Instituto Mediterráneo Estudios de Protocolo

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Välimeren tutkimuslaitoksen Protocol (IMEP) on ensimmäinen laitos erikoispaperilaatujensa perustettu Valenciassa. IMEP (pääomasijoitusyhtiö kuin SL), se käynnisti vuonna 1997, ja siitä lähtien hänen koko joukkue päivittäin pyrkii tarjoamaan koulutusta korkealaatuisia, jotta voidaan valmistella paras ammattilaisten maailmassa tapahtumien järjestäminen, pöytäkirja ja institutionaalisten suhteiden.

Tänään, lähes kaksi vuosikymmentä myöhemmin, IMEP on keskus tunnetusta yliopistosta ansiosta ammattimaisuutta hänen tiiminsä.

Sielu IMEP muodostaa teknisen tiimin ja opettaja, erittäin pätevä ja monitieteinen jotka työskentelevät päivittäin opiskelijoiden tekevät laitoksen paras paikka kasvaa henkilökohtaisesti ja ammatillisesti.

koulu

Metodologia

Tarjoamme erikoistumiskoulutusta eri koulutus yksityiskohdista (kasvot, sekoitettu ja etäisyys), jotta opiskelija voi valita se, joka parhaiten sopii tarpeisiisi. Yhdistämme eri opetusmenetelmät saavuttamiseksi laatutavoitteet ja akateemista huippuosaamista kursseja tarjoamme.

Siksi kehitämme mestari istuntojen teoreettista ja käytännöllistä, millaisessa muodossa luokat keskittyvät ryhmädynamiikka ja pohdintaa ja keskustelua, tapaustutkimuksia ja ongelmanratkaisu käytännön asioissa ja simulaatioita, luokat ja asiantuntijaluentoja. Opettajat osoitettu käytännön tehtäviä on ratkaistava sekä joukkueen ja erikseen.

Ylläpidämme suhteita monenlaisia ​​organisaatioita, jotka helpottavat lähentäminen koulutuksen sisällössä, yksityisen ja julkisen sektorin, jotta opiskelijat voivat ottaa yhteyttä todellisuuteen liiketoimintaa ja ammatillista toimintaa.

Lisäksi meillä on palvelu henkilökohtainen ja ryhmä opetusohjelmia, jonka tarkoituksena on ohjata ja täydentää koulutuksen opiskelijoiden.

Lopulta soveltaa menetelmät aktiivinen-osallistuvaa alan tapahtumien järjestäminen, protokolla ja institutionaalisten suhteiden.

koulu

Harjoittelupaikkoja ja työllisyys

IMEP koulutus erottuu suuntautua selkeästi ammatti, helpottamaan meidän opiskelijoiden ja työllisyyden käytäntöjä yritysten ja laitosten koko Espanjassa.

Mahdollisuus tehdä käytäntöjä ja ne tiedostoon antaa kaikille opiskelijoille lopettaa niiden yliopistokoulutus jonka suorassa kosketuksessa ammattialalla, jossa he haluavat erikoistua. Vuodesta IMEP tarjous henkilökohtaista neuvontaa opiskelijamme jotta he voivat löytää käytäntöjä parhaiten profiiliaan, odotukset ja intressit.

Lisäksi tarjoamme opiskelijoille neuvoja ja resursseja työllistyvyyteen, jotka voivat olla suureksi avuksi, jolla helpotetaan niiden integroitumista työmarkkinoille.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Espanjalainen

Katso maisteriohjelmia » Katso Kurssit » Katso Kandidaatin tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Masters strategiseen suunnitteluun liikuntamatkailu

Online Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 vuosi October 2019 Espanja Alicante Spain Online + 3 lisää

Master Strategisen Matkailun Urasuunnittelua Urheilu (MTD) tarjoama IMEP, on erillinen otsikko hyväksymän yliopiston Miguel Hernández yliopistossa Elche (UMH). [+]

Master Strateginen suunnittelu Matkailu Urheilu (MTD)Hän opetti IMEP, se on erillinen otsikko hyväksymän yliopiston Miguel Hernández yliopistossa Elche (UMH).

Tämä jatko-kurssi on suunnattu ammattilaisille ja / tai korkeakoulututkinnon suorittaneet, jotka haluavat laajentaa tietojaan ja taitojaan muodostamalla alueella suunnittelua ja strategista kehitystä matkailu- ja urheilun.

Tästä keskeisiä näkökohtia alan strategista suunnittelua ja johtamista näillä aloilla on osoitettu tuottaa kuvan ja tuotemerkin maineen, kiinnittäen erityistä huomiota järjestämisestä ja suunnittelusta suurten urheilutapahtumien.

MTD opiskelijat voivat valita opintojen joka parhaiten sopii tarpeisiisi, luokassa tai verkossa. Molemmissa tiloissa noudattavat samaa opetussuunnitelmaa ja samoja päämääriä, jotka tarjoavat opiskelija on samat valtuudet.... [-]


Masters tapahtumien järjestäminen, protokolla ja institutionaalisten suhteiden

Online Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 vuosi October 2019 Espanja Alicante Spain Online + 3 lisää

Master Tapauksessa Organisaatio, pöytäkirja ja institutionaalisten suhteiden (MST) tarjoama IMEP, on virallinen jatko-ohjelma, jonka tavoitteena on tieteellisen ja ammattialan, joka pyrkii lisäämään corpus ja osaamista käyttää ammattilaisten ja tutkijoiden järjestö Tapahtumat, pöytäkirja ja institutionaalisten suhteiden. [+]

Master Tapauksessa Organisaatio, pöytäkirja ja institutionaalisten suhteiden (MST)Hän opetti IMEP, on virallinen jatko-ohjelma, jonka tavoitteena on tieteellisen ja ammattialan, joka pyrkii lisäämään corpus ja osaamista käyttää ammattilaisten ja tutkijoiden tapahtumien järjestäminen, pöytäkirjan ja institutionaalisten suhteiden.

MST opiskelijat voivat valita opintojen joka parhaiten sopii tarpeisiisi, etänä tai henkilökohtaisesti. Molemmissa tiloissa noudattavat samaa opetussuunnitelmaa ja samoja päämääriä, jotka tarjoavat opiskelija on samat valtuudet.

Ohjelmiemme teoreettista ja käytännön koulutusta, joiden tavoitteena on kehittää tarvittavat edellytykset ammattilaisille Tapauksessa Organisaatio, pöytäkirja ja institutionaalisten suhteiden luojia arvoa julkisten laitosten ja yksityisten yritysten osaamista.... [-]


Videot

¡Ahora estamos en GIPHY!