IMF Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

AACSB Accredited

IMF on kansallinen viittaus koulutukseen yrityksille ja yksityishenkilöille; osoituksena yli 90000 opiskelijoita koulutetaan. Valmennus perustuu monimuotoisuutta alueilla ja asiantuntemusta aiheista opetamme.

Laatu ja arvostus palveluidemme tukevat yksiköt, kuten yliopiston Camilo José Cela, poika ISO 9001 ja 14001, KEHITETTY (National Association of Distance Education Centres) ja Espanjan Association of Business Schools (AEEN). Samoin IMF on osa yhdistyksen Advance Collegiate Schools of Business (AACSB).

Nykyään valikoimiimme opetamme aiheita, kuten Uusiutuva energia työperäisten riskien ehkäiseminen tai Human Resource. Olemme yksityinen ja virallista pätevyyttä, jälkimmäinen tulos liitto allekirjoitettu Camilo Jose Cela University, Jonka avulla voimme tarjota arvopapereita säännellään Opetusministeriö.

Opiskelijoilla on mahdollisuus valita haluamasi tila tehdä kurssin ja yritykset voivat halutessaan käyttää palveluamme johtamiskoulutus bonus käsitellä luotto. Luotamme joukko ammattilaisia ​​erikoistunut kullakin alueella tarjota opetusohjelma ja oppimisen tukea opiskelijoita, joilla varmistettaisiin, että ajat käyvät henkilökohtaista, kokonaisvaltaista hoitoa joukkue.

Keskuudessa työkalut ovat työllisyyden ja käytännöt sekä yksityisasiakkaistamme ja yritykset voivat hyötyä kohtauspaikkana työmarkkinoilla. Meillä on myös innovatiivisen alustan online-koulutus, jossa on yli 250 omaa kursseja tarjolla.

Olemme kehittäneet tilaustyöt yrityksille kuten Acciona, Navantia, Adecco, Cintra, Iberdrola, EGMASA, Voice of GaliciaJne Teemme myös työnantajien, työmarkkinaosapuolten ja julkishallinnon edistää vapaata koulutusta erityisryhmille ja työttömille.

Lyhyesti sanottuna, olemme järjestö, jonka päätavoite on asiakastyytyväisyydestä ja että olemme juuri löytäneet keinon saada se: pyrkiä, joka päivä, antaa parhaamme.

näkymä

Rahalaitosten visiona on olla maailman johtava etäopetus ja online ammattilaisten teknisillä aloilla.

tehtävä

Haluamme kasvaa kanssasi. Tavoitteena on varmistaa korkeatasoinen asiakastyytyväisyydestä kautta henkilökohtaista huomiota ja huippuosaamista palvelun laatua.

Tämä tavoite edellyttää jatkuvaa parantamista tekniset ja aineelliset voimavarat, ja mahdollisimman laajasti koko henkilöstön koulutusta rahalaitokset on erilainen kokemus.

Arvot

  • Saataville koulutusohjelmaan, joka tarjoaa laadukasta koulutusta kilpailukykyiseen hintaan.
  • Valitsevat uuden teknologian lisäarvoa koulutukseen.
  • Fyysinen läheisyys opiskelijoiden kautta kansainvälisen verkoston toimistojen ja niihin keskuksiin.
  • Henkilökohtainen akateeminen mentorointijärjestelmä. Motivoi erittäin ammattitaitoinen tiimi.
  • Sisäinen sitoutuminen tiimiimme perustamisesta politiikkaa, joka mahdollistaa ammatillisen kehittymisen perustuu luottamukseen, joustavuutta ja itsensä vaatimuksesta.
Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Spanish (Spain)

Katso maisteriohjelmia » Katso Yksivuotiset MBA:t » Katso MBA » Katso Certificates - OnlineStudies » Katso Maisteri - OnlineStudies » Katso Maisteri - HealthcareStudies » Katso Certificates - AcademicCourses » Katso MBA-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Executive Master In Tietoverkkojen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta October 2018 Espanja Madrid

IMF Business School ja Deloitte yhteistyössä yliopiston Camilo José Cela, ovat kehittyneet Executive Master in Tietoverkkojen vuonna komodaalisuudessa jonka päätavoitteena on antaa opiskelijalle laaja tietämys tietoturva, Cyber ​​Intelligence, tarkastukset, haittaohjelmia, hakkerointia. .. lieventää potentiaalisia cyberattacks organisaatioissaan. Tämä maisterin tutkinto, ensisijaisesti suunnattu ammattilaisille, joilla on asiantuntemusta järjestelmien suunnittelu tai ohjelmoinnin maailmasta, koettaen kääntää ympäri uransa ja erikoistuneet maailman tietoverkkojen. [+]

IDCurso: 152242 Hinta: 17000 euroa 50% stipendi -> 8500 euroa Korotonta rahoitusta enintään 12 kuukautta. Alennus käteismaksua. Kesto: 1 vuosi Menetelmät: Presencial Koulutus sijainti: Campus IMF Madrid Alku: 10.20.2017 Tutkintoa: Master Camilo José Cela University, Master rahalaitosten Business School, osaston mukaan CyberSOC Deloitte ja 3 Associate taso sertifikaatit Deloitte: D-CSPA (Security Development), D-CEHA (Ethical Hacking) ja D- CFIA (Forensics) rekrytoijat PÄÄSYVAATIMUKSET:

Korkeakoulututkinto tai vastaava työkokemus

ESITYS:

IMF Business School ja Deloitte yhteistyössä yliopiston Camilo José Cela, ovat kehittyneet Executive Master in Tietoverkkojen vuonna komodaalisuudessa jonka päätavoitteena on antaa opiskelijalle laaja tietämys tietoturva, Cyber ​​Intelligence, tarkastukset, haittaohjelmia, hakkerointia. .. lieventää potentiaalisia cyberattacks organisaatioissaan. ... [-]


Executive Master Logistiikka Ja Toimitusketjun

Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta Osa-aikainen Avoin ilmoittautuminen Espanja Madrid

Tämä Master Executive in sekoitettu muodossa Madrid, tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden lähestyä logistiikan olennainen kentän toiminnassa tahansa yritys kilpailla ja jalansijan maailmanlaajuisesti. 54 tuntia luentoja ja seminaareja, se tarjoaa mahdollisuuden soveltaa käytännössä teoreettisen ja edistää kokouksen verkottuminen. [+]

Tämä Master Executive in sekoitettu muodossa Madrid, tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden lähestyä logistiikan olennainen kentän toiminnassa tahansa yritys kilpailla ja jalansijan maailmanlaajuisesti.

54 tuntia luentoja ja seminaareja, se tarjoaa mahdollisuuden soveltaa käytännössä teoreettisen ja edistää kokouksen verkottuminen.

TÄHTÄÄVÄT:

Suunnattu ammattilaisille ja johtajille kiinnostunut erikoistunut tai parantaa tietämystä alalla logististen toimintojen ja hallita tarvittavat taidot vaatimat alan Quality prosesseja, logistiikkatoiminnot, kaupallisen jakelun, Supply Chain, ostaminen ja Supply hallinta .

TAVOITTEET Executive Master Logistiikka ja toimitusketjun... [-]


Maisteri Henkilöstöjohtaminen

Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta Kokopäiväinen Osa-aikainen September 2018 Espanja Madrid

Maisterin tutkinto Human Resources Cela Open Institute on tukea Keski Association of Human Resource Management (AEDIPE keskus), joka kokoaa yhteen kaikki siihen liittyvät ammattilaiset Madrid, Castilla y Leon, Castilla La Mancha, Extremadura, Murcia, Kanariansaaret, Ceuta ja Melilla. Lisäksi luotto oppimistuloksiaan seuranta- ja järjestelmän luotettavuutta arviointi Master, tämä aktiivinen kokonaisuus edistää sukupolven tietoa ammatin ja huolesta leviämistä keskuudesta. [+]

Maisterin tutkinto Human Resources Cela Open Institute on tukea Keski Association of Human Resource Management (AEDIPE keskus), joka kokoaa yhteen kaikki siihen liittyvät ammattilaiset Madrid, Castilla y Leon, Castilla La Mancha, Extremadura, Murcia, Kanariansaaret, Ceuta ja Melilla.

Lisäksi luotto oppimistuloksiaan seuranta- ja järjestelmän luotettavuutta arviointi Master, tämä aktiivinen kokonaisuus edistää sukupolven tietoa ammatin ja huolesta leviämistä keskuudesta. Tämä lisäarvo projisoidaan Master tutkimuksia ja on lähde aloitteita parantaa opetuksen laatua ja samalla edistää kehitystä yleissuunnitelma Research Center.

TÄHTÄÄVÄT:

University valmistuneet haluavat erikoistua tai syventää hankinnasta osaamisen hallinnassa resursseja ihmisiä työpaikalla, tai valmistuneet erikoistunut alan henkilöresurssien ja haluavat laajentaa tietojaan.... [-]


Masters In Tietoverkkojen (edessä)

Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta Osa-aikainen 216 tuntia September 2018 Espanja Madrid

Koska tuloksena kysyntään päteviä ammattilaisia ​​tällä alalla, IMF Business School ja Deloitte luoneet Masters, kehittyi luokkahuoneessa koulutus tarjoavat korkean teknisen tason, avulla ammattikouluttajina kussakin aihe (Ethical Hacking, Forensics käänteistekniikkaa jne). [+]

Viime vuosina ne ovat lisänneet cyberattacks yrityksille ja yksityishenkilöille yli 33% ja, mukaan raportin ONTSI (National Observatory for Telecommunication ja tietoyhteiskunta) ja INCIBE (National Institute of Tietoverkkojen), luku tietoverkkojen tapaukset kirjataan espanjalaisiin yrityksiin kasvoi 200% 2014-2015.

Siinä säädetään luomiseen lähes miljoona työpaikkaa liittyvät Tietoverkkojen 2020 mukaan tuoreen raportin Euroopan unionin. Tietoverkkojen on tullut yksi tärkeimmistä riskejä maailmantaloudessa ja tämä on tehnyt yritykset investoivat suojaavat tietoverkkohyökkäysten ja estää haavoittuvuuksia niiden järjestelmissä.

Koska tuloksena kysyntään päteviä ammattilaisia ​​tällä alalla, IMF Business School ja Deloitte luoneet Masters, kehittyi luokkahuoneessa koulutus tarjoavat korkean teknisen tason, avulla ammattikouluttajina kussakin aihe (Ethical Hacking, Forensics käänteistekniikkaa jne).... [-]


Videot

IMF Business School

Memoria Académica IMF Business School 2015

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
C/ Bernardino Obregón 25
Madrid, 28012 ES
Asiointiosoite
Valencia, ES
Asiointiosoite
Sevilla, ES
Asiointiosoite
Bilbao, ES