Lue virallinen kuvaus

Miksi opiskella markkinointia IM: ssä

Jos opiskelet digitaalista markkinointia, pikaviestinnässä lisääntät ammatillista koulutusta

20 syytä valita pikaviestit:

Laadullinen, pedagoginen, työvoima, taloudellinen, tekninen

LAATUA KOSKEVAT SYYT

I. Opiskele maailman suurimmassa Digital Business Schoolissa. Yli 150 professoria, jotka opettavat luokkamme keskuksistamme, leviävät Espanjassa, Irlannissa, Meksikossa, Costa Ricassa, Guatemalassa, Nicaragualla, Hondurasissa, Kolumbiassa jne. yli 40 ohjelmistoa on erikoistunut digitaaliseen markkinointiin, yli 7000 opiskelijaa 26 eri maasta ja oma kustantamo, jossa on yli 14 julkaistua kirjaa.

II. Double Degree. Opiskelija, kun koulutusohjelma on päättynyt, hankkii Abat Oliba -yliopiston akkreditoidun tutkinnon ja ammatillisella tasolla IM. Kansainvälinen markkinointiinstituutti.

III. Meillä on ISO 9001: 2008 -sertifiointi laadunhallinnassa, noudatamme UNE 66181 -standardia, joka tunnistaa online-koulutuslaadun.

IV. Yhteistyökumppanit ja akkreditoimat Abat Oliba -yliopisto, Costa Rican Cenfotec-yliopisto, ja olemme osa järjestöjä FEDE (Euroopan koulujen liitto), ANCED (kansallinen eLearning- ja etäkeskusten liitto) ja Adigital (Espanjan talousyhdistys) Digitaalinen).

PEDAGOGISET SYYT

V. Tehokas pedagogia: Me pakenemme täyteaineista, olemme tehokkaita. Molemmat muistiinpanoissa, opettajina.

Järjestäytymisvapaus, kuten haluat, opiskele haluamassasi järjestyksessä ja toimita, kun haluat.

VI. Opetushenkilöstö Opettajan etsintäprosessi on voimakas ja vaativa. Meillä on erinomaiset digitaalisen markkinoinnin ammattilaiset, jotka nauttivat kokemuksensa siirtämisestä. Opettajamme tekevät meistä suuria.

VII. Opettajien täysi tuki: Sinulla on kaikki opettajat koko koulutuksen ajan, ei vain opiskelun aikana.

VIII. Integroitu tukikeskus: Haluamme monia IM-lähettiläitä, jotka menestyvät tulevassa maailmassa. Teemme kaikkemme voidaksemme tehdä siitä helppoa . Emme aseta esteitä

IX. Opiskelun modaliteetti. Opiskelijan tarpeet ovat kolme: eLearning (100% online), Blended eLearning (face-to-face ja online-yhdistelmä) ja kesäkoulu, intensiivikurssit kesä- ja heinäkuukausina.

X. Tarjoamme 3 erilaista luokkaa:

 1. Luokat *:
  dynaamiset luokat, jotka on suunniteltu soveltamaan teoreettista tietämystä käytännöllisimpään maastoon.
 2. Virtual luokat:
  Online-luokat keskittyivät opiskelijakysymysten ratkaisemiseen käytännössä
 3. Kurssikurssit:
  korkean pätevyyden omaavien puhujien konferenssit, joilla julkistetaan digitaalisen markkinoinnin viimeisimmät kehityssuunnat, joita opiskelijat voivat osallistua Barcelonaan, tai katsella lykkäyksiä virtuaalisen kampuksemme kautta.

TYÖLLISYYS

XI. Työ ja harjoittelu Yli 40% harjoittelijoistamme päättävistä opiskelijoista palkkaa yritykset.

XII. Yhteys alaan: ala tarvitsee työntekijöitä ja opiskelijat tarvitsevat työtä. Toimimme liittimenä tarjonnan ja kysynnän tyydyttämiseksi.

XIII. Sopimukset suurten digitaalisten yritysten, kuten eBayssa, kanssa ja parhaillaan yhteistyössä Googlen, LinkedInin, Twitterin, Facebookin jne. Kanssa. Lisäksi olemme sitoutuneet Espanjan työllisyysministeriöön yrittäjyyden ja nuorten työllisyysstrategian hankkeessa.

XIV. Yrityskoulutuksessa. Erikoistunut neuvonta yrityksille, autamme henkilöstöosastoa valitsemaan parhaan koulutuksen yrityksesi työntekijöiden tarpeiden mukaan

TALOUDELLISET SYYT

XV. Koulutuksen demokratisointi. IM: ssä haluamme, että jokainen pystyy opiskelemaan digitaalista markkinointia korkealla tasolla, minkä vuoksi mukautamme kaikkien koulutusohjelmien hintoja, jotka ovat markkinoiden kilpailukykyisin.

XVI. Vapaa rahoitus. IM: ssä tarjoamme sinulle mahdollisuuden rahoittaa koulutuksesi veloituksetta ilmaiseksi, ilman kiinnostusta tai, jos haluat lisää eriä tai jakaa ne ajoissa, voit tehdä sen Banc Sabadellin kanssa 0%: n korolla.

XVII. Bonuskoulutus kaikille työntekijöille kolmen osapuolen säätiön kautta. Jos yrityksellesi on tarpeeksi luottoa, koulutuksemme on 100% tuettu.

XVIII. ISIC International -kortti. Kaikilla opiskelijoillamme on Student International Identity Card, jossa on alennuksia ja yksinoikeuksia (museot, elektroniikka, myymälät, matkat jne.) Yli 120 maassa.

TEKNISET SYYT

XIX. Tilat. Kaikissa luokkahuoneissa on tietokone opiskelijaa kohti viimeisimmän sukupolven HP **, digitaaliset taulut, leveät ja modernit tilat sekä kuituoptinen wifi-verkko (300 Gb), jolla on Aruba-laitteet, markkinoiden kehittynein.

XX. Koulutusalusta Virtuaalinen kampuksemme on räätälöity meille ja opiskelijoiden tarpeisiin. Se on yksi kattavimmista ja käyttökelpoisimmista. Käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa kaikille opiskelijoille, henkilökohtaisille opettajille ja tutoreille, jotka seuraavat sinua koulutuksen aikana.

(*) Tämä modaliteetti koskee vain kasvokkaita

(**) Barcelonan päämajassa saatavilla olevat laitteet. Loput toimistoista kuulla.

MITÄ LIIKETA US?

Tarjoa paras koulutus digitaalisen markkinoinnin alalla ja tee se kaikille . Digitaalinen markkinointi ei saisi olla muutaman yrityksen omaisuutta.

Siksi tuotamme vuosittain enemmän työpaikkoja ja valmistaudumme lisää ammattilaisia integroitumaan työmarkkinoille . Riippumatta opiskelijoiden alkuperästä, yhtäläiset mahdollisuudet kaikille .

Koulutamme, innostamme ja teemme yhteistyötä opiskelijoiden, alumnien, professorien ja alan ammattilaisten kanssa, jotka edistävät elävää ja aktiivista verkostoa. Relaatiojärjestelmä, joka tukee toisiaan monimutkaisessa digitaalisessa ympäristössä.

IM: ssä voit selvittää

 • Ihmiset, instituutiot ja heidän edustamansa kunnioitus.
 • Eettisen käyttäytymisen , koskemattomuuden ja ajattelun vapauden puolustaminen .
 • Avoin oppimismalli , jossa yhdistyvät muodolliset ja epäviralliset menetelmät uusien teknologioiden ja niiden mahdollisuuksien hyödyntämiseksi.
 • Työmarkkinoiden dynaamisuus, opiskelijoiden ja yritysten yhdistäminen. Profiilien palauttaminen työmarkkinoille.
 • Laatu prosessissamme, palveluissamme ja kutsumuksessamme osallistua yhteistyöhön.
 • Koulutuksen demokratisointi
 • Cercanía tuo etäisyyksiä ja että verkossa tulee jotain läheistä ja tuttua.
 • Vaikutus: Tavoitteenamme on sama kuin opiskelijan, että digitaalisen markkinoinnin paras ammattilainen lähtee instituutista.
Ohjelmien opetuskielet:
Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School

Rakenna online-liiketoimintaa tyhjästä huolehtimalla kaikista yksityiskohdista. Luo E-Commerce -projekti ja käytä Digital Marketing -työkaluja myynnin kannustamiseksi luo ... [+]

Verkkokaupan liikevaihto kasvaa vuosi vuodelta. Työmarkkinat tarvitsevat yhä enemmän ammattilaisia, jotka pystyvät luomaan, hallitsemaan ja seuraamaan sähköistä kaupankäyntiä tehokkaasti.

Miksi ammattimainen mestari digitaalisessa markkinoinnissa

Verkkokaupan liikevaihto kasvaa vuosittain ja työmarkkinat edellyttävät ammattilaisia, jotka pystyvät luomaan, hallitsemaan ja valvomaan sähköistä kaupankäyntiä tehokkaasti.

