Read the Official Description

Miksi tutkimus Markkinointi IM

Jos opiskelet Digitaalinen markkinointi, IM moninkertaistaa ammatillista koulutusta

20 syytä valita IM:

Laadullisia, koulutus, työ, teknisestä

AINEET SYYTÄ

I. Digital Business opintoja maailman suurin School. Yli 150 professoria, jotka opettavat meidän kanssa kaikkialla Espanjassa, Irlannissa, Meksikossa, Costa Ricassa, Guatemalassa, Nicaraguassa, Hondurasissa, Kolumbiassa, jne yli 40 erikoistuneita ohjelmia Digitaalinen markkinointi, yli 7000 opiskelijaa 26 eri maasta ja omistavat julkaista yli 14 julkaistuja kirjoja.

II. Kaksoistutkinnon. Opiskelija, kun koulutusohjelma on valmis, saat ohjelma akkreditoitu yliopiston Abat Oliba Diploma ja ammatillisella tasolla, IM. Kansainvälinen Markkinointi-instituutti.

III. Meillä on ISO 9001: 2008 laadunhallinta täyttää UNE 66181, joka tunnistaa meidän laatu verkkokoulutuksen.

IV. Kumppanit ja akkreditoitu yliopisto Abat Oliba The Cenfotec yliopiston Costa Rican, ja me olemme osa FEDE (European Federation of koulujen), KEHITETTY (National Association of keskusten eLearning ja kauko) ja ADIGITAALIÄÄNILÄHTÖB (Espanjan liitto taloudellisten järjestöjen digitaalinen), muiden muassa.

pedagogisista syistä

V. Tehokas pedagogiikka: otamme siitä täyteinformaatiolla, olemme tehokkaita. Sekä muistiinpanoja ja opettajat.

Vapaus järjestää kuin haluat, tutkimus järjestyksessä haluat ja tehdä toimituksia tahansa.

VI. Tiedekunnan. Hakuprosessi on kovaa ja vaativaa opettajia. Meillä on suuri ammattilaisia ​​digitaalisen markkinoinnin jotka nauttivat siirtävät kokemus. Opettajamme tekevät meistä suuria.

VII. Kattavaa tukea opettajien: Huoneessa kaikki opettajat koko koulutuksen, paitsi kun opiskelet aihe.

VIII. Integral tukikeskus Haluamme monet lähettiläitä menestyä chat maailmaa eteenpäin. Teemme parasta tehdä sinusta tulee yksi. Me emme laita esteitä.

IX. Tutkimuksessa tilassa. Meillä on kolmenlaisia ​​mukaan opiskelija tarvitsee: eLearning (100% verkossa), sekoitettu eLearning (henkilökohtaisesti ja verkossa yhdistelmä) ja Summer School, intensiivikurssit aikana kesä- ja heinäkuussa.

X. Tarjoamme 3 eri luokkaan:

 1. Face luokat *:
  dynaaminen luokat toteuttaa teoreettiset enemmän käytännön kenttään.
 2. Virtuaalinen luokat:
  online-luokat keskittyy ratkaisuun käytännön kysymyksiä opiskelijoiden
 3. Mestarikursseja kasvot:
  erittäin päteviä puhujia konferenssissa julkistaa uusinta kehitystä digitaalisen markkinoinnin, jossa opiskelijat voivat osallistua Barcelonassa, tai nähdä viivästynyt kautta virtuaalikampukseen.

TYÖ SYYTÄ

XI. Job ja Työharjoittelu. Yli 40% meidän opiskelijat tekevät käytäntöjä päätyä palkannut yrityksille.

XII. Liitäntä alalle: ala tarvitsee työntekijöitä ja oppilaiden on työtä. Toimimme liitin vastaamaan kysynnän ja tarjonnan.

XIII. Digitaalinen sopimuksia suurten yritysten, kuten Ebay ja parhaillaan parhaillaan yhteistyötä Googlen kanssa, LinkedIn, Twitter, Facebook, jne ... Olemme myös kiinnitetty Espanjan työ- omassa projektissa Strategia Yrittäjyys ja nuorten työllisyyttä.

XIV. In Company muodostumista. Laitos erityisneuvonta autamme henkilöstöosaston valita paras koulutus mukaan työntekijöiden tarpeita oman yrityksen

taloudellisista syistä

XV. Demokratisointi koulutus. IM haluamme kaikkien opiskella digitaalisen markkinoinnin korkealla tasolla, joten sopeutimme hintoja koulutusohjelmissa, maailman kilpailukykyisin markkinoilla.

XVI. Vapaa rahoitus. IM tarjoamme mahdollisuuden rahoittaa koulutusta kanssamme ilmaiseksi ilman mitään etua, tai jos haluat enemmän maksuja tai rikkoa niitä ajoissa, voit tehdä Banco Sabadell, 0% korko.

XVII. Tuettua koulutusta kaikille työntekijöille kautta kolmen osapuolen säätiö. Jos yritys on tarpeeksi luottoa, meidän koulutus on 100% bonifica.

XVIII. Kansainvälinen kortti ISIC. Kaikki opiskelijat ovat International Student henkilökortti, alennuksella ja ainutlaatuisia etuja (museot, elektroniikka, ostos-, matkailu, jne) yli 120 maassa.

Tekniset syyt

XIX. Tilat. Kaikissa luokissa on yksi tietokone opiskelijaa kohti seuraavan sukupolven HP **, taulut, tilava ja moderneja, ja langattoman verkon valokuitu (300 Gt) korkean suorituskyvyn joukkueet Aruba, pisimmällä markkinoilla.

XX. Educational alustalla. Virtuaalinen kampus on räätälöity meille ja tarpeisiin opiskelijoille. Se on yksi kaikkein täydellinen ja käyttökelpoinen koko maailmassa. Käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa kaikille opiskelijoille, opettajien ja ohjaajien jotka seuraavat sinua räätälöidyn koulutuksen aikana.

(*) Tämä tila vain kasvot opiskelijoille

(**) saatavilla päämajassa Barcelona Team. Muut paikat, kuulla.

Mikä ajaa meidät?

Tarjota parasta koulutusta digitaalinen markkinointi ja tehdä siitä kaikkien saatavilla. Digitaalisen markkinoinnin pitäisi olla perinnön harvat yritykset.

Joten joka vuosi me tuottaa enemmän työpaikkoja ja enemmän ammattilaisia valmistautua integroitumista työmarkkinoille. Riippumatta ja alkuperä opiskelijoita, yhtäläiset mahdollisuudet kaikille.

Koulutamme, innostaa ja yhteistyötä yhteisö opiskelijoiden, alumnien, opettajien ja ammattilaisten edistää vilkas ja aktiivinen verkosto alan. Relationaalisen järjestelmä tukemaan toisiaan monimutkaisia ​​digitaalisessa ympäristössä.

Löytää IM

 • Yksilön kunnioitus, instituutiot ja mitä he edustavat.
 • Puolustaminen eettisen toiminnan, koskemattomuuden ja mielipiteenvapautta.
 • Avoin oppimisen malli, jossa yhdistyvät virallisia ja epävirallisia menetelmiä kohti uusien teknologioiden käyttöä ja niiden mahdollisuuksia.
 • Elvyttäminen työmarkkinoiden yhdistää opiskelijoiden ja yrityksille. Profilointi paluuta työmarkkinoille.
 • Laadun meidän prosessien, palvelujen ja omistautumista yhteistyöhön osallistumisen toimissamme.
 • Koulutuksen demokratisointi
 • Läheisyys tuo verkossa etäisyyksiä ja muuntaa jotain lähellä ja tuttua.
 • Vaikutus: tavoitteemme on sama kuin opiskelija, että instituutti ulos paras mahdollinen ammatti digitaalinen markkinointi.
Programs taught in:
Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School

Nykyisin olla kilpailukykyinen liiketoimintaa on tärkeää hyödyntää asemaansa digitaalisissa ympäristöissä. Se on paras tapa kehittyä yrityksenä sekä taloudellisesti ja st ... [+]

Miksi tämä Master?

Nykyisin olla kilpailukykyinen liiketoimintaa on tärkeää hyödyntää asemaansa digitaalisissa ympäristöissä. Se on paras tapa kehittyä yrityksenä sekä taloudellisesti ja strategisesti.

Tämä Executive Master 's tutkinto käännyt asiantuntijan vuonna digitaalinen elinkeinoelämän, jonka teoreettinen perusta, joka tulee avulla voit on asianmukaiset päätökset harkiten. Voit suunnitella ja koordinoida projekteja ja liiketoiminnan strategioita.

tavoitteet"Voit suunnitella ja suora digitaalisten projektien taattu menestys"Jolla on laaja ja poikittainen näkemys erilaisten digitaalisten liiketoimintamalleja.Voittaa teoreettisen ja käytännöllisen perustan parhaalla päätöksiä suunnittelusta ja toteutuksesta digitaaliseen strategioita.Hankkia strateginen visio koordinoimaan joukkueet tehokkaasti ja saavuttaa yrityksen tavoitteet.Saavuttaminen takeet digitaalisen muutosta yrityksesi.Joille se on osoitettu?... [-]
Espanja Barcelona Madrid Irlanti Dublin  + 1 More
October 2019
Full-time
14 kuukautta
Opetus kampuksella
Online
Lue lisää suomeksi
Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School

Tiedätkö, kuinka monta digitaaliset työkalut on käytössänne? Tiedätkö? Ja mikä tärkeintä, tiedätkö miten hyödyntää hyödyksi yrityksesi? ... [+]

Miksi tämä Master?

Tiedätkö, kuinka monta digitaaliset työkalut on käytössänne? Tiedätkö? Ja mikä tärkeintä, tiedätkö miten hyödyntää hyödyksi yrityksesi?

Tämä Executive maisterin tutkinto antaa tietoja ja taitoja lisäämään yrityksesi tärkeimpien digitaalisia työkaluja. Opit hyödyntämään mahdollisuuksia parhaan digitaalisen voimavaroja käytännön ja keskittynyt saavuttamaan liiketoiminnan tavoitteita koulutusta.

tavoitteet"Opit päästä tuloksiin läpi strateginen digitaalisten työkalujen"Tutustu tärkeimpiä välineitä digitaalisen projektio yrityksen.Tiedä mahdollisuudet näitä työkaluja.Osata hyödyntää eri digitaalisten resurssien mainostaa online liiketoimintaa.Hankkia strateginen visio koordinoimaan joukkueet tehokkaasti ja saavuttaa yrityksen tavoitteet.Joille se on osoitettu?... [-]
Espanja Barcelona Madrid Irlanti Dublin  + 1 More
October 2019
Full-time
14 kuukautta
Opetus kampuksella
Online
Lue lisää suomeksi
Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School

Professional Master Community Manager ja digitaalinen strategiat ... [+]

Ymmärretään sosiaalisen median kanavia, joissa ihmiset puhuvat ja puhuvat merkit niistä on tullut olennainen viestintäjärjestelmä 2.0

Miksi Professional Master Community Manager ja ammatillinen digitaalinen strategiat?

Joilla on korkea maine sosiaalisen kanavia, yritys voi kasvaa eksponentiaalisesti toiminnan kautta asiakkaidensa myös sisällöntuottajille vuonna RRSS-. Sekä Community Manager ja sosiaalinen media markkinointi ovat vastuussa mahdollisista levittämistä ja myönteinen vaikutus yrityksen sosiaalisten verkostojen.

Professional Master Community Manager ja Digital strategiat tarjoaa mahdollisuuden erikoistua ammattimaisesti tahansa näistä alueista. Virallista, täydellisiä ja huippuluokan koulutus antaa sinulle kaksi virkaa vaatiman alan yritysten digitaalisen markkinoinnin.... [-]

Espanja Barcelona Madrid
September 2019
Part-time
14 kuukautta
Opetus kampuksella
Online
Lue lisää suomeksi
Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School

Identiteetti tuotemerkki on ydin yhtiön ja sen kuvan, paras näyteikkuna. Professional Master Social Media Strategies, ja mainontatilaisuuksia Digital on kattavin koulutuk ... [+]

Ammatillisen profiilin sosiaalisen median asiantuntija on yhä monimutkaisempaa. Yhtiö tarvitsee henkilö kattaa kirjon toimintaa ympäröivän tämän roolin,

Miksi Professional Master Social Media Strategies, ja mainontatilaisuuksia Digital?

Identiteetti tuotemerkki on ydin yhtiön ja sen kuvan, paras näyteikkuna. Professional Master Social Media Strategies, ja mainontatilaisuuksia Digital on kattavin koulutuksen erikoistua vaikutusta tuotemerkin markkinoilla.

Tämä koulutus yhdistää kaksi olennaista pilaria Digital Marketing; hyvä imago kautta henkilöbrändi ja vahva vaikutus sosiaaliseen kanavilla tehokkaan viestinnän strategioita. Sekä työkalut saavuttaa erehtymätön ammatillista profiilia työmarkkinoilla.... [-]

Espanja Barcelona Madrid
September 2019
Part-time
14 kuukautta
Opetus kampuksella
Online
Lue lisää suomeksi
Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School

Digital Marketing on vastaus markkinoiden tarpeisiin 2.0 ja vaatii sisällyttämistä erittäin päteviä ammattilaisia ​​kaikilla aloilla. Kurinalaisuus yhdistää perinteisen m ... [+]

Master Digital Marketing johtuu markkinoilla tarpeen 2.0 joilla kysyntä vaatii korkeasti koulutettuja ammattilaisia ​​kaikilla digitaalisen markkinoinnin

Miksi Professional Master digitaalinen markkinointi ja sosiaaliset verkostot?

Digital Marketing on vastaus markkinoiden tarpeisiin 2.0 ja vaatii sisällyttämistä erittäin päteviä ammattilaisia ​​kaikilla aloilla. Kurinalaisuus yhdistää perinteisen markkinoinnin strategiat uusia menetelmiä voivat hyödyntää erityispiirteisiin digitaalisen median ja ennakoida tulevaa.

Tämä koulutus antaa tutkimusmenetelmiä, luovia prosesseja ja tehokkaita teknisiä välineitä suorittamaan tehokkaasti digitaalisen markkinointikampanjoita, suunnitelmiin Sosiaalinen media ja toimia eri digitaalisten kanavien varmistaa hyvä kannattavuus oman yrityksen.... [-]

Espanja Barcelona Madrid
September 2019
Part-time
14 kuukautta
Opetus kampuksella
Online
Lue lisää suomeksi
Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School

Professional Master Digital Marketing & E-Commerce on kaikki tarvittavat työkalut ja kaupan edistämiseksi online myynti tai yrityksen tyhjästä menetelmiä. Se on kaikk ... [+]

Vuosi toisensa jälkeen, kasvavan liikevaihdon alan online-myyntiä. Työmarkkinoiden tarvitsee yhä enemmän ammattilaisia, jotka pystyvät luomaan, hallita ja valvoa E-Commerce tehokkaasti.

Miksi Professional Master Digital Marketing & E-Commerce?

Alan liikevaihdosta verkkokaupan kasvaa joka vuosi ja työmarkkinoiden vaatii ammattilaisia ​​luomaan, hallita ja valvoa E-Commerce tehokkaasti.

Professional Master Digital Marketing & E-Commerce on kaikki tarvittavat työkalut ja kaupan edistämiseksi online myynti tai yrityksen tyhjästä menetelmiä. Se on kaikkein kattavan koulutuksen, jos haluat tietää dynamiikkaa digitaalisen markkinoinnin perusteellisesti ja erikoistuneet sähköisen kaupankäynnin alalla.... [-]

Espanja Barcelona Madrid
September 2019
Part-time
14 kuukautta
Opetus kampuksella
Online
Lue lisää suomeksi
Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School

Professional Master Digital Communication Strategies & Marketing Online saat kattavan koulutuksen, jotta pystyt käyttämään roolia johtajan digitaalinen viestintä; ehd ... [+]

Kysyntä viestinnän asiantuntijoita, jotka hallitsevat digitaalisen median kasvaa eksponentiaalisesti.

Miksi Professional Master Digital Communication Strategies & Marketing Online?

Digitaalinen markkinointi on tullut keskeinen väline kehittää liiketoimintaa komponentti. Alan edellyttää strategioita pystyy tuottamaan alkuperäisen ja tehokasta viestintää varmistaa mahdollisimman kannattavuuden liiketoiminnan erittäin päteviä ammattilaisia.

Professional Master Digital Communication Strategies & Marketing Online saat kattavan koulutuksen, jotta pystyt käyttämään roolia johtajan digitaalinen viestintä; ehdottaa paras toimintasuunnitelmat oman yrityksen ja tulosten analysoinnin suorituskyvyn parantamiseksi päivittäin.... [-]

Espanja Barcelona Madrid
September 2019
Part-time
14 kuukautta
Opetus kampuksella
Online
Lue lisää suomeksi