Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Ortega-Marañón (FOM) Foundation:

José Ortega y Gasset Foundation-Gregorio Maranon (FOM) Se on yksityinen laitos johtuvat sulautumisen, vuonna 2010, José Ortega y Gasset säätiö ja Gregorio Marañón säätiö (perustettu vastaavasti vuonna 1978 ja 1988). Innoittamana liberaali henki ja henkistä perintöä omistajat, heidän työnsä tavoitteena on edistää kulttuurin, koulutuksen, keskustelua ja tutkimusta Yhteiskunta-, humanistiset ja bioetiikan.

FOM kehittyy koko monenlaisia ​​toimia: jatkokoulutuksen, yliopistokoulutus kansainvälisille opiskelijoille, koulutusta opettajille Espanjan, soveltavan tutkimuksen, teknisen avun ja kehitysyhteistyön hankkeiden, julkaisutoiminnan esseitä, väitöskirjoja ja tutkimukset, konferenssit , seminaareja, luentoja, paneelikeskusteluja, kirjaesittelyjä ja näyttelyitä. Sen toiminta ulottuu myös muita terveyteen liittyviä, terveyteen ja hyvinvointiin kenttiin.

Säätiö lisää näiden toimintojen kehittäminen, valitse ryhmä tutkijoita ja arvostettuja ammattilaisia, jotka tekevät siitä yhden asiantuntijaryhmien tai useamman hyvämaineinen asiantuntijaryhmien Espanja. Avullasi laitos on tullut tärkeä areena tavata ja keskustella johon osallistuu näkyvästi edustajat tavallista poliittisia, taloudellisia, akateemisia ja elinkeinoelämän maailmanlaajuisesti.

FOM on allekirjoittanut vuosien mittaan useita sopimuksia arvostetun instituutioiden - St. Antony Collegessa, Institut d'Etudes Politiques de Paris (Sciences Po), El Colegio de Mexico, Minnesota University, Southern Methodist University (SMU ) tai Instituto Torcuato di Tella, muun muassa - Euroopassa ja Amerikassa, lähinnä.

FOM huomioon Espanjan toimistot Madridissa, Toledon ja Zamoran, ja tekee kansainvälistyminen, joka johti perustamiseen vastaavien laitosten Buenos Aires (Argentiina), Bogota (Kolumbia), Meksiko (Meksiko) ja Miami (USA). Tämä läsnäolo on samalla heijastuu koulutusohjelmia ja yhteistyötä muiden maiden Amerikan (Dominikaaninen tasavalta, Chile ja Ecuador) ja Euroopassa.

Instituto Universitario Ortega y Gasset Research (IUIOG):

Perustettiin vuonna 1986, University Research Institute Ortega y Gasset (IUIOG) Se on keskus jatko ja tutkimuksen vastaavat pohjimmiltaan tutkijakoulut amerikkalaisissa yliopistoissa. Se oli ensimmäinen Espanjassa edistää ja hallinnoi yksityinen taho Institute, José Ortega y Gasset, ja kiinnitetty julkinen yliopisto, Madridin Complutense-yliopisto. Foundation Holhoukseen muodostuu-Gregorio Gasset Marañón, Madridin autonomisen alueen, opetus-, kulttuuri- ja urheiluministeri, ulkoasiain- ja yhteistyötä, sekä Madridin Complutense-yliopisto Jose Ortega y-säätiö sekä valitse ryhmä tutkijoita valittiin yksimielisesti.

IUIOG tarjoaa erinomaista koulutusta, jolla on vahva monitieteellinen ja monialaisia ​​luonto, jonka tavoitteena on vastata vaatimuksiin yhä maailmanlaajuinen ja kilpailukykyä ammatillista ja akateemista maailmaa. Koulutustehtävän malli arvostaa henkilökohtaista huomiota opiskelijoiden rinnakkaiselon luokkahuoneessa, uusien teknologioiden käyttö, avoin ideoita monikon ympäristöön ja integroitumista kansainväliseen opiskelijoiden osaamisverkostoihin. Merkkejä identiteetin, johon hänen pitkä korkeakoulujen ja tutkimuksen perinne ja vahva sitoutuminen verkossa oppia uusia menetelmiä lisätään.

IUIOG myös yllättynyt vahvasti kansainvälinen sen opettajille ja opiskelijoille: yli 60 prosenttia oppilaista tulee Amerikassa ja muilla alueilla, sekä tiedekunnan tulee yli 30 arvostetuimmat yliopistot kuten Oxford, California, London, Massachusetts Institute of Technology (MIT), Hampuri, National Autonomous University of Mexico (UNAM), muiden muassa, sekä tunnetuimpia Espanjassa.

IUIOG nykyään opetetaan monipuolisen koulutustarjonnan (kasvot, sekoitettu ja online): tohtoriohjelmat yliopiston mestareita, jossa Menendez Pelayo kansainvälisten yliopistojen, Complutense de Madrid, Santiago de Compostela ja kuningas Juan Carlos ,, mestareita nimestä kurssit, asiantuntijoiden ja asiantuntija, Executive ohjelmia, seminaareja, työpajoja ja kursseja. Tutkimus on yksi keskeisistä alueista IUIOG, yhdessä luomisen erikoistuneita keskuksia tutkimuksen aloilla, jotka tukevat akateemista toimintaa, kuten on laita hallintoneuvoston, Latinalaisen Amerikan, High School of Politics ja hallituksen luotu koulutusta johtajille globalisoituneessa maailmassa.

Kampus Huippuosaamisen vallan IUIOG opiskelijan lahjakkuutta ja rakentaa, erikoistuneiden keskusten Goberna, Latinalaisessa Amerikassa ja Goberna Americas Miami, johtamistaitoja; generaattori synergiaa akateemisen ja ammatillisen maailman ja avaruuden tieteellisen ja yritysverkostoja.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Spanish (Spain)

Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Maisteri Julkisen Hallinnon Korkea

Kampus tai online Kokopäiväinen 600 tuntia May 2018 Espanja Madrid

Tämä ohjelma tarjoaa pääsyn otsikko yliopiston Masters Senior Public Management International University Menéndez Pelayo, järjestetään yhteistyössä yliopiston Institute of Investigation Ortega y Gasset. Opintopistettä otettu Master tunnistaa automaattisesti pääsyä tohtoriopintoihin missään yliopistossa eurooppalaisen korkeakoulutusalueen. [+]

Tämä ohjelma tarjoaa pääsyn otsikko yliopiston Masters Senior Public Management International University Menéndez Pelayo, järjestetään yhteistyössä yliopiston Institute of Investigation Ortega y Gasset. Opintopistettä otettu Master tunnistaa automaattisesti pääsyä tohtoriopintoihin missään yliopistossa eurooppalaisen korkeakoulutusalueen. Tämä maisterin tutkinto perustuu historiaan ja Master in Public Management, jotka on pidetty XXIV painoksiin. Tavoitteet Jokainen maa, joka haluaa edetä vaan poliittista johtajuutta, mutta on myös totta, että tarvitaan tehokkuuden ja oikeudenmukaisuuden hallinnon, mikä edellyttää osaavaa ja rehellinen virkamieskunta. Ja todellakin, on olennaista, että nämä kaksi aluetta yhdistetään poliittisia ihanteita toteutumiselle, jotka tarjoavat hyvinvointia kansalaisille, ilman vapauden menetyksestä. No, tämä on mahdollista vain, jos väli väline, jonka avulla molempien toimijoiden-poliitikkoja ja virkamiehiä, työntekijää samaan suuntaan on otettu käyttöön. Tämä väline on professionalized hallintatoiminto. Hänen ammatillinen julkisen johtajat, jotka ovat voiteluaine, joka mahdollistaa yhteyden poliittisten maailmankaikkeus ja hallinnollinen, jotka kulkevat poliittisia päätöksiä kielellä ymmärrettävää työntekijöille ja jotka altistavat poliittisia näkemyksiä byrokratiaa, niiden on oltava läsnä jotta he voivat ymmärtää ja jakaa niitä, jos tarvetta on. Ilman niitä yhteentörmäys arvojen ja prioriteettien voi olla väistämätöntä. Kiitos heille työtä molemmilla tasoilla -political ja hallinnollinen-rooleja voidaan saavuttaa synergioita ja myönteisiä tuloksia yhteisölle. Master in Senior Public Management on suunniteltu tarjoamaan koulutusta toiminta (sovellettu politiikka) julkisille johtajille. Sisältö akateemisen suunnitelman tarkoituksena on parantaa arvoja, tietoja ja taitoja osallistujien toimia tehokkaasti: Julkisen sektorin hallinto, erityisesti seuraavilla aloilla julkisen politiikan, henkilöresurssit, budjetointi ja taloudellisen hallinnan. Päätöksenteko ja ongelmanratkaisu muotoilussa, toteuttamiseen ja arviointiin julkisen politiikan ja ohjelmissa. Strateginen suunnittelu, organisaation suunnittelu ja markkinoida tuotteitaan. Ohjelma Master koostuu 60 opintopistettä että tutkitaan koko lukuvuoden... [-]

Master Teacher Training For Espanjankielisten Mandariinikiinaa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi May 2018 Espanja Madrid

Vastatakseen kasvavaan kiinnostukseen ja kysyntään Espanjassa ja Latinalaisessa Amerikassa, jonka tuntemus Mandarin, klikkaa Aasiassa. [+]

