IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Esittely

Lue virallinen kuvaus

3

Vuosisatoja yhteistä vaikutteita on merkinnyt Italian ja Espanjan välisiä historiallisia ja kulttuurisia suhteita. Voimme muistaa Espanjan ylivallan Milanossa, joka kesti melkein kaksi vuosisataa, ja Etelä-Italiassa. Tavallaan päätös, että Espanja olisi ensimmäinen Italian ulkopuolella oleva maa, joka isännöi IED-kampuksia, tuli aivan luonnollista.

Tässä kaupungissa, joka on yksi maailman tärkeimmistä ja ja Latinalaisen Amerikan kulttuurin risteyksestä, IED kehittää suunnittelun opetusta perinteisillä alueillaan (muotoilu, muoti, kuvataiteet ja viestintä), toteuttaen samalla innovatiivisia alueet ammattilaisten kouluttamiseksi, jotka kykenevät suunnittelemaan yksilölle keskittyviä vuorovaikutuksia, palveluita ja järjestelmiä. Nämä ovat ammattilaisia, jotka ovat tietoisia nykyajan kysymyksistä ja kykenevät suunnittelemaan ympäristöä, eettisiä, sosiaalisia, taloudellisia ja poliittisia vaatimuksia.

Muotoilu

Muoti

Täydellinen koulu itsessään, joka perustuu ristikkäisen heijastumisen periaatteeseen ja sen opetusmenetelmien täydellisyyteen, joka IED-filosofian mukaisesti yhdistää tiedon osaamiseen, teorian käytännön kanssa.

IED Visual Arts on luova laboratorio, jossa voi oppia instrumentit, erityisen kielen ja ilmaisut, uudet tekniikat ja tekniikan, jota tarvitaan visuaalisen viestinnän projektin kehittämiseen.

Elämme maailmassa, jossa kuvat ja äänet tunkeutuvat päivittäiseen olemassaolomme, ja olemme ensisijaisia ajoneuvoja, joita välitämme ideoidemme ja tuotteidemme arvojen ja merkityksen välittämisessä, jotka ovat niiden välillä niin erilaisia, kuten muoti, muotoilu, erityyppiset teollisuustuotteet, ja mainonta; mutta myös kulttuurinen, poliittinen ja sosiaalinen ala.

Viestintä

< suolaa = " trong > IED Communicaalt = " pinta-ala < / suola = " trong > ehdottaa managemenalt = " t alt = " koulutusta, jossa “suunnittelu alt = " ajattelu” on alt = " prevalenalt = " t alt = " teema . Tämä creaalt = " tyypillistä lähestymistapaa, alt = " tyypillistä alt = " muotoilumaailmassa, condialt = " tions alt = " managermenalt = " t ja taloudellinen aspecalt = " ts kaikista yrityksistä, jotka ovat naalt = " tural paralt = " t yrityksestä suolaa = " tiedekokemusta.

Sijainnit

Madrid

IED Madrid

Osoite
C/ Flor Alta 8 28004

Madrid, Madridin yhteisö, Espanja
Verkkosivusto
Puhelin
+34 914 48 04 44

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin