INEA Escuela Universitaria De Ingenieria Agricola

Esittely

Lue virallinen kuvaus

INEA juhli ensimmäisiä 50 vuotta olemassaolonsa vuonna 2015. Siitä lähtien, kun Fr. Quintanilla ja joukko yrittäjiä Valladolidista panostivat maatalouden modernisointiin ... monia asioita on tapahtunut.

Olemme osa laajaa yliopistoverkostoa, meillä on ollut virallinen tutkinto Valladolidin yliopistosta (1983-2018) ja lukuvuodesta 2018-2019 lähtien tutkintomme on maatalouden ja maatalouden ympäristötekniikan tutkinto sekä oma hallinto- ja johtotutkintomme elintarvikeyritysten keskus Universidad Pontificia Comillasiin liitettynä. olemme osallistuneet moniin yli 50 projektiin. Olemme ylittäneet tämän viidenkymmenen luvun monessa suhteessa.

Se, mitä olemme tehneet ennen kaikkea näiden viidenkymmenen vuoden aikana ja jatkamme, on viljellä. Vietämme elämämme viljelyyn. Viljelemme maaseudun ja maaseudun ihmisarvoa ja taistelemme niiden kehityksen puolesta kaikilta osin. Viljelemme ihmissuhteita, jotka perustuvat kunnioitukseen ja oikeudenmukaisuuden edistämiseen. Viljelemme kunnioitusta luonnosta, ympäristöstä ja maataloudesta kaikkien aikojen arvokkaimpana ammatina, runoilija sanoi. Viljelemme ... kärsivällisyydellä ja vakaumuksella. Kehitämme opiskelijoiden, aikuisten, jotka haluavat oppia ja joilla on oma polku elämässä, itsenäistä oppimista.

Sijainnit

Valladolid

Osoite
Cno. Old Man of Simancas, km. 4.5
47008 Valladolid

Valladolid, Kastilia ja León, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin