Instituto Superior De Estudios Psicológicos ISEP

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Psykologisten tutkimusten korkeakoulu , ISEP, on yksityinen eurooppalainen korkeakoulu ja kliininen toimenpide kliinisen psykologian, neurotieteen, psykopedagogian ja puheterapiassa, joka perustettiin vuonna 1984 ja joka on koulutanut yli 25 000 ammattilaista ja hoitanut yli 20 000 potilasta heidän klinikoillaan. ISEP on itsenäinen instituutio, jolla on selkeä kansainvälinen ulottuvuus sekä käytännöllinen ja sosiaalinen henki.

Se on Espanjan psykologien, kasvattajien ja puheterapeerien tärkein koulutuskeskus ja suurin osa opiskelijoista, jotka sijaitsevat Barcelonassa ja Madridin ja Valencian valtuuskunnissa .

Instituutti jakaa toimintaansa koulutukseen, väliintuloon ja levittämiseen:

- ISEP-KOULUTUS , maisteriohjelmat ja jatkokoulutusohjelmat.

ISEP-koulutus tarjoaa psykologisille, kasvatuksellisille ja terveydenhoitoalan ammattilaisille korkealaatuisia ja ajantasaisia ​​koulutusohjelmia, joiden avulla he voivat hankkia tietyn alan erikoistumisen ja hankkia erinomaisen ammatillisen pätevyyden omien tieteenalojensa harjoittamiseen.

- ISEP EDITORIAL , erikoisjulkaisuja ammattilaisille

ISEP Editorial julkaisee erikoistuneita tekstejä koulutuksen ja kliinisten alojen ammattilaisille. Kustantamalle on tyypillistä sen teosten käytännöllinen arvo: teokset ovat valmiita kattamaan uusia tai heikosti osallistuneita aiheita ja tarjoamaan työkaluja ammatilliseen käytäntöön ja tapausten hallintaan.

- ISEP CLÍNIC , monitieteiset kliiniset interventiotoimistot

ISEP Clínic on monitieteisten kaappien verkko, joka on erikoistunut psykologiaan, oppimiseen ja terveyteen liittyvien ongelmien arviointiin, arviointiin ja hoitoon. Suorituskykyä ohjaava periaate on kaikkien potilaiden henkilökohtainen huomionosoitus.

40 Psykologisia temppuja, jotka muuttavat tapaa nähdä maailma ja ympärillä olevat ihmiset

Antoni Bolinches: Miten suositaan psykologin ammattitaitoa?

Mirrorin laki Henkilökohtaisen kasvun työkalu itsetuntemus

Sijainnit

Barcelona

Osoite
C/ Berlín 9, bajos
08014 Barcelona, Katalonia, Espanja

Madrid

Osoite
C/ Raimundo Lulio 3, 4º planta
28010 Madrid, Madridin yhteisö, Espanja

Valencia

Osoite
Av. Tres Forques, 2
46018 Valencia, Valencian yhteisö, Espanja

Verkko

Osoite
Av. Tres Forques, 2
46018 Culiacán, Sinaloa, Meksiko

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin