Instituto Marítimo Español

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Globalisoituneessa maailmassa, jossa opetustapa ja oppiminen muuttuvat, Instituto Marítimo Español tärkein haaste on saavuttaa opiskelijoidemme 100-prosenttinen työllistettävyys. Tämä haaste on mahdollista vain perustuen hyvään koulutukseen, joka antaa opiskelijoille mahdollisuuden olla suuria ammattilaisia, joilla on yritystason kontaktiverkko, joka helpottaa merenkulkualan verkottumista.

Instituto Marítimo Español on vuonna 1984 perustettu Instituto Marítimo Español on sittemmin keskittynyt merenkulkualan koulutukseen sen eri aloilla, sekä laillisena että kaupallisena ja operatiivisena tekniikkana, ja kattaa siten akateemisen aukon merenkulun toiminnassa.

Yhteytemme akateemiseen maailmaan tulevat käsi kädessä tärkeimpien koulutuskumppaneidemme, Pontifical Comillas -yliopiston , jesuiitta-yliopiston kanssa, jossa merenkulun opintoja on opetettu yli 35 vuotta, erityisesti maisteri- ja erikoiskurssien kanssa yhteistyössä instituutin kanssa.

Meillä on myös muita akateemisia kumppaneita, kuten:

 • Bureau Veritas Training on kansainvälisen Bureau Veritas -yrityksen erikoistunut koulutusosasto, jolla on yli 20 vuoden historia ja jonka kanssa olemme kehittäneet laivan ja tuulivoiman yhteisohjelmia vuodesta 2011.
 • Las Palmasin yliopisto on yhteinen alusten ja offshore-yksiköiden korjausmestari, jonka olemme kehittäneet yhdessä Kanariansaarten meriteollisuuden kanssa vuodesta 2018.

Toisaalta, vuonna 2019 olemme kehittäneet Murcian katolisen yliopiston kanssa merentuolin, jonka tavoitteena on työskennellä meren rannalla ja sen ammattilaisten toimesta edistämällä merenkulkualan ammatteja. Tavoitteidensa saavuttamiseksi puheenjohtajalla on merkittäviä merenkulkualan ammattilaisia, jotka ovat sitoutuneet opetukseen, tutkimukseen, urheiluun ja yritystoimintaan ja jotka kuuluvat puheenjohtajan neuvoa-antavaan toimikuntaan ja vastaavat saman alan edistämisestä ja kehittämisestä. .

IME: n perustamisesta 1984 lähtien olemme kouluttaneet yli 4000 opiskelijaa merenkulun eri aloilla, ei vain Espanjassa, vaan myös Latinalaisessa Amerikassa, koska olemme tänään merinäkökoulutuksen vertailukohta, kehittäessään koulutussopimuksia ja kursseja. ulkomaisten yliopistojen kanssa, pääasiassa Keski- ja Etelä-Amerikassa .

IME on Espanjan meriklusterin toimeenpanevan komitean jäsen ja johtaa myös tämän yksikön koulutustyöryhmää. Vuodesta 2010 hän on ollut Maailman kaupunkijärjestön ja logistiikkaympäristön järjestön hallituksen jäsen ja koordinoi Latinalaisen Amerikan Blue Cluster Platform -tapahtumaa vuodesta 2019.

Yksi IME: n tärkeimmistä eroarvoista on tunnustettu tiedekunnan henkilökunta , he kaikki arvostetut ammattilaiset, joilla on laaja kokemus merenkulun, julkisen ja yksityisen yritystoiminnan alalta ja suuri pedagoginen valmius, joka on osoitettu kaikkien näiden vuosien ajan. .130883_pexels-photo-70418.jpeg Mali Maeder / Pexels

Merenkulkualan konsultoinnin ja neuvonnan asiantuntijat

Koulutuksen täydentävänä toimintana IME aloitti tammikuussa 1985 alan konsultointitutkimusten suorittamisen, suoritettuaan tällä ajanjaksolla noin 100 tutkimusta alan hallinnolle, yhteisöille ja yrityksille.

Merkittävimmistä tutkimuksista voimme tuoda esiin:

 • Tutkimukset toteutettavuussuunnitelmista
 • Tekniset ja kaupalliset tutkimukset
 • Tutkimukset strategioista, hinnoista ja optimoinnista
 • Kanarian rekisterin luominen
 • Risteilyalusektorin tutkimukset

Olemme myös suorittaneet erinomaisia tutkimuksia hallitukselle ja yksityisille yrityksille, jotka kehittävät toimintaansa Baleaareilla, mukaan lukien:

 • BALCON-rahtikonferenssi: niemimaan rahtikonferenssin tarkastusprojekti Baleaarien kanssa
 • Tyyppialuksen kustannusrakenteen analyysi, tutkimus ja tariffisääntely
 • Yhteistyö ja neuvoja joidenkin Baleaareilla toimivien varustamoiden elinkelpoisuussuunnitelman kehittämisessä
 • Tutkimus ”saaristomuuden kustannuksista matkustajaliikenteessä”
 • Uusien tilojen sekä uudelleenjärjestelyjen ja investointien tutkimus Palma de Mallorcan satamassa.

Sijainnit

Madridin yhteisö

Osoite
Pº Castellana, 151 - 10º A
28046 Madridin yhteisö, Espanja