Instituto Superior de Negocios Internacionales de Barcelona (ISNIB)

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Voimaantuminen antaa ihmisille mahdollisuuden tuoda aivonsa työskentelemään ja antaa heille mahdollisuuden käyttää tietämystä, kokemusta ja motivaatiota luodaan odotettuja tuloksia. Meidän on luotava liiketoimintaympäristö, joka vapauttaa ihmisissä asuvan tiedon, kokemuksen ja motivaation "

Ken Blanchard

Nykyään yhteiskunta elää jatkuvan teknologisen kehityksen alla ja tarkemmin sanottuna elearning-alalla, mikä mahdollistaa työelämän ja jatkuvan ammatillisen kasvun yhteensovittamisen. Tästä näkökulmasta syntyi Barcelonan korkeampi kansainvälisen liiketoiminnan instituutti, jonka tavoitteena on parantaa ihmisiä ja antaa johtajille mahdollisuus.

ISNIB Business Schoolissa huomaamme merkittävän puutteen yksilön kehityksessä, koska paitsi akateeminen koulutus antaa ihmisille mahdollisuuden kehittyä ammatillisella alalla. Siksi olemme ottaneet käyttöön oman opintomenetelmän, ristinopetuksen, joka on uusi versio verkkokoulutuksesta, joka on mukautettu ammattilaisten tarpeisiin olennaisena henkilön näkökulmasta.

Barcelonan korkea-asteen kansainvälisen liiketoiminnan instituutti on kansainvälinen ammatti ja vertailukohta verkkokoulutusalalla erityisen ja innovatiivisen metodologiamme ansiosta, kouluttamalla johtajia ihmisten kehittämisen kautta. Innovaatio ja eriyttäminen ovat pääarvojamme, jotka ovat läsnä kaikki ohjelmistomme, joiden tehtävänä on kehittää johtamista luomalla symbioosi akateemisen, ammatillisen ja henkilökohtaisen tilan välillä. Tavoitteen saavuttamiseksi ISNIB Business School perustuu seuraaviin olennaisiin näkökohtiin:

  • Ylivoimainen koulutus kaikille.
  • Crosslearning, aktiivisena oppimisjärjestelmänä ja kattavana koulutuksena, joka on mukautettu taloudelliseen todellisuuteen.
  • Ole ISNIB er , yrittäjänä, kestävänä, innovatiivisena hengenä, näkemyksenä sitoutuneesta johtajuudesta ja yhteiskunnan palveluksessa.
  • Ihmisten parantaminen ja johtajien vaikutusmahdollisuuksien parantaminen

Olemme sitoutuneet akateemiseen huippuosaamiseen, ja olemme erikoistuneet Executive Educationiin, joka tarjoaa maisteri-, jatko- ja korkea-asteen kursseja, joilla pyritään kehittämään kykyjä ja tuottamaan uusia johtajia.

Sijainnit

Barcelona

Osoite
Av. Diagonal, 534
08006 Barcelona, Katalonia, Espanja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin