INESDI Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Esittelemme itsemme

  • Haluatko kierrättää, laajentaa tai täydentää tietosi?
  • Haluatko mainostaa yrityksessäsi?
  • Haluatko aloittaa uuden polun tai suunnata uudelleen ammattiurasi?
  • Haluatko kouluttaa työmarkkinoiden vaatimia taitoja?

Inesdi tarjoaa ammattilaisille ja yrityksille kattavimman ja ajantasaisimman koulutuksen, jotta heistä tulee osa alan parhaita projekteja tällä hetkellä. Olemme ensimmäinen digitaaliseen innovaatioon erikoistunut kauppakorkeakoulu.

Indesin pedagoginen malli kannustaa yrityshallinnon innovatiiviseen sisältöön, mikä auttaa parantamaan opiskelijoiden henkilökohtaisia taitoja ja työllistettävyyttä. Akateeminen mallimme perustuu tiedon hankkimiseen, taitojen kehittämiseen ja henkilökohtaisten taitojen edistämiseen.

student, typing, keyboard

sitoutuminen

Inesdi ihmisen joukkue on yhteinen tavoite: ammatillista ja henkilökohtaista kehitystä oppilaille. Vuodesta Inesdi me valitsemme laadukasta koulutusta ja innovaatioita kaikilla jatkokoulutukseen. Haasteenamme on kouluttaa ammattilaisia ja yrittäjiä olla kilpailukykyinen digitaaliaikaan, helpottaa heidän upottamalla kulttuuri 2.0.

erikoiskoulutus

Inesdi on johtava erikoistunut digitaalisen talouden sovellettu eri liiketoiminta-alueilla järjestöjen koulutusta. Yritykset tarvitsevat ammattiprofiilien mukaan uuden markkinakehityksen koulutusohjelmissa on erityisesti suunniteltu käytettäviksi välittömästi nykyisessä työympäristössä.

Planeettakoulutus ja yliopistot

Inesdi Digital Business School on osa Planeta Formación y Universidadesia, Grupo Planetan koulutusosastoa . Kansainvälinen korkeakoulujen verkosto, jolla on 23 oppilaitosta Espanjassa, Andorrassa, Ranskassa, Italiassa, Pohjois-Afrikassa, Yhdysvalloissa ja Kolumbiassa . Joka vuosi kauppakorkeakoulujen, yliopistojen, erikoistuneiden korkeakoulujen sekä ammatillisten ja täydennyskoulutuskeskusten kautta koulutetaan yli 100 000 opiskelijaa 114 eri kansallisuudesta .

tehtävä

Koulutamme ihmisiä uusille digitaalialoille edistämään ammattilaisten uppoutumista digitaalitalouteen. Haasteena on kilpailukykyisten profiilien muodostaminen globaaleissa työympäristöissä parantamalla digitaalista tietoa, taitoja ja kykyjä . Inesdi tarjoaa strategisen ja käytännöllisen vision, joka vastaa nykypäivän yritysten todellisia tarpeita.

Inesdi Digital Business School -opistossa kannatamme opettajien ja opiskelijoiden aloitetta luomalla ympäristö, johon ehdotukset ja ideat ovat tervetulleita.

Inesdi-arvot

Inesdi kannustaa kunnioittamaan kollegoitaan ja kykyä jakaa projekteja visio vastuusta ja sitoutumisesta. Luokkahuoneistamme oppilaamme arvostetaan, kunnioitetaan ja motivoidaan. Inesdi on sitoutunut eettiseen käyttäytymiseen ja avoimuuteen.

  • Sitoutuminen: Opiskelijoiden henkilökohtaisen ja ammatillisen kehityksen kanssa. Ohjaamme kaikki ponnistelumme sellaisen koulutustarjouksen luomiseen, joka innovatiivisen sisällönsä ja pedagogisen metodologiansa ansiosta kannustaa täydelliseen henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kehitykseen sekä parantaa sosiaalisia ja tuottavia rakenteita
  • Akateeminen huippuosaaminen: Kehitämme erittäin innovatiivista ja soveltuvaa koulutussisältöä . Inesdi-metodologia perustuu opiskelijoiden osallistamiseen ja motivoimiseen tuntemaan ja tulkitsemaan konkreettisia ja todellisia yritystoimia ja kehittämään niiden pohjalta lähestymistavan teoreettisiin perusteisiin.
  • Kunnioitus: Kampuksen tulee olla ympäristö, jossa opettajat ja opiskelijat arvostavat ja kunnioittavat toisiaan. Tavoitteena on kehittää yhdessä tietoa ja tapoja, joita tarvitaan yksilön ja maailmanlaajuiseen parantamiseen.
  • Innovaatio: Kehitämme avointa asennetta innovaatioihin ja joustavuuteen. Edistämme opiskelijoiden kiinnostusta jatkuvaan parantamiseen sekä erikseen että organisaatioille, joille he tarjoavat palveluitaan.
  • Avoimuus: Olemme sitoutuneet eettiseen käyttäytymiseen ja avoimuuteen.

147661_pexels-photo-3082341.jpeg

Akateeminen menetelmä

Inesdi tarjoaa sinulle täydellisimmän ja päivitetyimmän koulutuksen , tarkistamme jatkuvasti koulutusohjelmiamme mukauttaaksemme ne uusimpiin markkinoiden trendeihin ja innovatiivisimpiin tekniikoihin. Olemme ensimmäinen digitaaliseen innovaatioon erikoistunut kauppakorkeakoulu ja viite digitaalitalouden erikoistuneeseen koulutukseen, jota sovelletaan liike-elämän organisaatioiden eri osa-alueisiin.

Inesdin metodologia

" Tekemällä oppiminen" -menetelmämme pyrkii hankkimaan tietoa kehittämällä uusia digitaalitaitoja ja edistämällä henkilökohtaisia kykyjä. Inesdi-koulutusohjelmat on suunnattu opiskelijan osallistumiseen ja motivaatioon liiketoimintakäytännöistä ja teoreettisesta perehdytyksestä, eli käytännöstä teoriaan, todellisten tapausten tuntemisesta niitä tukevien teoreettisten perusteiden vähentämiseen .

Koulutuksensa kehittämisessä opiskelijamme soveltavat lopputyössä hankittuja tietoja, jotka he paljastavat ja puolustavat tuomioistuimessa. Tavoitteena on kouluttaa uusia ammattilaisia niin, että koulutuksensa jälkeen he voivat ottaa ja pelata menestyksekkäästi ja välittömästi uusia digitaaliseen maailmaan liittyviä rooleja. Tarjoamme opiskelijalle kaikki tarvittavat työkalut resurssiensa ja lahjakkuutensa hyödyntämiseen ja optimointiin.

Inesdi laatii jokaiselle opiskelijalle henkilökohtaisen urasuunnitelman , joka suunnittelee parhaan räätälöidyn koulutuksen odotettujen tavoitteiden saavuttamiseksi. Asiantuntija- ja hyvämaineinen opetusryhmämme seuraa jatkuvasti opiskelijan koulutusta jatko- tai maisterintutkinnon aikana ehdotettujen tavoitteiden saavuttamiseksi.

Työllisyys ja työharjoittelu

Inesdin jatko- ja maisterintutkintojen korkeasta työllistettävyysasteesta, yli 80%, on tullut paras tae koulutusohjelmiemme laadulle. Koska Inesdi opiskelija tai alumni, sinulla on pääsy meidän Työpaikkoja, jossa julkaisemme viikoittain työtarjouksia ja harjoittelupaikkoja.

Koulutus metodologialla tarkoittaa tiedon siirtämistä ja työskentelyä opiskelijan kanssa todellisessa digitaalisessa toiminnassa.

Sijainnit

Verkko

Osoite
C/ Velázquez, 57, entreplanta izqda. 28001
Madrid, Madridin yhteisö, Espanja

Barcelona

Osoite
C/ Mallorca, 27. 08029
Barcelona, Katalonia, Espanja

Verkko Espanja

Osoite
Madrid, Madridin yhteisö, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin