ISEB - Instituto Superior Europeo de Barcelona

Esittely

Lue virallinen kuvaus

ISEB - Instituto Superior Europeo de Barcelona on etäopiskeluun erikoistunut oppilaitos. Monitieteinen luonne, opettaa jatko-opetusta eri aloilla muun muassa liike-elämän, koulutuksen, psykologian, lain ja urheilun aloilla. Tietoinen uusimmista sosiaalisista ja markkinakehityksistä ISEB sisältää useimmissa koulutusohjelmissaan Emotional Intelligence-, Coaching-, NLP- ja Corporate Social Responsibility -tekstejä, jotta tulevaisuuden ammattilaiset voivat kehittää täyttä potentiaaliaan sosiaalisesti vastuullisesta näkökulmasta.

Täysin joustavalla menetelmällä opiskelijat voivat valita koulutusohjelmansa aloituspäivän ja suunnitella yhdessä heidän valtuutetun ohjaajansa kanssa yksilöllisen opintosuunnitelman, jotta he voivat opiskella omassa tahdissaan ja siten yhdistää opintojaan työelämään. Lisäksi 24/365 -menetelmän ansiosta opiskelijalla on aina tutori, joka on käytettävissä 7 päivää viikossa, 24 tuntia vuorokaudessa, 365 päivää vuodessa.

ISEB on virallinen keskus, joka liittyy Isabel I -yliopistoon, joka on yksi tärkeimmistä Espanjan yliopistoista etäopetuksessa ja joka on suunnattu Euroopan korkeakoulutusalueelle ja joka myöntää ECTS-opintoja (European Credit Transfer System) kaikissa koulutusohjelmissa näin varmistetaan sen laatu ja homogeenisuus.114463_photo-1531545514256-b1400bc00f31.jpgMimi Thian / Unsplash

ISEB on sijoittunut yhdeksi parhaista etäopetuslaitoksista Financial Magazine -yhtiön mukaan neljänneksi koulutuskeskuksissa ja on äskettäin saanut EFQM-todistuksen opintojensa laadusta.

Kaikkiin koulun opetusohjelmiin liittyy ISEB English -ohjelma, vapaaehtoinen ja ilmainen englanninkielinen kurssi, jonka avulla opiskelijat voivat hankkia tarvittavat kielitaidot kehittyä kansainvälisellä areenalla.

Opintojakson päätyttyä Master, Postgraduate and Executive Development Programme, opiskelija saa kaksinkertaisen tutkinnon, jonka ISEB on myöntänyt ja jonka Isabel I on hyväksynyt:

  • Maisterin tutkinto, jatko- tai Executive Development Program
  • ISEB English -ohjelma

Hallinnollisten menettelyjen helpottamiseksi kaikki EU: n ulkopuoliset opiskelijat voivat hakea Haagin apostillia kaikilla saamistaan tutkinnoista myöntämällä opintojensa kansainvälisen pätevyyden.

Sijainnit

Barcelona

Osoite
Avinguda Diagonal,177
08018 Barcelona, Katalonia, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: