IEDE Business School - Universidad Europea

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Business School Business School IEDE European University on ominaista sen kyky kehittää johtamiskoulutukseen ja kasvattaa uransa erittäin kansainvälinen profiili ja liittyvät nykyisiä tarpeita liikemaailmassa. Kautta IEDE Business School, European University tarjoaa laajan valikoiman keskittyy liiketoiminta-alueisiin, kauppa, matkailu, laki ja kansainvälisten suhteiden ohjelmia. Näitä ovat maisterin tutkinnot, maisterin tutkinnot ja jatko avulla asiantuntija, suunnittelussa otetaan huomioon trendit, teknologia ja arvot edellyttämät markkinoille sosioekonominen tilanne, joka on olemassa tänään.

Kansainvälisyys

Koulumuotojen Foster kansainvälisyys eri tavoin: niiden sisältö, tiedekunnan opetuksen, kielten opiskelu ja erityisesti mahdollisuus ulkomailla, maissa, kuten Yhdysvalloissa, Kiinassa, Sveitsissä ja Italiassa, mm. Tavoitteenamme on kannustaa opiskelijoita harppauksen kansainvälistä uraa, parantaa ammatillista Englanti ja antaa alkuperäisen siirtyminen työkokemusta ulkomailla. Tavoitteena on parantaa kilpailukykyä ja työllistettävyyttä opiskelijoiden kansainvälisessä ympäristössä, laittamalla ne yhteyttä yritysten johtava ammatillinen kehitys omissa maissaan.

Ohjelmat reaalimaailmassa

Kaikki ohjelmat kehitetään yhtiön viittaus. Välisiä yhteyksiä Business School ja ammatti, suunnittelusta ja suunnitella omia ohjelmia kokoonpano luostarin ja edistäminen meidän opiskelijoiden työmarkkinoille. Koulutustarpeet ovat muuttuneet, koska työmarkkinoilla on muuttunut. Nyt hän siirtyy useammin alan, yritys ja maa. Teknologia ja maailman tarpeisiin uuden vuosituhannen vaativat hoitoa koulutus ja jatkuvasti päivittää tietojaan ja taitojaan. Tämä uusi tarve "elinikäisen oppimisen" tai elinikäistä oppimista tekee IEDE ovat aina tietoisia nykypäivän liiketoiminnan ja oikeudellinen maailma, kehittämään ohjelmia vastaamaan koulutustarpeisiin uusien ammattilaisten sekä luokkahuoneessa ja monimuoto-opetusta formaatteja, sekoitettu tai verkossa.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Espanjalainen

Katso maisteriohjelmia » Katso MBA-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Maisterin Tutkinto Hallinta Ja Kansainvälinen Hotelli Hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 3 lukukautta October 2018 Espanja Madrid

Siksi, joten olemme luoneet Master in Management ja International Hotel Management, joka sisältyy tietopuolista ja käytännön aiheita, ja sen tarkoituksena on olla vain kaksikielinen, kansainvälinen, teknologian ja käytännöllinen ohjelma. [+]

Kansainvälinen hotellialan vaativat yhä paremmin koulutettuja ammattilaisia ​​hallitsemaan laatua ja innovaatioita asiakkaan vaatimukset. Jatko-opintoja, European University tarjoavat mahdollisuuden matkailualan ammattilaiset saavat käytännön koulutusta kansallisesti ja kansainvälisesti akkreditoitu ja tunnustettu laitos.

European University, yhteistyössä kahden kuukauden oleskelua Les Roches International School of Hotel Management, asetimme tavoitteen: kouluttaa erittäin päteviä ammattilaisia ​​ja korkea työllistettävyyden. Siksi päätimme luoda Master in Management ja International Hotel ManagementJossa se sisältyy tietopuolista kursseja ja käytännön, ja sen tarkoituksena on olla vain kaksikielinen, kansainvälinen, teknologian ja käytännöllinen ohjelma.... [-]


Maisterin Tutkinto Markkinoinnin Ja Viestinnän + Jatko Asiantuntija Digitaalisen Markkinoinnin

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Espanja Madrid

Tämä Master avulla voit tunnistaa liiketoimintamahdollisuuksia ja toteuttaa niitä tehokkaasti ja kustannustehokkaasti, luoda vahvat tuotemerkit tehokkaan viestinnän kampanjoiden ja kehittää strategioita eriyttäminen, innovointia, kehitystä ja kasvua. [+]

Tämä Master avulla voit tunnistaa liiketoimintamahdollisuuksia ja toteuttaa niitä tehokkaasti ja kustannustehokkaasti, luoda vahvat tuotemerkit tehokkaan viestinnän kampanjoiden ja kehittää strategioita eriyttäminen, innovointia, kehitystä ja kasvua.

Tämän Master voit mennä jännittävään maailmaan markkinointi ja viestintä, strategisista materiaalit kätevimpiä työkaluja digitaaliseen ympäristöön, joka antaa tietoja ja taitoja, joita tarvitaan urasi, työskennellä menestyksekkäästi tahansa markkinointi osasto yritysten ja tuotemerkkejä, tai jopa kehittää omaa yritystoimintaa tulevaisuuden.

Mikä erottaa tämän Master

Virallinen yliopisto ohjelma 60 opintopistettä annetaan menetelmiin Business School. Virkailijat jatkotutkintoja ovat kansainvälisesti tunnustettuja Euroopan korkeakoulutusalueen. ... [-]


Videot

Alumno MBA IEDE online

IEDE Business School

Adelántate. Testimonios IEDE: Óscar Esteban

IEDE Business Schoo l- English version