Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Vuonna 1986 perustettu Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset (IUIOG) on jatko- ja tutkimuskeskus, joka vastaa pohjimmiltaan Pohjois-Amerikan korkeakoulujen tutkijakouluja . Se oli ensimmäinen yliopistolaitos, jota yksityinen yksikkö, José Ortega y Gasset -säätiö, Espanjassa edisti ja hallinnoi, ja liittyi julkiseen yliopistoon, Madridin Complutense-yliopistoon. Sen holhoukseen osallistuvat José Ortega y Gasset-Gregorio Marañón -säätiö , Madridin itsehallintoalue, opetus-, kulttuuri- ja urheiluministeriö, ulko- ja yhteistyöministeriö sekä Madridin Complutense-yliopisto, sekä valittu yksimielisesti valittu tutkijoiden ryhmä.

tehtävä

Kehittää ja edistää kykyjä opiskelijoiden tuottaa synergiaa akateemisen maailman, ammatillisen, tieteellisen ja yritysverkostojen tavoitteenaan koulutuksen opiskelijoiden tietoinen ja herkkä ongelmista sosiaalisen ympäristön tilaa.

näkymä

Edistävät muodostumista akateemista huippuosaamista, jolla on vahva monialainen ja luonteeltaan monialaisia, jotta vaatimuksiin yhä selvemmin maailmanlaajuisen kilpailun maailmassa kautta opetuksen malli, joka asettaa henkilökohtaista huomiota opiskelija-arvon, rinnakkaiseloa luokkahuoneessa, kriittistä ajattelua ja uusien teknologioiden käyttöä.

arvot

  • Yhteiskuntavastuu ja herkkyyden
  • tieteellisestä tarkkuudesta
  • akateeminen innovaatio
  • Moninaisuutta ja erilaisuutta ajatuksia ja mielipiteitä
  • Sitoutumista sosiaalisen osallisuuden ja yhdenvertaisuuden

Meidän kampus

Campus sijaitsee Madridin keskustassa ja symbolisessa rakennuksessa, vanhassa Residencia de Señoritasissa, Fortunyn ja General Martínez Camposin kaduilla. Tällä toimielimellä oli tärkeä rooli espanjalaisten naisten liittämisessä ammattialoihin. Opettajien joukossa he korostivat María Zambranon, Zenobia Camprubin, Gabriela Mistralin, Victoria Ocampon, María Martínez Sierran ja Clara Campoamorin lukuja. Hänen luokkansa mukaan tulivat pedagogit, kuten Juana Moreno, María Comas Camps, Carmen Castilla, Margarita de Mayo Izarra ja Carmen Isern; kuten María García Escalera tai Cecilia García de Cosa; kuten Victoria Kent, tai lakiasiantuntijat, kuten Matilde Huici.

Vuonna 1978 Ortega y Gasset -säätiön pääkonttoriksi muutettu kirjasto erottuu, ja se on luotu José Ortega y Gassetin 13 000 kappaleen omistuksesta, johon on lisätty merkittäviä älymystöjä, kansallisia ja kansainvälisiä instituutioita. ; ja vuonna 2011 ja Gregorio Marañónin säätiön yhdistymisen ansiosta Gregorio Marañónin kirjasto.

Kampuksella on kaikki tarvittavat välineet koulutusta varten, ja niissä on edistyneimmät teknologiat, joilla helpotetaan sekä opettajien että opiskelijoiden työtehtäviensä suorittamista.

Ympäristön yhteneminen johtavien ammatillisten ja henkisten asiantuntijoiden läsnä ollessa, jotka harjoittavat opetusta, auttavat tarjoamaan IUIOG: lle sopivan ympäristön saadakseen erinomaisen koulutuksen, edistämään intohimoa tutkimukseen ja luomaan kriittisen hengen, joka Sen avulla opiskelijat voivat kohdata henkilökohtaiset ja ammatilliset haasteet.

FOM-yhteisö

Virtuaalitila, jossa opettajilla ja opiskelijoilla on kohtaamispaikka. Ortega Marañón-säätiön järjestämien kulttuuritoimien paras ohjelma ja kaikki sen ylläpitämät tuotemerkit ja laitokset: IUIOG , Instituto Marañón , Goberna ja kansainväliset ohjelmat.

Uusimmat tiedot koulutustarjonnasta ja yhdyskäytävä virtuaaliselle kampukselle, jossa opiskelijat voivat käyttää akateemista sisältöä, foorumeita, aktiviteetteja ja kaikkia tarvittavia työkaluja virtuaalisten istuntojen kehittämiseen.

Opiskelijan on päästävä virtuaalikampukseen FOM-yhteisö -sivun kautta . Ohjelman akateeminen koordinointi antaa heille käyttäjätunnuksen ja salasanan, jotta heillä on pääsy. Jotta voit tutustua tämän alustan toimintaan, annetaan perusohjeita.

Sijainnit

Madrid

Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset

Osoite
Instituto Universitario Ortega y Gasset
c/ Fortuny, 53 -

28010 Madrid, Madridin yhteisö, Espanja
Puhelin
+34 917 00 41 00