IQS – Universitat Ramon Llull

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Miksi opiskella IQS

IQS on Yliopiston keskus Yliopistossa, joka on Universitat Ramon Llullin perustajajäsen, jolla on yli sata vuotta kokemusta ja pitkä historia. Kansalliset ja kansainväliset akkreditoinnit takaavat jatkuvan työn ja vahvistavat arvostuksemme.

 1. Kattava koulutus
  Kutsumme ja sitoumuksemme on kouluttaa ihmisiä eettisesti ja kattavasti henkilökohtaisilla, akateemisilla ja ammatillisilla termeillä. Tämän seurauksena IQS : ssä ammatillisten taitojen hankkiminen yhdistetään opiskelijan inhimillisen ulottuvuuden kehittämiseen.
 2. Ohjelmien käytännön ulottuvuus
  Ohjelmat on suunniteltu tarjoamaan käytännön, monitieteistä koulutusta. IQS tiedekunnalla on tunnustettu ammatillinen kokemus teollisuudessa ja yrityksissä, mikä antaa heille mahdollisuuden tarjota erittäin käytännöllisiä ja ajantasaisia ohjeita työmarkkinoista.
 3. Yhteydet yrityksiin
  Kaikki opiskelijat suorittavat pakollisen työkokemuksen harjoittelun yksityisissä yrityksissä ja lopulliset projektit on tarkoitettu kehittämään käytännön sovellustöitä, kuten liiketoimintasuunnitelma.
 4. Työvaihdon ja ammatillisen uranohjauspalvelu
  Opiskelijalla on pääsy IQS ja ammatilliseen urakehityspalveluun, jossa heille annetaan ammatillista ohjausta ja apua etenkin ensimmäisessä työpaikallaan.
 5. Kansainvälinen äänestys
  IQS opiskelijavaihto ulkomaisten yliopistojen kanssa on ihanteellinen täydennys ohjelmaopintoihin tarjoamalla kokemusta, joka rikastuttaa opiskelijoita sekä akateemisesti että henkilökohtaisesti.
 6. Täysi englanninkielinen ohjelma ja kielen oppiminen
  IQS tarjoaa mahdollisuuden toteuttaa joitakin jatko-ohjelmia ja perustutkinto-ohjelmaa yrityshallinnossa ja johtamisessa kokonaan englanniksi tai vähitellen, espanjaksi ja englanniksi sekä mahdollisuuden oppia saksaa.
 7. Henkilökohtainen hoito ja pienet ryhmät
  Opiskelijoilla on henkilökohtaisia ohjaajia ohjaamaan heitä akateemisissa, ammatillisissa ja henkilökohtaisissa asioissa. Luokat koostuvat pienistä ryhmistä kaikissa IQS tutkinto- ja jatko-ohjelmissa.
 8. IQS apurahat
  IQS llä on laaja apurahojen ja apurahojen ohjelma, joka sisältää huippuosaamista ja perhe-apurahoja.
 9. Ammatillinen erikoistuminen IQS tutkinnon ohjelmiin
  Valikoima IQS jatko-ohjelmia tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden kehittää ammattiaan tietyllä opintoalalla kattavan koulutuksen avulla.
 10. Tutkimus ja kriittinen ajattelu
  Tutkimus on olennainen osa laadukasta koulutusta, kriittisen ajattelun kehittämistä ja tietämyksen edistämistä. Tästä syystä IQS kannustaa tutkimusta perustutkintoon, jatko- ja tohtorintutkintoon. ohjelmia.


IQS on kaksi koulua: IQS insinööriopisto, jossa opetetaan tieteellisiä ja teknisiä opintoja, sekä IQS : n johtamiskoulu, jossa opetetaan taloustieteen ja kauppatieteiden opintoja.


Kansainväliset pörssit

IQS on täysin sitoutunut tieteen kansainvälistämiseen ja uskoo, että vahvemmat kansainväliset siteet johtavat laadukkaampiin tutkimuksiin ja tutkimukseen.

Opiskelijavaihto ulkomaisten yliopistojen kanssa on ihanteellinen tapa täydentää IQS opintoja kokemuksella, joka rikastuttaa opiskelijoita sekä akateemisesti että henkilökohtaisesti. Vaihto tapahtuu tunnetuilla ulkomaisilla yliopistoilla, joiden kanssa IQS on laatinut vaihtosopimuksia. Erityisesti IQS on vaihtosopimuksia 96 yliopiston kanssa: 44 Euroopassa, 31 Pohjois-Amerikassa, 12 Etelä-Amerikassa, 3 Keski-Amerikassa, 5 Aasiassa ja 1 Afrikassa.

Kansainvälisten suhteiden toimiston kautta IQS tukee ja ohjaa niitä opiskelijoita, jotka haluavat opiskella osan ohjelmistaan ulkomailla. Kansainvälisten suhteiden toimisto tarjoaa myös apua kaikille kansainvälisille opiskelijoille, jotka haluavat tulla IQS .

Näiden kansainvälisten vaihtojen ansiosta IQS opiskelijoilla tai tutkijoilla on seuraavat edut:

 • Paranna kieltä: ei ole parempaa tapaa oppia kieltä kuin asua maassa, jossa sitä puhutaan. Tämä parantaa heidän ammatillisia mahdollisuuksiaan, sillä kansainväliset yritykset etsivät ehdokkaita, jotka voivat puhua sujuvasti toisella kielellä.
 • Uudet suhteet: heillä on mahdollisuus tutustua ihmisiin, joilla on erilaiset näkemykset ja kulttuurit, jotka voivat jopa auttaa heitä työelämässä.
 • Taitojen kehittäminen: kokemus ulkomailla elämisestä tietyn ajanjakson aikana auttaa ihmisiä tulemaan vastuullisemmiksi ja sitoutumaan toisiinsa ymmärtämällä kulttuurieroja.
 • Työllisyys: opiskelijoiden yhteysverkosto kasvaa huomattavasti kansainvälisesti opiskelemalla ulkomailta, mikä tasoittaa tietä muihin yrityksiin tai muihin mahdollisuuksiin.


Ammatti opetukseen ja tutkimukseen

IQS : n teknillisen korkeakoulun päätarkoitus on koulutusta ja tutkimusta tieteen ja teknologian alalla. Ohjelmat on suunniteltu tarjoamaan käytännön ja monitieteistä koulutusta kiinnittäen erityistä huomiota sekä perustieteeseen että kokeelliseen työhön.

Tutkimus on olennainen osa laadukasta koulutusta, kriittisen ajattelun kehittämistä ja tietämyksen edistämistä. Siksi IQS stimuloi ja edistää tutkimusta alkava ja jatko-ohjelmia ja päättyy PhDs.The IQS School of

Insinööripalveluihin kuuluvat laboratoriot, työpajat, pilotti- ja puoliteolliset laitokset. Opetustyöpajoissa ja -laboratorioissa jokaiselle opiskelijalle annetaan asema omaan käyttöönsä.


Yrittäjyys

IQS School of Management on kansainvälisesti tunnustettu tutkinnon suorittaneille yrityshallinnossa ja johtamisessa.

Sen tehtävänä on kouluttaa ihmisiä, joilla on asenteita, tietoa ja taitoja, joiden avulla he voivat luoda, johtaa ja hallita kilpailukykyisiä organisaatioita, jotka erottuvat teollisuuden ja teknologian alalta ja jotka ovat sitoutuneet huippuosaamiseen ja oikeudenmukaisuuteen.

IQS School of Managementin tiedekunnan ammattikokemus on tunnettu ja sen tutkimusprofiili, joka on erittäin vaativa jatkuvan tuotannon tuottaminen, kuten referenssitietojen julkaiseminen, kongressiin osallistuminen, kirjojen ja symposiumien luvut. .

Sijainnit

Barcelona

Osoite
IQS
Via Augusta, 390,

08017 Barcelona, Katalonia, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Akkreditoinnit

AACSB Accredited