Insenia Design School Madrid

Esittely

Lue virallinen kuvaus

koulu

Sisustussuunnittelijoiden koulutus vuodesta 1998

INSENIA: n perustajat ovat olleet ammattiuransa alusta lähtien, suunnittelijoita ja suunnittelun opettajia, samanaikaisesti ja erottamattomia.

Koulutusammatti on saanut heidät järjestämään satoja ilmaisia keskusteluja ja seminaareja kaikkialla Espanjassa, jotka on tarkoitettu kaikenlaisille ammattilaisille, jotka ovat kiinnostuneita sisustus- ja sisustussuunnittelusta. Ammatillisen uransa alusta 20 vuotta sitten, he ovat opettaneet erilaisissa design- ja sisustuskouluissa Madridissa. Vuodesta 1998 he ovat käynnistäneet oman koulutusprojektinsa, joka on saatu päätökseen vuodesta 2013 CEROESPACIO IMADDE -palvelussa. Niiden tarkoituksena on jakaa muutamassa viikossa 20 vuoden kokemuksen hedelmät kaikenlaisten tilojen suunnittelusta.

Opetus- ja johtoryhmä

INSENIA-koulutuksen tärkein etu on epäilemättä sen professoreiden, johtavien sisustusalan ammattilaisten kokemus Espanjassa.

On mahdotonta opettaa sitä, mitä ei ole harjoiteltu ja koettu ensimmäisessä henkilössä. INSENIAssa tiedämme, mistä puhumme, koska olemme todellisia sisustusalan, muotoilun, taiteen ja sisustusalan ammattilaisia, keskittyneet ammattiuraan ja intohimoisesti työhömme. Tämä tekee meistä ainutlaatuisia. Nautimme omasta ja opiskelijoidemme unelmamme toteutusprojektista: oppia lisää ja enemmän maailman kauneimmasta ammatista, sisustussuunnittelusta.

uranäkymät

Jos koulutuksen päätyttyä haluat valita itsenäisen ammatinharjoittamisen ja Insenia Design School Madrid oman sisustusyrityksen, Insenia Design School Madrid -palvelussa kaikki tarvitsemasi tiedot ammatillisen toiminnan aloittamiseksi. Me jaamme kanssasi 20 vuoden hedelmät, jotka johtavat sisustustutkimuksia ja projektiosastot.

Ja jos tarvitset vielä enemmän, ota yhteys konsultointipalveluumme sisustusyritysten perustamiseen. Teemme mielellämme kaikki tarvittavat toimenpiteet sinulle erittäin kokeneen ja asianmukaisesti rekisteröidyn hallintopäällikön avulla.

Sisustusalan koulutus avaa ovet loputtomiin työ- ja liiketoimintamahdollisuuksiin. Opiskelijamme saapuvat työmarkkinoille valmiina liittymään kaiken tyyppisiin yrityksiin:

 • Sisustussuunnittelu
 • Arkkitehtuurin opinnot
 • Uudistusyritykset
 • Sisustuskaupat
 • Huonekalutehtaat
 • Kuva- ja koriste-konsultit
 • Tapahtumayritykset
 • Jalustateollisuusyritykset
 • Toimistolaiteyritykset
 • Huonekaluliikkeet
 • Suunnittelee piirustusyritykset
 • 3D-arkkitehtoniset visualisointiyritykset
 • Sisustuslehdet ja Blogit
 • Franchisen suunnitteluosastot
 • Upeita DIY-ketjuja

Ammattitaitoiset opettajat ja aktiivinen.

Professoremme ovat aktiivisia ammattilaisia, joista useita on rekisteröity ammatillisiin yhdistyksiin ja jotka ovat täysin mukana uransa parissa. Heidän kanssaan opit paljon enemmän, koska ne ovat ehtymätön anekdoottien ja kokemusten lähde.

Luokan palauttaminen.

Jos unohdat luokan, voit hakea sen seuraavan kerran, kun sitä opetetaan. Kaikki luokat toistetaan kuukausittain tai kahden kuukauden välein. On tärkeää, että osallistut jokaiseen heihin, ja siksi olemme valmiita tarjoamaan sinulle kaikki mahdolliset tilat, jotta saat sen.

Tiivistetyt kurssit

INSENIA-koulutusohjelmat on kehitetty pääsemään täydelliseen opetukseen mahdollisimman nopeasti, eliminoimalla se, mitä ei harjoiteta päivittäin ammatin harjoittamisessa. Yksinkertaisesti sanottuna, olemme "erottaneet oljet viljasta" jättääksemme yksin todella tärkeän kanssa. Kurssimme syventyvät erityisesti projektien aiheisiin ja opiskelijan suorittamiin käytännön harjoituksiin, jotka perustuvat todellisiin projekteihin, tunnistettuihin tiloihin ja vaatimuksiin ja rajoituksiin, jotka ammattimme harjoittamisen todellisuus asettaa.

Aika opiskella, harjoitella ja nauttia

Pyydämme sinua toimittamaan harjoituksia teoreettisten luokkien viikkojen aikana, mutta sinulla on aina tarvittava aika suorittaa ne. Haluamme sinun nauttivan seminaareista ja hyödyntämään niitä ilman stressiä ja kiirettä, jotka aiheutuvat harjoitusten toimittamispäivistä. Siksi kanssamme opit ensin ja sitten harjoittelet oppimasi, riittävästi aikaa omaksua, soveltaa ja korjata. Haluamme, että nautit koulutuksestasi ja sinulla on tarvittava aika suorittaa täydentäviä toimia, kuten käydä museoissa, sisustuskaupoissa ja erikoistuneissa kirjastoissa.

Kulttuuriset ja kaupalliset vierailut

Tuomme sinut lähemmäksi todellisuutta paljon enemmän kuin voit kuvitella. Voit osallistua projekti-esittelyihin todellisten asiakkaiden kanssa, seurata yhtä sisustusarkkailijaamme kotivierailulla, käydä käynnissä olevissa töissä, käydä toimittajien tuotteiden esittelyissä, käydä huonekalutehtaissa tai materiaalikaupoissa tai seurata meitä Tärkeimmät sisustusmessut.

Oikeat ohjatut käytännöt

INSENIAssa käytännöt sisältyvät maisteriohjelmiin. Emme voi lopettaa koulutusta, jos sitä ei ole toteutettu käytännössä, vähintään kuuden viikon ajan. Annamme käytettävissänne mahdollisuuden opettaa sisustusstudiossamme, jotta tiedät kaupan todellisuuden asiakkaan ja tavarantoimittajien kanssa.

Uskomme vakaasti vanhaan "Oppipoika" -menetelmään, joka muodostuu auttamalla opettajaasi. Siksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden tehdä ylimääräisiä opetuskäytäntöjä yhteistyössä oman studioni kanssa. Jotkut entisistä opiskelijoistamme työskentelevät nyt freelancereina sisustusstudiostamme EstudioCeroEspacio.

Ota yhteyttä milloin haluat

Kun koulutus on valmis ja INSENIA: n entisenä opiskelijana, sinulla on rajoittamaton pääsy tiedusteluihin opettajillesi. Älä pelkää hyväksyä vaikeita projekteja, tuemme sinua ja poistamme epäilyksesi.

Ainakin kahdesti viikossa avaamme luokkahuoneemme koulun ulkopuolella, jotta voit tulla töihin ja neuvotella opettajien kanssa mistä tahansa sinua koskevasta aiheesta.

Tarvitsetko neuvoja oman sisustusliiketoiminnan perustamiseen? Kysy yrityskonsultointia. Autamme sinua kaikessa, mitä tarvitset: hallinnollisissa menettelyissä, rekisteröinnissä sosiaaliturvaan ja talouteen, verkkomarkkinointiin, verkkosivuihin, sosiaalisiin verkostoihin ja muihin.

Työlautakunta

Tarjoamiemme kurssien ja maisterien tarkoituksena on tarjota kaikille opiskelijoillemme uusi ammatti sisustus- ja sisustusalalla. Monet yritykset tulevat meille etsimään halukkaita ammattilaisia, ja opiskelijamme ja alumnit hyötyvät siitä.

Uutisosiossa * voit olla tietoinen jokaisesta alan yrityksen pyytämästä uudesta työpaikasta, harjoittelusta tai yhteistyötarjouksesta.

* Vain Insenian opiskelijoille ja alumneille.

Madridin sydämessä

INSENIA opettaa Las Cortesin Madridin naapurustossa, lähellä kaikkia pääkaupungin hienoja sisustuskauppoja (Trentino, Gastón ja Daniela, Gancedo, D'Erre, Keops jne.) Sekä taiteen ja Madridin muotoilu, kahden askeleen päässä Thyssen-museosta, Prado-museosta, Reina Sofía -museosta ja Caixa-foorumista, joista parhaimmat yhteydet julkisilla liikennevälineillä tai autolla ja pysäköinti 100 metrin päässä.

Dimad-koulutuskumppanit

Insenia Design School Madrid on osa joukkoa oppilaitoksia, korkeampia suunnittelukouluja ja koulutuskumppaneita Dimadissa, Madridin suunnittelijoiden liitossa. Jäsenyydestä johtuen maisteriopiskelijoillamme on myös mahdollisuus olla opiskelijakumppaneita ilmaiseksi vuoden ajan. Tällä tavalla he voivat valita suuren muotoilumaailmaan liittyvän kulttuuri- ja koulutustarjonnan ja osallistua aktiivisesti kaikkiin yhdistyksen toimintaan.

Sijainnit

Madridin yhteisö

Osoite
Calle del Marqués de Cubas,6
28014 Madridin yhteisö, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin