Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Yli kolmenkymmenen vuoden kokemus tukee akateemista huippuosaamista, joka on antanut meille mahdollisuuden rakentaa opetusmalli, jonka päätavoitteena on edistää innovaatioita. Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset Gassetin Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset (IUIOG) on kansainvälisesti tunnustettu akateeminen laitos, joka on liitetty Madridin Complutense-yliopistoon (UCM) ja jonka kautta yli 30000 tohtorin, maisterin tutkinnon suorittanutta opiskelijaa on jo läpäissyt Viralliset yliopisto-opiskelijat yhteistyössä muiden johtavien yliopistojen kanssa sekä maisteri- ja jatko-tutkinnot omilla tutkintoillaan yhteiskunta- ja humanististen tieteiden osa-alueilla.

Yliopistokampuksemme, avoin, monikkomuotoinen ja itsenäinen, tukee Talent-sukupolvea, tärkeintä resursseja, joita yritykset kaipaavat. Opetusmallille on ominaista parhaiden kansainvälisten yliopistojen tutkijoiden osallistuminen. Se edistää myös tiukkaa tieteellistä metodologiaa ja innovatiivisia tekniikoita, jotka sopivat jatkuvasti muuttuvan maailman tarpeisiin. Tämän kaavan avulla opiskelija voi kehittää johtamistaitoja yhdessä kriittisen ajattelun kanssa yhteiskunnassamme esiintyvistä ongelmista ja hyödyntää akateemisen ja ammatillisen maailman välisiä synergioita; Uusien kokemusten luomisen ja opiskelijan opetussuunnitelman laajentamisen lisäksi laaja harjoittelupaikka yrityksissä ja aktiivinen osallistuminen erilaisiin tieteellisiin verkostoihin.

koulutus

Tutustu tohtoriohjelmiin, virallisiin yliopistojen maisterintutkintoihin ja maisterin tutkintoihin omalla tutkinnollaan, jotka kaikki on mukautettu ja joiden tarkoituksena on lisätä tietämystäsi ja parantaa henkilökohtaista ja ammatillista profiiliasi.

tutkimus

Se yhdistää monikkomaisen ja itsenäisen tietotilan IUIOG: n kehittämien eri tutkimushankkeiden kautta arvostettujen tutkijoiden ja yhteiskuntatieteiden asiantuntijoiden käsissä.

seminaarit

Tutustu akateemiseen ja kulttuuriseen toimintaohjelmaamme ja edistä vuoropuhelua ja keskustelua kriittisestä näkökulmasta, jonka avulla voimme päästä lähemmäksi sosiaalisen todellisuuden ymmärtämistä.

Meidän kampus

Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset kampus sijaitsee etuoikeutetussa ympäristössä, aivan Madridin keskustassa, yhtymäkohdassa Fortuny- ja General Martínez Campos -katujen kanssa.

Perustettiin vuonna 1986 Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset (IUIOG) on keskus jatko ja tutkimuksen vastaava, pohjimmiltaan tutkijakoulut amerikkalaisissa yliopistoissa. Oli ensimmäinen yliopistoinstituutti Espanjassa edistää ja hallinnoi yksityinen taho, José Ortega y Gassetin, ja liitetään julkinen yliopisto, Complutense Madridin yliopisto. Foundation Sen johtokunta koostuu-Gregorio Gassetin Marañón, Madridin autonomisen alueen, opetus-, kulttuuri- ja urheiluministeri Ministry of ulkoasioiden ja yhteistyön ja Complutense Madridin yliopisto Jose Ortega y Foundation, sekä valita ryhmä tutkijoita valittiin yksimielisesti.

tehtävä

Kehittää ja edistää kykyjä opiskelijoiden tuottaa synergiaa akateemisen maailman, ammatillisen, tieteellisen ja yritysverkostojen tavoitteenaan koulutuksen opiskelijoiden tietoinen ja herkkä ongelmista sosiaalisen ympäristön tilaa.

näkymä

Edistävät muodostumista akateemista huippuosaamista, jolla on vahva monialainen ja luonteeltaan monialaisia, jotta vaatimuksiin yhä selvemmin maailmanlaajuisen kilpailun maailmassa kautta opetuksen malli, joka asettaa henkilökohtaista huomiota opiskelija-arvon, rinnakkaiseloa luokkahuoneessa, kriittistä ajattelua ja uusien teknologioiden käyttöä.

arvot

  • Yhteiskuntavastuu ja herkkyyden
  • tieteellisestä tarkkuudesta
  • akateeminen innovaatio
  • Moninaisuutta ja erilaisuutta ajatuksia ja mielipiteitä
  • Sitoutumista sosiaalisen osallisuuden ja yhdenvertaisuuden

kansainvälistyminen

IUIOG yllätti myös vahvasti kansainvälinen opettajien ja opiskelijoiden: yli 60 prosenttia opiskelijat ovat kotoisin Amerikassa ja muilla alueilla, ja tiedekunnan tulee yli 30 arvostetuimmat yliopistot kuten Oxford, Kaliforniassa, Lontoossa, Massachusetts Institute of Technologyn (MIT), Hampuri, National Autonomous University of Mexico (UNAM), muiden muassa, sekä tunnetuimpia Espanjassa.

koulutustarjonnan

IUIOG luojana laaja ja monipuolinen koulutustarjonnan (luokkahuoneessa, blended learning ja online): tohtoriohjelmat yliopiston Masters yliopistojen kansainvälisen Menéndez Pelayo, Complutense de Madrid, Santiago de Compostela, kuningas Juan Carlos ja San Pablo CEU, Masters otsikko oma kursseja, asiantuntija ja asiantuntija Executive ohjelmia, seminaareja, työpajoja ja kursseja. Tutkimus on yksi keskeisistä alueista IUIOG yhdessä luomiseen erikoistuneita keskuksia tutkimuksen aloilla, jotka tukevat heidän akateemisen työn, kuten tapauksessa Goberna, School of Politics ja High hallituksen luotu kouluttaa johtajia on globalisoituneessa maailmassa.

yhteistyötahoja

IUIOG on kansainvälinen akateeminen keskus, joka on allekirjoittanut sopimukset yli sata oppilaitoksissa eri puolilla maailmaa, jonka tavoitteena on kehittää kursseja, tutkimushankkeita, myöntää eri toimintojen tai ohjelmia. Tuen ansiosta näiden toimielinten voimme d pitää missiomme levittää tietoa ja kulttuuria sovellettaisiin yhä tekniikan maailmassa elää.

148495_Institucionescolaboradoras.png

Huippuosaamisen kampus

Kampuksella huippuosaamisen vallan IUIOG opiskelijan lahjakkuutta ja rakentaa, erikoistuneiden keskusten Goberna, johtamistaitoja yhdessä enemmän kehittävä osaaja kontaktiverkostoja tieteellistä ja liiketalouden koulutusta.

opetuksen malli

IUIOG tarjoaa erinomaista koulutusta, jolla on vahva monialainen ja luonteeltaan monialaisia, jonka tavoitteena on vastata vaatimuksiin yhä globaalimmaksi ja kilpailukykyinen ammatillinen ja akateemisen maailman. Hänen opetus malli arvostaa henkilökohtaista huomiota opiskelijoiden rinnakkaiselon luokkahuoneessa, uusien teknologioiden avoin ideoita monikon ympäristöön ja integrointi kansainvälisten opiskelijoiden referenssiverkkoihin. Merkkejä identiteetin, johon hänen pitkää akateemista ja tutkimuksen perinteet ja vankka sitoutuminen uusiin verkko-opetuksen menetelmiä lisätään.

133606_ScreenShot2020-03-27at12.05.11PM.pngInstituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset","author_url":"","source":""}" alt="133606_ScreenShot2020-03-27at12.05.11PM.png" />

Meidän kampus

Campus sijaitsee Madridin keskustassa ja symbolisessa rakennuksessa, vanhassa Residencia de Señoritasissa, Fortunyn ja General Martínez Camposin kaduilla. Tällä toimielimellä oli tärkeä rooli espanjalaisten naisten liittämisessä ammattialoihin. Opettajien joukossa he korostivat María Zambranon, Zenobia Camprubin, Gabriela Mistralin, Victoria Ocampon, María Martínez Sierran ja Clara Campoamorin lukuja. Hänen luokkansa mukaan tulivat pedagogit, kuten Juana Moreno, María Comas Camps, Carmen Castilla, Margarita de Mayo Izarra ja Carmen Isern; kuten María García Escalera tai Cecilia García de Cosa; kuten Victoria Kent, tai lakiasiantuntijat, kuten Matilde Huici.

Vuonna 1978 Ortega y Gasset -säätiön pääkonttoriksi muutettu kirjasto erottuu, ja se on luotu José Ortega y Gassetin 13 000 kappaleen omistuksesta, johon on lisätty merkittäviä älymystöjä, kansallisia ja kansainvälisiä instituutioita. ; ja vuonna 2011 ja Gregorio Marañónin säätiön yhdistymisen ansiosta Gregorio Marañónin kirjasto.

Kampuksella on kaikki tarvittavat välineet koulutusta varten, ja niissä on edistyneimmät teknologiat, joilla helpotetaan sekä opettajien että opiskelijoiden työtehtäviensä suorittamista.

Ympäristön yhteneminen johtavien ammatillisten ja henkisten asiantuntijoiden läsnä ollessa, jotka harjoittavat opetusta, auttavat tarjoamaan IUIOG: lle sopivan ympäristön saadakseen erinomaisen koulutuksen, edistämään intohimoa tutkimukseen ja luomaan kriittisen hengen, joka Sen avulla opiskelijat voivat kohdata henkilökohtaiset ja ammatilliset haasteet.

Virtual Campus

Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset on yli viiden vuoden kokemus ohjelmiensa opettamisesta verkossa. Tätä varten se on kehittänyt modernin virtuaalikampuksen Moodle-tuella (useimpien yliopistojen käyttämä järjestelmä), jota on helppo käyttää ja jonka avulla voit viedä luokkahuoneesi kotitietokoneellesi tai omalle matkapuhelimeesi. Virtuaalikampus on online-opetus- ja vuorovaikutusalusta, joka tarjoaa opettajille ja kouluttajille mahdollisuuden luoda sujuva ja jatkuva viestintä koko koulutusprosessin ajan. Se edustaa myös kasvotusten henkilökohtaisen muodollisen koulutuksen tukea ja perustyökalua virtuaalisten istuntojen kehittämiseen. Meillä on kaikki tarvittavat työkalut, jotta saat kaiken irti opinto-ohjelmastasi.

IUIOG: ssä olemme halunneet mennä pidemmälle, että koulutuskokemus ei rajoitu luokkahuoneessa oleskeluun (sekä henkilökohtaisesti että virtuaalisesti). Haluamme, että opiskelijamme ovat osa tuhansien ihmisten verkostoa, johon eri koulutusohjelmien entisten opiskelijoiden lisäksi liittyvät Ortega-Marañón-säätiön kulttuurista ja akateemista toimintaa kiinnostavat ihmiset. Siksi virtuaalikampus on integroitu ns. Ortega-Marañón-virtuaaliyhteisöön, paljon suurempaan verkkotilaan, jossa on erityisiä palveluja sen käyttäjille. Kutsumme sinut käymään yhteisössämme.

FOM-yhteisö

Virtuaalinen tila, jossa opettajilla ja opiskelijoilla on kohtaamispaikka. Ortega Marañón -säätiön ja kaikkien sen isännöimien tuotemerkkien ja instituutioiden järjestämä paras kulttuuritapahtuma: IUIOG, Instituto Marañón, Goberna ja kansainväliset ohjelmat.

Uusimmat tiedot koulutustarjonnasta ja yhdyskäytävä virtuaaliselle kampukselle, jossa opiskelijat voivat käyttää akateemista sisältöä, foorumeita, aktiviteetteja ja kaikkia tarvittavia työkaluja virtuaalisten istuntojen kehittämiseen.

Opiskelijoiden on päästävä virtuaalikampukseen FOM-yhteisösivun kautta. Ohjelman akateeminen koordinointi antaa heille käyttäjätunnuksen ja salasanan, jotta he voivat käyttää sitä. Tutustuaksesi tämän alustan toimintaan annetaan perustiedot käytöstä.

Victoria Ocaña, nykykulttuurin maisterin opiskelija

"Se säilyttää kuuluisan akateemisen ja ajattelutavan perinteissä rakennuksissa, joissa sitä opetetaan. Poikittaisohjelmansa ansiosta erilaisista ura-alueista tulevat opiskelijat saavat vankan perustan muilta taiteellisilta tieteenaloilta, ennen kuin avataan ovet kulttuuriteollisuudelle ja sen Johtaminen. Minun tapauksessani, valmistunut englanninkielisestä filologiasta, olen suorittanut koulutukseni nykytaiteen ja elokuvan tuntemuksella. Vaikka vahvuus on epäilemättä opetushenkilöstön ja heidän yksilöllisen laadunsa sekä tiiviin huomionsa ".

Pierpaolo Farina, kansainvälisen yhteistyön maisterin opiskelija

"Etsin ammatillista uraa, jonka avulla voisin yhdistää kansainvälisen areenan mielenkiintoon, joka minulla on aina ollut kansalaisjärjestöjen suhteen, ja toimiin, joilla autetaan heikoimmassa asemassa olevia yhteisöjä. Tämä maisterin tutkinto antaa minulle välttämättömät työkalut, jotta pystyn toimimaan tehokkaasti ja toimivasti kansainvälisen kehitysyhteistyön maailmaa. "

Cristian Ivan Hernández Muñiz, hallinto- ja julkishallinnon maisterin opiskelija

"Se on ollut yksi parhaimmista kokemuksistani henkilökohtaisella, akateemisella ja ammatillisella tasolla, kun olen pystynyt hankkimaan laajan tiedekunnan teoreettisen ja käytännön tiedon, jolla on epäilemättä ollut merkittäviä suorituksia ammatillisella alueella. Tämän ohjelman ansiosta olen pystynyt kehittämään oppisopimuskoulutusta itsenäinen ja ryhmällinen, mutta ennen kaikkea tietää yksityiskohtaisesti erilaisia käsitteitä, esimerkkejä ja analyysejä sekä kansallisesti että kansainvälisesti.Kollegani eri puolista maailmaa, onnistutimme jakamaan eri näkökulmat rinnakkaiselon ja tiimityön kautta, tuntemaan vähän jokaisesta yksi sen kulttuureista, tapoista ja perinteistä, vahvistamalla siteitä, jotka yhdistävät meidät maina. ”

Sijainnit

Madrid

Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset

Osoite
Instituto Universitario Ortega y Gasset
c/ Fortuny, 53 -

28010 Madrid, Madridin yhteisö, Espanja
Puhelin
+34 917 00 41 00

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin