Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Ortega y Gasset -yliopiston tutkimuslaitos , IUIOG, on jatko-opintojen osaamiskeskus Madridin Complutense-yliopistossa . E specializado yli 30 vuotta kehittämiseen ja toimittamiseen Tohtorin ja Masters laadukkaita aloilla yhteiskuntatieteiden, humanistiset ja terveystieteiden tiedekunta, sen ohjelmat ovat virallista tunnustusta ja myös ranking arvovaltaa. Useat sen ohjelmat ovat erikoistuneimpia Espanjan parhaita ja niiden opetusmalli edistää opetuksen laatua ja opiskelijoiden ennustamista.

valokuva: Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset

Valmistuneiden kokemus

valokuva: Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset

FOM-yhteisö

Se on virtuaalinen tila ja kohtaamispaikka opettajille ja opiskelijoille. Tämän kulttuurisen ja akateemisen tilan kautta opiskelijoilla on pääsy runsaaseen kulttuuritoiminnan esityslistalle, jonka järjestää Ortega - Marañón- säätiö , suuri kansainvälisen projektiprojektin laitos, joka hallinnoi ja isännöi Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset , humanistisen Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset instituutiota. ja Gregorio Marañón terveystieteet ja kansainväliset ohjelmat.

Samoin FOM-yhteisö tarjoaa yksityiskohtaisia tietoja koko IUIOG-koulutustarjonnasta monenlaisilla kursseilla. Sisältää myös foorumeita, julkaisuja ja kollektiivisia aktiviteetteja, jotka yhdistävät opiskelijat tutkinnon suorittaneiden verkostoon, johon osallistuu yli 22 maan opiskelijoita.

Sijainnit

Madrid

Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset

Osoite
Instituto Universitario Ortega y Gasset
c/ Fortuny, 53 -

28010 Madrid, Madridin yhteisö, Espanja
Puhelin
+34 917 00 41 00

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin