Immune Technology Institute

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Humanisoimme tekniikan koulutuksen avulla

Immune Technology Institute on elävä osaamisyhteisö, jossa teknologia ja ideat ovat kasvun moottori. Edistämme ainutlaatuista opetusjärjestelmää, jossa oppiminen saadaan ratkaisemalla todellisia haasteita ammatillisessa maailmassa, käsi kädessä teknologia-alan johtavien yritysten kanssa.

Valmistaudu tulevaisuuden työpaikkoihin

IMMUNE syntyi kouluttamaan parhaita tekniikan ammattilaisia ja yrittäjiä. Toisin kuin perinteiset koulut, ohjelmia kehitetään yhdessä yritysten kanssa ja niitä päivitetään jatkuvasti. Löydät viimeisimmät kehittääksesi uraasi tulevaisuuden visiona.

Maksimoi yrityksesi kyky

Teemme yhteistyötä johtavien organisaatioiden kanssa parantaaksemme heidän lahjakkuuttaan. Ryhdy IMMUNE-kumppaniksi ja ota yhteyttä tekniikan alan ammattilaisten kanssa.

artificial intelligence, brain, think

filosofia

Immune Technology Institute tarjoaa ainutlaatuisen oppimisekosysteemin. Valmistamme opiskelijoitamme tämän päivän ja huomisen haasteisiin tarjoamalla heille tietoa ja taitoja rakentaa ratkaisuja, jotka ylittävät tavanomaisen.

"Tavoitteenamme on ylittää nykyisen muodollisen koulutuksen puitteet. Luomme innovatiivisen ympäristön, joka edistää yritysten ja ehdokkaiden verkottumista rakentamaan rohkeita ratkaisuja, jotka ylittävät tavanomaisen."
Juan Riva. Immuunitekniikan Immune Technology Institute perustaja ja toimitusjohtaja

Mikä määrittelee meidät

eheys

Uskomme, että eheys on välttämätön periaate teknologian positiivisen käytön varmistamiseksi ottaen huomioon ihmiskunnan ja etiikan vaikutukset elämäntapaan.

rohkeus

IMMUNE-ohjelmassa kasvatamme kykyä vastata haasteisiin intohimoisesti ja ehdottaa epätavallisia ratkaisuja.

kuuntelee

Kuuntelemme yhteisöämme ja sen ulkopuolella oppiaksemme uusista löytöistä, suuntauksista ja kehityksestä ja sisällyttämään ne IMMUNEn akateemisiin ohjelmiin.

minuuden

IMMUNE-ohjelmassa olemme sitoutuneet maksimoimaan jokaisen ihmisen ja organisaation mahdollisuudet parantamalla heidän vahvuuksiaan, kiinnostuksen kohteitaan ja toiveitaan.

motivaatio

Edistämme rajatonta uteliaisuutta, ennakoivaa asennetta ja epäjohdonmukaisuutta. Haluamme opiskelijoiden luottavan vaistoihinsa työskennelläkseen älykkäiden ratkaisujen löytämisessä.

social media, digitization, faces

Ainutlaatuinen menetelmä

Ratkaistava tapaus

Etenimme perinteisestä "tapaustutkimuksesta" "ratkaistavaksi" tapaukseksi, jossa opiskelijat oppivat ratkaisematta ratkaisemattomia tapauksia, joihin yritykset osallistuvat.

Oppiminen tekemällä

Tiedot hankitaan luonnollisesti 100-prosenttisesti käytännöllisellä oppimismenetelmällä, joka tiivistää keskeiset teoreettiset tiedot.

Vertaisoppiminen

Ammatillinen menestys juurtuu syvästi yhteistyöhön, avoimuuteen, vuorovaikutukseen ja yhteisöön, mikä kaikki heijastuu oppimisprosessin jokaisessa vaiheessa.

Humanistiset tieteet ja pehmeät taidot

Kaikissa ohjelmissa osoitetaan 20% humanistisiin ja pehmeiden taitojen kehittämiseen laajentamaan ymmärrystämme maailmasta monitieteisen prisman avulla.

Jatkuva oppiminen

Transformaatio on tekniikan ainoa vakio. Siksi päivitämme ohjelmia jatkuvasti ja olemme uusimpien innovaatioiden ja niiden sovellusten edessä.

Innovatiivinen arviointi

Tarjoamme opiskelijoille yksityiskohtaisia tietoja heidän suorituksestaan, taidoistaan ja avaintaidoista ammatillisen menestyksen kannalta.

Mestari tarpeeksi

Ohjelmat kattavat olennaiset näkökohdat tarjoamaan globaalin näkemyksen teknologioista ja syventää merkityksellisimpiä alueita kouluttamalla ammattilaisia, jotka erottuvat nykypäivän markkinoilla.

motivaatio

Edistämme motivaatiota oppimisen moottorina, tuomalla luokkiin ketterä oppimisdynamiikka. Kannustamme rajatonta uteliaisuutta, ennakoivaa asennetta ja epäjohdonmukaisuutta.

IMMUNE mediassa

"Teknologisen koulutuksen instituutti IMMUNE avataan Madridiin. Siinä opiskelijat oppivat käytännössä yritysten ehdottamien projektien kautta"

ED Digitaalitalous

"Juan Riva; IMMUNE: n toimitusjohtaja ja perustaja: Haluamme tulla huippuosaamiskeskukseksi Euroopassa"

taloustieteilijä


" Immune Technology Institute : Parhaiden 50 teknologisen kyvyn etsiminen Espanjassa"

SyySijainnit

Madrid

Osoite
Paseo de la Castellana,89
28046 Madrid, Madridin yhteisö, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin