Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Miksi opiskella markkinointia IM: ssä

Jos opiskelet digitaalista markkinointia, pikaviestinnässä lisääntät ammatillista koulutusta

20 syytä valita pikaviestit:

Laadullinen, pedagoginen, työvoima, taloudellinen, tekninen

LAATUA KOSKEVAT SYYT

I. Opiskele maailman suurimmassa Digital Business Schoolissa. Yli 150 professoria, jotka opettavat luokkamme keskuksistamme, leviävät Espanjassa, Irlannissa, Meksikossa, Costa Ricassa, Guatemalassa, Nicaragualla, Hondurasissa, Kolumbiassa jne. yli 40 ohjelmistoa on erikoistunut digitaaliseen markkinointiin, yli 7000 opiskelijaa 26 eri maasta ja oma kustantamo, jossa on yli 14 julkaistua kirjaa.

II. Double Degree. Opiskelija, kun koulutusohjelma on päättynyt, hankkii Abat Oliba -yliopiston akkreditoidun tutkinnon ja ammatillisella tasolla IM. Kansainvälinen markkinointiinstituutti.

III. Meillä on ISO 9001: 2008 -sertifiointi laadunhallinnassa, noudatamme UNE 66181 -standardia, joka tunnistaa online-koulutuslaadun.

IV. Yhteistyökumppanit ja akkreditoimat Abat Oliba -yliopisto, Costa Rican Cenfotec-yliopisto, ja olemme osa järjestöjä FEDE (Euroopan koulujen liitto), ANCED (kansallinen eLearning- ja etäkeskusten liitto) ja Adigital (Espanjan talousyhdistys) Digitaalinen).

PEDAGOGISET SYYT

V. Tehokas pedagogia: Me pakenemme täyteaineista, olemme tehokkaita. Molemmat muistiinpanoissa, opettajina.

Järjestäytymisvapaus, kuten haluat, opiskele haluamassasi järjestyksessä ja toimita, kun haluat.

VI. Opetushenkilöstö Opettajan etsintäprosessi on voimakas ja vaativa. Meillä on erinomaiset digitaalisen markkinoinnin ammattilaiset, jotka nauttivat kokemuksensa siirtämisestä. Opettajamme tekevät meistä suuria.

VII. Opettajien täysi tuki: Sinulla on kaikki opettajat koko koulutuksen ajan, ei vain opiskelun aikana.

VIII. Integroitu tukikeskus: Haluamme monia IM-lähettiläitä, jotka menestyvät tulevassa maailmassa. Teemme kaikkemme voidaksemme tehdä siitä helppoa . Emme aseta esteitä

IX. Opiskelun modaliteetti. Opiskelijan tarpeet ovat kolme: eLearning (100% online), Blended eLearning (face-to-face ja online-yhdistelmä) ja kesäkoulu, intensiivikurssit kesä- ja heinäkuukausina.

X. Tarjoamme 3 erilaista luokkaa:

 1. Luokat *:
  dynaamiset luokat, jotka on suunniteltu soveltamaan teoreettista tietämystä käytännöllisimpään maastoon.
 2. Virtual luokat:
  Online-luokat keskittyivät opiskelijakysymysten ratkaisemiseen käytännössä
 3. Kurssikurssit:
  korkean pätevyyden omaavien puhujien konferenssit, joilla julkistetaan digitaalisen markkinoinnin viimeisimmät kehityssuunnat, joita opiskelijat voivat osallistua Barcelonaan, tai katsella lykkäyksiä virtuaalisen kampuksemme kautta.

TYÖLLISYYS

XI. Työ ja harjoittelu Yli 40% harjoittelijoistamme päättävistä opiskelijoista palkkaa yritykset.

XII. Yhteys alaan: ala tarvitsee työntekijöitä ja opiskelijat tarvitsevat työtä. Toimimme liittimenä tarjonnan ja kysynnän tyydyttämiseksi.

XIII. Sopimukset suurten digitaalisten yritysten, kuten eBayssa, kanssa ja parhaillaan yhteistyössä Googlen, LinkedInin, Twitterin, Facebookin jne. Kanssa. Lisäksi olemme sitoutuneet Espanjan työllisyysministeriöön yrittäjyyden ja nuorten työllisyysstrategian hankkeessa.

XIV. Yrityskoulutuksessa. Erikoistunut neuvonta yrityksille, autamme henkilöstöosastoa valitsemaan parhaan koulutuksen yrityksesi työntekijöiden tarpeiden mukaan

TALOUDELLISET SYYT

XV. Koulutuksen demokratisointi. IM: ssä haluamme, että jokainen pystyy opiskelemaan digitaalista markkinointia korkealla tasolla, minkä vuoksi mukautamme kaikkien koulutusohjelmien hintoja, jotka ovat markkinoiden kilpailukykyisin.

XVI. Vapaa rahoitus. IM: ssä tarjoamme sinulle mahdollisuuden rahoittaa koulutuksesi veloituksetta ilmaiseksi, ilman kiinnostusta tai, jos haluat lisää eriä tai jakaa ne ajoissa, voit tehdä sen Banc Sabadellin kanssa 0%: n korolla.

XVII. Bonuskoulutus kaikille työntekijöille kolmen osapuolen säätiön kautta. Jos yrityksellesi on tarpeeksi luottoa, koulutuksemme on 100% tuettu.

XVIII. ISIC International -kortti. Kaikilla opiskelijoillamme on Student International Identity Card, jossa on alennuksia ja yksinoikeuksia (museot, elektroniikka, myymälät, matkat jne.) Yli 120 maassa.

TEKNISET SYYT

XIX. Tilat. Kaikissa luokkahuoneissa on tietokone opiskelijaa kohti viimeisimmän sukupolven HP **, digitaaliset taulut, leveät ja modernit tilat sekä kuituoptinen wifi-verkko (300 Gb), jolla on Aruba-laitteet, markkinoiden kehittynein.

XX. Koulutusalusta Virtuaalinen kampuksemme on räätälöity meille ja opiskelijoiden tarpeisiin. Se on yksi kattavimmista ja käyttökelpoisimmista. Käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa kaikille opiskelijoille, henkilökohtaisille opettajille ja tutoreille, jotka seuraavat sinua koulutuksen aikana.

(*) Tämä modaliteetti koskee vain kasvokkaita

(**) Barcelonan päämajassa saatavilla olevat laitteet. Loput toimistoista kuulla.

MITÄ LIIKETA US?

Tarjoa paras koulutus digitaalisen markkinoinnin alalla ja tee se kaikille . Digitaalinen markkinointi ei saisi olla muutaman yrityksen omaisuutta.

Siksi tuotamme vuosittain enemmän työpaikkoja ja valmistaudumme lisää ammattilaisia integroitumaan työmarkkinoille . Riippumatta opiskelijoiden alkuperästä, yhtäläiset mahdollisuudet kaikille .

Koulutamme, innostamme ja teemme yhteistyötä opiskelijoiden, alumnien, professorien ja alan ammattilaisten kanssa, jotka edistävät elävää ja aktiivista verkostoa. Relaatiojärjestelmä, joka tukee toisiaan monimutkaisessa digitaalisessa ympäristössä.

IM: ssä voit selvittää

 • Ihmiset, instituutiot ja heidän edustamansa kunnioitus.
 • Eettisen käyttäytymisen , koskemattomuuden ja ajattelun vapauden puolustaminen .
 • Avoin oppimismalli , jossa yhdistyvät muodolliset ja epäviralliset menetelmät uusien teknologioiden ja niiden mahdollisuuksien hyödyntämiseksi.
 • Työmarkkinoiden dynaamisuus, opiskelijoiden ja yritysten yhdistäminen. Profiilien palauttaminen työmarkkinoille.
 • Laatu prosessissamme, palveluissamme ja kutsumuksessamme osallistua yhteistyöhön.
 • Koulutuksen demokratisointi
 • Cercanía tuo etäisyyksiä ja että verkossa tulee jotain läheistä ja tuttua.
 • Vaikutus: Tavoitteenamme on sama kuin opiskelijan, että digitaalisen markkinoinnin paras ammattilainen lähtee instituutista.

Sijainnit

Barcelona

Osoite
Carrer del Comte d'Urgell,
143 Planta 5.

08036 Barcelona, Katalonia, Espanja

Madrid

Osoite
Calle María de Molina, Nª 54
planta 5

28006 Madrid, Madridin yhteisö, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin