Lue virallinen kuvaus

Kuka me olemme

Instituto Europeo de Salud y Bienestar Social on tieteellinen ja kulttuurinen perusta, jonka tavoitteisiin kuuluu lääketieteellinen koulutus, potilaan tyytyväisyys ja eksponentiaalisen lääketieteen kehittäminen.

Sen foorumeilla ja toiminnoilla luodaan mielipiteitä, jotka edistävät huippuosaamisen ja terveydenhuollon innovaation mallia.

Edistämme mentaliteetin muutosta, joka keskittyy terveiden tapojen luomiseen ja proaktiivisiin johtajiin.

Lääketieteellinen koulutus

Edistämme ammattilaisten koulutusta ja mielipiteiden johtajien kehitystä

  1. Autamme johtajien, lääkäreiden, apteekkien, sairaanhoitajien ja hammaslääkärien ammatillisen pätevyyden kehittämistä.
  2. Koulutamme ammattilaisia ja tulevia johtajia taitoja ja hyviä käytäntöjä varten, jotta he voivat luoda arvoa terveydenhuoltoalalla.
  3. Kehitämme koulutustoimia ja dynaamisia työkaluja, jotka tarjoavat vankkaa tukea ammatillisessa käytännössä.

Nauti osaamisesta

Meitä tukee 20 vuoden kokemus. Vuodesta 1996 lähtien innovoivat terveyttä, siirtävät tietoa ja kouluttavat ammattilaisia.

113785_rsz_adobestock_100209996.jpg

Ohjelmien opetuskielet:
  • Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

Instituto Europeo de Salud y Bienestar Social

Hanki tarvittavat taidot tapahtumien järjestämisen tekniikoiden edistämiseen ja soveltamiseen; Helpottaa suunnittelujärjestelmiä ja taitoja, jotka auttavat parantamaan in ... [+]

pitoisuusProtokollan perusteetPöytäkirjan oikeudellinen kehysKutsuvan taiteenTapahtumien ja seremonian järjestäminenEuroopan unionin rakentaminenYhteisön toimielimetPöytäkirjan lainsäädäntö Euroopan unionissaJäsenvaltioiden tavat ja tapatKansainvälinen ja diplomaattinen pöytäkirjaYrityskuvaPRpuhetaitoviestintämarkkinointijohtamistaidotLopullinen projektitavoitteetHanki tarvittavat taidot tapahtumien järjestämisen tekniikoiden edistämiseen ja soveltamiseenHelpottaa suunnittelujärjestelmiä ja taitoja, jotka auttavat parantamaan institutionaalisia suhteita.Kehitetään protokollan tekniikoita ja tietoa.Pääsyvaatimukset

Korkeakoulututkintoa ei vaadita, koska pääsy perustuu ansioluetteloon ja asianomaisen ammatilliseen kokemukseen.... [-]

Espanja Madrid
Syyskuu 2019
Espanjalainen
Full-time
18 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi

¿Por qué elegir Instituto Europeo de Salud y Bienestar Social?

Osoite
Calle de Joaquín Costa, 16, 28002 Madrid
28002 Madrid, Community of Madrid, Espanja