Lue virallinen kuvaus

Instituto Europeo de Posgrado Business School on Espanjan kauppakorkeakouluyhdistyksen (AEEN) perustajajäsen ja kansainvälisen etäopetuskomitean (ICODE) avustaja.

Yli miljoona opetusta pidetään vuosittain verkkopalvelunsa kautta eri kansallisuuksien opiskelijoille (kansainvälinen verkosto). Vuonna 2013 Instituto Europeo de Posgradossa opiskeli yli 2000 henkilöä.

Tätä varten Instituto Europeo de Posgrado laskee johtajien, opettajien, professorien ja valmistuneiden yliopistojen ja kauppakorkeakoulujen kanssa eri puolilta maailmaa.

Apurahat ja maksutavat

Jos olet kiinnostunut opiskelemaan päälliköä tai MBA: tä, Instituto Europeo de Posgrado voi auttaa sinua tarjoamaan sinulle 40% apurahoja ja maksutapoja:

Henkilökohtainen puhelinhaastattelu

Apurahan saamiseksi hakijan on suoritettava henkilökohtainen puhelinhaastattelu, jossa Instituto Europeo de Posgrado yrittää määrittää, täyttääkö hakija vahvistetut vaatimukset.

Nämä vaatimukset liittyvät ehdokkaiden henkilökohtaiseen, ammatilliseen ja taloudelliseen tilanteeseen. Toteutusta varten noudatamme tiukkaa sovellusjärjestystä.

Maksuvälineet


Instituto Europeo de Posgrado tarjoaa myös erityisiä maksuvälineitä.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Sijainnin osoite
Instituto Europeo de Posgrado
C/ Caléndula 93
Edificio J (Miniparc III),
Alcobendas, 28109 Madrid

Madrid, Community of Madrid, 28109 ES
Sosiaalinen media
Sijainnin osoite
Spain Online, ES