Instituto Séneca - Centro Internacional de Postgrado

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Maailmalle avoin kokoonpano

Seneca-instituutti , Madridissa sijaitseva kansainvälinen jatkokoulutuskeskus, joka on mukana koulutuksessa yli 20 vuoden ajan, suunnittelee ja kehittää useita ohjelmia, jotka vastaavat pätevien ammattilaisten markkinoiden tarpeita. suuri kysyntä korkean erikoistumisen alalla kansainvälisten suhteiden , viestinnän , logistiikan ja johtamisen alalla .

Tarjoama koulutus , jonka Seneca instituutin vaihtelee tekniset kurssit, University akkreditointi, jolla pyritään hankkimaan tai saattamaan ajan tasalle kattavaa tietoa aihe, että Másteres korkeakoulututkinnon suorittaneita ja op, kehystetty eurooppalaisen korkeakoulutusalueen (EHEA) kautta Asiantuntijakurssit ja erikoistutkinnot .

112126_foto2.jpg

Yli kaksi vuosikymmentä, jotka tukevat meitä, he kertovat saavutetuista saavutuksista, joilla suojellaan yli 75 kansallisuuden ammattilaisten jatkokoulutusta viidellä mantereella, joille olemme auttaneet saavuttamaan ammatilliset tavoitteensa , helpottamalla välineitä niiden hankkimiseksi. kussakin oppiaineessa hankitut tiedot ja taidot sekä paikalliset tai kansainväliset käytännöt.

Meillä on täydellisin jokaisen meidän koulutusta ja oppimateriaali oman kehityksen toimintaohjelmat, mikä merkitsee opiskelijalle reaalitalouteen vaivaa, keskittämällä sisältöä kaikilla sinun on tietää aiheen tai hallintoalueella.

Kaikkia kursseja ja maisterin tutkintoja voi seurata yhdistetyssä oppimisversiossa tai kokonaan verkossa . Ensimmäisessä tapauksessa Seneca-instituutti antaa tarvittavat todistukset opiskelijaviisumien hankkimiseksi opiskelijoille , jotka asuvat Espanjan ulkopuolella, ja toisessa tapauksessa huolehditaan opetuksesta ja vuorovaikutuksesta opiskelijoiden kanssa. että he tuntevat olevansa integroituja ja tukeneita muotoilun aikana.

Ota yhteyttä, ja voimme ohjata sinua koulutuksessa, joka päivittää tietosi, joka laajentaa niitä erikoistumiseen tai johtaa ammatilliseen uudelleenkoulutukseen.

112766_shutterstock_556870582.jpg

Sijainnit

Madrid

Osoite
Calle de Velázquez, 86, 28006
Madrid, Madridin yhteisö, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin