Lue virallinen kuvaus

INSA Business, Marketing & Communication School on yksityinen Business School on yli 30 vuoden kokemus koulutusalalla, joka on

PROFESSIONALS ammattilaisten koulutusta

Tarjoamme laajan valikoiman ajan tasalla koulutusohjelmia eri alueilla yhtiön aina vastaamaan markkinoiden tarpeisiin, koulutus ammattilaisia, jotka pystyvät onnistuneesti työmarkkinoille ansiosta tietoja, taitoja ja asenteita me välittää, ja suunnittelu käytännöllistä ja realistista koulutussuunnitelma, opettanut ammattilaiset.

Kaikki tämän lisäksi mukana muita palveluja ja henkilökohtaista huomiota ansaitsette.

INSA luotiin vuonna 1984 vastauksena pakottava tarve yritysten sisällyttää korkeasti koulutettua henkilöä; ihmisille todellisia ja käytännön näkemys työmarkkinoille.

Alusta alkaen, INSA valinneet erikoistumista aloilla Assistant Management and Communication (PR ja markkinointi). Hyvää työtä opettajamme, joustavasti mukauttamaan opetussuunnitelmia kaikkina aikoina ja on käytännön menetelmää on tehnyt, että INSA on yli 13000 alumni 40 eri kansallisuutta.

Market, poliittisia, taloudellisia ja teknisiä muutoksia ovat vaatineet INSA vuosittain päivittämään ohjelmia, luoda uusia kursseja sekä tarjoamalla opiskelijoille mahdollisuuden opiskella kokonaan Englanti, jolla on merkittävä kansainvälinen näkökulma.

Lisäksi, INSA Business, Marketing & Communication School ylläpitää useita yhteistyösopimuksia suurten laitosten ja kansallisten ja kansainvälisten yliopistojen.

Koulu sijaitsevat vanhassa tehtaassa kokonaan uusittu, mutta säilyttää alkuperäisen rakenteen kanssa moderni sisustus ja varustettu tilava ja joustava luokkahuoneet kolmessa kerroksessa, jotka edistävät oppimista ja työpajoja.

Lähellä Lesseps aukiolla Gracian mahdollistaa hyvä saavutettavuus julkisilla kulkuneuvoilla (metro, FGC, bussi, Bicing) ja hyödyntää kaikki tarjoamia palveluja naapuruston ravintoloissa, asuntolan, viihde-alue, kirjastot jne ..

Huomiota opiskelijoillemme ja laadun hallinta ovat pääakseleilla INSA:

Asiakasorientaatio. Jokainen opiskelija on yksilöllinen.
Tunnustaminen velvoitteet organisaation sekä asiakkaiden ja työntekijöiden kanssa, hallituksissa, toimittajien ja yhteiskunnassa yleensä.
Osallistuminen ja vastuunjaon yksilöille ja joukkueille.
Hallinnointitavat.
Jatkuva parantaminen.

Tavoite ja metodologia

Tärkein tavoite on kouluttaa ammattilaisia, voivat sisällyttää työmarkkinoille ja työpaikan, jossa on vankka käytännön tietoja ja taitoja menestyksekkäästi hoitaa tehtäviään ensimmäisestä päivästä alkaen ja lisäksi antaa heille sosiaalisia, ammatti ja työ tunnustamista.

Tätä varten jatkuvasti yhteydessä yrityksiin ja niiden tarpeet on välttämätöntä ja INSA tehdä sen läpi Professional jotka ovat meidän opettajat ja palvelujen kautta tarjottavien yrityksille ja kautta alumniverkostossa.

Tämän tavoitteen saavuttaminen ei olisi mahdollista ilman menetelmää, joka tukee menestys ohjelmia ja se perustuu:

Ajan tasalla, dynaaminen ja yksilöllinen koulutussuunnitelmat
Henkilökohtaista huomiota opiskelijoille
Sen oma seuranta- ja arviointijärjestelmä

Kaikki INSA pätevyys vastaavat työtarjousten tulevat ammatti ja työmarkkinat, joka vaatii yhä uusia ammatilliset erikoisuuksia, jotka eroavat perinteisistä.

Yritysmaailma vaatii osaavia liikkeenjohdon, markkinoinnin, mainonnan, suhdetoiminnan ja Executive avustajat, joilla on laaja koulutus, tiedot ja taidot hallita uusia teknologioita.

Meidän opiskelija hankkimaan sosiaalisia, henkilökohtaisia ​​ja teknisiä taitoja sekä tarvittavat välineet onnistunut integroituminen työmarkkinoille. Opetussuunnitelmat ja menetelmät perustuu henkilökohtaiseen ja erittäin käytännöllinen lähestymistapa tapaustutkimuksia, ja tarjoaa mahdollisuuden harjoitteluun yrityksissä, täytämme päätavoite ja opiskelija, lopussa tutkimusten, voidaan sisällyttää moniin eri työpaikoilla.

Kulmakivistä menetelmämme

Oman, ajan tasalla ja dynaaminen koulutussuunnitelmat Akateeminen ohjelmat on suunniteltu realistisesti ja joustavasti, voittaa jäykkyyksiä, jotka luonnehtivat nykyään monet koulutussuunnitelmat.

Suunnitelmat sopivaksi nykyisiä tarpeita ammatin, etsivät tietoa alueita ja aiheita tasapainottaa teoreettinen käytännön.

Yksilöllistä huomiota opiskelijoille Koulu seuraa henkilökohtaista tilannetta ja kehitystä jokaisen opiskelijan. Tätä varten opetus suoritetaan pienissä ryhmissä opiskelijat, jotka ovat käytettävissä niiden kursseja, ohjaaja että opiskelija täyttää koko lukuvuoden ja saa ohjausta sekä koulutus- ja ammatilliselta kannalta.

Opetusharjoittelu: Professional Opettajat Saavuttaakseen opiskelija työllistyvyyttä INSA parantaa Käytännön opetuksen. Siksi INSA tiedekunnan koostuu aktiivisia yrittäjiä ja johtajia, vastaamalla hyvin erityinen profiili, jossa otetaan huomioon niiden koulutus, työkokemus ja valmennus.

Opiskelija Pääsy Työmarkkinat Antaa opiskelijoille pääsyn työmarkkinoille ja helpottamaan mukautumista liiketoimintaympäristön, INSA on seuraavat tavoitteet ohjelmiinsa:

Taitojen kehittäminen tietoyhteiskuntaa
Domain tietotekniikan ja viestinnän
Tarjota avoin oppimisympäristö
Yrittäjyyden kehittäminen ja luova yritys

palvelut

INSA tarjoaa ylimääräistä Koulutusohjelmat, erilaisia ​​palveluja, joiden avulla opiskelijat voivat kehittää pidemmälle tutkimukset itse. Jokainen opiskelija on ainutlaatuinen ja kohdellaan niin. Myös INSA tarjoaa palveluita yrityksille ja ammattilaisille, joka antaa todellisen ja käytännön näkökulmasta kaikille ohjelmia.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

INSA Business, Marketing & Communication School

Mestarin sähköisen Matkailu & Revenue Management tarjoaa tietoa digitaalisia työkaluja ja sosiaalisia verkostoja, jotka mahdollistavat avaa monenlaisia ​​markkinointi ... [+]

Esitys

Matkailu on yksi ajurit maailmantalouden ja yksi tärkeimmistä generaattorit työllisyyden. Tästä syystä on ensiarvoisen tärkeää säilyttää korkea laatu matkailualalla, tuella päteviä ihmisiä osaltaan auttaa säilyttämään ja parantamaan tasoa kilpailukyvyn parantamiseksi.

Mestarin sähköisen Matkailu & Revenue Management tarjoaa tietoa digitaalisia työkaluja ja sosiaalisia verkostoja, jotka mahdollistavat avaa monenlaisia ​​markkinointi ja myynnin. Myös erikoistunut koulutus, joka optimoi varat ja tulot vuonna erittäin kilpailukykyinen teollisuus.

Tavoitteet Tarjoaa tietoa digitaalisen työkaluja ja sosiaalisia verkostoja Luomaan suhteita markkinointi, suora ja asiakasuskollisuuden digitaalisissa ympäristöissä Tieto teorioita ja menetelmiä "Revenue Management". Kouluttaa ja kouluttaa ammattilaisia ​​tuottamaan vaikutus liikevaihdon kasvuun hotelleissa ja ravintoloissa. Tavoite ... [-]
Espanja Barcelona Sveitsi Lucerne
Request Info
Espanjalainen
Part-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
INSA Business, Marketing & Communication School

Master in Project Management ... [+]

Esitys

Tämä on ohjelma, joka sisältää tietoa ja johtamistaitoja välttämättömiä projektinhallinnan. Se on tapa eriyttää markkinoilla hankkimalla perustavanlaatuinen taidot ja yksi korkeasti vaati ammattiprofiilit markkinoilla.

Tavoitteet Valmista ja juna ammattilaisten kanssa uusimpia taitoja projektinhallinnan. Kouluttaa ammattimaisesti kaikilla hallinta poikittaisella näkymä yrityksen. Ymmärtämään suuria käsitteitä ja välineet, joilla hallitaan, suunnittelun, hallinnoinnin ja ohjelmoinnin hankkeita. Tavoite

a) opiskelijoille, jotka haluavat laajentaa osaamistaan ​​alalla Project Management. b) ammattilaiset, yrittäjät ja liikemiehet, jotka haluavat päivittää tai lisätä ero kokemus. c) Yritykset etsivät henkilöstön asiantuntemuksen. d) Valmistuneet ammatillisen Intermediate tai uudempi Grade pyrkii käytännön valmistelusta tulevat työelämään.... [-]

Espanja Barcelona Sveitsi Lucerne
Syyskuu 2019
Espanjalainen
Part-time
10 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
INSA Business, Marketing & Communication School

Pysyä nykyisessä nopeasti muuttuvassa ja Globalisoituvassa maailmassa markkinoinnin johto on aina analysoitu laajemmassa yhteydessä kansainvälisen yrityksen ja toimintaym ... [+]

Esitys

Pysyä nykyisessä nopeasti muuttuvassa ja Globalisoituvassa maailmassa markkinoinnin johto on aina analysoitu laajemmassa yhteydessä kansainvälisen yrityksen ja toimintaympäristön.

Kokenut ja ammattitaitoinen henkilökunta tukevan ympäristön luominen, jossa opiskelijat voivat saada syvällistä tietoa ja ymmärrystä mekanismeista ja tekniikoita markkinointi ja kannustetaan kehittämään omia ideoita ja markkinoinnin strategioita.

Tavoitteet Antaa opiskelijalle parhaat työkalut, tiedot ja taidot, jotta onnistua johtotason markkinoinnin hallintaa. Näytä miten tehdä hyödyllisiä päätöksiä oman yrityksen kansainvälisen tason läpi tarkan analyysin maailmanmarkkinoilla, strateginen suunnittelu, markkinoiden segmentointi sekä budjetin hallintaa. Opettaa sinulle eettiset periaatteet vaaditaan johtoon tällä alalla. Tavoite ... [-]
Espanja Barcelona Sveitsi Lucerne
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
INSA Business, Marketing & Communication School

Tämä koulutusohjelma keskittyy käytännön näkökohdista globaalien markkinoiden opettaa taitoja sovelletaan kansainvälisessä kaupassa, tuontia ja vientiä, kansainvälinen tu ... [+]

Esitys

Tämä koulutusohjelma keskittyy käytännön näkökohdista globaalien markkinoiden opettaa taitoja sovelletaan kansainvälisessä kaupassa, tuontia ja vientiä, kansainvälinen tuotteen markkinointi ja globaalien toimitusketjujen hallintaan.

Tavoitteet Saada tietoa tarvitaan tulla asiantuntija globaaleilla markkinoilla toimintaan. Selvitä kaiken järjestämisestä vienti osastojen yrityksen rakenteen sekä vankkoja periaatteet ja tekniikat markkinointi. Pystyä tehokkaasti suunnitella ja toteuttaa strategisia markkinointikampanjoita ja menestyä kansainvälisesti. Tavoite

a) Valmistuneet ja ammattilaisille, jotka haluavat laajentaa työllisyyttä näköaloja. b) Kokeneet ammattilaiset, jotka haluavat ottaa uusia tehtäviä ja vastuita. c) Yritykset etsivät henkilöstön koulutusta. d) Valmistuneet ammattikoulutuksessa ja Higher Education alueella liike pyrkii käytännön valmistelusta tulevat työelämään.... [-]

Espanja Barcelona Sveitsi Lucerne
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
INSA Business, Marketing & Communication School

Tämä tutkinto yhdistää markkinoinnin, mainonnan ja PR esittelee oppilaita todellisuutta ammatti läpi jännittävän työharjoittelua ohjelmaa, samalla kun se tarjoaa heille h ... [+]

Esitys

Tämä tutkinto yhdistää markkinoinnin, mainonnan ja PR esittelee oppilaita todellisuutta ammatti läpi jännittävän työharjoittelua ohjelmaa, samalla kun se tarjoaa heille hyvän ja laajan pohjan tarpeen onnistuneesti esiintymään tulevaisuudessa ammattilaisten yritysviestinnän .

Tavoitteet Tarjoamaan luotettavaa perusta seuraavilla aloilla: markkinointi, mainonta, suhdetoiminta, liike ja uutta viestintäteknologiaa. Kehitetään analyyttinen, päätöksenteko ja ryhmätyötaitoja jotta Viestintämarkkinalain alue korkeasti koulutettujen ammattilaisten kanssa aloitteen onnistuneesti ottamaan johtovastuuta. Tavoite

a) Valmistuneet ja ammattilaisille, jotka haluavat laajentaa työllisyyttä näköaloja. b) Kokeneet ammattilaiset, jotka haluavat ottaa uusia tehtäviä ja vastuita. c) Yritykset etsivät henkilöstön koulutusta. d) Valmistuneet ammattikoulutuksessa ja Higher Education liike pyrkii käytännön valmistelusta tulevat työelämään.... [-]

Espanja Barcelona Sveitsi Lucerne
Request Info
Englanti
Part-time
10 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
INSA Business, Marketing & Communication School

Elämme globaalissa maailmassa, jossa valitsevat lisääntyvässä keskittäminen toiminnassaan. Tässä ympäristössä, logistiikan, toiminta, osto, hankinta ja jakelu niiden tuot ... [+]

Esitys

Elämme globaalissa maailmassa, jossa valitsevat lisääntyvässä keskittäminen toiminnassaan. Tässä ympäristössä, logistiikan, toiminta, osto, hankinta ja jakelu niiden tuotteita tai palveluja tullut olennainen pilari eriyttämistä ja asiakaspalvelua.

Lisäksi Barcelona on määritetty yksi tärkeimmistä kaupungeista Euroopassa logistiikan, sekä sen sijainti ja tilat ja infrastruktuurin toimijoiden ja siksi useissa alan yritysten.

Tavoitteet Valmistella ja kouluttaa johtajia, liikemiehiä ja yrittäjiä yhteydessä jatkuvan muutoksen. Kouluttaa ammattilaisia ​​kaikilla toiminnanohjauksen innovatiivinen visio, mahdollisuuksien tunnistamiseksi ja menestyksekkäästi haasteisiin markkinoilla. Juna ammattilaisia ​​eri aloilla, joita ohjelma koskee: globaali toiminta, toimitusketjun, osto ja hankinta, varastointi ja jakelu. Tavoite ... [-]
Espanja Barcelona Sveitsi Lucerne
Request Info
Englanti
Part-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
INSA Business, Marketing & Communication School

Tämä laaja-alainen ohjelma, joka sisältää moduulit taloudellista analyysia johdon päätöksiin, taloudellinen ohjaus ja hyödyntäminen, branding jne voidakseen tarjota katta ... [+]

Esitys

Tämä laaja-alainen ohjelma, joka sisältää moduulit taloudellista analyysia johdon päätöksiin, taloudellinen ohjaus ja hyödyntäminen, branding jne voidakseen tarjota kattavan pohjan lisätutkimuksia tai erikoistumista.

Tavoitteet Kehitetään strategista johtamistaitoja ja organisatorisia ja toiminnallisia kykyjä. Rakenna vankka Business Administration pääaineet. Gain yleinen ja käytännön tietoa liikkeenjohdon. Tavoite

a) Valmistuneet ja ammattilaisille, jotka haluavat laajentaa työllisyyttä näköaloja. b) Kokeneet ammattilaiset, jotka haluavat ottaa uusia tehtäviä ja vastuita. c) Yritykset etsivät henkilöstön koulutusta. d) Valmistuneet ammattikoulutuksessa ja Higher Education alueella liike pyrkii käytännön valmistelusta tulevat työelämään.... [-]

Espanja Barcelona Sveitsi Lucerne
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
INSA Business, Marketing & Communication School

Matkailun johtamisen kansainvälinen kaksoistutkinto on vuoden ohjelma, joka on suunniteltu kokonaan menestyksekkään uran vieraanvaraisuuteen, kansainväliseen yhteistyöhön ... [+]

Matkailun johtamisen kansainvälinen kaksoistutkinto on vuoden ohjelma, joka on suunniteltu kokonaan menestyksekkään uran vieraanvaraisuuteen, kansainväliseen yhteistyöhön INSA (Barcelona, Espanja) ja Hotel Management Schoolin (Luzern, Sveitsi) välillä .

Matkailu on osoittautunut taloudelliseksi tehostamiseksi, joka on edistänyt monien maiden taloudellista kehitystä viime vuosikymmeninä. Ihmiset pitävät lomaa välttämättömänä eikä ylellisyytenä nykyisessä skenaariossa. Matkailu vaatii matkatoimistojen, matkanjärjestäjien ja matkailijoiden välistä koordinointia ja yhteistyötä. Se sisältää myös markkinointitoimia, joilla houkutellaan matkailijoita matkustamaan tiettyihin kohteisiin.... [-]

Espanja Barcelona Sveitsi Lucerne
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Sijainnin osoite
INSA - Business, Marketing and Communication School
Carrer Torrent de l’Olla 208

Barcelona, Catalonia, 08012 ES
Sosiaalinen media
Sijainnin osoite
Lucerne, Lucerne, CH