan curatorial käytäntöjä, collectionism, säilyttäminen ja esitystapoja / levittäminen nykyajan taiteellisen valokuvauksen. • pohtimaan roolista kuvaajia taidemarkkinoilla, alan eurooppalaisen valokuvauksen, liiketoiminnan vapaa, ja viihdemaailman. • Kokea kautta henkilökohtainen projekti, millaista luoda alkuperäisen työtä, joka on sopiva ja arvoinen esitetään valokuvanäyttely. • näytteille ja julkaisee lopulliset hankkeen kansainvälisesti tunnettu arvostetun keskus / lehden kautta eurooppalaisten kumppanien kanssa. • murtautua taiteen maailmaan, verkon kautta muodostaman Mestarin professorit ja opiskelijat, yhteistyötahoja, kuraattorit ja johtajat.... [-]


Intensiivinen maisteri Fashion Management

Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta Kokopäiväinen 10 kuukautta February 2019 Espanja Madrid

Nykypäivän vaatetusnopeuden ja vaativien kuluttajien kohtaaminen on ensiarvoisen tärkeää, että tuotteet päätyvät loppukäyttäjään juuri sellaisina kuin ne on esitetty ilman vikoja sopivalla hinnalla. määrätyn ajan. Toisaalta tekijät, kuten uuden teknologian yhdistäminen, reaaliaikaisuus, uusien markkinoiden kehittäminen ja tuotannon hajauttaminen, pakottavat tekstiilialalla etsimään jatkuvasti ratkaisuja ja parannuksia, joilla ne voivat innovoida ja menestyä. Näiden muutosten ennakoimiseksi ja kohtaamiseksi muotiyrityksillä on yhä enemmän tarvetta ammattilaisille, jotka pystyvät käsittelemään nopeasti erittäin monimutkaisia ​​tuotantoprosesseja. Suoritustaito intensiivinen maisteriohjelma perustuu hallinnan, markkinoinnin ja hankintojen osaamiseen, jolloin opiskelijat voivat saada valmiuksia ja käytännön kokemusta muotituotteiden hallinnoinnista prêt à porterissa, tarvikkeissa ja kosmetiikassa. Lähtien tästä lähtökohdasta päällikkö on luotu kouluttamaan alan ammattilaisia ​​muotituotteen kehittämisessä, hallinnoinnissa ja jakelussa laajimmassa merkityksessään ja kansainvälisestä näkökulmasta. [+]

TÄMÄ OHJELMA ON MAHDOLLINEN SPANILLISESSA JA SUOMALAISESSA

Tavoitteet: Intensiivinen päällikkö Fashion Management -junalla harjoittelee monipuolisia ammattilaisia, jotka sopivat suuren yrityksen työryhmään, ja se antaa ohjeita kaikille ammattilaisille, jotka alkavat omasta ammattilaisurheilustaan. Tätä varten päällikkö perustuu täydelliseen teoreettiseen ja käytännölliseen ohjelmaan, jonka toiminnat ovat hyvin samankaltaisia ​​kuin ammatillinen todellisuus, samoin kuin opettavien ammattilaisten kokemusten välittäminen.

Muista tavoitteista korostamme:

Maailmanlaajuisen tiedon hankkiminen muodin monimutkaisesta maailmasta ja sen markkinoiden toimivuudesta.Tietää muotituotteen elämisestä, sen suunnittelusta, tuotannosta ja myynnistä.Ymmärtää merkittävä osa markkinoinnin ja brändinhallinnan muotia.Tarvittavien työkalujen hankkiminen kannattavuuden ja tehokkuuskriteerien soveltamiseksi.Hanki alan keskeiset neuvottelu- ja johtamisosaamiset.Ymmärtää kaupallisen osaston ja eri jakelu- ja myyntikanavien roolia.Fyysisen ja verkkokaupan hallinnan ymmärtäminen.Sellaisten työkalujen hankkiminen, jotka ovat välttämättömiä tulevaisuuden yrittäjäksi pääsemiseksi.Kosmetiikkateollisuuden ymmärtäminen keskeisenä osana muotiliiketoimintaa.... [-]

Intensiivinen maisterin tutkinto digitaalisessa viestinnässä ja markkinoinnissa

Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta Kokopäiväinen 10  February 2019 Espanja Madrid

Voimmeko puhua Fashion 2.0: sta tänään? Onko muoti tullut ennen "olemaan muodissa"? Ovatko suuntaukset verkkoissa ja digitaalisessa mediassa verkkokauppojen sijaan? Kaikki nämä kysymykset ovat piileviä ja läsnä nykyisessä todellisuudessa. Yhteiskunnalliset muutokset, uudet teknologiat, sosiaaliset verkostot, kuluttajien kehittyminen ja muodon demokratisointi ovat johtaneet merkkeihin kyseenalaistamaan strategioiden uudelleenarvioinnin. [+]

Voimmeko puhua Fashion 2.0: sta tänään? Onko muoti tullut ennen "olemaan muodissa"? Ovatko suuntaukset verkkoissa ja digitaalisessa mediassa verkkokauppojen sijaan? Kaikki nämä kysymykset ovat piileviä ja läsnä nykyisessä todellisuudessa. Yhteiskunnalliset muutokset, uudet teknologiat, sosiaaliset verkostot, kuluttajien kehittyminen ja muodon demokratisointi ovat johtaneet merkkeihin kyseenalaistamaan strategioiden uudelleenarvioinnin.

Monille merkkituotteille tämä "uusi digitaalinen aikakausi" on ollut tilaisuus tehdä itsensä tunnetuksi, asemoida itsensä tai edes uusiutua. Brändin identiteetti on ensisijainen tekijä globaalin ja johdonmukaisen strategian määrittelemisessä paitsi kokoelman suunnittelussa, myös liiketoimintamallissa, tuotteiden tyypissä, kohdeyleisössä jne.... [-]


Intensiivinen Master Brand Design

Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta Kokopäiväinen 10 kuukautta February 2019 Espanja Madrid

Oletko koskaan miettinyt, mikä tekee huippuosaamisesta suunnittelussa? Suunnittele juliste julisteen, levyn kannen tai mobiilisovellusten, minkä tahansa tuotteen pakkaukseen, muotoiluun ja suunnitteluun, määrittelee yrityksen visuaalisen identiteetin ja tekee jopa fanzinista, mainosmateriaalista tai Kuvassa on syvällistä tuntemista suunnittelutyökaluista, mutta myös ymmärrettävä ja hallittava esimerkiksi typografiaa, muotoa, väriä, graafista tuotantoa ja sovellusta eri medioissa (fyysinen ja verkko). [+]

KURSSI KIELI: SPANISHHaluatko tehdä enemmän graafista muotoilua tai haluatko jättää omat jalkasi?

Saul Bass, hieno luottokunnan suunnittelija ja elokuvien, kuten Alfred Hitchcockin Vertigo, tai muun muassa Billy Wilderin kärsimättömiä kiusauksia, mullistivat elokuvateatterin julkisuutta teoksillaan. Milton Glaser, tunnetuin tunnetun I Love New York -kampanjan (I ♥ NY) tunnuksen luojaksi, vastasi myös DC Comics -logosta ja työskenteli aikakauslehtiä kuten Paris Macht tai Esquire. Mutta monet on kutsuttu jättämään merkin suunnittelun maailmaan. Kiistanalainen Dalí loi maailman tunnetuimmista karkeista, Chupa Chupsista ja Beatrice Wardesta, joka oli ensimmäinen taidekoulun kunniakas aikakausi.... [-]


Intensiivinen tuotemerkkien hallinta

Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta Kokopäiväinen 10 kuukautta February 2019 Espanja Madrid

Intensiivisen brändinhallinnan päällikkö pyrkii käsittelemään tuotemerkkejä kaikilta puoliltaan. Tuotemerkin syntymisestä, sen DNA: sta, sen perustuksista, viestintästrategioista, viestien, kampanjoiden ja sisällön luomisesta, päästäkseen erilaisiin yhteyspisteisiin kuluttajan kanssa perinteisten digitaalisten medioiden kokemusten kautta , jne. [+]

KURSSI KIELI: SPANISH

Intensiivisen brändinhallinnan päällikkö pyrkii käsittelemään tuotemerkkejä kaikilta puoliltaan. Tuotemerkin syntymisestä, sen DNA: sta, sen perustuksista, viestintästrategioista, viestien, kampanjoiden ja sisällön luomisesta, päästäkseen erilaisiin yhteyspisteisiin kuluttajan kanssa perinteisten digitaalisten medioiden kokemusten kautta , jne.

Tämä maisterin tutkinto antaa opiskelijoille mahdollisuuden puuttua brändin haasteisiin kaikilta näkökulmilta riippumatta tulevasta ammatillisesta suuntautumisestaan ​​strategian, luovuuden ja viestinnän puitteissa.

tavoitteet

Tuotantotalouden intensiivinen päällikkö luotiin tavoitteena onnistuneiden ammattilaisten kouluttaminen nykyisessä tilanteessa ja näiden alojen tulevaisuuden kehityksessä. Ammattilaiset pystyvät:... [-]


Intensiivisen maisterin tutkinnon sisustussuunnittelu

Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta Kokopäiväinen 10 kuukautta February 2019 Espanja Madrid

Kokeile viiden aistin kautta harjoittelussa, joka johtaa sinut suunnittelemaan erilaiset tilat avoimella ja kokonaisvaltaisella lähestymistavalla. [+]

KURSSI KIELI: SPANISHHaluatko tulla sisustussuunnittelijaksi?

Philippe Starck, joka on aina mukana hänen vihamielisessä Juicy Salifin puristimessa, on palkittu uran sisustussuunnittelijana. Patricia Urquiola, monitieteinen arkkitehti ja muotoilija, joka on erikoistunut sisustukseen ja huonekaluihin, on työskennellyt Moroso, B

Tyhjä tila tulee asuttu ja asumiskelpoinen paikka, kun suunnittelijan päätökset pystyvät vastaamaan käyttäjän, yrityksen tai laitoksen tarpeisiin, toiveisiin ja tapoihin, jotka käyttävät tätä ympäristöä. Näiden päätösten merkitys nähdään päivittäin, kun lähestymme näyttelyä, osallistumme tapahtumaan tai esitykseen ja jopa kotiimme tai toimistomme mukaan. Sen fyysinen ja henkinen vaikutus meihin johtuu sopivista valinnoista, mutta myös teknisistä ratkaisuista (materiaalit, tekstuurit, huonekalut, valaistus ...), jotka tuovat näkyviin merkityksiä, käsitteitä ja tunteita, joita avaruus sisältää. Tämä herättävän menestys riippuu suurelta osin sisustussuunnittelusta.... [-]


Master ammattivalokuvauksesta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 9 kuukautta October 2019 Espanja Madrid

"Uskomme, että valokuvaus on jotain, voit helposti opettaa itse, et todellakaan tarvitse koulu siitä. Itse asiassa, meidän opiskelijat yleensä tuntevat kaupan varsin hyvin. Mitä teet tarve ovat ihmisiä, jotka tukevat sinua ja antaa sinulle syöttää, neuvoja, ja rohkeus - itse asiassa tämä on ehkä tärkein yksittäinen asia. Tekemällä oppiminen mutta käsi kädessä vahva joukko ammattilaisia ​​ja ohjaajien, tämä on käsite Professional valokuvaus Course IED Madrid. [+]

Tämä ohjelma opetetaan ENGLANTI

Tämä Master ohjelma koostuu kolmesta moduulista, joissa keskitytään Dokumentit ja Reportaasi; Muoti ja elämäntapa; Mainonnan ja toimituksellisen. Master Opiskelija esittää lopullisen hanke täydentää kirjallinen aineisto.

Master of Professional valokuvauksen IED Madrid alkaen IED Madrid on Vimeo.

Päätavoitteet Tämän maisteriohjelman ovat:

Tarjota opiskelijoille otetaan huomioon nykyinen, suuntauksia soveltavassa ja kaupallinen valokuvaus. Toteuttaa välineitä ja tietoa käytetään valokuvauksen alalla. Tutustuttaa opiskelijat nykyajan työmenetelmät alalla tuotannon, studio hallinta, jälkituotannossa, julkaisu ja kalusto. Näyttämään kulttuurinen arvo valokuvauksen, yhteistyömuotojen ja luovan rahoitusmalleja, Analysoida haasteita ja markkinoiden puutteiden aikoina vahva media lähentymisen ja supistaminen, Saada tietää valokuvauksen historiassa yhteydessä suunnittelun. [-]

Master in editorial design: tulostus ja digitaalinen media

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 9 kuukautta October 2019 Espanja Madrid

Suunnittele kaikenlaisia ​​julkaisuformaatteja ja uusia digitaalisia mediaa, joka valvoo valokuvan ja kuvituksen, koostumuksen, typografian ja prosessien merkitystä lukuprosessissa. [+]

KURSSI KIELI: SPANISH

Master of Science in Editorial Design: Print ja Digital Media kouluttaa opiskelijoita työskentelemään nykyisessä kustannusympäristössä sekä paperilla että uusilla digitaalisilla medioilla.

Ammattimaiset markkinat edellyttävät nykyään ammattimaista ammattilaista, jossa tiedotusvälineiden kustantamisen erikoisosaaminen ja digitaalisen median kustantamisessa syntyvä vankka muotoilu yhdistyvät. Toimituksellisten tuotteiden myynnin lisääntyminen, kannettavien elektronisten laitteiden lisääntyminen ja tiedonsaantimahdollisuuksien muutos vauhdittavat nykyistä suunnittelijaa muuttamaan jatkuvasti visuaalisen viestinnän kieliä painetussa mediassa.... [-]


Master in Motion -grafiikkasuunnittelu

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 9 kuukautta October 2019 Espanja Madrid

Master of Motion -grafiikkasuunnittelu päätetään rullan tuotannossa, jossa opiskelijat kokoavat kaikki tekemästään työstä kurssin, tulossa uskolliseksi heijastukseksi ammattitaidostaan ​​liikkeen graafisuunnittelijoiksi sekä niiden kirjautumiskirjeeksi tulevaisuudessa ammattilaisia. [+]

TÄMÄ OHJELMA ON MAHDOLLINEN SPANISHISSA

Master of Motion -grafiikkasuunnittelu tarjoaa tarvittavan teknisen koulutuksen liikigrafiikan luomiseksi. Ohjelma yhdistää työkaluja, tekniikoita, audiovisuaalisen kielen ymmärtämistä, työpajoja ja hankkeita, jotka tarjoavat kattavan kuvan nykyisistä vaatimuksista.

Viime vuosikymmeninä Motion Graphics on mullistanut audiovisuaalisen alan aloja. Olemme todistamassa luovaa räjähdystä, joka ilmaistaan ​​resurssien ja kielen käytöllä sekä tapausten ymmärtämisessä. Lisäksi teknologinen kehitys pakottaa alan kehittyä jatkuvasti, mikä edellyttää, että ammattilaiset päivittävät jatkuvasti tietonsa.

Reel del Máster de Motion -grafiikan suunnittelusta 2015-2016 IED Madridista IED Madridista Vimeo.... [-]


Master in muotiyhtiöt hallinta

Online Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2019 Espanja Madrid + 1 lisää

Master in Fashion Business Management on suunniteltu niille, jotka haluavat kouluttaa johtajia ja yrittäjiä muotialalla. [+]

Tämä ohjelma opetetaan SPANISH

Master in Fashion Business Management on suunniteltu niille, jotka haluavat kouluttaa johtajia ja yrittäjiä muotialalla.

Muoti on luovuus. Kuitenkin, jotta tuote voittaa, saavuttaa halutut yleisö ja toimii kaupallisesti, on käytettävä strategista kehitystä. Liiketoimintasuunnitelma olisi katettava kaikki näkökohdat tarpeen rakentaa yritys voi saada tuloksia ja saavuttaa haetaan menestystä.

Oppimisprosessin Master of Fashion Business Management kattaa kaikki aihealueet muotimaailman ja analysoi liiketoiminnan kykyjä, että opiskelijat tarvitsevat aloittaa toimintaansa tällä alalla. Tästä syystä se luottaa korkeasti koulutettuja ammattilaisia, jotka tekevät kokemuksesta saatavilla opiskelijoille.... [-]


Master in valosuunnittelu

Online Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 9 kuukautta October 2019 Espanja Madrid + 2 lisää

Master of Valosuunnittelu tarjoaa koulutusta manipulointi valon avaruudessa, lisäämällä jotain pidemmälle kuin pelkästään vastaus puhtaasti toiminnallinen tai esteettinen vaatimus. [+]

Tämä ohjelma opetetaan SPANISH

Master of Valosuunnittelu tarjoaa koulutusta manipulointi valon avaruudessa, lisäämällä jotain pidemmälle kuin pelkästään vastaus puhtaasti toiminnallinen tai esteettinen vaatimus.

Kanssa Master of Valosuunnittelu, opiskelijat työskentelevät tapoja yhdistää teknisten näkökohtien valonlähteiden ja niiden lisälaitteet saamiseksi taiteellisia, visuaalinen ja emotionaalinen tuloksia, tuottaa tiloja avulla manipulointia valon.

TÄHTÄÄVÄT: Jatko tai valmistuneet alan Taideteollisen Arkkitehdit ja sisustussuunnittelijat. Ammatillista kokemusta arvostetaan.

Tavoite: Master of Valosuunnittelu kouluttaa suunnittelijoita, jotka näet valoa elementti, joka luo tiloihin. Valaistus on yksi tärkeimmistä tekijöistä luomaan ilmakehään; sillä on suora konnotaatioita paikasta, mitat, subjektiivinen taakka, laatu ...... [-]


Master muodin ja viestintä

Opetus kampuksella Kokopäiväinen October 2019 Espanja Madrid

Master of Communication ja Fashion kouluttaa ihmisiä pystyy hallitsemaan viestinnän muotialan, ymmärtää merkityksen sen käyttötarkoitusta luoda kuva johdonmukaista tuotemerkin käyttää taitavasti työkaluja ja kehittää strategioita tarpeen kommunikoida dynaaminen, luova ja innovatiivisia termejä, jotka määrittävät luonteen muodin. [+]

Tämä ohjelma opetetaan SPANISH

Master of Communication ja Fashion kouluttaa ihmiset pystyvät hallitsemaan viestinnän muotialan, ymmärtää merkityksen sen käyttötarkoitusta luoda kuva johdonmukaista tuotemerkin käyttää taitavasti työkaluja ja kehittää strategioita tarpeen kommunikoida dynaaminen, luova ja innovatiivinen termejä, jotka määrittävät luonne muotia.

Tiedonanto käsittää kaikki ne toimet, joilla pyritään kustantaminen, luoda ja paikannus imago monimutkainen nykytilanne ja tekee tarvittavat luottaa korkeasti koulutettuja ammattilaisia, jotka suunnittelevat erityisiä strategioita mukautettu uusien suuntauksien että murtautumaan markkinoille joka vuosi.... [-]


Master muotoilu Labs

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 11 kuukautta February 2019 Espanja Madrid

Master strategisen suunnittelun Labs muodossa ammattilaisia ​​muuttaa visioihin hankkeisiin ja liiketoimintamahdollisuuksia. Opiskelija oppii kehittää liiketoimintamalli harkitsee osallistumista asiakkaita ja markkinoita, tieto- ja viestintätekniikan ja kestävyyttä. Aikana Masters, opiskelijat saavat työkaluja kuunnella asiakasta, suunnitteluratkaisujen ja toimittaa tuotteita ja palveluita, joiden sisältö ja vaikutus yhteiskuntaan. [+]

Ohjelma opetetaan IN ENGLANTI

Mikä on Master strategisen suunnittelun Labs?

Nykyinen tilanne on täynnä mahdollisuuksia kaikille niille ihmisille, jotka ovat uusia arvoja, jotka yhteiskunta tarvitsee. Niistä korostamme innovaatio maailmanlaajuisena arvo ja uusi tapa tehdä, suhteuttaa, lähestyä ongelmia ja ratkaisuja, voisimme kutsua poikittainen tietoa.

Muotoilu on mahdollista luoda uusi konteksti luoda lisäarvoa ja uusia liiketoimintamalleja, joissa keskeinen väline menestys on innovaatio.

Ei ole olemassa yhtä ainoaa tapaa innovoida, ja on monissa yhteyksissä, jotka vaativat erilaisia ​​lähestymistapoja ja menetelmiä, joten Master strategisen suunnittelun Labs edistää uteliaisuutta ja luovuutta, jotta näyttää opiskelijat oikea polku innovaatioita.... [-]


Master of Communication Design Labs

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi February 2019 Espanja Madrid

Master of Communication Design Labs tarjoaa avaimet hallinta monimutkaisuus yhteenliitettyjen tieteenalojen, jotka tutkitaan aikana luova prosessi. Opiskelija oppii hallitsemaan kielellisiä resursseja ja sovelluksia, johtamaan tieteenalojen ryhmät viestintäprojekteihin. [+]

TÄMÄ KURSSI MAHDOLLISESTI SUOMALAINEN KIELI.

Master of Communication Design Labs tarjoaa avaimet hallinta monimutkaisuus yhteenliitettyjen tieteenalojen, jotka tutkitaan aikana luova prosessi. Opiskelija oppii hallitsemaan kielellisiä resursseja ja sovelluksia, johtamaan tieteenalojen ryhmät viestintäprojekteihin.

Päällikkö pyrkii nostamaan opiskelijoiden ammatillista profiilia siten, että he voivat olla osa uutta liiketoimintarakennetta, jossa käsitteet ja kieli ovat yhä lähempänä. Lähi jatkuva vaihto opiskelijoiden ja opettajien (aktiiviset ammattilaiset, joilla on laaja kokemus viestinnän alalla) parantaa innovaatio- ja luovuusprosesseja, jotka kuvaavat tätä päällikköä.... [-]


Master of Fashion-tuotteiden hallinta ja johtaminen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 9 kuukautta October 2019 Espanja Madrid

Avain tuotteen menestykseen ei ole vain hieno muotoilu. Tule mukaan ammattitaitoon tuotekehityksen ja ostotoiminnan alalla strategian, markkinoinnin ja muotituotannon ansiosta. [+]

KURSSI KIELI: SPANISH

Master of Fashion Management ja Product Management on suunniteltu kouluttamaan ammattilaisia ​​tuotekehityksen ja hankintojen hallintaan, mikä on välttämätöntä tunnetuksi vuorovaikutuksen suunnittelun, markkinoinnin, tuotannon ja merkityksen työ joukossa erilaisia ​​ammatillisia profiileja.

Tuotteen menestyksen avain ei ole pelkästään erinomainen muotoilu, vaan on välttämätöntä, että kyseinen tuote saavuttaa lopullisen kuluttajan ominaisuudet, joilla se on suunniteltu ilman laadullisia virheitä, sopivalla hinnalla ja suunnitellulla ajalla.

Siksi Master of Fashion Management ja Product Management perustuu kahteen pääalueeseen: toisaalta pohdintaa ja hankkimista tietoa strategian, markkinoinnin ja tuotannon, antaa opiskelijalle laaja tietämys vaiheista jotka lähtevät tuotteen luomisesta varastoon; ja toisaalta osaamisen hankkiminen ja käytännön visio hyvästä tuotehallinnasta muotiliikkeessä, joko omasta tai ulkomaisesta, suuresta tai pienestä.... [-]


Masters intensiivinen brändinhallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 10 kuukautta February 2019 Espanja Madrid

Intensiivinen Master Brand Management Brand pyritään korjaamaan brändi sen kaikissa muodoissa. Koska syntymän brändi, sen DNA, sen perustukset, kautta viestintästrategioita, luoda viestejä, kampanjoita ja sisältö tavoittaa eri yhtymäkohtia kuluttajan perinteisiä, digitaalisen median kokemuksia jne. [+]

Tämä ohjelma on espanjaksi opetetut

Intensiivinen Master Brand Management Sen tarkoituksena on käsitellä brändin sen kaikissa muodoissa. Koska syntymän brändi, sen DNA, sen perustukset, kautta viestintästrategioita, luoda viestejä, kampanjoita ja sisältö tavoittaa eri yhtymäkohtia kuluttajan perinteisiä, digitaalisen median kokemuksia jne.

Tämän tutkinto, opiskelijat pääsevät haasteisiin brändin kaikista näkökulmista, mitä niiden tulevaan uraansa strategiassa, luovuutta ja viestintä.

TAVOITTEET: Intensiivinen Master Brand Management, perustettiin pyritään muodostamaan onnistunut ammattilaisten nykytilannetta ja tulevaa kehitystä näillä aloilla.... [-]


Masters intensiivinen hoito digitaalisen markkinoinnin ja liiketoiminnan

Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta Kokopäiväinen 10 kuukautta February 2019 Espanja Madrid

Intensiivinen Master of Management Markkinointi & Digital Business antaa opiskelijoille tietoja ja taitoja aloittaa uran liikkeenjohdon 360, strategiasta muutoksen hallinnan valmistelemiseksi ammattilaisille olla yritysjohtajat huomisen. [+]

Tämä ohjelma on espanjaksi opetetut

Intensiivinen Master of Management in Marketing & Digital Business antaa opiskelijoille tietoja ja taitoja aloittaa uran liikkeenjohdon 360, strategiasta muutoksen hallinnan, jotta voidaan valmistella ammattilaisia ​​olevan liiketoiminnan johtajat huomenna.

Tämän mestari, opiskelijat työskentelevät ajattelun ja strategisen suunnittelun kehittämisen kautta liiketoimintasuunnitelman mukaan luettuina sen oman markkinoinnin suunnitelma. Poikittain käsitellään koko kurssin peruskäsitteet Social Business perehdyttää opiskelija sisällä ympäristölle sekä teknisiä että digitaaliset, sitten siirtyä toiminnallisen osan, jossa opiskelijat oppivat käyttämään ja mitata nykyisiä työkaluja optimoida liiketoiminnan ja kasvattaa liikevaihtoa, ovatko yrityksille suunnattu loppukäyttäjälle (B2C) ja jälleenmyyjille tai jakelijoille (B2B).... [-]


Master tuotesuunnittelussa labs

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi February 2019 Espanja Madrid

Master of Product Design Labs opiskelijat oppivat tutkia, kehittää ja toimittaa tuotteen korkea tekninen ja laatuvaatimukset, käyttäen menetelmää, joka perustuu hankkeesta, ymmärtää täysin ja yksityiskohtaisesti prosessien kehittämisestä ja teollisuuden rajoitukset. [+]

Tämä ohjelma opetetaan SPANISH

vuonna Master of Product Design Labs Opiskelija oppii tutkia, kehittää ja toimittaa tuotteen korkea tekninen ja laatuvaatimukset, käyttäen menetelmää, joka perustuu hankkeesta, ymmärtää täysin ja yksityiskohtaisesti prosessien kehittämisestä ja teollisuuden rajoitukset.

Tarjoamalla pääsyn teollisuudelle työkaluja, innovatiivisia materiaaleja ja valmistusmenetelmiä, luomme ihanteellisen työympäristön opiskelijoille, jotta he voivat ennakoida markkinoiden tarpeisiin, etsivät vaihtoehtoja tavallisia ratkaisemaan ongelmia, kannustaa kriittiseen ajatteluun ja sosiaalista tietoisuutta .

Uramahdollisuuksia: Vanhempi suunnittelija. Suunnittelupäällikkö. Projektipäällikkö. Tuotepäällikkö. Suunnittelu konsultti. Freelance-suunnittelijana.... [-]


Master viestinnässä ja muoti

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 9 kuukautta October 2019 Espanja Madrid

Yhdistä kaksi intohimosi ja tulkaa muotialalla ammattilaiseksi, joka kehittää muotimerkkien viestintästrategioita luovalla ja innovatiivisella tavalla. [+]

KURSSI KIELI: SPANISH

Master of Communication ja Fashion kouluttaa ihmisiä, jotka kykenevät hallitsemaan viestintää muotialalla, ymmärtämään toiminnonsa transsendentaalisuutta luodakseen yhtenäisen tuotekuvan, käyttämään taitavasti työkaluja ja kehittämään tarvittavat strategiat kommunikoida dynaamisesti, luovia ja innovatiivisia, jotka määrittelevät muodon luonteen.

Tiedonanto käsittää kaikki ne toimet, joiden tarkoituksena on julkistaa, luoda ja sijoittaa tuotekuvaa nykyisessä monimutkaisessa tilanteessa ja tehdä tarpeelliseksi saada erittäin päteviä ammattilaisia, jotka suunnittelevat erityisstrategioita, jotka mukautuvat uusiin suuntauksiin, jotka purkautuvat vuosittain.... [-]


Muotitieteiden maisteri

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 9 kuukautta October 2019 Espanja Madrid

Muotialan viestinnän päällikkö kouluttaa ihmisiä, jotka kykenevät hallitsemaan viestintää muotiteollisuudessa, ymmärtämään toiminnon merkityksen luomaan kuvan johdonmukaisesta tuotemerkistä, käyttämään taitavasti työkaluja ja kehittämään strategioita, joita tarvitaan kommunikoimaan dynaamisissa, luovissa ja innovatiivisia termejä, jotka määrittelevät muodin luonteen. [+]

TÄMÄ OHJELMA ON MAHDOLLINEN SPANISHISSA

Muotialan viestinnän päällikkö kouluttaa ihmisiä, jotka kykenevät hallitsemaan viestintää muotiteollisuudessa, ymmärtämään toiminnon merkityksen luomaan kuvan johdonmukaisesta tuotemerkistä, käyttämään taitavasti työkaluja ja kehittämään strategioita, joita tarvitaan kommunikoimaan dynaamisissa, luovissa ja innovatiivisia termejä, jotka määrittelevät muodin luonteen.

Tiedonanto käsittää kaikki ne toimet, joilla pyritään julkaisemaan, luomaan ja asettamaan tuotekuva monimutkaisessa nykytilanteessa ja tekemään tarpeelliseksi luottaa korkeasti koulutettuihin ammattilaisiin, jotka suunnittelevat erityisstrategioita, jotka vastaavat vuosittain markkinoille tulevia uusia suuntauksia.... [-]


Muotitieteiden maisteri ja johtaminen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 9 kuukautta October 2019 Espanja Madrid

Tule muotin johtajaksi tai yrittäjiksi kouluttamalla tunnettujen alan ammattilaisten kokemuksia alalla ja korostaen ylellisyyttä. [+]

KURSSI KIELI: SPANISH

Muotitieteiden maisteri ja liikkeenjohdon koulutus harjoittelee kaikkia niitä, jotka haluavat kouluttaa johtajana tai yrittäjinä muotialalla alan ammattilaisten kokemusten kautta sekä luksusta että vähittäiskaupasta.

Alalla, joka on kilpailukykyinen kuin muoti, tarvitset erityistä tietämystä strategisesta johtamisesta, tuotehallinnasta, markkinoinnista ja viestinnästä, rahoituksesta. Se on ehdottoman välttämätöntä, jotta yritys voi menestyä ja asettua markkinoille markkinoilla. tulokset ja haluttu menestys.

Tätä varten muotitieteiden maisterin hallinto ja johtaminen kerää kaikki nämä näkökohdat niin merkittäviksi, myös korostaen uusia online-liiketoimintamuotoja ja digitaalisen maailman tarjoamia mahdollisuuksia, käsitteitä niin nykyisin kuin kestävyys tai trendien tunnistaminen , muun muassa.... [-]


Posgrado en Tecnología e Innovación Textil

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 4 kuukautta March 2019 Espanja Madrid

Tutkimus ja teknologia ovat tärkeitä eri muodoissa. [+]

IDIOMA DEL CURSO: ESPANJA

El exponencial crecimiento del mundo de la moda obliga a diseñadores y marcas a enfrentarse nuevos retos como materiaalit innovadores, nuevos procesos y formas de distribución, jne. Aportando valor diferencial y cubriendo las necesidades de los futuros de los usuarios.

La technía nos ofrece novedosos atributos que pueden añadir gran valor al producto y marcar la diferencia: materiaaleja, jotka ovat värikylläisiä ja värilämpötiloja, jotka sisältävät kulutettavia materiaaleja, jotka sisältävät teknolo ...

Este Curso de Postgrado en Tecnología e Innovación Textile te proporciona un amplio conocimiento en la aplicación de nuevas tecnologías en materiales, procesos de fabricación y gestión.... [-]


Päällikkö tekstiili- ja pintarakenteissa

Online Opetus kampuksella Kokopäiväinen 9 kuukautta October 2019 Espanja Madrid + 1 lisää

Tekstiilien ja pintojen päällikkö Design kouluttaa oppilaita työn luovuudesta, auttaa heitä ilmaisemaan ajatuksiaan esteettisten kriteerien ja resurssien taloudellisuuden perusteella sekä valitsemaan parhaat mahdollisuudet hankkeen toteuttamiseen aikavälillä. [+]

TÄMÄ OHJELMA ON MAHDOLLINEN SPANISHISSA

Tekstiili- ja pintasuunnittelun päällikkö tarjoaa erityiskoulutusta erilaisiin aloihin: tekstiileihin ja tuotteisiin (tapetit, keramiikka, kodintekstiilit jne.) Ja valmistaa erikoistuneita ammattilaisia ​​erilaisten pintojen malleihin, joiden avulla he voivat tehdä päätöksiä tekniikoita ja tuotantoprosesseja heidän mahdollisuuksiensa ja tarkoituksensa perusteella, oppimalla teollisissa, puoliteollisissa ja manuaalisissa prosesseissa, joita heillä on käytössään, sekä niiden erityisleikkauksesta ja teknisistä erityispiirteistä.

Los Angelos del Diseño Textile y de IED Madridin pinta-aloja esittelevät YK-päivät IED Madridista Vimeo-projektissa.... [-]


Sisustussuunnittelun maisteri

Online Opetus kampuksella Kokopäiväinen 9 kuukautta February 2019 Espanja Madrid + 1 lisää

Master of Interior Design määrittelee ja kehittää olennaisia ​​käsitteet sisustus, jotta ymmärtää suhde käyttäjän ja tilan ympärille hänelle, tilaa, joka on kehittynyt yhdessä uusia suuntauksia ja elämäntavat. [+]

Tämä ohjelma opetetaan SPANISH

Master of Sisustussuunnittelu määrittelee ja kehittää olennaisia ​​käsitteet sisustus, jotta ymmärtää suhde käyttäjän ja tilan ympärille hänelle, tilaa, joka on kehittynyt yhdessä uusia suuntauksia ja elämäntavat.

Kokeilut kautta aistit on olennainen osa Master lähestymistavan, joka paneutuu käsitteitä kuten: tilavuus, materiaalit, valo, kalvot ja maankäytön matkan ja rytmiä kuin elementtejä, jotka luovat tuntemuksia ja kokemuksia, luoda vankka perusta innovatiivisia ratkaisuja.

Master Sisustussuunnittelu ehdottaa tutkimuksen prosessi, joka toteutuu osaksi hankkeiden erilaisia ​​tiloja, luotonanto heitä avoin lähestymistapa, kokeilemalla erilaisia ​​tiloja: asuin-, liike, näyttely, monikäyttöinen, hetkellistä, jne, että tarjous opiskelijoille kattavan kuvan tulevaisuudestaan ​​ammattitoimintaa.... [-]


Tehokas mestaruustuotesuunnittelu

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta October 2019 Espanja Madrid

Kurssilla opiskelijat oppivat luomaan sydämestä kaiken innostuneen tiimin työkaluja ja kokemuksia, joiden tarkoituksena on saada parasta kummasta ja osoittaa, mitä he pystyvät tarjoamaan yhteiskunnalle, joka aina tarvitsee hyvää innovatiivisia ideoita. [+]

KURSSI KIELI: SPANISH

Kaikki ympäröi meitä johtuu henkilön suunnittelusta ja pohdinnasta. Suunnittelijan vastuu on niin suuri, että kun suunnittelu on hyvin toteutettu, se auttaa aktiivisesti parantamaan käyttäjiensä arvokkuutta sekä lisäämään eksponentiaalisesti elämänlaatua.

Suunnittelu on huolta siitä, että haluamme opiskelijoiden kehittyvän niin, että heidän tulevaisuudensa yhteiskunnalle jättää pysyvästi pysyvän ajan. Tuotesuunnittelijan ammatti on tärkeämpää kuin mitä ihmiset uskovat ja se on missä heidän suuruutensa on, koska toiset, joita teemme muille, ovat lähes huomaamattomia, niitä ymmärretään luonnollisiksi ja intuitiivisiksi ja täyttävät tehtävänsä. elämän helpompaa, arvokasta ja mukavaa.... [-]


Viestinnän suunnittelu labs

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 11 kuukautta February 2019 Espanja Madrid

Master of Communication Design Labs tarjoaa avaimet hallintaan monimutkaisuus toisiinsa tieteenaloja, jotka tutkitaan aikana luova prosessi. Opiskelija oppii hallitsemaan kielellisiä resursseja ja sovelluksia, johtaa tieteidenvälistä joukkuetta viestintähankkeista. Master tavoitteena on nostaa ammatillisen profiilin opiskelijoille, jotta ne voivat olla osa uutta liiketoimintaa rakenteita, jossa käsitteet ja kieli ovat tiivistyneet. Lähellä jatkuva välinen opiskelijoiden ja opettajien (aktiivinen ammattilaisten laaja kokemus viestinnän) parantaa prosesseja innovoinnin ja luovuuden, jotka luonnehtivat tätä isäntä. [+]

Tämä ohjelma opetetaan ENGLANTI

Mikä on Master of Communication Design Labs?

Luovan / kommunikaattori yrityksessä on meneillään muutosprosessi, joka vaatii uuden profiilin. Yritykset kaikilla aloilla alkavat tarvitsevat erilaisia ​​luova johtaja, henkilö, joka pystyy koordinoimaan ja käsitellä useiden asiantuntijoiden samassa ympäristössä ja hallita prosesseja, jotka ajavat luovuutta ja liiketoiminnan strategioita.

Master of Communication Design Labs luo edellytyksiä saavuttaa, yli vuoden oppimisen ja kokemuksen seuraavat tavoitteet: - käsitteellistää, kehittää ja kommunikoida innovatiivisia ideoita.

Lead monialaisia. Rakenna ja kommunikoida ajaton käsitteitä. Luoda henkilökohtaisia ​​yhteyksiä erilaisia ​​ammattilaisia ​​luovan ympäristön. "De-erikoistuneet" ja oppia pois saada laajemman näkökulman. ... [-]

Videot

Semana de workshops de diseño con alumnos en el IED Madrid

Máster de Dirección y Gestión de Comunicación, Marketing y Publicidad del IED Madrid

#digifashion en el IED Madrid. Mesa redonda para las buenas prácticas en Comunicación Digital y Moda

Nuestros alumnos opinan sobre la sostenibilidad. Laura Valdez

Experience IED Madrid Moda

IED Master Madrid, pensar, proyectar, innovar

IED MADRID DESIGN. TURBOLATA

Documental Diseño de Interiores 2010 - IED Madrid

Tesis Diseño de Moda 2011. IED Madrid. Enso

Ota yhteyttä

IED Madrid

Osoite, 1. rivi C/ Flor Alta 8 28004
Madrid, Community of Madrid, Espanja
Verkkosivu http://www.ied.es/
Puhelin +34 914 48 04 44