Ammattimestari digitaalisen markkinoinnin alalla

tavoitteet

Ole digitaalisen markkinoinnin asiantuntija, jolla on erinomaiset työkalut E-Commerce-palveluihin

Työskentele asiantuntijana kaikilla Online-markkinoinnin ja sähköisen kaupankäynnin aloilla.Hallitse kaikki online-markkinoinnin alueet viestintästrategioista toimintasuunnitelmien tulosten yksityiskohtaiseen analyysiin.Sähköisen kaupankäynnin hankkeet johtavat tehokkaasti ja lisäävät yrityksen myyntiä.Kenelle se on?Niille, jotka haluavat luoda oman verkkokaupan ja joilla on tarvittavat resurssit sen hallintaan.Kaikille niille, jotka työskentelevät digitaalisen markkinoinnin alueella ja joiden on hankittava nykyisen online-alan tarpeelliset tiedot ja työkalut.Ammattilaiset mistä tahansa yrityksen alueesta, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään ja ymmärtämään Internetin aiheuttamia tärkeitä muutoksia markkinointi- ja sähköisen kaupankäynnin strategioissa.ohjelma... [-]
Espanja Barcelona Madrid
September 2019
Part-time
14 kuukautta
Opetus kampuksella
Online
Lue lisää suomeksi
Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School

Tule ammattitaitoiseksi ammattilaiseksi digitaalisen markkinoinnin alalla. Saada läsnäolo RRSS: ssä, joka hallitsee perustyökalut. ... [+]

Digitaalisen markkinoinnin päällikön lähtökohtana on 2,0-markkinoiden tarve, jonka kysyntä vaatii erittäin päteviä ammattilaisia kaikilla digitaalisen markkinoinnin alueilla

Miksi ammatillinen maisteri digitaalisen markkinoinnin ja sosiaalisten verkostojen alalla?

Digitaalinen markkinointi syntyy vastauksena Market 2.0: n tarpeisiin ja edellyttää korkeasti koulutettujen ammattilaisten sisällyttämistä kaikkiin sen alueisiin. Tämä tieteenala yhdistää perinteiset markkinointistrategiat uusiin menetelmiin, joilla voidaan hyödyntää digitaalisen median erityispiirteitä ja ennakoida tulevaisuutta.

Tämä koulutus tarjoaa sinulle tutkimusmenetelmiä, luovia prosesseja ja tehokkaita teknisiä välineitä digitaalisen markkinoinnin kampanjoiden, sosiaalisen median strategisten suunnitelmien ja eri digitaalisissa kanavissa toteutettavien toimien tehokkaaksi toteuttamiseksi.... [-]

Espanja Barcelona Madrid
September 2019
Part-time
14 kuukautta
Opetus kampuksella
Online
Lue lisää suomeksi
Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School

Valmistaudu digitaalisen viestinnän johtajaksi. Tarjoaa yrityksellesi tehokasta viestintää brändäys, käytettävyys, mobiili ja trendit ... [+]

Viestintäasiantuntijoiden, jotka hallitsevat digitaalista mediaa, kysyntä kasvaa eksponentiaalisesti.

Miksi ammatillinen maisteri digitaalisen viestinnän strategioissa

Digital Marketingista on tullut olennainen osa yrityksen kehitystä. Alalla tarvitaan ammattitaitoisia ammattilaisia, jotka pystyvät tuottamaan alkuperäisiä ja tehokkaita viestintästrategioita, jotka takaavat liiketoiminnan maksimaalisen kannattavuuden.

Ammattikorkeakoulussa digitaalisen viestinnän strategioissa

tavoitteet

Ole digitaalisen markkinoinnin asiantuntija ja luo erinomaisia viestintästrategioita

Työskentele asiantuntijana digitaalisessa markkinoinnissa.Kehitetään tehokkaasti tehokkaita viestintästrategioita yritykselle.Luo yleisön monimuotoisuuteen mukautettuja viestintästrategioita.Analysoi suunnitelmien tulokset ja ehdottaa web-analytiikan parannuksia.Kenelle se on?... [-]
Espanja Barcelona Madrid
September 2019
Part-time
14 kuukautta
Opetus kampuksella
Online
Lue lisää suomeksi
Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School

Tule ammattitaitoiseksi ammattilaiseksi digitaalisen markkinoinnin alalla. Hanki läsnäolo RRSS: ssä ja hallitse perustyökalut ... [+]

Sosiaalisen median asiantuntijan ammatillinen profiili on yhä monimutkaisempi. Yhtiö tarvitsee henkilön, joka kattaa tämän tehtävän piiriin kuuluvan toiminnan.

Miksi ammatilliset mestarit strategioissa sosiaalisten verkostojen, brändin ja digitaalisen mainonnan alalla?

Tuotemerkin identiteetti on yrityksen ydin ja sen kuva, paras esitys. Ammattimestari sosiaalisten verkostojen, brändin ja digitaalisen mainonnan strategioissa on täydellisin koulutus, joka on erikoistunut brändin vaikutuksiin markkinoilla.

Tämä koulutus yhdistää kaksi digitaalisen markkinoinnin keskeistä pilaria; Hyvä tuotekuva Personal Brandingin kautta ja vahva vaikutus sosiaalisiin kanaviin tehokkaiden viestintästrategioiden ansiosta. Molemmilla työkaluilla saavutat työmarkkinoilla erehtymättömän ammatillisen profiilin.... [-]

Espanja Barcelona Madrid
September 2019
Part-time
14 kuukautta
Opetus kampuksella
Online
Lue lisää suomeksi
Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School

Ammattimestari yhteisön johtajana ja digitaaliset strategiat ... [+]

Johtaa yrityksesi RRSS-yhteisöä ja kääntäkää seuraajat brändin lähettiläiksi. Työskentele viestintästrategioiden kanssa ja näytä tulokset metrikoiden avulla

Miksi ammattimainen mestari yhteisön johtajalla ja ammatilliset digitaalistrategiat?

Yhtiöllä on hyvä maine yhteiskunnallisissa kanavissa, ja se voi kasvaa eksponentiaalisesti asiakkaidensa toiminnan ansiosta - myös RRSS-sisällön luojana. Sekä yhteisöpäällikkö että sosiaalisen median markkinointi ovat vastuussa liiketoiminnan levittämisestä ja positiivisesta vaikutuksesta sosiaaliseen viestintäverkkoon.

Ammattimestari yhteisöpäällikkönä ja digitaaliset strategiat tarjoavat sinulle mahdollisuuden erikoistua ammattimaisesti mihin tahansa näistä alueista. Virallinen, täydellinen ja huippuluokan koulutus mahdollistaa pääsyn kahteen vaativimpaan asemaan Digital Marketing -sektorin yrityksissä.... [-]

Espanja Barcelona Madrid
September 2019
Part-time
14 kuukautta
Opetus kampuksella
Online
Lue lisää suomeksi
Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School

Suuntaa digitaalinen liiketoimintaasi käyttämällä perustyökaluja päätöksenteon onnistumiselle ... [+]

Miksi tämä Master?

Nykyisin olla kilpailukykyinen liiketoimintaa on tärkeää hyödyntää asemaansa digitaalisissa ympäristöissä. Se on paras tapa kehittyä yrityksenä sekä taloudellisesti ja strategisesti.

Tämä Executive Master 's tutkinto käännyt asiantuntijan vuonna digitaalinen elinkeinoelämän, jonka teoreettinen perusta, joka tulee avulla voit on asianmukaiset päätökset harkiten. Voit suunnitella ja koordinoida projekteja ja liiketoiminnan strategioita.

tavoitteet"Voit suunnitella ja suora digitaalisten projektien taattu menestys"Jolla on laaja ja poikittainen näkemys erilaisten digitaalisten liiketoimintamalleja.Voittaa teoreettisen ja käytännöllisen perustan parhaalla päätöksiä suunnittelusta ja toteutuksesta digitaaliseen strategioita.Hankkia strateginen visio koordinoimaan joukkueet tehokkaasti ja saavuttaa yrityksen tavoitteet.Saavuttaminen takeet digitaalisen muutosta yrityksesi.Joille se on osoitettu?... [-]
Espanja Barcelona Madrid Irlanti Dublin  + 1 More
October 2019
Full-time
14 kuukautta
Opetus kampuksella
Online
Lue lisää suomeksi
Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School

Tunne valtavan määrän ja monipuolisia digitaalisia työkaluja, joita voit käyttää yrityksessäsi ja hyödyntää hyödyt ... [+]

Miksi tämä Master?

Tiedätkö, kuinka monta digitaaliset työkalut on käytössänne? Tiedätkö? Ja mikä tärkeintä, tiedätkö miten hyödyntää hyödyksi yrityksesi?

Tämä Executive maisterin tutkinto antaa tietoja ja taitoja lisäämään yrityksesi tärkeimpien digitaalisia työkaluja. Opit hyödyntämään mahdollisuuksia parhaan digitaalisen voimavaroja käytännön ja keskittynyt saavuttamaan liiketoiminnan tavoitteita koulutusta.

tavoitteet"Opit päästä tuloksiin läpi strateginen digitaalisten työkalujen"Tutustu tärkeimpiä välineitä digitaalisen projektio yrityksen.Tiedä mahdollisuudet näitä työkaluja.Osata hyödyntää eri digitaalisten resurssien mainostaa online liiketoimintaa.Hankkia strateginen visio koordinoimaan joukkueet tehokkaasti ja saavuttaa yrityksen tavoitteet.Joille se on osoitettu?... [-]
Espanja Barcelona Madrid Irlanti Dublin  + 1 More
October 2019
Full-time
14 kuukautta
Opetus kampuksella
Online
Lue lisää suomeksi