Liikkeeseenlaskun laitos: Universitario Ortega y Gasset tutkimuslaitos ja klikkaa Aasiassa Esittely ja tavoitteet Vastatakseen kasvavaan kiinnostukseen ja kysyntään Espanjassa ja Latinalaisessa Amerikassa, jonka tuntemus Mandarin, klikkaa Aasiassa. Center of Oriental kielten ja Ortega-Marañón säätiö edistää toteutumista koulutus- ja master -kurssit korkeakouluopiskelijoille Kiinasta tai sinohablantes muita kansalaisuuksia, jotka haluavat erikoistua opetusta omalla äidinkielellään Espanjan, espanjankielisten USA ja Latinalaisessa Amerikassa yleensä, jossa Kiina on kasvava vaikutusvalta on johdettu sen merkittävistä investoinneista alueella. Tässä mielessä, Mestari antaa opettajille teoreettinen tietämys Mandarin ja käytetyt menetelmät opetuksen espanjankielisten yhteiskunnissa. Ohjelmakehityksen Kurssi järjestetään syyskuusta 2015 kesäkuuhun 2016 6 kuukautta 3 kuukautta teoreettista ja käytännöllistä. Mestari on opettanut kaupungeissa Madridissa ja Barcelonassa. Teoriaosuus on opettanut yliopistossa tutkimuslaitos Ortega y Gasset (sidoksissa Complutense Madridin yliopisto keskellä) ja klikkaa Aasiassa. Käytännön osa toteutetaan kouluissa Barcelonassa ja Madridissa joka on saavuttanut yhteistyösopimuksen. Näihin käytäntöihin kuuluu opetukseen luokissa aloittelijoille mandariinikiinaa kielen opetusta perus- ja / tai keskiasteen ja opiskelijoita Complutense Madridin yliopisto. Nämä pyrkivä opettajia, koeaika, tulee aina tukea ja neuvoja Klikkaa Aasian, erikoistunut opetus itämaisia ​​kieliä perustuu Barcelonassa, promoottori hankkeen keskustan. Vaatimukset adminisión Hallussapito korkeakoulututkinto ja taso Englanti IELTS 6.5 tai vastaava. Opiskelijoille, jotka eivät ole kiinalaista kansallisuudesta tai alkuperästä sinohablante on osoitettava tason Mandarin vastaa HSK-6. Teema Master ohjelma koostuu 60 opintopistettä, joka jakautuu seuraavasti: Program in Madrid (Fundación Ortega y Gasset-Gregorio Maranon) - Menetelmät opetuksen kieliopin (2 op) - opetus phonics ja sanaston (2 op) - Historia, kulttuuri ja länsimaisessa yhteiskunnassa (2 op) - kirjallisuuden käyttö ja elokuvan luokkahuoneessa (2 op) - taiteen ja teatterin kielten oppimisen välineitä... [-]

Mestari Opetus Espanjan Kieli Ja Kulttuurien

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi May 2018 Espanja Madrid

Tämä ohjelma antaa pääsyn maisteri opetus Espanjan kieli ja kulttuuri, oma otsikko yliopiston Institute of Investigation Ortega y Gasset. [+]

Tämä ohjelma antaa pääsyn maisteri opetus Espanjan kieli ja kulttuuri, oma otsikko yliopiston Institute of Investigation Ortega y Gasset. Ohjelma opetetaan päämajassa IUIOG (C / Fortuny, 53 28010 Madrid). Ohjelma opettajien Espanja vieraana kielenä liikunta ja tulevien opettajien Espanjan. Ohjelma tarjoaa osallistujille kielellistä ja kulttuurista sisältöä tarpeen opettajan ammatin, sekä lukuisia menetelmiin avaimet soveltamisesta tämän tiedon luokkahuoneessa Espanjan, joka auttaa lisäämään heidän urakehitystään. Master kehitetään akateemisessa ympäristössä laatu, jonka avulla osallistujat voivat jakaa oppimisen kokemuksia. Tavoitteet Tutkia eri näkökohtia tuntemus ja käyttö Espanjan kielen. Tiedä perusteellisesti useita kirjallisuuden, elokuvamainen ja taiteellisten teosten Espanjan ja Hispanic maailma, jotta integroida ne Espanjan luokkaan. Kehitetään strategioita ja resursseja opetusta espanjan kielen ja kulttuurin Espanjan ja Hispanic maailmaan. Tietäen teorioita toisen kielen oppimisen voidakseen soveltaa niitä opetuksessa. Arvioi opetusmateriaaleja espanjan opettamiseen ja kehittää omia materiaaleja. Master kesto on yksi lukuvuosi, joka alkaa lokakuussa 2016 ja päättyy kesäkuussa 2017 mennessä. Vihkiäisissä lukuvuoden pidetään 19 lokakuu 2016. Sillä maisteri opetus Espanjan kieli ja kulttuuri yliopiston tutkimuslaitos Ortega y Gassetin (oma nimi), opiskelijan on suoritettava 60 opintopistettä, joista 42 toimitetaan ovat onnistuneet eri moduuleista opettajat, joihin lisätään 12 op vastaten pakollinen työharjoittelu. Loput 6 op hankitaan lopullisen Master Thesis. Kaikki kurssit ovat pakollisia. Ottamista koskeva hakemus Ansioluettelo. Lyhyt selvitys, jossa selitetään ohjelman perusteet (20-25 riviä). sertifioitu valokopio passi tai henkilökortti. Passikuvakoosta valokuva. Superior sertifioitu valokopio korkeakoulututkinto ja jatko. Kirjeet suositus (valinnainen). Oikeaksi todistettu jäljennös sertifiointi tutkimusten jossa virkamies kesto lukuvuosina, opetussuunnitelman jälkeen, aiheet otetaan ja työmäärä jokaisen. The University Institute of Investigation Ortega y Gassetin ilmoittaa opiskelijan... [-]

Virallinen Maisteri Hallituksen Ja Julkishallinnon

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 600 tuntia May 2018 Espanja Madrid + 1 lisää

Tämä ohjelma johtaa otsikko yliopiston maisteri hallituksen ja Public Administration International University Menéndez Pelayo, järjestetään yhteistyössä yliopiston Institute Ortega y Gasset Research. [+]

Tämä ohjelma johtaa otsikko yliopiston maisteri hallituksen ja Public Administration International University Menéndez Pelayo, järjestetään yhteistyössä yliopiston Institute Ortega y Gasset Research. Opintopistettä otettu Master tunnistaa automaattisesti pääsyä tohtoriopintoihin missään yliopistossa eurooppalaisen korkeakoulutusalueen. Tämä Master perustuu historiaan ja tohtorin hallituksen ja Public Management, jotka on pidetty XIX versiot ja Masters Hallinto ja Public Management, jotka on pidetty XXII painoksiin. Tavoitteet Ohjelma Master hallituksen ja julkisen hallinnon on perustavoite muoto tutkijoita ja toimijoita alalla toimielinten hallinnon ja julkisen politiikan. Siksi tarkoitus, että opiskelijat hankkivat jatkokoulutus opin ja hallinnon, joilla pyritään akateemisen ja ammatillisen erikoistumisen edistää akateemista tai tutkimusta aloittamista tehtäviä. Ohjelman tavoitteena on tarjota järjestelmällinen ja perusteellinen tuntemus opin ja hallinnon tutkinnon kiinnostuneita näihin asioihin erikoistuneen joko työhön tai opintoihin tarkoituksiin. Siksi pitkin tätä suurta pilaria hallituksen ja julkisen hallinnon tutkitaan. Ne esitetään ja tarkastelemaan kriittisesti tarvittavat tekijät menestyksekkäästi kohtaamaan mitään ongelma poliittisia ja hallinnollisia merkitystä, että opiskelijat täytyy ratkaista tai hoitaa. Se on lyhyesti sanottuna luoda katsaus prosessin päätöksenteon poliittisessa järjestelmässä ja samanaikaisesti syventää olevasta aiheesta, kuten julkisen hallinnon tai yleiseen järjestykseen, jotta opiskelijat kokevat sen ja hallitsevat sen monimutkaisuutta. Ensisijaisena tavoitteena on, että lopussa tämän ohjelman opiskelijat saavat vankka organisaation ja toiminnan poliittisen ja hallinnollisen järjestelmän, ja niillä on ollut mahdollisuus tehdä vakavaa pohdintaa siitä ja sen monimutkaisuutta. Se nähden paitsi opiskelijoiden hankkia tietoa ja kykenevät ratkaisemaan ongelmia, jotka liittyvät hallinnon ja julkisen hallinnon, mutta myös voi lähettää harkintaa, johtopäätöksiä ja tieteellisen tietämyksen. Opiskelija oppii sekä menetelmät ja tekniikat ja taidot kehittämiseen eri ammateissa, jotka liittyvät hallituksen ja julkishallinnon... [-]

Virallinen Maisterin Tutkinto Nykyajan Kulttuurin, Kirjallisuuden, Taiteen Ja Kulttuuristen Viestintä

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi May 2018 Espanja Madrid

Tämä ohjelma johtaa otsikko yliopiston maisteri kansainvälisen yhteistyön ja Public Policy Management, ohjelmien ja hankkeiden kehittämiseen International University Menéndez Pelayo, järjestetään yhteistyössä yliopiston Institute Ortega y Gasset Research. [+]

Tämä ohjelma johtaa otsikko yliopiston maisteri kansainvälisen yhteistyön ja Public Policy Management, ohjelmien ja hankkeiden kehittämiseen International University Menéndez Pelayo, järjestetään yhteistyössä yliopiston Institute Ortega y Gasset Research. Hankittujen hyvitysten Master tunnistetaan automaattisesti pääsyä tohtoriopintoihin missään yliopistossa eurooppalaisen korkeakoulutusalueen. Tavoitteet Master in International yhteistyön ja Public Policy Management, ohjelmat ja projektit Development Se pyrkii vastaamaan kysyntään teknisten asiantuntijoiden kansainvälisen yhteistyön aiheuttama olemassa kasvava määrä toimijoita, jotka tuovat resursseja tällä alalla. Ensinnäkin, vaikka taantuman yhteydessä, kuten hetkellä kehittyneet maat jakavat huomattavia rahasummia kannalta julkinen kehitysapu (ODA) kanavoidaan toimijoita eri kuten monenvälisten laitosten, kehittäminen kansalaisjärjestöjen, virastot valtion yhteistyötä, alueellisten ja paikallisten tai useita ministeriöiden. Toiseksi, yhä useammat kehitysmaat ajavat poliittista voimaa Etelä-etelä-yhteistyö, on yksi kaikkein transformative tapahtumista nykyisen tukijärjestelmän. Näistä toimijoiden etelän yhteistyö, Latinalaisen Amerikan maat ovat johtavassa asemassa, koska he ovat onnistuneet kansainvälistymään vertailuarvot tämän alan ponnistelujen kautta systematisointi käytäntöjään ja uudelleen hahmottaminen yhteistyön he tekevät. Lopuksi se kasvaa myös yritysten sitoutuminen eri organisaatioiden kanssa yhteistyöohjelmien täytäntöönpanosta niissä maissa, joissa ne on asennettu, edistää Yhteiskuntavastuu politiikkaa, jolla pyritään kohdakkain kehitysohjelmaan. Master in International yhteistyön ja Public Policy Management, ohjelmat ja projektit Development vastaa tarpeeseen kouluttaa asiantuntijoita tekemään yhteistyötä interventioita, jotka tarjoavat kehitystuloksia ja tietää ja innovatiivisia reagoivat tehokkaasti vaatimuksiin tuomiin nykyinen yhteistyö muotoa. Tässä suhteessa on huomattava, että oletus kansainvälisten sitoumusten kuten vuosituhannen kehitystavoitteet (2000) ja Pariisin julistuksen avun tehokkuudesta (2005), uusien kehitys lähestymistavat perustuvat oikeudet ihmisen tai merkitys ovat saamassa uuden johdon työkaluja, kuten budjettituen, suuria haasteita suunnittelun strategioista ja toteuttamalla ohjelmia, jotka ovat laajasti toiminut opetusten tämän Master. Toisaalta,... [-]

Virallinen Maisterin Tutkinto Oikeustieteen Ja Taloustieteen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi May 2018 Espanja Madrid

Tämä ohjelma tarjoaa pääsyn otsikko yliopiston maisteriksi Economic Analysis of Law Complutense Madridin yliopisto. [+]

Tämä ohjelma tarjoaa pääsyn otsikko yliopiston maisteriksi Economic Analysis of Law Complutense Madridin yliopisto. Hankittujen hyvitysten Master tunnistaa automaattisesti pääsyä tohtoriopintoihin missään yliopistossa Euroopan korkeakoulutusalueen. Miksi tutkia tätä Master? Taloudellinen analyysi laki on tullut keskeinen työväline ammattiuran. Tämä Master avaa ovet menestyksekkään uran, sekä työ asianajotoimistoissa tai konsulttiyritykset palvella kantoja valtion, julkisten elinten tai kansainvälisten järjestöjen. Se mahdollistaa myös ammatillisen kehityksen akateemisessa olevan virallisen tutkinto Complutense Madridin yliopisto, jolla päästään suoraan kehitystä väitöskirjan ja saada tohtorin pääsy. Tämä ohjelma tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden monialaiseen jatko-opintoihin-ja päällystön-in Law and Economics. Taloudellinen analyysi laki on suhteellisen uusi tieteenala, joka on saavuttanut suurta merkitystä viimeisten kahdenkymmenen vuoden aikana. On innovatiivinen lähestymistapa, joka on opetettu kasvavaa vaikutusvaltaa arvostetuimmat yliopistot maailmassa. Se on menetelmä, jolla ongelmiin oikeudellinen tai institutionaalinen luonne, periaatteet ja perustelut taloudellinen, korostaen erityisesti tehokkuusstandardeja, sopimukset ja toimielimiä yleensä. Master on tarkoitettu ensisijaisesti tutkinnon Law, Economics, opin ja Social Science valmistuneet yleistä. Lyhyesti sanottuna se on erinomainen ohjelma valmistuneiden eri erikoisuuksia ja profiilit, jotka haluavat harjoitella levitetyn pääasiassa taloudellisen ajatteluun lakia, vaan myös kaikille sääntelyn laajasti ja julkisen politiikan. Niille, joilla ei ole koulutusta Economics, Business Administration tai muita vastaavia uraa, Master on paras tapa saada vankka, tarkka ja sovelletaan mahdollisimman nopeasti taloudellista muodostumista. Ohjelman rakenne Master koostuu 60 opintopistettä (op) mukaan lukien luokat, menetelmiin kursseja, seminaareja, konferensseja, harjoittelupaikkoja ja muita täydentäviä toimia. Myös arkistointi Final Tutkimuspaperi tietystä aiheesta valitaan keskinäisellä sopimuksella opiskelija ja toimiston päällikön, ja joille jokaiselle opiskelijalle on nimetty kokenut valvojan tutkimuksen aihe. Vähimmäismäärä opintopistettä opetusta ja lukuvuoden aste Master Economic... [-]

Virallinen Maisterin Tutkinto Poliittinen Ja Institutionaalinen Viestintä (maisterin Tutkinto Markkinoinnissa, Konsultointi Ja Poliittinen Viestintä - USC)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi May 2018 Espanja Madrid

Tämä ohjelma antaa pääsyn dual maisterin tutkintoon valtiotieteen ja yhteisöasiakkaat yliopiston viestinnän tutkimuslaitos Ortega y Gasset (IUIOG) ja Master in Marketing, Consulting ja viestintäpolitiikka yliopiston Santiago de Compostela (USC). [+]

Tämä ohjelma antaa pääsyn dual maisterin tutkintoon valtiotieteen ja yhteisöasiakkaat yliopiston viestinnän tutkimuslaitos Ortega y Gasset (IUIOG) ja Master in Marketing, Consulting ja viestintäpolitiikka yliopiston Santiago de Compostela (USC). Opettajat hyvityksiä ansainnut Master tunnistetaan automaattisesti, tarvitsematta ottaa ylimääräisiä kursseja pääsyä jatko-opintoja yliopistossa Santiago de Compostela ja Murcia avulla ohjelman kanssa nämä yliopistot. Tavoitteet Master poliittisten ja institutionaalisten Communication Se on tärkein viittaus tässä lajissa Espanjassa, joilla otettu huomioon vuosien 2012, 2013 ja 2014 paras Master of Communication, mukaan arvostetun sijoitusta Masters valmistettu vuosittain sanomalehti El Mundo. Hänen koulutus ohjelma vastaa kasvavaan kysyntään viestintä ammattilaisten järjestöjen strateginen lähestymistapa. Se tarjoaa niille, jotka haluavat erikoistua tällä alalla tarvittavat välineet, sekä teoreettisia ja erityisesti käytännöllisiä suunnitteluun ja toteuttamiseen tehokkaita strategioita ja tehokasta politiikan ja institutionaalisten viestintää. Yleiset tavoitteet: Tämä Master on ohjelma, joka on päätavoitteena kehittää tarvittavat tiedot ja taidot asianmukaisen ammatillinen suorituskyky alan markkinointi- ja poliittinen viestintä aina klo, hallinnollisen ja / tai institutionaalista. Se on tuottaa tutkinnon kokonaisvaltainen käsitys kaikilla aloilla, joilla poliittisen markkinoinnin, samaan aikaan hallussaan taitoja tavata useita tehtäviä, joissa käsitellään yrityksissä harjoittavat näillä markkina-alueilla. - Erityistavoitteet: 1. Kehittää kattava maailmanlaajuinen markkinointi poliittisen ajattelun, poliittinen viestintä erityisesti ja poliittisia konsultointia yleensä. 2. Hankkia perusteellista tietoa eri tekninen neuvonta, prosessit vaikuttavat politiikka ja poliittinen markkinointiviestinnän tekniikoita, strategioita ja täytäntöön panemiseksi tarvittavat resurssit, hallita ja parantaa markkinoinnin järjestöjen ja laitosten. 3. Hanki kattava käsitys sosiaalisten ja organisaation yhteydessä, jossa poliittisen markkinoinnin osata tunnistaa yleisöille, kumppanit, toimijoiden ja tekijöiden ja viestinnän sekä viestinnän ja markkinoinnin työkalut, joita tarvitaan vuorovaikutuksessa keskenään kehittyy. 4.... [-]

Virallinen Maisteri Turvallisuuden Hallinnan, Kriisi- Ja Hätätilanteissa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi May 2018 Espanja Madrid

Tämä ohjelma tarjoaa pääsyn otsikko Master virallisen liigan Security Management, Crisis and Emergency Rey Juan Carlos yliopistossa Madridissa. Opintopistettä otettu Master tunnistaa automaattisesti pääsyä tohtoriopintoihin missään yliopistossa eurooppalaisen korkeakoulutusalueen. [+]

Tämä ohjelma tarjoaa pääsyn otsikko Master virallisen liigan Security Management, Crisis and Emergency Rey Juan Carlos yliopistossa Madridissa. Opintopistettä otettu Master tunnistaa automaattisesti pääsyä tohtoriopintoihin missään yliopistossa eurooppalaisen korkeakoulutusalueen. Tavoitteet Päätavoitteena maisterin tutkinto Security Management, Crisis ja hätätilanteet on kouluttaa ammattilaisia ​​analysoinnissa, päätöksenteossa ja hallinta liittyviä ilmiöitä riskiyhteiskunnassa, täyttää sitä seuraavat osatavoitteet: Kouluttaa korkeasti koulutettuja ammattilaisia ​​uusien kansallisten ja kansainvälisten rikosten. Juna ammattilaisten riskienhallinnan ja hätätilanteissa. Ja kaikki on yhteistä osaamisen kehittämistä julkisen ja yksityisen hallinnoinnin, poliittinen ja sosiaalinen analyysi, tietämyksen hallinta ja viestinnän hallintaa. Ohjelma on suunnattu johtajille, johtajille, johtajat ja konsultit julkisen ja yksityisen turvallisuuden tai julkishallinnossa, virkamiehet Forces ja turvallisuusjoukkojen jäsenet asevoimien ja kiinnostuneille ammatillista kehitystä tällä alueella. Ohjelmakehityksen Master kesto on yksi lukuvuosi, joka alkaa lokakuussa 2016 ja päättyy kesäkuu 2017 (loppuun tietenkin hanke). Vihkiäisissä lukuvuoden pidetään 19 lokakuu 2016. Ohjelma koostuu yhteensä 60 opintopistettä sovitettu järjestelmään johdettu Bolognan sopimus ja uusi Euroopan korkeakoulutusalueen. Hankkiminen otsikko edellyttää läpimenoa kaikki materiaalit, jotka muodostavat kurssin ja loppuun päättötyö. Sen kehittäminen valvoo opettaja erityisesti valittu tähän tehtävään. Pääsyvaatimukset täytyy oltava virallisen yliopisto otsikko tutkinto, Diploma or Degree espanjalaisen yliopiston antamat. Opiskelijat ulkomaisten korkeakoulujen tutkintojen jotka eivät ole hyväksyneet Espanjan opetusministeriö on annettava todistus siitä, että nämä tutkimukset vastaavat tasolle, joka vastaa tutkinto koulutukseen ja valtuuttamisesta opiskelijoiden pääsy jatko-opintoihin. Valintaperusteista. 1. Alkuperä vastaavia astetta 2. Akateeminen ennätys maaliskuussa. 4 opetussuunnitelma. Aiheeseen liittyvät kokemukset PhD tai Masters toukokuussa. Tieto toisen kielen lisäksi Espanjan 6. Motivaatio 7. Maantieteellinen jakauma 8. Haastattelu, jos sellainen on. [-]

Virallisten Yliopiston Maisteri Applied Political Studies

Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 vuosi May 2018 Espanja Madrid + 1 lisää

Master in Applied Politiikan tutkimuksen (MEPA) alettiin opettaa 17 vuotta sitten jatko-ohjelma edistää Espanjan hallituksen kautta International Foundation for Iberoamerica hallinto- ja Public Policy (FIIAPP). [+]

Master in Applied Politiikan tutkimuksen (MEPA) alettiin opettaa 17 vuotta sitten jatko-ohjelma edistää Espanjan hallituksen kautta International Foundation for Iberoamerica hallinto- ja Public Policy (FIIAPP). Sittemmin hän on ollut ja on koulutusohjelma suunniteltu edistämiseen ja uusien poliittisten ja yhteiskunnallisten johtajien Latinalaisessa Amerikassa. Aikana sen 15 painokset on auttanut juna 400 uutta johtajia eri maista, poliittiset puolueet, hallintorakenteet ja yhteiskunnallisten liikkeiden alueella. APRM on monikossa tila, joka edistää kosketus ja keskustelevat uuden sukupolven poliittisten ja yhteiskunnallisten johtajien Latinalaisessa Amerikassa, joka tarjoaa arvokkaan mahdollisuuden vaihtaa kokemuksia ja ehdotuksia, joilla on huomattava määrä tutkijoita, intellektuelleja ja poliittisten johtajien Latinalaisen Amerikan ja lähestymistapa Espanjan suurimpien ja Euroopan unionin toimielimissä. Tavoitteet Master in Applied Politiikan tutkimuksen tarkoituksena on erityisesti edistää kouluttaa nuoria johtajien sitoutunut vahvistamaan valtion, demokraattisen hallinnon ja sosiaalisen yhteenkuuluvuuden olettaa sukupolvenvaihdoksista puolueiden ja yhteiskunnallisten liikkeiden tarjoamalla kykyjä ja taitoja tarvitaan harjoittaa aitoa ja todellista poliittista asemassa kehitettäessä julkisen elämän. Ohjelma on selkeä keskittyminen Latinalaisessa Amerikassa, joka on perusteltua nykyinen kysyntä, saadut kokemukset edellisen neljätoista vuotta ja joka heijastuu sisällön ja opettajat mukana. Ohjelma on selkeä keskittyminen Latinalaisessa Amerikassa, joka on perusteltua nykyinen kysyntä, saadut kokemukset edellisen neljätoista vuotta ja joka heijastuu sisällön ja opettajat mukana. Sen yleiset tavoitteet ovat: Edistetään politiikan ja institutionaalisia kehyksiä uusien poliittisten ja yhteiskunnallisten johtajien Latinalaisen Amerikan valmiuksia. Tarjota välineitä ja käsitteitä tiedon politiikan, valtion ja yhteiskunnan. Edistää demokraattisten arvojen ja revalvoida politiikkaa. Helpottaa lähentymistä ja käytännön tietoa politiikan ja Espanjan laitokset ja Euroopan unionin. Edistää politiikan kehittämistä ja uran. Luo osaamisverkostojaan ja vaihtoa poliittisten kokemusten Latinalaisen Amerikan, Espanjan... [-]

Virallisten Yliopiston Maisteriksi Kansainvälisessä Yhteistyössä Ja Hoitaa Julkista Politiikkaa, Ohjelmia Ja Projekteja

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 600 tuntia May 2018 Espanja Madrid

Tämä ohjelma johtaa otsikko yliopiston maisteri kansainvälisen yhteistyön ja Public Policy Management, ohjelmien ja hankkeiden kehittämiseen International University Menéndez Pelayo, järjestetään yhteistyössä yliopiston Institute Ortega y Gasset Research. Opintopistettä otettu Master tunnistetaan automaattisesti pääsyä tohtoriopintoihin missään yliopistossa eurooppalaisen korkeakoulutusalueen [+]

Tavoitteet: edistämällä kehitys edellyttää ammattilaisia ​​pystyy ymmärtämään syitä, jotka polttoaineiden köyhyyttä ja eriarvoisuutta sekä suunnitella politiikkaa ja yhteistyön ohjelmia, jotka voidaan torjua tehokkaasti. Teema: - Perusteet kansainvälisen yhteistyön System. - Suunnittelu ja toteuttaminen julkishallinnon kehittämiseen. - Projektinhallinta. Loogisen viitekehyksen lähestymistapaa. - Kehitysyhteistyö Latinalaisen Amerikan. - Kansainvälinen yhteistyö Saharan eteläpuolisen Afrikan ja Pohjois-Afrikan / Lähi-idän. Dirigido: Ammatillinen ja lähipiirin tai kutsumusta julkisen palvelun joiden tutkinto mahdollistaa pääsyn koulutusohjelmiin asiana Master. Kiitokset mukaan arvostetun sijoitusta Masters laatinut vuosittain sanomalehti El Mundo, se on tunnustettu Master in International Cooperation kolmanneksi paras Masters Espanjassa yhteistyöstä luokka 2014-2015. Tämä ohjelma johtaa otsikko Virallinen maisteri kansainvälisen yhteistyön ja Public Policy Management, kehitysohjelmiin ja -hankkeisiin Menendez Pelayo International University, järjestetään yhteistyössä yliopiston Institute Ortega y Gasset Research. Opintopistettä otettu Master tunnistetaan automaattisesti pääsyä tohtoriopintoihin missään yliopistossa Euroopan korkeakoulutusalueen Tämä on kolmas painos maisterin tutkinto, joka perustuu ja historiaa Master in International yhteistyön ja johtaminen hankkeet, jotka pidettiin XI painoksiin. Ohjelma Pakollinen moduuli. PERUSTAN KANSAINVÄLINEN YHTEISTYÖ SYSTEM (16 ov) Perinteiset yhteistyötä rahoittajien ja muiden rahoittajien DAC (6 op) Concept Development ja sen mitat: talouskasvu, kansanvalta, tasa-arvo- ja Human Rights (6 op) Kansainvälinen yhteistyö instrumentit (4 ov) Pakollinen moduuli. SUUNNITTELU JA TOTEUTUS TOIMINTALINJAT KEHITYSTÄ (14 ov) Suunnittelu, toteutus ja arviointi Public Policy Development (5 op) Hallitustenvälinen koordinointi ja hallinnointi hajautetun yhteistyön. Muodostuminen julkisen ja yksityisen sektorin verkkojen (5 op Alat: Sosiaalipolitiikka, valmiuksien lisääminen ja talouden kasvu (4 ov) Pakollinen moduuli. PROJEKTINHALLINTA. Looginen Framework Approach (12 op) Tunnistaminen ja kehittäminen yhteistyöhankkeiden (6 op) Tekniikat seuranta ja arviointi Projektit ja yhteistyön... [-]

Ota yhteyttä

Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset

Osoite, 1. rivi Instituto Universitario Ortega y Gasset c/ Fortuny, 53 -
28010 Madrid, Espanja
Verkkosivu http://www.ortegaygasset.edu/
Puhelin +34 917 00 41 00