IMF Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

IMF on kansallinen viite yrityksille ja yksilöille suunnatussa koulutuksessa; Yli 125 000 koulutetun opiskelijan todistama. Koulutuksemme perustuu opetettujen aiheiden monimuotoisuuteen ja osaamiseen. Palvelumme laadun ja maineen takaavat yksiköt, kuten ISO 9001 ja 14001, ANCED (etäopetuskeskusten kansallinen liitto) ja Association for Advance Collegiate School of Business (AACSB). Nykyään opetamme luettelossamme aiheita, kuten uusiutuvan energian ammatillisen riskin ehkäisy tai henkilöstöresurssit. Meillä on yksityinen ja virallinen pätevyys, jälkimmäinen johtuu arvostettujen yliopistojen kanssa allekirjoitetusta allianssista, jonka avulla voimme tarjota opetusministeriön sääntelemiä arvopapereita. Opiskelijoilla on mahdollisuus valita tila, jonka haluat suorittaa kurssillasi, ja yritykset voivat halutessaan käyttää palvelunhallinnan koulutusbonusta meidän hyvityksen käsittelyyn. Luotamme jokaiselle alueelle erikoistuneeseen ammattilaisryhmään tarjotakseen opastusta ja oppimisapua opiskelijoille varmistaaksemme, että aina saadaan henkilökohtainen, kattava hoitoryhmä. Työkalumme joukossa on työllisyys ja käytännöt, niin yksityisasiakkaidemme kuin yritystenkin voivat hyötyä kohtaamispaikasta työmarkkinoilla. Meillä on myös innovatiivinen verkkokoulutusalusta, yli 250 omaa kurssia. Olemme kehittäneet räätälöityä työtä yrityksille, kuten Acciona, Navantia, Adecco, Cintra, Iberdrola, EGMASA, Voice of Galicia, jne. Työskentelemme myös työnantajien, työmarkkinaosapuolten ja julkishallinnon kanssa edistääksemme ilmaista koulutusta tietyille ryhmille ja työttömille. Lyhyesti sanottuna, olemme organisaatio, jonka päätavoite on asiakkaidemme tyytyväisyys, ja sitä varten olemme juuri löytäneet tavan saada se: pyrkivät joka päivä antamaan parhaamme.

näkymä

Rahalaitoksen visiona on olla kansainvälinen johtaja etäopetuksessa ja online-ammattilaisilla teknisillä aloilla.

Tehtävä

Haluamme kasvaa kanssasi. Tavoitteena on varmistaa asiakkaidemme korkea tyytyväisyys henkilökohtaisen huomion ja huippuosaamisen avulla palvelun laatuun. Tämä tavoite vaatii jatkuvaa parantamista teknisissä ja aineellisissa resursseissa, ja kaiken henkilöstön koulutuksen osallistuminen rahalaitoksisiin on erilainen kokemus.

arvot

  • Tarjoa jatko-koulutus, joka tarjoaa laadukasta koulutusta kilpailukykyiseen hintaan.
  • Uusien tekniikoiden valitseminen koulutuksen lisäarvoksi.
  • Fyysinen läheisyys opiskelijoille kansainvälisen toimistoverkostomme ja siihen liittyvien keskusten kautta.
  • Henkilökohtainen akateeminen mentorointijärjestelmä. Motivoitunut erittäin ammattitaitoinen joukkue.
  • Sisäinen sitoutuminen tiimiimme, sellaisten politiikkojen luominen, jotka sallivat ammatillisen kehityksen, joka perustuu luottamukseen, joustavuuteen ja itsetarpeeseen.

Sijainnit

Madrid

Osoite
C/ Bernardino Obregón 25
28012 Madrid, Madridin yhteisö, Espanja

Valencia

Osoite
c/ Guillem de Castro 9
46007 Valencia, Valencian yhteisö, Espanja

Sevilla

Osoite
c/ Camino de los Descubrimientos, 11
41092 Sevilla, Andalusia, Espanja

Akkreditoinnit