Instituto Europeo de Posgrado - Colombia

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Instituto Europeo de Posgrado Business School on Espanjan kauppakorkeakouluyhdistyksen (AEEN) perustajajäsen ja kansainvälisen etäopetuskomitean (ICODE) avustaja.

Yli miljoona opetusta pidetään vuosittain verkkopalvelunsa kautta eri kansallisuuksien opiskelijoille (kansainvälinen verkosto). Vuonna 2013 Instituto Europeo de Posgradossa opiskeli yli 2000 henkilöä.

Tätä varten Instituto Europeo de Posgrado laskee johtajien, opettajien, professorien ja valmistuneiden yliopistojen ja kauppakorkeakoulujen kanssa eri puolilta maailmaa.

Apurahat ja maksutavat

Jos olet kiinnostunut opiskelemaan päälliköä tai MBA: tä, Instituto Europeo de Posgrado voi auttaa sinua tarjoamaan sinulle 40% apurahoja ja maksutapoja:

Henkilökohtainen puhelinhaastattelu

Apurahan saamiseksi hakijan on suoritettava henkilökohtainen puhelinhaastattelu, jossa Instituto Europeo de Posgrado yrittää määrittää, täyttääkö hakija vahvistetut vaatimukset.

Nämä vaatimukset liittyvät ehdokkaiden henkilökohtaiseen, ammatilliseen ja taloudelliseen tilanteeseen. Toteutusta varten noudatamme tiukkaa sovellusjärjestystä.

Maksuvälineet


Instituto Europeo de Posgrado tarjoaa myös erityisiä maksuvälineitä.

Sijainnit

Madrid

Osoite
Instituto Europeo de Posgrado
C/ Caléndula 93
Edificio J (Miniparc III),
Alcobendas, 28109 Madrid

28109 Madrid, Madridin yhteisö, Espanja

Espanja Online

Osoite
Espanja Online, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: