Lue virallinen kuvaus

Ammattilaiset innovatiivisia ja kotimaan kaupunkien elinympäristö.

Madrid, elintärkeää, valoisa ja episentrumi kulttuurin, viihteen ja taiteen.

IED Madrid on yksityinen Korkeampi Art Education Center kuulumisesta IED Design Group, kansainvälinen verkosto koulutuksen suunnittelu ja johtaminen Italiassa syntynyt vuonna 1966 ja on nykyään kolmetoista oksat levinnyt välillä Italiassa, Espanjassa ja Brasiliassa.

Vuonna 2014 se täytti 20 vuotta; kokemus, joka on johtanut monenlaisia ​​koulutuksen innovatiivinen, ainutlaatuinen ja tunnistettava akateemisen malli pystyy mukautumaan tarpeisiin muuttuvan yhteiskunnan, joka on johtanut useiden oppilaiden myönnetty kansallisissa ja kansainvälisissä arvokilpailuvoittoja , soitimella parhaalla catwalkeilla ja todellisia hankkeita tiiviissä yhteistyössä yritysten kanssa.

IED Madrid tarjoaa korkeamman asteen Design, joka vastaa Grade College Ammattikoulutus korkeamman tason tutkintojen in Higher teknikko kuvataiteen ja suunnittelu, Diploma IED, yhden vuoden kursseja, Masters, Intensive Masters, Masters of Design ja innovaatio, Kurssit erikoistuminen Kurssit ja Summer Junior Courses.

Koska sen avaamisesta, IED Madrid on kouluttanut yli 30000 opiskelijaa vuosittain ja on 1500 uutta opiskelijaa.

suunnittelu

IED suunnittelu vastaa täysin markkinoiden vaatimuksiin ja odotettavissa sisällön, kieliä, ilmeikäs ja toiminnallinen koodit mitä erilaisimmissa aloilla.

Product Design, Kodin design, kadun kalusteet, design Fashion Accessories, Automobile joitakin kenttiä, joiden arvo suunnittelu on kasvanut viime vuosina. Tässä mielessä suunnittelija, koska uudistaja muotoja ja tehtäviä, tarjoaa trendejä ja toiminnalliset vaatimukset hetki ja olettaa sen kehittämiseen ja toteuttamiseen.

IED Designkurssit kehittää näitä taitoja, opiskelijat hankkivat teknisiä taitoja osallistumalla työpajoissa ja yhteistyössä johtavien alan yritysten.

muoti

Yhteistyö yritysten ja muodin ammattilaisille on välttämätöntä ja se on sitoutunut suurten kansainvälisten suunnittelijoiden.

Koulu opettaa kuinka elää ja tuntea muoti kaikilta osin toimimaan ammattitaitoa ja innovoida uusia luomuksia.

Kurssit kouluttaa tulevia eri alojen ammattilaisille, luova strateginen, organisaation kaupallinen, markkinointi kuviin liittyvien ja viestinnän.

visuaalinen viestintä

IED Visuaalinen viestintä on luova laboratorio, jossa instrumentit ovat oppineet, viestintä- ja ilmeikäs kielet, uusia tekniikoita ja taitoja kehittää projekteja visuaalisen viestintätekniikkaa.

Elämme maailmassa, jossa audiovisuaaliset elementit ovat osa jokapäiväistä elämää ja ovat tärkein väline arvojen ja merkityksiä, jotka välittää ideoita ja tuottavaa todellisuuden myös yhtä monipuolinen kuin muoti, muotoilu, eri teollisuuden tuotanto, mainonta mutta myös kulttuurin, politiikan ja sosiaalisia kysymyksiä.

Olemassaolo konseptin tai hankkeen suinkaan pelkkä lisälaite, vaikuttaa ratkaisevasti onnistumiseen kommunikoida viestin.

Liikkuminen ammattitaitoa ja osaamista tällä alalla tarkoittaa, eklektinen, rajat kulttuurin perustana on perusteellisesti yhtä puolta sosiokulttuurisen yhteydessä, jossa ne toimivat ja toisaalta uuden tietotekniikan jatkuvasti muuttaa paperin kuvat ja äänet viestinnässä.

Tänään on ennustettu ja järjestelmän tuottamasta multimedia; mutta multimedia aina tulkita kahdesta näkökulmasta: kiihkeä ja jatkuva Digitaalitekniikan kehitys ja samalla sovelletaan erilaisia ​​audiovisuaalisen median, jotka vaativat erilaista osaamista ja luovuutta.

IED Visuaalinen viestintä kurssit ovat osa varallisuuden joka tekee tämän koulun ainutlaatuisen koulutuskeskus sisällä Italian panoraama. Jatkuva päivittäminen teknologiaa saatavilla opiskelijoille tehdä ansiosta pitkät perinteet, tutkimuslaboratoriossa, jossa se on kokenut kehittää luovuutta sekä sisällön ja kieliä, jolloin kouluttaa ja saada opiskelijoille, jotta he voivat päästä työmarkkinoille tänään.

Management & Communication

IED Johdon koulutus ehdotus on vastaus tarvitaan jatkuvasti uusia ammattilaisten erittäin dynaaminen ja laajentamalla kentät: mainonta, suhdetoiminta, markkinointi ja henkilöresurssit.

Tiedekunta on laaja kokemus ja koulutus sekä pystyy mukautumaan sisällön kurssien jatkuvan tuotannon ja teknologinen muutos.

Filosofia koulun täydentää suora suhde ammattilaiset, tutkimus markkinoiden vaatimuksiin, sisällyttäminen opintoryhmiin ja analysointi tutkimuksen ja hankkeiden kehittämiseen.

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti
Spanish (Spain)

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Kaikki työkalut, joita tarvitset ammatillisen urasi kehittämiseksi valokuvauksen alalla mainonnassa, toimituksellisessa dokumentissa, dokumentissa ja raportissa sekä muod ... [+]

TÄMÄ OHJELMA ON KUVAA SUOMALAISELLA

Tavoitteet

• tarjota opiskelijoille näkemys sovelletun ja kaupallisen valokuvauksen nykyisistä suuntauksista • toteuttaa valokuvateollisuudessa käytetyt työkalut ja tiedot • tutustuttaa opiskelijat nykyaikaisiin työtapoihin tuotannon, studion hallinnan, jälkituotannon, kustantamisen ja varastojen alalla • näyttää valokuvauksen kulttuurinen arvo, yhteistyömuotoja ja luovia rahoitusmalleja • analysoida markkinoiden haasteita ja rajoituksia vahvan median lähentymisen ja supistamisen aikana • tutustua valokuvauksen historiaan suunnittelun yhteydessä

Master of Professional Photography on jaettu kolmeen moduuliin, kolmeen erikoistumisalueeseen, joita voit opiskella itsenäisesti.... [-]

Espanja Madrid
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
9 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Opi rakentamaan tehokkaita tuotemerkkejä. Strateginen suunnittelu ja luovien merkkien hallinta. ... [+]

TÄMÄ KURSSI TULEVAAN SPANISHILLE

Brändi ja sen johtaminen ovat pääkaupunkeja uudessa aikakaudessa, jossa arvon rakentaminen on tullut välttämättömäksi yrityksille. Digitaalinen media ja uudet viestintästrategiat edellyttävät kykyä luoda suuria ideoita, viestejä ja "nestemäistä" sisältöä, jotka kykenevät johdonmukaisesti läpäisemään kaikki tuotemerkin toiminta-alueet.

Tämä maisterin tutkinto pyrkii käsittelemään tuotemerkkejä kaikilla puolillaan. Tuotemerkin, sen DNA: n ja sen säätiöiden syntymästä viestintästrategioiden avulla viestien, kampanjoiden ja sisällön luominen tavoittamaan tavanomaisia, digitaalisia medioita, kokemuksia, kuluttajien eri yhteyksiä. jne.... [-]

Espanja Madrid
Tammikuu 2020
Espanjalainen,Spanish (Spain)
Full-time
11 kuukautta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Muotituotteiden kaupallinen hallinta ja strategia kehityksestä tuotantoon ja jakeluun. ... [+]

TÄMÄ KURSSI ON SUOMI SUOMEN KIELI

Muotituotteiden nykypäivien käynnistymisen kiihkeän nopeuden vuoksi ja yhä vaativampien kuluttajien kohdalla on ensiarvoisen tärkeää, että tuotteet pääsevät loppukäyttäjälle täsmälleen sellaisina kuin ne on esitetty, ilman virheitä, sopivaan hintaan ja määrättyyn aikaan.

Toisaalta tekijät, kuten uusien teknologioiden yhdistäminen, reaaliaika, uusien markkinoiden kehittäminen ja tuotannon hajauttaminen, pakottavat tekstiilialan etsimään jatkuvasti ratkaisuja ja parannuksia, joita he voivat innovoida ja menestyä.

Tästä lähtökohdasta lähtien mestari perustettiin kouluttamaan ammattilaisia muotituotteen kehittämisen, hallinnan ja jakelun alalla sen laajimmassa merkityksessä ja kansainväliseltä kannalta.... [-]

Espanja Madrid
Tammikuu 2020
Englanti,Spanish (Spain)
Full-time
10 kuukautta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Nopeuttaa omaa näkemystänne valokuvauksesta luovassa ja yhteistyöympäristössä, jossa tällaiset tunnetut opettajat ovat Martin Parr, Joan Fontcuberta, Irina Chmyreva ja An ... [+]

KurssitiedostoKurssin tyyppi: MestariKieli: englantiKoulu: visuaalinen viestintäIED Laajuus: 60Kesto: 9 kuukauttaAikataulu: Aamu-iltapäivä Tämä maisteriohjelma on rakennettu työpajojen ja tutoroidun lopullisen projektin ympärille. Siten luokkien lukumäärä viikossa vaihtelee kurssin kunkin vaiheen mukaan. Työpajat kestävät yhdestä viiteen päivään. Opetus pidetään kuukausittain. Elokuu ja syyskuu on omistettu tuotannolle, eikä samanaikaisesti pidetä työpajoja.Osallistuminen: henkilökohtainenPätevyys: Yksityinen Kurssin lopussa myönnetään akkreditoitu todistus siitä, että hän on suorittanut sen tyydyttävästi.Ohjaaja: Valokuvaajat, joilla on ammattitaitoinen ammatti, sekä valokuvausalan taiteilijat, jotka haluavat murtautua taidemaailmaan. Kuvataidetta, audiovisuaalista viestintää, mainontaa, journalismia, taidehistoriaa tai humanistisia tutkintoja suorittavat henkilöt, jotka haluavat syventää taiteellisen valokuvauksen tietämystäPääsymisprosessi: Curriculum Vitae, kiinnostuksen kohteeksi ottaminen tämän kurssin ottamiseksi, Erikoishankkeen salkku, joka käyttää valokuvaa sen tärkeimpänä ilmaisumuotona (enintään 3 Mt). Henkilökohtainen haastattelu, jonka akateeminen koordinointi pitää tarpeellisena. Kieli: Luokat pidetään englanniksi (jos espanjalaista toimintaa harjoitetaan, on saatavilla samanaikainen käännös englanniksi).... [-]
Espanja Madrid
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
9 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

European Master of Fine Art Photography on tällä hetkellä kunnianhimoisin koulutusta ehdotusta alan valokuvataide ja pyrkii kehittymään kohtaamispaikka taiteilijoille ja ... [+]

Tämä ohjelma opetetaan ENGLANTI

TAVOITTEET: • Jos haluat tutustutaan nykypäivään valokuvien valmistuksessa, sen aiheita ja valikoimia, taiteellinen käytäntö, kulttuurinen arvo, juuret historiallisen valokuvauksen ja taidehistorian, sen diskurssit ja rajoitukset, näkökulmasta tärkeitä valokuvaajien ja teoreetikot. • Saat tärkeimmät nykyiset teoriat Euroopan valokuvausta. • Oppia suoraan ja henkilökohtaisesti arvostetuin Masters ineach alueella. • Jos haluat tutustutaan curatorial käytäntöjä, collectionism, säilyttäminen ja esitystapoja / levittäminen nykyajan taiteellisen valokuvauksen. • pohtimaan roolista kuvaajia taidemarkkinoilla, alan eurooppalaisen valokuvauksen, liiketoiminnan vapaa, ja viihdemaailman. • Kokea kautta henkilökohtainen projekti, millaista luoda alkuperäisen työtä, joka on sopiva ja arvoinen esitetään valokuvanäyttely. • näytteille ja julkaisee lopulliset hankkeen kansainvälisesti tunnettu arvostetun keskus / lehden kautta eurooppalaisten kumppanien kanssa. • murtautua taiteen maailmaan, verkon kautta muodostaman Mestarin professorit ja opiskelijat, yhteistyötahoja, kuraattorit ja johtajat.... [-]

Espanja Madrid
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
12 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Voimmeko puhua Fashion 2.0: sta tänään? Onko muoti tullut ennen "olemaan muodissa"? Ovatko suuntaukset verkkoissa ja digitaalisessa mediassa verkkokauppojen sijaan? Kaikk ... [+]

Voimmeko puhua Fashion 2.0: sta tänään? Onko muoti tullut ennen "olemaan muodissa"? Ovatko suuntaukset verkkoissa ja digitaalisessa mediassa verkkokauppojen sijaan? Kaikki nämä kysymykset ovat piileviä ja läsnä nykyisessä todellisuudessa. Yhteiskunnalliset muutokset, uudet teknologiat, sosiaaliset verkostot, kuluttajien kehittyminen ja muodon demokratisointi ovat johtaneet merkkeihin kyseenalaistamaan strategioiden uudelleenarvioinnin.

Monille merkkituotteille tämä "uusi digitaalinen aikakausi" on ollut tilaisuus tehdä itsensä tunnetuksi, asemoida itsensä tai edes uusiutua. Brändin identiteetti on ensisijainen tekijä globaalin ja johdonmukaisen strategian määrittelemisessä paitsi kokoelman suunnittelussa, myös liiketoimintamallissa, tuotteiden tyypissä, kohdeyleisössä jne.... [-]

Espanja Madrid
Helmikuu 2020
Espanjalainen,Spanish (Spain)
Full-time
10 löydä juris doctor ‑tutkinto
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Suunnittele kaikenlaisia ​​julkaisuformaatteja ja uusia digitaalisia mediaa, joka valvoo valokuvan ja kuvituksen, koostumuksen, typografian ja prosessien merkitystä lukup ... [+]

KURSSI KIELI: SPANISH

Master of Science in Editorial Design: Print ja Digital Media kouluttaa opiskelijoita työskentelemään nykyisessä kustannusympäristössä sekä paperilla että uusilla digitaalisilla medioilla.

Ammattimaiset markkinat edellyttävät nykyään ammattimaista ammattilaista, jossa tiedotusvälineiden kustantamisen erikoisosaaminen ja digitaalisen median kustantamisessa syntyvä vankka muotoilu yhdistyvät. Toimituksellisten tuotteiden myynnin lisääntyminen, kannettavien elektronisten laitteiden lisääntyminen ja tiedonsaantimahdollisuuksien muutos vauhdittavat nykyistä suunnittelijaa muuttamaan jatkuvasti visuaalisen viestinnän kieliä painetussa mediassa.... [-]

Espanja Madrid
Lokakuu 2019
Espanjalainen,Spanish (Spain)
9 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Master of Motion -grafiikkasuunnittelu päätetään rullan tuotannossa, jossa opiskelijat kokoavat kaikki tekemästään työstä kurssin, tulossa uskolliseksi heijastukseksi amm ... [+]

Liikesuunnittelu vaatii monipuolisen teknisen tietämyksen, jonka avulla jokainen hanke voidaan ehdottaa, kehittää ja toteuttaa.

Tässä isännässä opit tekemään valaistuksen, siirtämään kameraa, animoimaan, muokkaamaan ja tekemään jälkituotantoa, ottamaan projektin alusta loppuun. Valmistaudu tuomaan elämääsi, mitä sinulla on sisälläsi, ja aloita urasi jännittävässä liikkeen muotoilussa.

Tavoitteet

Liikesuunnittelu vaatii monipuolisen teknisen tietämyksen, jonka avulla jokainen hanke voidaan ehdottaa, kehittää ja toteuttaa.

Tässä isännässä opit tekemään valaistuksen, siirtämään kameraa, animoimaan, muokkaamaan ja tekemään jälkituotantoa, ottamaan projektin alusta loppuun. Valmistaudu tuomaan elämääsi, mitä sinulla on sisälläsi, ja aloita urasi jännittävässä liikkeen muotoilussa.... [-]

Espanja Madrid
Lokakuu 2019
Spanish (Spain)
Full-time
9 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Master in Fashion Business Management on suunniteltu niille, jotka haluavat kouluttaa johtajia ja yrittäjiä muotialalla. ... [+]

Tämä ohjelma opetetaan SPANISH

Master in Fashion Business Management on suunniteltu niille, jotka haluavat kouluttaa johtajia ja yrittäjiä muotialalla.

Muoti on luovuus. Kuitenkin, jotta tuote voittaa, saavuttaa halutut yleisö ja toimii kaupallisesti, on käytettävä strategista kehitystä. Liiketoimintasuunnitelma olisi katettava kaikki näkökohdat tarpeen rakentaa yritys voi saada tuloksia ja saavuttaa haetaan menestystä.

Oppimisprosessin Master of Fashion Business Management kattaa kaikki aihealueet muotimaailman ja analysoi liiketoiminnan kykyjä, että opiskelijat tarvitsevat aloittaa toimintaansa tällä alalla. Tästä syystä se luottaa korkeasti koulutettuja ammattilaisia, jotka tekevät kokemuksesta saatavilla opiskelijoille.... [-]

Espanja Madrid
Lokakuu 2019
Spanish (Spain)
Full-time
1 vuosi
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Tuotesuunnittelulaboratorioissa opiskelijat oppivat tutkimaan, kehittämään ja toimittamaan tuotteelle korkeat tekniset ja laatuvaatimukset käyttäen projektiin perustuvaa ... [+]

TÄMÄ OHJELMA ON MAHDOLLINEN SPANISHISSA

Tuotesuunnittelulaboratorioissa opiskelijat oppivat tutkimaan, kehittämään ja toimittamaan tuotteelle korkeat tekniset ja laatuvaatimukset käyttäen projektiin perustuvaa menetelmää, ymmärtämään täysin ja yksityiskohtaisesti prosessien ja teollisten rajoitusten kehittymistä.

Tarjoamalla pääsyn teollisuuden työkaluille, innovatiivisille materiaaleille ja valmistusprosesseille luomme ihanteellisen työympäristön opiskelijoille, jotta he voivat ennakoida markkinoiden tarpeita, etsimällä vaihtoehtoja tavanomaisille ongelmanratkaisumenetelmille, kannustamalla kriittistä ajattelua ja sosiaalista tietoisuus.

Ura mahdollisuudet: Vanhempi suunnittelija. Suunnittelujohtaja. Projektipäällikkö. Tuotepäällikkö. Suunnittelukonsultti. Freelance-suunnittelija.... [-]

Espanja Madrid
Tammikuu 2020
Spanish (Spain)
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Master strategisen suunnittelun Labs muodossa ammattilaisia ​​muuttaa visioihin hankkeisiin ja liiketoimintamahdollisuuksia. Opiskelija oppii kehittää liiketoimintamalli ... [+]

Ohjelma opetetaan IN ENGLANTI

Mikä on Master strategisen suunnittelun Labs?

Nykyinen tilanne on täynnä mahdollisuuksia kaikille niille ihmisille, jotka ovat uusia arvoja, jotka yhteiskunta tarvitsee. Niistä korostamme innovaatio maailmanlaajuisena arvo ja uusi tapa tehdä, suhteuttaa, lähestyä ongelmia ja ratkaisuja, voisimme kutsua poikittainen tietoa.

Muotoilu on mahdollista luoda uusi konteksti luoda lisäarvoa ja uusia liiketoimintamalleja, joissa keskeinen väline menestys on innovaatio.

Ei ole olemassa yhtä ainoaa tapaa innovoida, ja on monissa yhteyksissä, jotka vaativat erilaisia ​​lähestymistapoja ja menetelmiä, joten Master strategisen suunnittelun Labs edistää uteliaisuutta ja luovuutta, jotta näyttää opiskelijat oikea polku innovaatioita.... [-]

Espanja Madrid
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Master of Communication Design Labs tarjoaa avaimet hallinta monimutkaisuus yhteenliitettyjen tieteenalojen, jotka tutkitaan aikana luova prosessi. Opiskelija oppii halli ... [+]

TÄMÄ KURSSI MAHDOLLISESTI SUOMALAINEN KIELI.

Master of Communication Design Labs tarjoaa avaimet hallinta monimutkaisuus yhteenliitettyjen tieteenalojen, jotka tutkitaan aikana luova prosessi. Opiskelija oppii hallitsemaan kielellisiä resursseja ja sovelluksia, johtamaan tieteenalojen ryhmät viestintäprojekteihin.

Päällikkö pyrkii nostamaan opiskelijoiden ammatillista profiilia siten, että he voivat olla osa uutta liiketoimintarakennetta, jossa käsitteet ja kieli ovat yhä lähempänä. Lähi jatkuva vaihto opiskelijoiden ja opettajien (aktiiviset ammattilaiset, joilla on laaja kokemus viestinnän alalla) parantaa innovaatio- ja luovuusprosesseja, jotka kuvaavat tätä päällikköä.... [-]

Espanja Madrid
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Elää 360º: n kokemus, joka antaa sinulle globaalin näkemyksen suunnitteluprosessista, luovuudesta, liiketoiminnasta ja uusista teknologioista, parantaa työasentoasi tai o ... [+]

Elää 360º: n kokemus, joka antaa sinulle globaalin näkemyksen suunnitteluprosessista, luovuudesta, liiketoiminnasta ja uusista teknologioista, parantaa työasentoasi tai olla osa suurta yritystä.

KurssitiedostoKurssin tyyppi: MestariKieli: englantiKoulu: visuaalinen viestintäIED Laajuus: 60Aloituspäivä: lokakuu 2019Kesto: 9 kuukauttaAikataulu: Iltapäivä-ilta 19.00-22.00. Ma-pe. 3, 4 tai 5 päivää viikossaOsallistuminen: henkilökohtainenPätevyys: Kurssin lopussa yksityinen annetaan kurssin suorittamisen ja onnistuneen suorittamisen todistus.Ohjaus: FullStack-kehittäjät, ohjelmistosuunnittelijat, Web-kehittäjät (BackEnd ja FrontEnd), UX / UI-suunnittelijat, palveluPääsymenettely: CV, motivoiva kirje ja salkku (enintään 3 Mt) / Verkkosivusto. Henkilökohtainen haastattelu, jos sitä pidetään kätevänä akateemisen koordinoinnin kannalta.Ilmoittautumisaste: 3900 €Kurssimaksu: 11300 €... [-]
Espanja Madrid
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
9 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Avain tuotteen menestykseen ei ole vain hieno muotoilu. Tule mukaan ammattitaitoon tuotekehityksen ja ostotoiminnan alalla strategian, markkinoinnin ja muotituotannon ans ... [+]

KURSSI KIELI: SPANISH

Master of Fashion Management ja Product Management on suunniteltu kouluttamaan ammattilaisia ​​tuotekehityksen ja hankintojen hallintaan, mikä on välttämätöntä tunnetuksi vuorovaikutuksen suunnittelun, markkinoinnin, tuotannon ja merkityksen työ joukossa erilaisia ​​ammatillisia profiileja.

Tuotteen menestyksen avain ei ole pelkästään erinomainen muotoilu, vaan on välttämätöntä, että kyseinen tuote saavuttaa lopullisen kuluttajan ominaisuudet, joilla se on suunniteltu ilman laadullisia virheitä, sopivalla hinnalla ja suunnitellulla ajalla.

Siksi Master of Fashion Management ja Product Management perustuu kahteen pääalueeseen: toisaalta pohdintaa ja hankkimista tietoa strategian, markkinoinnin ja tuotannon, antaa opiskelijalle laaja tietämys vaiheista jotka lähtevät tuotteen luomisesta varastoon; ja toisaalta osaamisen hankkiminen ja käytännön visio hyvästä tuotehallinnasta muotiliikkeessä, joko omasta tai ulkomaisesta, suuresta tai pienestä.... [-]

Espanja Madrid
Lokakuu 2019
Espanjalainen,Spanish (Spain)
Full-time
9 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Digitaaliset työkalut ja vuorovaikutteinen käyttäytyminen pehmeiden pintojen ja tekstiilien työstämiseen ja luomiseen. ... [+]

KurssitiedostoKurssin tyyppi: MestariKieli: englantiKoulu: MuotiIED Laajuus: 6Kesto: 9 kuukauttaAikataulu: Aamu-iltapäivä Käytännön luokkahuone: Ma-torstai, 2-3 päivää viikossa, klo 19.00-10.00. Työpajan aikataulu: lauantai ja sunnuntai, yksi viikonloppu kuukaudessa. Online-luokkien aikataulu: perjantai klo 16.00-20.00 ja lauantaisin klo 22.00-22.00Osallistuminen: sekoitettuPätevyys: Yksityinen akkreditointi kurssin lopussa. (Pakollinen osallistuminen)Ohjaus: muoti- ja tuotesuunnittelija, arkkitehdit, suunnittelijat, jotka ovat kiinnostuneita toteuttamaan pehmeitä aineitaitojaan tieteenaloillaan.Pääsymenettely: CV / Motivaatio-kirje / Portfolio (enintään 3MB) / Henkilökohtainen haastattelu, jos opettajakoordinaattori pitää sitä tarpeellisenaIlmoittautumisaste: 3900 €Kurssimaksu: 11300 €... [-]
Espanja Madrid
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
9 kuukautta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Visio 360º suunnittelusta. Anna muotoilua ideoille ja kehitä tuotteita viimeiseen yksityiskohtaan. ... [+]

Visio 360º suunnittelusta. Anna muotoilua ideoille ja kehitä tuotteita viimeiseen yksityiskohtaan.

KurssitiedostoKurssin tyyppi: MestariKieli: espanjaKoulu: IED-suunnitteluIED-hyvitykset: 60Kesto: 9 kuukauttaTunnit: Iltapäivä 19.00 - 22.30 h. LV. 3, 4 tai 5 päivää viikossaApu: Paikan päälläPätevyys: Kurssin lopussa yksityinen toimitetaan todistus siitä, että se on suoritettu ja läpäissyt.Tavoitteena: arkkitehdit, suunnittelijat, tekniset arkkitehdit, muovitaiteilijat ja kaikki taiteen, muotoilun ja arkkitehtuurin maailmaan liittyvät kolmiulotteisen esineen käsite.Pääsymenettely: CV. Ammattikokemus arvostetaan. · Motivointikirje · Portfolio (enintään 3 Mt), verkkosivusto tai blogi, jos niitä käytetään · Tieto 2D- ja 3D-mallinnuksesta ja planimetriaohjelmista arvioidaan. · Henkilökohtainen haastattelu, jos didaktinen koordinointi pitää sitä tarpeellisena .... [-]
Espanja Madrid
Lokakuu 2019
Espanjalainen
Full-time
9 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Intensiivinen Master Brand Management Brand pyritään korjaamaan brändi sen kaikissa muodoissa. Koska syntymän brändi, sen DNA, sen perustukset, kautta viestintästrategioi ... [+]

Tämä ohjelma on espanjaksi opetetut

Intensiivinen Master Brand Management Sen tarkoituksena on käsitellä brändin sen kaikissa muodoissa. Koska syntymän brändi, sen DNA, sen perustukset, kautta viestintästrategioita, luoda viestejä, kampanjoita ja sisältö tavoittaa eri yhtymäkohtia kuluttajan perinteisiä, digitaalisen median kokemuksia jne.

Tämän tutkinto, opiskelijat pääsevät haasteisiin brändin kaikista näkökulmista, mitä niiden tulevaan uraansa strategiassa, luovuutta ja viestintä.

TAVOITTEET: Intensiivinen Master Brand Management, perustettiin pyritään muodostamaan onnistunut ammattilaisten nykytilannetta ja tulevaa kehitystä näillä aloilla.... [-]

Espanja Madrid
Helmikuu 2020
Spanish (Spain)
Full-time
10 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Yhdistä kaksi intohimosi ja tulkaa muotialalla ammattilaiseksi, joka kehittää muotimerkkien viestintästrategioita luovalla ja innovatiivisella tavalla. ... [+]

KURSSI KIELI: SPANISH

Master of Communication ja Fashion kouluttaa ihmisiä, jotka kykenevät hallitsemaan viestintää muotialalla, ymmärtämään toiminnonsa transsendentaalisuutta luodakseen yhtenäisen tuotekuvan, käyttämään taitavasti työkaluja ja kehittämään tarvittavat strategiat kommunikoida dynaamisesti, luovia ja innovatiivisia, jotka määrittelevät muodon luonteen.

Tiedonanto käsittää kaikki ne toimet, joiden tarkoituksena on julkistaa, luoda ja sijoittaa tuotekuvaa nykyisessä monimutkaisessa tilanteessa ja tehdä tarpeelliseksi saada erittäin päteviä ammattilaisia, jotka suunnittelevat erityisstrategioita, jotka mukautuvat uusiin suuntauksiin, jotka purkautuvat vuosittain.... [-]

Espanja Madrid
Lokakuu 2019
Espanjalainen,Spanish (Spain)
9 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Digitaalinen valmistus on mahdollistanut teollisen valmistuksen harppauksen - jota on vaikea saada - kohtuuhintaiseen ja helppokäyttöiseen henkilökohtaiseen valmistukseen ... [+]

KurssitiedostoKurssin tyyppi: MestariKieli: englantiKoulu: SuunnitteluIED Laajuus: 60Kesto: 9 kuukauttaAikataulu: Iltapäivän yhteystiedot: klo 19-22: 30h (2 päivää viikossa) Online-opetukset: klo 16.00-20: 00h (Fr) | 10:00 - 14: 00h (la) Intensiivinen osallistumispaikka: 1 viikonloppu / kuukausiOsallistuminen: sekoitettuPätevyys: Yksityiset kurssin opiskelijat saavat todistuksen. Fab-akatemian kanssa kaksinkertaisen pätevyyden saaneet saavat myös Fab-säätiön myöntämän Fab-tutkinnon.Ohjaus: Suunnittelijat, arkkitehdit, insinöörit, yrittäjät, taiteilijat jne. Kuka tahansa, joka liittyy suunnittelun alaan.Pääsymenettely: CV / motivaatiokirje Portfolio (enintään 3MB) / verkkosivusto Henkilökohtainen haastattelu, jos opettajan koordinaattori pitää sitä tarpeellisena... [-]
Espanja Madrid
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
9 kuukautta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Pitää muotikokoelman tuotesuunnittelusta kaupalliseen johtamiseen. ... [+]

KurssitiedostoKurssin tyyppi: MestariKieli: espanjaKoulu: IED Fashion LabIED-hyvitykset: 60Kesto: 9 kuukauttaTunnit: Iltapäivä 19.00 - 22.30 h. LV. 3, 4 tai 5 päivää viikossaApu: Paikan päälläPätevyys: Kurssin lopussa yksityinen toimitetaan todistus siitä, että se on suoritettu ja läpäissyt.Tavoitteena: kaikki ne, jotka ovat kiinnostuneita muoti-, prosessi- ja alan merkittävimmistä ammattilaisista oppimisesta sekä hankkimaan joukon olennaisia tietoja muotisuunnittelusta.Pääsymenettely: valinta, joka tehdään CV: n, motivaatiokirjeen ja salkun perusteella, jos se on tehty.

Muoti on yksi dynaamisimmista ammattialoista, joilla on suurin vaikutus yhteiskuntaamme. Olemme todistamassa aitoa vallankumousta tuotannon, suunnittelun ja strategisen kehityksen alalla kaikilla sen alueilla. Katukanavat on avattu uusille ja nuorille kyvyille, ja muotimarkkinat vaativat yhä enemmän suunnittelijaprofiilia, jossa on poikittainen ja globaali visio.... [-]

Espanja Madrid
Lokakuu 2019
Espanjalainen
Full-time
9 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Master of Fashion Accessories Design tarjoaa kaikki tarvittavat taidot, jotta opiskelijat voivat liittyä tiimiin, jossa on design-tarvikemerkki tai henkilökohtainen proje ... [+]

TÄMÄ OHJELMA ON MAHDOLLINEN SPANISHISSA

Master of Fashion Accessories Design tarjoaa kaikki tarvittavat taidot, jotta opiskelijat voivat liittyä tiimiin, jossa on design-tarvikemerkki tai henkilökohtainen projekti. Ohjelma auttaa stimuloimaan heidän luovuuttaan ja kykyjään tulla erikoistuneiksi ammattilaisiksi korujen, käsilaukkujen ja jalkineiden suunnittelun alalla.

Päällikön moduulit: Korut / käsilaukut / jalkineet

Ammattimahdollisuudet: Jalkineiden suunnittelija, käsilaukkujen suunnittelija, korujen suunnittelija, vastuualueenaan alt = "lisävarusteyritys, suunnittelija osastolla tuotemerkin osastolla alt =" tarvikkeet, konsultti tai freelance-neuvonantaja tuotemerkeissä... [-]

Espanja Madrid
Lokakuu 2019
Espanjalainen
Full-time
9 kuukautta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Muotialan viestinnän päällikkö kouluttaa ihmisiä, jotka kykenevät hallitsemaan viestintää muotiteollisuudessa, ymmärtämään toiminnon merkityksen luomaan kuvan johdonmukai ... [+]

TÄMÄ OHJELMA ON MAHDOLLINEN SPANISHISSA

Muotialan viestinnän päällikkö kouluttaa ihmisiä, jotka kykenevät hallitsemaan viestintää muotiteollisuudessa, ymmärtämään toiminnon merkityksen luomaan kuvan johdonmukaisesta tuotemerkistä, käyttämään taitavasti työkaluja ja kehittämään strategioita, joita tarvitaan kommunikoimaan dynaamisissa, luovissa ja innovatiivisia termejä, jotka määrittelevät muodin luonteen.

Tiedonanto käsittää kaikki ne toimet, joilla pyritään julkaisemaan, luomaan ja asettamaan tuotekuva monimutkaisessa nykytilanteessa ja tekemään tarpeelliseksi luottaa korkeasti koulutettuihin ammattilaisiin, jotka suunnittelevat erityisstrategioita, jotka vastaavat vuosittain markkinoille tulevia uusia suuntauksia.... [-]

Espanja Madrid
Lokakuu 2019
Spanish (Spain)
Full-time
9 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Tule muotin johtajaksi tai yrittäjiksi kouluttamalla tunnettujen alan ammattilaisten kokemuksia alalla ja korostaen ylellisyyttä. ... [+]

KURSSI KIELI: SPANISH

Muotitieteiden maisteri ja liikkeenjohdon koulutus harjoittelee kaikkia niitä, jotka haluavat kouluttaa johtajana tai yrittäjinä muotialalla alan ammattilaisten kokemusten kautta sekä luksusta että vähittäiskaupasta.

Alalla, joka on kilpailukykyinen kuin muoti, tarvitset erityistä tietämystä strategisesta johtamisesta, tuotehallinnasta, markkinoinnista ja viestinnästä, rahoituksesta. Se on ehdottoman välttämätöntä, jotta yritys voi menestyä ja asettua markkinoille markkinoilla. tulokset ja haluttu menestys.

Tätä varten muotitieteiden maisterin hallinto ja johtaminen kerää kaikki nämä näkökohdat niin merkittäviksi, myös korostaen uusia online-liiketoimintamuotoja ja digitaalisen maailman tarjoamia mahdollisuuksia, käsitteitä niin nykyisin kuin kestävyys tai trendien tunnistaminen , muun muassa.... [-]

Espanja Madrid
Lokakuu 2019
Espanjalainen,Spanish (Spain)
Full-time
9 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Laajentaa maiseman horisonttia. Hanki mahdollisuus visuaalisesti ja suullisesti rakentaa erilaisia tiloja: sisustus, näyttely, väliaikainen arkkitehtuuri, televisio tai e ... [+]

Laajentaa maiseman horisonttia. Hanki mahdollisuus visuaalisesti ja suullisesti rakentaa erilaisia tiloja : sisustus, näyttely, väliaikainen arkkitehtuuri, televisio tai elävää viihdettä.

KurssitiedostoKurssin tyyppi: MestariKieli: espanjaKoulu: IED-suunnitteluIED-hyvitykset: 60Kesto: 9 kuukauttaTunnit: Iltapäivä 19.00 - 22.30 h. LV. 3, 4 tai 5 päivää viikossaApu: Paikan päälläPätevyys: Kurssin lopussa yksityinen toimitetaan todistus siitä, että se on suoritettu ja läpäissyt.Tavoitteena: valmistuneet tai valmistuneet, joilla on ammatillista kokemusta taiteen, muotoilun, arkkitehtuurin, sisustuksen jne. Aloilla.Pääsymenettely: CV, motivaatiokirje tämän kurssin loppuunsaattamiseksi, Portfolio (enintään 3 Mt), linkki verkkosivustoon tai omaan blogiin, jos niitä käytetään, autokadin tuntemus arvioidaan. Henkilökohtainen haastattelu, jos didaktinen koordinointi pitää sitä aiheellisena.... [-]
Espanja Madrid
Lokakuu 2019
Espanjalainen
Full-time
9 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

360º muotikuvien luominen ja kehittäminen nykyaikaisen viestintästrategian rinnalla. ... [+]

360º muotikuvien luominen ja kehittäminen nykyaikaisen viestintästrategian rinnalla.

KurssitiedostoKurssin tyyppi: MestariKieli: englantiKoulu: MuotiIED Laajuus: 60Kesto: 10 kuukauttaAikataulu: Iltapäivä 19.00-22.30 (MF. 3, 4 tai 5 päivää viikossa)Osallistuminen: henkilökohtainenPätevyys: Yksityinen / yksityinen sertifikaatti annetaan kurssin lopussa.Ohjaus: niille, jotka ovat kiinnostuneita muotimaailmasta ja sen prosesseista, sekä tutkinnon suorittaneista tai viestintätodistusten haltijoista, markkinoinnista ja PR: stä tai journalismista, jotka etsivät erityistä koulutusta muodin ja viestinnän alalla.Pääsymenettely: Currículum vitae / Motivation Letter Project Portfolio (max 3Mb) / Web Personal -haastattelu, jota akateeminen koordinointiryhmä pitää tarpeellisena... [-]
Espanja Madrid
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
10 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Tutkimus ja teknologia ovat tärkeitä eri muodoissa. ... [+]

IDIOMA DEL CURSO: ESPANJA

El exponencial crecimiento del mundo de la moda obliga a diseñadores y marcas a enfrentarse nuevos retos como materiaalit innovadores, nuevos procesos y formas de distribución, jne. Aportando valor diferencial y cubriendo las necesidades de los futuros de los usuarios.

La technía nos ofrece novedosos atributos que pueden añadir gran valor al producto y marcar la diferencia: materiaaleja, jotka ovat värikylläisiä ja värilämpötiloja, jotka sisältävät kulutettavia materiaaleja, jotka sisältävät teknolo ...

Este Curso de Postgrado en Tecnología e Innovación Textile te proporciona un amplio conocimiento en la aplicación de nuevas tecnologías en materiales, procesos de fabricación y gestión.... [-]

Espanja Madrid
Huhtikuu 2020
Full-time
4 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Tekstiilien ja pintojen päällikkö Design kouluttaa oppilaita työn luovuudesta, auttaa heitä ilmaisemaan ajatuksiaan esteettisten kriteerien ja resurssien taloudellisuuden ... [+]

TÄMÄ OHJELMA ON MAHDOLLINEN SPANISHISSA

Tekstiili- ja pintasuunnittelun päällikkö tarjoaa erityiskoulutusta erilaisiin aloihin: tekstiileihin ja tuotteisiin (tapetit, keramiikka, kodintekstiilit jne.) Ja valmistaa erikoistuneita ammattilaisia ​​erilaisten pintojen malleihin, joiden avulla he voivat tehdä päätöksiä tekniikoita ja tuotantoprosesseja heidän mahdollisuuksiensa ja tarkoituksensa perusteella, oppimalla teollisissa, puoliteollisissa ja manuaalisissa prosesseissa, joita heillä on käytössään, sekä niiden erityisleikkauksesta ja teknisistä erityispiirteistä.

Los Angelos del Diseño Textile y de IED Madridin pinta-aloja esittelevät YK-päivät IED Madridista Vimeo-projektissa.... [-]

Espanja Madrid
Lokakuu 2019
Spanish (Spain)
Full-time
9 kuukautta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Viestinnän avaimet muotimerkkien johtamisessa ja sijoittamisessa ... [+]

KurssitiedostoKurssin tyyppi: Blended MasterKieli: englantiKoulu: MuotiIED Laajuus: 60Kesto: 11 kuukauttaAikataulu: Aamu-iltapäivällä -moduuli: ma-pe, klo 9.30-13.30 ja 15.00-18.00Osallistuminen: sekoitettuPätevyys: Yksityinen / yksityinen sertifikaatti annetaan kurssin lopussa.Ohjaus: tutkinnon suorittaneet tai tutkinnon suorittaneet viestinnän, markkinoinnin, muoti, journalismi ja muotoilu, jotka haluavat ohjata ammatillisen uransa digitaaliselle alueelle. Ammatillinen kokemus arvostetaan.Pääsymenettely: CV / Motivaatio-kirje / Portfolio (max 3Mb) / Web / Henkilökohtainen haastattelu, jonka akateeminen koordinointiryhmä pitää tarpeellisena

Voimmeko puhua tänään muoti 2.0: sta? Mikä on Internetin vaikutus tuotemerkkien todellisuuteen ja niiden viestintästrategioihin? Miten säännöt muuttuvat uuden yhteiskunnallisuuden, osallistumisen ja viestinnän myötä?... [-]

Espanja Madrid
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
11 kuukautta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Opi rakentamaan tehokkaita tuotemerkkejä. Strateginen suunnittelu ja luovien merkkien hallinta. ... [+]

KURSSI KIELI: SPANISH

Brändi ja sen johtaminen ovat pääkaupunkeja uudessa aikakaudessa, jossa arvon rakentaminen on tullut välttämättömäksi yrityksille. Digitaalinen media ja uudet viestintästrategiat edellyttävät kykyä luoda suuria ideoita, viestejä ja "nestemäistä" sisältöä, jotka kykenevät johdonmukaisesti läpäisemään kaikki tuotemerkin toiminta-alueet.

Tämä maisterin tutkinto pyrkii käsittelemään tuotemerkkejä kaikilla puolillaan. Tuotemerkin, sen DNA: n ja sen säätiöiden syntymästä viestintästrategioiden avulla viestien, kampanjoiden ja sisällön luominen tavoittamaan tavanomaisia, digitaalisia medioita, kokemuksia, kuluttajien eri yhteyksiä. jne.... [-]

Espanja Madrid
Tammikuu 2020
Espanjalainen,Spanish (Spain)
Full-time
11 kuukautta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Master of Interior Design määrittelee ja kehittää olennaisia ​​käsitteet sisustus, jotta ymmärtää suhde käyttäjän ja tilan ympärille hänelle, tilaa, joka on kehittynyt yh ... [+]

Tämä ohjelma opetetaan SPANISH

Master of Sisustussuunnittelu määrittelee ja kehittää olennaisia ​​käsitteet sisustus, jotta ymmärtää suhde käyttäjän ja tilan ympärille hänelle, tilaa, joka on kehittynyt yhdessä uusia suuntauksia ja elämäntavat.

Kokeilut kautta aistit on olennainen osa Master lähestymistavan, joka paneutuu käsitteitä kuten: tilavuus, materiaalit, valo, kalvot ja maankäytön matkan ja rytmiä kuin elementtejä, jotka luovat tuntemuksia ja kokemuksia, luoda vankka perusta innovatiivisia ratkaisuja.

Master Sisustussuunnittelu ehdottaa tutkimuksen prosessi, joka toteutuu osaksi hankkeiden erilaisia ​​tiloja, luotonanto heitä avoin lähestymistapa, kokeilemalla erilaisia ​​tiloja: asuin-, liike, näyttely, monikäyttöinen, hetkellistä, jne, että tarjous opiskelijoille kattavan kuvan tulevaisuudestaan ​​ammattitoimintaa.... [-]

Espanja Madrid
Lokakuu 2019
Spanish (Spain)
Full-time
9 kuukautta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Valo on kieli, se herättää tunteita, kommunikoi ja lisäksi sen etuna on universaali. Valaistussuunnittelijan Master tarjoaa koulutusta valon manipuloinnissa avaruudessa, ... [+]

TÄMÄ OHJELMA ON MAHDOLLINEN SPANISHISSA

Valaistussuunnittelun päällikkö tarjoaa koulutusta valon manipuloinnista avaruudessa, lisäämällä jotain pelkkää vastausta puhtaasti toiminnalliseen tai esteettiseen kysyntään.

Valaistussuunnittelijan kanssa opiskelijat työskentelevät keinoja yhdistää valonlähteiden ja niiden lisävarusteiden tekniset näkökohdat taiteellisten, visuaalisten ja emotionaalisten tulosten saamiseksi, tuottamalla tiloja valon manipuloinnin avulla.

TAVOITETTU AT: jatko-opiskelijat tai tutkinnon suorittaneet taiteen ja suunnittelun alalla, arkkitehdit ja sisustussuunnittelijat. Ammatillinen kokemus arvostetaan.

TAVOITE: Valaistussuunnittelijan mestari kouluttaa suunnittelijoita, jotka näkevät valon elementteinä, jotka luovat tiloja. Valaistus on yksi tärkeimmistä tekijöistä ilmapiirin luomiseksi; sillä on suoria merkityksiä paikkaan, mittoihin, subjektiiviseen taakkaan, laatuun jne.... [-]

Espanja Madrid
Lokakuu 2019
Spanish (Spain)
Full-time
Part-time
9 kuukautta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Master of Communication Design Labs tarjoaa avaimet, joilla hallitaan luovan prosessin aikana tutkittavien toisiinsa liittyvien tieteenalojen monimutkaisuutta. Opiskelija ... [+]

TÄMÄ OHJELMA ON KUVAA SUOMALAISELLA

Mikä on viestinnän suunnittelun laboratorioiden päällikkö?

Luovan / kommunikaattorin rooli yrityksessä on käynnissä muutosprosessissa, joka vaatii uutta profiilia. Kaikilla toimialoilla toimivat yritykset alkavat tarvita erilaista luovaa johtajaa, henkilöä, joka kykenee koordinoimaan ja käsittelemään samassa ympäristössä useita asiantuntijoita ja hallitsemaan luovuutta ja liiketoimintastrategioita ohjaavia prosesseja.

Master of Communication Design Labs luo suotuisat edellytykset saavuttaa oppimisen ja kokemuksen aikana seuraavat tavoitteet:

Käsittele, kehitä ja välitä innovatiivisia ideoita.Johtavat monitieteiset joukkueet.Rakenna ja välittää ajattomia käsitteitä.Luo henkilökohtaisia kontakteja joukon ammattilaisia luovasta ympäristöstä.“De-erikoistuminen” ja oppiminen, jos haluat saada laajemman näkymän.... [-]
Espanja Madrid
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi

Semana de workshops de diseño con alumnos en el IED Madrid

Máster de Dirección y Gestión de Comunicación, Marketing y Publicidad del IED Madrid

#digifashion en el IED Madrid. Mesa redonda para las buenas prácticas en Comunicación Digital y Moda

Nuestros alumnos opinan sobre la sostenibilidad. Laura Valdez

Experience IED Madrid Moda

IED Master Madrid, pensar, proyectar, innovar

IED MADRID DESIGN. TURBOLATA

Documental Diseño de Interiores 2010 - IED Madrid

Tesis Diseño de Moda 2011. IED Madrid. Enso

IED Madrid
Osoite
C/ Flor Alta 8 28004
Madrid, Community of Madrid, Espanja
Verkkosivusto
Puhelin
+34 914 48 04 44