Lue virallinen kuvaus

   ISEAD Business School &nbsp Institute for Higher Education, ja Kehitysyhteistyön hallinnon (ISEAD) liittyy School of Management Villanueva yliopistokeskus, kuulu yliopistoon Complutense Madridin, kehittää opetusta, tutkimusta ja koulutusta alan koulutus Avainhenkilöt yhtiön ja julkishallinnossa. &nbsp&nbsp ISEAD tarjoaa opiskelijoille jatkokoulutus hallinta, joka perustuu yksilön lähteenä ja keskittyä kaikista toimista, rehellisesti, tieto, ammattitaito ja johtajuus on muuttamassa talouden eri aloilla maailmanlaajuisesti, kattavan ja tasapainoisen yhteiskunnan kehitystä ja vaurautta, kanssa kumpuaminen yrittäjyyden, rakennus kestävien liiketoimintamallien vapailla markkinoilla ympäristön ja sukupolven julkisia politiikkoja, enhan ce näiden dynamiikan.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

ISEAD Business School

Yhteisymmärryksessä Francisco de Paula Santander, Kolumbia rekisteriin Hyväksytty opetus- Kolumbian yliopistosta. Päätöslauselman nro 4668 ja 07 toukokuu 2012 Top 15 syys ... [+]

Master in Management paikallisen kehityksen

Kehittää tietoa ja asiantuntemusta käsitellä monimutkaisia ​​ja muuttuviin haasteisiin kestävän kehityksen ja solidaarisuuden, kestävän yrittäjyyden epäsuotuisilla alueilla. Hyödynnä of mahdollisia ja kilpailuedut kunkin alueen soveltaen tekniikat liikkeenjohdon klo palveluksessa vaurauden ja työpaikkojen.

Suostumuksella yliopiston Francisco de Paula Santander, Kolumbia

Pätevä kirjaamo opetus- Kolumbian. Päätöslauselman nro 4668 on 07 toukokuu 2012

Case Method

menetelmät: Virtual Classroom plus viikossa Kolumbiassa ja Kansainvälinen viikko Espanjassa Hinta: Ota Apurahat: Enintään 20%. Kesto: 4 lukukautta Laajuus: 58 Alku: syyskuu 2012 Double Degree: Double Degree: Masters in Local Kehitys ISEAD ja Villanueva yliopistokeskus, kiinni Complutense Madridin yliopisto Magister in Management paikallisen kehityksen Francisco de Paula Santander (UFPS) Kolumbian yliopistosta. Ohjelman rakenne ... [-]
Espanja Madrid Kolumbia Bogota Yhdysvallat miami  + 2 More
Syyskuu 2020
16 - 16 kuukautta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
ISEAD Business School

Master in Management ja Business Administration kehittää tietoja, taitoja ja osaamista käyttää asemia hallinnollista vastuuta ja johtoon. Meidän isäntä kehittyy osallistu ... [+]

Master in Management ja Business Administration kehittää tietoja, taitoja ja osaamista käyttää vastuullisiin tehtäviin ja johtajien. Mestarimme kehittyy osallistujat suuntautunut yrittäjyyden löytää liiketoimintamahdollisuuksia, jotka lisää arvoa yritykselle.

Yhteisymmärryksessä pedagoginen ja teknologista University of Colombia

Pätevä kirjaamo opetus- Kolumbian. Päätöslauselman nro 3863 on 11 toukokuu 2011

Osoitettu

Se on suunnattu ammattilaisille ja johdon vastuuta, jotka haluavat vahvistaa johdon valmiuksia ja maailmanlaajuinen ja kattava näkemys käsitellä yhä monimutkaisempia ja muuttuviin haasteisiin liikemaailman.

Case Method

... [-]
Espanja Madrid Kolumbia Bogota Yhdysvallat miami  + 2 More
Syyskuu 2020
Part-time
14 löydä juris doctor ‑tutkinto
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
ISEAD Business School

Tavoitteena Tämän ohjelman tavoitteena on tarjota johtajille ja teknikot, taitoja ja johtamistaitoja tarvitaan selviytymään haasteista paljon .. ... [+]

Tavoitteena Master in Management paikallisen kehityksen on sen tarjota johtajille ja teknikot, taitoja ja johtamistaitoja tarvitaan selviytymään monimutkaisia ​​ja muuttuvia kestävän kehityksen ja solidaarisuuden haasteet alueiden, maaseutu- ja esikaupunkialueiden, soveltamalla tekniikkaa liikkeenjohdon palveluksessa vaurauden ja työpaikkojen.

Osoitettu

Johtajat vastaa kehittämisestä ja / tai toteuttamista ohjelmien ja hankkeiden paikallisen ja maaseudun kehittäminen, jotka haluavat vahvistaa johdon valmiuksia ja tehostaa niiden kokemusten soveltaen menetelmiä kauppakorkeakoulujen ja uusien TCI.

Case Method

Menetelmät: Online. Kansainvälinen viikko Espanjassa... [-]

Espanja Madrid Kolumbia Bogota Yhdysvallat miami  + 2 More
Request Info
Part-time
13 kuukautta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi

ISEAD Sor Sol Cristina, Maestria Desarrollo Local

ISEAD Jaime Llano, Executive MBA

ISEAD Patricia Garzón.MBA 2014