Institute for Advanced Architecture of Catalonia - IAAC

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Mikä on IAAC?

Katalonian kehittyneen arkkitehtuurin instituutti (IAAC) on tutkimus-, koulutus-, tuotanto- ja tiedotuskeskus, jonka tehtävänä on suunnitella yhteiskuntamme tulevaa elinympäristöä ja rakentaa sitä nykypäivään.

112537_iaac111.jpg

IAAC seuraa digitaalista vallankumousta kaikilla asteikoilla (bitteistä maantieteeseen, mikro-ohjaimista kaupunkeihin, materiaaleista alueelle) arkkitehtuurin ja suunnittelun rajojen laajentamiseksi ja ihmiskunnan kohtaamien haasteiden täyttämiseksi. IAAC on kokeellinen ja kokemuksellinen keskus, jossa opitaan tekemällä testimenetelmä, joka edistää todellisia ratkaisuja.

IAAC on avoin, riippumaton ja radikaali voittoa tavoittelematon säätiö, jonka toiminta on 17 vuotta; innoittamana arkkitehtuurin ja muotoilun pääkaupungin Barcelonan arvoista, joissa keksittiin urbanismi ja jossa paikallinen laadukas ja innovaatiokeskeinen tutkimus liittyy kansainväliseen huippuosaamisen verkostoon teknologian, arkkitehtuurin ja yhteiskunnan aloilla.

IAAC on koulutuksellisen ja pro-tutkimustyön lisäksi monitieteinen ja monikulttuurinen vakaa yhteisö, joka etsii pysyviä yhteyksiä ja yhteistyötä sadojen opettajien, tutkijoiden, laitosten ja yritysten välillä, jotka ovat työskennelleet kanssamme tai jotka pyrkivät tarjoamaan ratkaisuja ihmiskunnan suuria haasteita.

Näkemys

IAAC on koulutus, jossa on Master in Advanced Architecture, Master in City

Tämä on mahdollista myös Fab-akatemian kautta, joka on hajautettu opetusmalli, jonka tarkoituksena on tutustuttaa joku Digital Fabricationiin. Puhumattakaan työpajoista ja lyhyistä ohjelmista, jotka toteuttavat paikallisia ratkaisuja, kuten Global Summer Schoolia, kehitettyjä maailmanlaajuisia agendoja.

IAAC on Fabrication, jossa on Fab Lab Barcelona, joka on EU: n ensimmäinen ja edistyksellisin digitaalisen tuotannon laboratorio, ja Green Fab Lab, joka on ensimmäinen omavaraisuuteen keskittynyt digitaalinen valmistuslaboratorio: kaksi paikkaa, joissa voit rakentaa lähes mitä tahansa. FAB10: n isännöimisen jälkeen vuonna 2014, joka on kymmenes vuosittain toimiva maailmanlaajuinen Fab Lab -konferenssi, Fab Lab Barcelona on vahvistanut rooliaan Fab Lab -verkostossa yhtenä maailman digitaalisen valmistuksen vallankumouksen johtajista sekä Fab Academy -ohjelman koordinaattorista.

IAAC on tutkimus Euroopan unionin rahoittamien hankkeiden ansiosta, jotka on kehitetty yhteistyössä eurooppalaisten julkisten ja yksityisten kumppaneiden kanssa, ja joiden tarkoituksena on tutkia teknologian roolia yhteiskunnassamme ja kaupungeissamme.

IAAC on omavaraisuus, jonka Valldaura Labs on itsenäinen tutkimuskeskus, joka sijaitsee Collserola Metropolitan -puistossa, 20 minuutin päässä Barcelonan keskustasta ja jota ympäröi 140 hehtaaria metsää, jossa tuotetaan useita laboratorioita tuotannolle ja tuotannolle. Energian, elintarvikkeiden ja asioiden testaus.

IAAC on Outreach, luentojen, julkaisujen, näyttelyiden ja kilpailujen kautta. IAAC: n luentosarjan tai kehittyneen arkkitehtuurikilpailun kaltaisten aloitteiden ansiosta IAAC edistää arvojaan arkkitehtuuria, kaupunkeja, yhteiskuntaa ja teknologiaa koskevassa keskustelussa, joka on vastassa nykypäivän maailmanlaajuisiin haasteisiin.

112538_14711306_10154628257993824_8031058357072038494_o1.jpg

Tehtävä

Korostetaan ja vahvistetaan IAAC: n asemaa maailmanlaajuisena viittauksena koulutukseen ja tutkimukseen sekä omavaraisuuteen ja digitaaliseen valmistukseen yhdistämällä ja laajentamalla tutkimushankkeita sekä tarjoamalla ajan tasalla olevia ja kehittyviä akateemisia ohjelmia.

Laajentaa yhteistyötämme strategisten julkisten ja yksityisten kumppanuuksien kanssa sekä kansallisella että kansainvälisellä tasolla.

Vahvistamme konsultointitoimintamme luomalla erityisiä liittoja toimialojen kanssa, jotka edistävät ja tukevat soveltavaa tutkimusta.

Kehitetään aktiivisesti vihreään arkkitehtuuriin, kestävyyteen ja uusiutuviin energialähteisiin liittyviä toimintoja kehittämällä Green Fab Lab, Food Lab ja Energy Lab.

Parantaa nykyistä työtämme ja profiiliamme erikoistuneena ajattelijana innovatiivisia strategioita varten kaupunkisuunnittelun ja kaupunkisuunnittelun aloilla kiinnittäen huomiota älykkäiden kaupunkien haasteeseen.

osastot

Tämän tehtävän toteuttamiseksi IAAC on järjestetty neljään osastoon, jotka kaikki ovat omistautuneet tutkimukseen, koulutukseen, tuotantoon ja tiedottamiseen , ja sen tehtävänä on kuvitella yhteiskuntamme tulevaa elinympäristöä ja rakentaa se nykyiseen.

Nämä yksiköt ovat:

  • Areti Markopouloun johtama Advanced Architecture Group
  • Fab Lab Barcelona, ohjaaja Tomás Diez
  • Urban Sciences Lab, ohjaaja Willy Müller
  • Valldauran omavarainen laboratorio, ohjaaja Vicente Guallart

IAAC pyrkii ottamaan RD: n arkkitehtuuriin ja urbanismiin ja luomaan monialaisia tietoverkkoja.

Tätä varten instituutti toimii yhteistyössä useiden kaupunkien ja alueiden, teollisuusryhmien ja tutkimuskeskusten kanssa , mukaan lukien Barcelonan kaupunginvaltuusto, Collserolan luonnonpuisto, Massachusettsin teknologiainstituutti, tietotekniikan ja arkkitehtuurin keskus (CITA). ), Etelä-Kalifornian arkkitehtuurin instituutti (Sci-Arc) sekä monipuoliset yritykset, joista CISCO, Endesa, Kuka Robotics ja monet muut.

Näiden kanssa instituutti kehittää erilaisia tutkimusohjelmia ja -hankkeita, joissa on mukana eri alojen asiantuntijoita, kuten arkkitehtuuri, insinööri, biologia, sosiologia, antropologia ja muut tutkimusalat.

112541_ALTO-Technology2_0268.jpg

arvot

Katalonian kehittyneen arkkitehtuurin instituutti on:

Sosiaalinen: tärkeä sosiaalinen perusta, vuorovaikutuksesta yksilöiden, yritysten ja organisaatioiden kanssa eri puolilta maailmaa, edistämällä innovaatiota ihmisen elinympäristön rakentamisessa.

Riippumaton: yksityinen voittoa tavoittelematon säätiö, joka tekee yhteistyötä yksilöiden, yliopistojen, yritysten ja julkisten organisaatioiden kanssa ja edistää innovatiivisia lähestymistapoja.

Maailmanlaajuinen: ajattelussa ja toiminnassa, inhimillisen pääoman alkuperässä, oppiminen maailman monimuotoisuudesta, paikallisten tosiasiallisten identiteettien rakentamisen edistäminen.

Kompakti: organisaatio, joka on joustava, ketterä, nopea ja kykenevä ennakoimaan aikamme uusia haasteita.

Informatiivinen: Digitaalisten järjestelmien tunnustaminen teknologiseksi perustaksi, joka muuttaa nykymaailmamme, integroimaan teknologiat ja prosessit, jotka liittyvät kaikkiin toiminta-alueisiinsa.

Luonnollinen: Edistetään toisiinsa liittyviä omavaraisuusjärjestelmiä biologisten ekosysteemien sääntöjen mukaisesti, jotta voidaan rakentaa ekologisesti ja sosiaalisesti kestävämpi maailma.

Holistinen: Laaja yleiskuva ihmisen elinympäristön käsitteestä, suunnittelusta ja rakentamisesta, kattava kaikki asteikot (bittiä maantieteelliseen), vuorovaikutuksessa useiden alojen kanssa.

Miksi opiskella IAAC: ssa?

  • Voit jakaa tämän elämää muuttavan kokemuksen ylimääräisten opiskelijoiden ja henkilöstön kanssa yli 70 eri maasta.
  • Voit hallita uusimpia työkaluja ja tekniikoita, jotka oppivat parhaiden tutkijoiden, tutkijoiden ja alan ammattilaisten kanssa.
  • 70% IAAC: n alumniista löytää työpaikan vain kuuden kuukauden kuluttua Master-ohjelmistojen suorittamisesta ja 90% vuoden kuluessa.
  • Löydät Barcelonan, joka on yksi maailman parhaista kaupungeista ja joka asettaa suunnittelun, arkkitehtuurin ja kaupunkitieteen suuntaukset.
  • Tulet osaksi yhdistettyä verkostoa ihmisistä - alumnit, tutkijat ja tiedekunta - jotka ovat perheesi, liikekumppanisi ja muokkaavat tulevaisuutta käsi kädessäsi.
  • Sinulla on pääsy yhteen EU: n digitaalisen valmistuksen kaikkein varustetuimmista laboratorioista, Fab Lab Barcelonasta, ja opit työskentelemään digitaalisen valmistuksen kanssa akateemisessa ympäristössä, jossa opiskelijoiden suhde koneeseen on korkein (5–1) .

Sijainnit

Barcelona

Osoite
Pujades 102, Poble Nou, Barcelona
08005 Barcelona, Katalonia, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin