Lue virallinen kuvaus

Miksi opiskella markkinointia IM: ssä

Jos opiskelet digitaalista markkinointia, pikaviestinnässä lisääntät ammatillista koulutusta

20 syytä valita pikaviestit:

Laadullinen, pedagoginen, työvoima, taloudellinen, tekninen

LAATUA KOSKEVAT SYYT

I. Opiskele maailman suurimmassa Digital Business Schoolissa. Yli 150 professoria, jotka opettavat luokkamme keskuksistamme, leviävät Espanjassa, Irlannissa, Meksikossa, Costa Ricassa, Guatemalassa, Nicaragualla, Hondurasissa, Kolumbiassa jne. yli 40 ohjelmistoa on erikoistunut digitaaliseen markkinointiin, yli 7000 opiskelijaa 26 eri maasta ja oma kustantamo, jossa on yli 14 julkaistua kirjaa.

II. Double Degree. Opiskelija, kun koulutusohjelma on päättynyt, hankkii Abat Oliba -yliopiston akkreditoidun tutkinnon ja ammatillisella tasolla IM. Kansainvälinen markkinointiinstituutti.

III. Meillä on ISO 9001: 2008 -sertifiointi laadunhallinnassa, noudatamme UNE 66181 -standardia, joka tunnistaa online-koulutuslaadun.

IV. Yhteistyökumppanit ja akkreditoimat Abat Oliba -yliopisto, Costa Rican Cenfotec-yliopisto, ja olemme osa järjestöjä FEDE (Euroopan koulujen liitto), ANCED (kansallinen eLearning- ja etäkeskusten liitto) ja Adigital (Espanjan talousyhdistys) Digitaalinen).

PEDAGOGISET SYYT

V. Tehokas pedagogia: Me pakenemme täyteaineista, olemme tehokkaita. Molemmat muistiinpanoissa, opettajina.

Järjestäytymisvapaus, kuten haluat, opiskele haluamassasi järjestyksessä ja toimita, kun haluat.

VI. Opetushenkilöstö Opettajan etsintäprosessi on voimakas ja vaativa. Meillä on erinomaiset digitaalisen markkinoinnin ammattilaiset, jotka nauttivat kokemuksensa siirtämisestä. Opettajamme tekevät meistä suuria.

VII. Opettajien täysi tuki: Sinulla on kaikki opettajat koko koulutuksen ajan, ei vain opiskelun aikana.

VIII. Integroitu tukikeskus: Haluamme monia IM-lähettiläitä, jotka menestyvät tulevassa maailmassa. Teemme kaikkemme voidaksemme tehdä siitä helppoa . Emme aseta esteitä

IX. Opiskelun modaliteetti. Opiskelijan tarpeet ovat kolme: eLearning (100% online), Blended eLearning (face-to-face ja online-yhdistelmä) ja kesäkoulu, intensiivikurssit kesä- ja heinäkuukausina.

X. Tarjoamme 3 erilaista luokkaa:

 1. Luokat *:
  dynaamiset luokat, jotka on suunniteltu soveltamaan teoreettista tietämystä käytännöllisimpään maastoon.
 2. Virtual luokat:
  Online-luokat keskittyivät opiskelijakysymysten ratkaisemiseen käytännössä
 3. Kurssikurssit:
  korkean pätevyyden omaavien puhujien konferenssit, joilla julkistetaan digitaalisen markkinoinnin viimeisimmät kehityssuunnat, joita opiskelijat voivat osallistua Barcelonaan, tai katsella lykkäyksiä virtuaalisen kampuksemme kautta.

TYÖLLISYYS

XI. Työ ja harjoittelu Yli 40% harjoittelijoistamme päättävistä opiskelijoista palkkaa yritykset.

XII. Yhteys alaan: ala tarvitsee työntekijöitä ja opiskelijat tarvitsevat työtä. Toimimme liittimenä tarjonnan ja kysynnän tyydyttämiseksi.

XIII. Sopimukset suurten digitaalisten yritysten, kuten eBayssa, kanssa ja parhaillaan yhteistyössä Googlen, LinkedInin, Twitterin, Facebookin jne. Kanssa. Lisäksi olemme sitoutuneet Espanjan työllisyysministeriöön yrittäjyyden ja nuorten työllisyysstrategian hankkeessa.

XIV. Yrityskoulutuksessa. Erikoistunut neuvonta yrityksille, autamme henkilöstöosastoa valitsemaan parhaan koulutuksen yrityksesi työntekijöiden tarpeiden mukaan

TALOUDELLISET SYYT

XV. Koulutuksen demokratisointi. IM: ssä haluamme, että jokainen pystyy opiskelemaan digitaalista markkinointia korkealla tasolla, minkä vuoksi mukautamme kaikkien koulutusohjelmien hintoja, jotka ovat markkinoiden kilpailukykyisin.

XVI. Vapaa rahoitus. IM: ssä tarjoamme sinulle mahdollisuuden rahoittaa koulutuksesi veloituksetta ilmaiseksi, ilman kiinnostusta tai, jos haluat lisää eriä tai jakaa ne ajoissa, voit tehdä sen Banc Sabadellin kanssa 0%: n korolla.

XVII. Bonuskoulutus kaikille työntekijöille kolmen osapuolen säätiön kautta. Jos yrityksellesi on tarpeeksi luottoa, koulutuksemme on 100% tuettu.

XVIII. ISIC International -kortti. Kaikilla opiskelijoillamme on Student International Identity Card, jossa on alennuksia ja yksinoikeuksia (museot, elektroniikka, myymälät, matkat jne.) Yli 120 maassa.

TEKNISET SYYT

XIX. Tilat. Kaikissa luokkahuoneissa on tietokone opiskelijaa kohti viimeisimmän sukupolven HP **, digitaaliset taulut, leveät ja modernit tilat sekä kuituoptinen wifi-verkko (300 Gb), jolla on Aruba-laitteet, markkinoiden kehittynein.

XX. Koulutusalusta Virtuaalinen kampuksemme on räätälöity meille ja opiskelijoiden tarpeisiin. Se on yksi kattavimmista ja käyttökelpoisimmista. Käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa kaikille opiskelijoille, henkilökohtaisille opettajille ja tutoreille, jotka seuraavat sinua koulutuksen aikana.

(*) Tämä modaliteetti koskee vain kasvokkaita

(**) Barcelonan päämajassa saatavilla olevat laitteet. Loput toimistoista kuulla.

MITÄ LIIKETA US?

Tarjoa paras koulutus digitaalisen markkinoinnin alalla ja tee se kaikille . Digitaalinen markkinointi ei saisi olla muutaman yrityksen omaisuutta.

Siksi tuotamme vuosittain enemmän työpaikkoja ja valmistaudumme lisää ammattilaisia integroitumaan työmarkkinoille . Riippumatta opiskelijoiden alkuperästä, yhtäläiset mahdollisuudet kaikille .

Koulutamme, innostamme ja teemme yhteistyötä opiskelijoiden, alumnien, professorien ja alan ammattilaisten kanssa, jotka edistävät elävää ja aktiivista verkostoa. Relaatiojärjestelmä, joka tukee toisiaan monimutkaisessa digitaalisessa ympäristössä.

IM: ssä voit selvittää

 • Ihmiset, instituutiot ja heidän edustamansa kunnioitus.
 • Eettisen käyttäytymisen , koskemattomuuden ja ajattelun vapauden puolustaminen .
 • Avoin oppimismalli , jossa yhdistyvät muodolliset ja epäviralliset menetelmät uusien teknologioiden ja niiden mahdollisuuksien hyödyntämiseksi.
 • Työmarkkinoiden dynaamisuus, opiskelijoiden ja yritysten yhdistäminen. Profiilien palauttaminen työmarkkinoille.
 • Laatu prosessissamme, palveluissamme ja kutsumuksessamme osallistua yhteistyöhön.
 • Koulutuksen demokratisointi
 • Cercanía tuo etäisyyksiä ja että verkossa tulee jotain läheistä ja tuttua.
 • Vaikutus: Tavoitteenamme on sama kuin opiskelijan, että digitaalisen markkinoinnin paras ammattilainen lähtee instituutista.
Ohjelmien opetuskielet:
 • Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:


Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School

Tule ammattitaitoiseksi ammattilaiseksi digitaalisen markkinoinnin alalla. Saada läsnäolo RRSS: ssä, joka hallitsee perustyökalut. ... [+]

Digitaalisen markkinoinnin päällikön lähtökohtana on 2,0-markkinoiden tarve, jonka kysyntä vaatii erittäin päteviä ammattilaisia kaikilla digitaalisen markkinoinnin alueilla

Miksi ammatillinen maisteri digitaalisen markkinoinnin ja sosiaalisten verkostojen alalla?

Digitaalinen markkinointi syntyy vastauksena Market 2.0: n tarpeisiin ja edellyttää korkeasti koulutettujen ammattilaisten sisällyttämistä kaikkiin sen alueisiin. Tämä tieteenala yhdistää perinteiset markkinointistrategiat uusiin menetelmiin, joilla voidaan hyödyntää digitaalisen median erityispiirteitä ja ennakoida tulevaisuutta.

Tämä koulutus tarjoaa sinulle tutkimusmenetelmiä, luovia prosesseja ja tehokkaita teknisiä välineitä digitaalisen markkinoinnin kampanjoiden, sosiaalisen median strategisten suunnitelmien ja eri digitaalisissa kanavissa toteutettavien toimien tehokkaaksi toteuttamiseksi.... [-]

Espanja Barcelona Madrid
Syyskuu 2019
Espanjalainen
Part-time
14 kuukautta
Online
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School

Täydellisin ja käytännöllisin digitaalisen markkinoinnin erikoistumisohjelma, joka on tähän mennessä olemassa. Se sisältää kaikki online-markkinoinnin tieteenalat, jotka ... [+]

Miksi tämä ohjelma?

Digitaalisessa maailmassa ei ole enää vaihtoehto vaan vaatimus. Yritykset, jotka vielä hiljattain arasti digitaalinen, kehittyä rakenteita, joissa digitalisointi on syvällinen ja monimutkainen todellisuuden (viestintä, logistiikka, markkinointi, myynti, henkilöstö, jne). Silloin säälimätön kysyntä koulutettuja ammattilaisia ​​syntyy vastaamaan markkinoiden uusiin vaatimuksiin.

Global Master in Digital Management tarjoaa sinulle kaiken, mitä tarvitset liikkua sujuvasti verkkoympäristössä, heijastavat ammatillista urasi toistumattomilla koulutusolosuhteilla.

Nykyään se on kaikkein erity fi c ja koko tarjonnan digitaalisen markkinoinnin espanjaksi maailmanlaajuisesti. Olemme tehneet kaikkensa saadakseen päivitetyn sisällön ja mahdollisuus saada edellä kilpailijoita.... [-]

Espanja Barcelona Madrid
Syyskuu 2019
Spanish (Spain)
Full-time
2 vuotta
Online
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School

Rakenna online-liiketoimintaa tyhjästä huolehtimalla kaikista yksityiskohdista. Luo E-Commerce -projekti ja käytä Digital Marketing -työkaluja myynnin kannustamiseksi luo ... [+]

Verkkokaupan liikevaihto kasvaa vuosi vuodelta. Työmarkkinat tarvitsevat yhä enemmän ammattilaisia, jotka pystyvät luomaan, hallitsemaan ja seuraamaan sähköistä kaupankäyntiä tehokkaasti.

Miksi ammattimainen mestari digitaalisessa markkinoinnissa

Verkkokaupan liikevaihto kasvaa vuosittain ja työmarkkinat edellyttävät ammattilaisia, jotka pystyvät luomaan, hallitsemaan ja valvomaan sähköistä kaupankäyntiä tehokkaasti.

Ammattimestari digitaalisen markkinoinnin alalla

tavoitteet

Ole digitaalisen markkinoinnin asiantuntija, jolla on erinomaiset työkalut E-Commerce-palveluihin

Työskentele asiantuntijana kaikilla Online-markkinoinnin ja sähköisen kaupankäynnin aloilla.Hallitse kaikki online-markkinoinnin alueet viestintästrategioista toimintasuunnitelmien tulosten yksityiskohtaiseen analyysiin.Sähköisen kaupankäynnin hankkeet johtavat tehokkaasti ja lisäävät yrityksen myyntiä.Kenelle se on?Niille, jotka haluavat luoda oman verkkokaupan ja joilla on tarvittavat resurssit sen hallintaan.Kaikille niille, jotka työskentelevät digitaalisen markkinoinnin alueella ja joiden on hankittava nykyisen online-alan tarpeelliset tiedot ja työkalut.Ammattilaiset mistä tahansa yrityksen alueesta, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään ja ymmärtämään Internetin aiheuttamia tärkeitä muutoksia markkinointi- ja sähköisen kaupankäynnin strategioissa.ohjelma... [-]
Espanja Barcelona Madrid
Syyskuu 2019
Espanjalainen
Part-time
14 kuukautta
Online
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School

Tällä Executive Program hankkii tarvittavat tiedot ja taidot parantaa yrityksesi digitaalisessa ympäristössä. ... [+]

Miksi tämä ohjelma?

On valtava määrä erilaisia ​​digitaalisia työkaluja, joiden avulla voit hyötyä yrityksellesi. Kysymys on, tiesitkö? Ja mikä tärkeintä, tiedätkö miten hyödyntää?

Tällä Executive Program tulee hankkia tarvittavat tiedot ja taidot parantaa yrityksesi digitaalisessa ympäristössä. Löydät käytännön, poikittainen ja keskittynyt saavuttamaan tuloksia, koulutusta, jossa opit hyödyntämään mahdollisuuksia tärkeimmät digitaalisten resurssien perustuu liiketoiminnan tavoitteita.

tavoite"Opit hyödyntämään digitaalisten työkalujen suurin hyöty yrityksesi"Tutustu tärkeimpiä välineitä digitaalisen projektio yrityksen.Tiedä mahdollisuudet näitä työkaluja.Osata hyödyntää eri digitaalisten resurssien mainostaa online liiketoimintaa.Hankkia strateginen visio koordinoimaan joukkueet tehokkaasti ja saavuttaa yrityksen tavoitteet.Joille se on osoitettu?... [-]
Espanja Barcelona Madrid
Request Info
Spanish (Spain)
Full-time
8 kuukautta
Online
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi